موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-15 ساعت 04:19)melisa نوشته: سارا جان مبارکه اصلا نمیدونم چی بگم کلی ذوق کردم یعنی چند هفته دیگه گرین کارتت میاد به سلامتی. من فقط برگه واکسن دارم با یه CD منظورتون همون هست که با خودم ببرم؟ همین الان زنگ زدم به شوهرم گفتم ،
مرسی ملیسا جان. آره همون برگه واکسن کافیه. ابوظبی به من CD نداد، عکس رادیولوژی قفسه رو دادن که با خودم نبردم.
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-16 ساعت 08:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-16 ساعت 08:56 توسط sara mas.)
بچهها اجازه کار و مسافرت من امروز رسید. دقیقا شد ۸ روز بعد از اپرو شدن.
البته فقط ۱ کارت هست که در اصل برای اجازه کاره. ولی پایینش اجازه مسافرت رو هم نوشته که به اصطلاح خودشون combo card که۱ کارت برای ۲ منظور صادر شده.
وقتی که به مرحله صدور کارت میرسه و کارت رو پست میکنن، شماره رهگیری USPS رو همونجا تو سایت USCIS میذارن که میتونید ببینین و منتظر کارتتون باشید
K1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-18 ساعت 09:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-20 ساعت 08:52 توسط fatane.)
با سلام دوستان مخواهم بدونم اگر ویزای نامزدی تبدیل به ازدواج نشود چه باید کرد ایا وکیل میتواند کمک کند ؟و اینکه ایا حتما باید ورود به ایالتی باسد که از انجا برای ویزای نامزدی اقدام شده یا خیر.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اجازه كار من هم اومد امروز رفتم گواهينامم رو تمديد كردم ، اين كارت اجازه خروج هم هست . ميخواستم باهاش تا كانادا برم ولي كانادا بهم اجازه ورود نميده با اين كارت ، فكر كنم فقط به درد ايران رفتن ميخوره
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
به به به ... چه روز خوبی.... اجازه کار من هم اپروو شد... فکر کنم 4 5 روز دیگه برسه به دستم ... برای اطلاع من اوایل جولای رفتم انگشت نگاری و امروز 20 اگست
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
2013-08-21 ساعت 06:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-21 ساعت 06:19 توسط mazlom khanom.)
ضمنا تبریک به همه شما که کاراتون به امید خدا داره روبراه میشه. و آرزوی موفقیت بیشتر برای همه شما. وقتی میشنوم کار شماها درست شده واقعا خوشحال میشم و کمی بیشتر نگران برای خودم ... بچهها راستی راستی یه فکر به حال من بکنید. گرین کارت من هنوز نیامده. چیزی نفرستادن که بگن " بابا این چیها تو پرونده ات کم است یا نه" من تا ۲ سال ازدوجمان صبر میکنم اگر باز نیامد میخوانم باز ۱۰۷۰ $ دیگه بفرستم و یه فایل جدید درست کنم . نظرتون چی ؟ هر چی هم زنگ میزنیم فقط میگند صبر کن.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-21 ساعت 06:19)mazlom khanom نوشته: ضمنا تبریک به همه شما که کاراتون به امید خدا داره روبراه میشه. و آرزوی موفقیت بیشتر برای همه شما. وقتی میشنوم کار شماها درست شده واقعا خوشحال میشم و کمی بیشتر نگران برای خودم ... بچهها راستی راستی یه فکر به حال من بکنید. گرین کارت من هنوز نیامده. چیزی نفرستادن که بگن " بابا این چیها تو پرونده ات کم است یا نه" من تا ۲ سال ازدوجمان صبر میکنم اگر باز نیامد میخوانم باز ۱۰۷۰ $ دیگه بفرستم و یه فایل جدید درست کنم . نظرتون چی ؟ هر چی هم زنگ میزنیم فقط میگند صبر کن.
من خيلي سر در نميارم ولي اگه ميگن صبر كنيد نيازي به فايل جديد نيست حتما ، وكيل نميتونين بگيرين كه كارتون رو پيگيري كنه ، البته من در جريان كارتون نيستم ، اميدوارم هرچه زودتر گرين كارتتون بياد،
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
من واقعا نمیدونم چرا انقدر طول کشیده کار شما... یعنی از این مورد هایی که یک در ملیون پیش میاد و شامل حال شما شده متاسفانه.... این مرحله دیگه مرحله ی ویزا نیست که بگم وکیل نمیتونه کاری کنه .. اینجا امریکاست و شما هم 1100 دلار هزینه کردین و میدونین که این مبلغ برای کار اداری تو امریکا مبلغ کمی نیست .... اگر هم دوباره بخواین اقدام کنین هیچ فرقی به حالتون نمیکنه چون اینجوری گفتین به نظرم مشکل نقص مدرک و اینا ندارین و معلوم نیست پرونده کجاست الان .. از طرفی با گرفتن وکیل و پیگیری پرونده علاوه بر این که تکلیف معلوم میشه چون از ازدواجتون هم 2 سال گذشته گرین کارتی هم که براتون صادر میشه 10 سالست نه 2 ساله ... وکیل هم خواستین بگیرین فقط امریکایی بگیرین ..
امیدوارم درست شه زودتر
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
The I485 APPLICATION TO REGISTER PERMANENT RESIDENCE OR TO ADJUST STATUS was transferred and is now being processed at a USCIS office. You will be notified by mail when a decision is made, or if the office needs something from you. If you move while this case is pending, please use our Change of Address online tool to update your case with your new address or call our customer service center at 1-800-375-5283.
شمارم را که تو USCIS وارد میکنم این را نوشته . هزینهٔ وکیل چقدر است ؟
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
من الان سرچ کردم برات اینجوری که مشخصه اینه که افیسی که پروندت توش بوده خیلی شلوغ بوده و ترنسفرش کردن به یه افیس دیگه که فکر میکنم روند رسیدگی پروندت تسریع شه ...
این رو تو مرحله ی nitial Review زده؟ چه زمانی استتوست به این پیام تبدیل شد؟
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-21 ساعت 12:23)mazlom khanom نوشته: (2013-08-21 ساعت 12:04)arian307 نوشته: من الان سرچ کردم برات اینجوری که مشخصه اینه که افیسی که پروندت توش بوده خیلی شلوغ بوده و ترنسفرش کردن به یه افیس دیگه که فکر میکنم روند رسیدگی پروندت تسریع شه ...
intitial review
آره تو همون مرحله زده. نوشت بالاش را یادم نیست .کی تبدیل شد ولی همیشه تو همین مرحله بود. یک بار نامه اومد که تو مرحله دیسیشین است. و رفته CSC . نوشت بود اگه تا ۶ ماه خبری نشد زنگ بزن ،۶ ماه بعد زنگ زدیم برامون جواب ایمیل این اومد .
We acknowledge receipt of your second (or more) status inquiry concerning a
pending I-485 application. As previously stated, we are aware of the
difficulties caused by any delay in processing. We have contacted the work unit
within the California Service Center responsible for the I-485 workload, and
will be looking to adjudicate your case in an expeditious fashion, as soon as
possible under our resource constraints.
نوشی و آرین بهتون تبریک میگم. گرین کارت من هم دیروز اپرو شده. حالا نوشته که تا ۶۰ روز دیگه گرین کارت میاد.
مظلوم خانوم من فکر میکنم شما نباید صبر کنی و باید هر طوری که شده بهشون اطلاع بدی که پروندت مشکل داره. چون شاید پرونده گم شده یا چیزی شده که اینا اصلا خبری ندادند. چون امکان نداره پرونده ۲ سال طول بکشه و حتا به مرحله مصاحبه نرسه.
ببین من قبل مصاحبه سر شناسنامه همسرم مشکل داشتم. چون شناسنامش اینجا نبود و ما فکر میکردیم از ایران هم پست نمیفرسته اینجا. وقتی بهشون زنگ زدم بهم گفتن که میتونی از آفیسر امیگریشین وقت بگیری قبل مصاحبه و باهاش صحبت کنی. ببینی اون چی میگه. چون کسایی که تلفن جواب میدن از داخل پرونده خبر ندران
این کاری که گفتن یک اسمی داره که من هر چی فکر میکنم یادم نمیاد چی بود متاسفانه.
بهترین کار اینه که به USCIS زنگ بزنی و بگی که من این مشکل رو دارم و نگران هستم و دیگه نمیتونم بی خبر منتظر باشم. میخوام با آفیسر صحبت کنم. اونا بهت میگن باید چی کار کنی. حتما حتما این کارو بکن
K1
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-22 ساعت 02:20)sara mas نوشته: (2013-08-21 ساعت 12:23)mazlom khanom نوشته: (2013-08-21 ساعت 12:04)arian307 نوشته: من الان سرچ کردم برات اینجوری که مشخصه اینه که افیسی که پروندت توش بوده خیلی شلوغ بوده و ترنسفرش کردن به یه افیس دیگه که فکر میکنم روند رسیدگی پروندت تسریع شه ...
intitial review
آره تو همون مرحله زده. نوشت بالاش را یادم نیست .کی تبدیل شد ولی همیشه تو همین مرحله بود. یک بار نامه اومد که تو مرحله دیسیشین است. و رفته CSC . نوشت بود اگه تا ۶ ماه خبری نشد زنگ بزن ،۶ ماه بعد زنگ زدیم برامون جواب ایمیل این اومد .
We acknowledge receipt of your second (or more) status inquiry concerning a
pending I-485 application. As previously stated, we are aware of the
difficulties caused by any delay in processing. We have contacted the work unit
within the California Service Center responsible for the I-485 workload, and
will be looking to adjudicate your case in an expeditious fashion, as soon as
possible under our resource constraints.
نوشی و آرین بهتون تبریک میگم. گرین کارت من هم دیروز اپرو شده. حالا نوشته که تا ۶۰ روز دیگه گرین کارت میاد.
مظلوم خانوم من فکر میکنم شما نباید صبر کنی و باید هر طوری که شده بهشون اطلاع بدی که پروندت مشکل داره. چون شاید پرونده گم شده یا چیزی شده که اینا اصلا خبری ندادند. چون امکان نداره پرونده ۲ سال طول بکشه و حتا به مرحله مصاحبه نرسه.
ببین من قبل مصاحبه سر شناسنامه همسرم مشکل داشتم. چون شناسنامش اینجا نبود و ما فکر میکردیم از ایران هم پست نمیفرسته اینجا. وقتی بهشون زنگ زدم بهم گفتن که میتونی از آفیسر امیگریشین وقت بگیری قبل مصاحبه و باهاش صحبت کنی. ببینی اون چی میگه. چون کسایی که تلفن جواب میدن از داخل پرونده خبر ندران
این کاری که گفتن یک اسمی داره که من هر چی فکر میکنم یادم نمیاد چی بود متاسفانه.
بهترین کار اینه که به USCIS زنگ بزنی و بگی که من این مشکل رو دارم و نگران هستم و دیگه نمیتونم بی خبر منتظر باشم. میخوام با آفیسر صحبت کنم. اونا بهت میگن باید چی کار کنی. حتما حتما این کارو بکن
مظلوم خانوم الان از شوهرم پرسیدم یادش بود اسم اون کار چیه. اسمش Info Pass هست
تو سایت USCIS پیداش کن، میتونی appointment بگیری بعد بری با آفیسر حضوری صحبت کنی. امیدوارم تو کیس شما بشه info pass گرفت و بهت کمک کنه.
K1