موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 05:26)arian307 نوشته: ما هم نگرفتیم... اما ما هم وقت سرمونی عکس گرفتیم .. جشن و اینا نداشتیم ...
خوب پس خیلی هم عجیب نیست که ما جشن عروسی نگرفتیم...من کلی نگران بودم که تو مصاحبه بهمون گیر بدن. آخه خانواده من آمریکا هستن ولی با ما فاصله دارن، خانواده همسرم هنوز ایرانن و وقتی اونا بیان یه جشن کوچیک میگیریم...امیدوارم این مصاحبه به خوبی بگذره که من کم کم استرس گرفتم ) یاد زمان قبل ویزا گرفتن افتادم :|
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
نداشتن جشن عروسی اینجا زیاد مسالهٔ مهمی نیست،
نگران نباش اینم به خوبی میگذره، به قول همسرم اونا دنبال این هستن که بفهمن ازدواج کسی دروغی نباشه، ما برا چی استرس داشته باشیم به هر حال همه چیو واقعیت بگین دیگه به امید خدا مشکلی پیش نمیاد. فقط بعد از مصاحبه زود بیاین بگین چه جوری بود ، مال ما دیر تر از شماست اما بعدش میام با جزئیات میگم،
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 21:37)melisa نوشته: نداشتن جشن عروسی اینجا زیاد مسالهٔ مهمی نیست،
نگران نباش اینم به خوبی میگذره، به قول همسرم اونا دنبال این هستن که بفهمن ازدواج کسی دروغی نباشه، ما برا چی استرس داشته باشیم به هر حال همه چیو واقعیت بگین دیگه به امید خدا مشکلی پیش نمیاد. فقط بعد از مصاحبه زود بیاین بگین چه جوری بود ، مال ما دیر تر از شماست اما بعدش میام با جزئیات میگم،
آره ایشالا به خوبی میگذره تموم میشه دیگه..منم حتما بعدش میام میگم چهجوری بود
K1
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-11 ساعت 02:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-11 ساعت 06:02 توسط arian307.)
بچه ها شده کسی واسه فرم i797 بره مصاحبه؟!! یکی از دوستان مسبج داده که من برای فرم i797 مصاحبه دارم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-11 ساعت 08:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-11 ساعت 08:34 توسط sara mas.)
(2013-08-11 ساعت 02:49)arian307 نوشته: بچه ها شده کسی واسه فرم i797 بره مصاحبه؟!! یکی از دوستان مسبج داده که من برای فرم i797 مصاحبه دارم
اینجوری که من متوجه شدم I797 برای اطلاع رسانی از طرف USCIS استفاده میشه. حالا اون اطلاعاتی که میده مربوط میشه به یکی از اپلیکیشن هایی که متقاضی داشته. مثلا میگه اپرو شدین، یا میگه مدارک بیشتر میخواد...بستگی داره برای چی اینو براش فرستادن
همین نامهی اینترویو هم که الان برای ما فرستادن یهجور I797 هست. اگه بالاشو نگا کنی میبینیش
K1
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
دیشب کارت مجوز کارم با پست رسید، وقت مصاحبه ما اواخر آگست هست، مال شما هم ممکنه قابل مصاحبتون بیاد.
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
ایول مبارکهههههه.... کارت همه داره میاد... ملیسا واسه شما دقیقا چقدر طول کشید از زمان انگشت نگاری؟ مصاحبه ی منم اول سپتامبره
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
ملیسا اگه لایسنس نگرفتی الان با همین کارتت میتونی بری بگیری ها
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-12 ساعت 00:22)melisa نوشته: دیشب کارت مجوز کارم با پست رسید، وقت مصاحبه ما اواخر آگست هست، مال شما هم ممکنه قابل مصاحبتون بیاد.
تبریک میگم ملیسا جان. مال من هم تازه اپرو شده. توی سایت دیدم. ولی نمیدونم کی برسه به دستم. مال شما کی اپرو شده بود؟ ۱ سال اعتبار داره دیگه درسته؟
برای مسافرت اقدام نکرده بودی که نیومد برات؟
ببخشید انقد سوال پرسیدم ذوق زده شدم p:
K1
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
یک ماه و نیم از انگشت نگاریم گذشته ، کارت کارم رسید. بله یه سال اعتبار داره. فکر کنم برا مسافرت هم اقدام کردیم. چون وکیل که گفت همه چیو با هم میده، ۱۰۷۰ دلار دادیم ، دیگه نمیدونم. شنبه رفتم آیدی کارتم رو گرفتم ، کارت بانک هم گرفتم. یعنی میتونم گواهی نامه بگیرم الان؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-12 ساعت 23:03)melisa نوشته: یک ماه و نیم از انگشت نگاریم گذشته ، کارت کارم رسید. بله یه سال اعتبار داره. فکر کنم برا مسافرت هم اقدام کردیم. چون وکیل که گفت همه چیو با هم میده، ۱۰۷۰ دلار دادیم ، دیگه نمیدونم. شنبه رفتم آیدی کارتم رو گرفتم ، کارت بانک هم گرفتم. یعنی میتونم گواهی نامه بگیرم الان؟
خوب به سلامتی پس دیگه کارت داره جور میشه. ، زمانی که من رفتم DMV و قبولم نکردن، ازشون پرسیدم چی کار کنم اگر گرین کارتم دیر بیاد گفتند با گواهی کار هم میتونی بیای بگیری (فکر کنم چون اعتبارش ۱ ساله هست حالت کارت اقامتی حساب میشه)، تو اینترنت هم سرچ کردم به همین نتیجه رسیدم.
K1
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
سارا جان تبریک فراوون... خیلی خوشحال شدم.... به سلامتی اجازه ی کار هم که داره میاد و کلا با گرین کارت 5 6 تا مجوز داری...
فقط یه سوال
این فرم i-693 رو پر کردی ؟ چه جوری پر کردی ؟ .... منم مثل خودت مدیکالم همونیه که واسه ویزا دادم و کارت مدیکالم رو فرستادم براشون حالا واسه اطمینان ترجمه شده ای که تو یروان بم دادن رو هم میبرم... اما این فرم رو نمیدونم چی کارش کنم.. اصلا پر کردیش؟
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-15 ساعت 00:59)arian307 نوشته: سارا جان تبریک فراوون... خیلی خوشحال شدم.... به سلامتی اجازه ی کار هم که داره میاد و کلا با گرین کارت 5 6 تا مجوز داری...
فقط یه سوال
این فرم i-693 رو پر کردی ؟ چه جوری پر کردی ؟ .... منم مثل خودت مدیکالم همونیه که واسه ویزا دادم و کارت مدیکالم رو فرستادم براشون حالا واسه اطمینان ترجمه شده ای که تو یروان بم دادن رو هم میبرم... اما این فرم رو نمیدونم چی کارش کنم.. اصلا پر کردیش؟
مرسی آرین جان. آره دیگه خدا رو شکر ولی حالا که دیگه گفت گرین کارت زود میاد صبر میکنم اون بیاد بعدش میرم برای گواهینامه. چون با اجازه کار ۱ سال میتونم گواهینامه بگیرم، با گرین کارت ۲ ساله.
من اصلا پرش نکردم. اون برگه که کلینیک ایروان بهت داده مهر روش داره دیگه. همون رو کپی کن بده به آفیسر..مال منو که اصلا نگاه نکرد..
K1
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
2013-08-15 ساعت 04:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-15 ساعت 04:20 توسط melisa.)
سارا جان مبارکه اصلا نمیدونم چی بگم کلی ذوق کردم یعنی چند هفته دیگه گرین کارتت میاد به سلامتی. من فقط برگه واکسن دارم با یه CD منظورتون همون هست که با خودم ببرم؟ همین الان زنگ زدم به شوهرم گفتم ،