کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2013-08-08 ساعت 05:26)arian307 نوشته:  ما هم نگرفتیم... اما ما هم وقت سرمونی عکس گرفتیم .. جشن و اینا نداشتیم ...

خوب پس خیلی‌ هم عجیب نیست که ما جشن عروسی‌ نگرفتیم...من کلی‌ نگران بودم که تو مصاحبه بهمون گیر بدن. آخه خانواده من آمریکا هستن ولی‌ با ما فاصله دارن، خانواده همسرم هنوز ایرانن و وقتی‌ اونا بیان یه جشن کوچیک میگیریم...امیدوارم این مصاحبه به خوبی‌ بگذره که من کم کم استرس گرفتم Smile) یاد زمان قبل ویزا گرفتن افتادم :|
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: melisa
نداشتن جشن عروسی‌ اینجا زیاد مسالهٔ مهمی‌ نیست،
نگران نباش اینم به خوبی‌ می‌گذره، به قول همسرم اونا دنبال این هستن که بفهمن ازدواج کسی‌ دروغی نباشه، ما برا چی‌ استرس داشته باشیم به هر حال همه چیو واقعیت بگین دیگه به امید خدا مشکلی‌ پیش نمیاد. فقط بعد از مصاحبه زود بیاین بگین چه جوری بود ، مال ما دیر تر از شماست اما بعدش میام با جزئیات میگم،
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas
(2013-08-08 ساعت 21:37)melisa نوشته:  نداشتن جشن عروسی‌ اینجا زیاد مسالهٔ مهمی‌ نیست،
نگران نباش اینم به خوبی‌ می‌گذره، به قول همسرم اونا دنبال این هستن که بفهمن ازدواج کسی‌ دروغی نباشه، ما برا چی‌ استرس داشته باشیم به هر حال همه چیو واقعیت بگین دیگه به امید خدا مشکلی‌ پیش نمیاد. فقط بعد از مصاحبه زود بیاین بگین چه جوری بود ، مال ما دیر تر از شماست اما بعدش میام با جزئیات میگم،

آره ایشالا به خوبی‌ می‌گذره تموم می‌شه دیگه..منم حتما بعدش میام میگم چه‌جوری بود Smile
K1

پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها شده کسی واسه فرم i797 بره مصاحبه؟!! یکی از دوستان مسبج داده که من برای فرم i797 مصاحبه دارم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-11 ساعت 02:49)arian307 نوشته:  بچه ها شده کسی واسه فرم i797 بره مصاحبه؟!! یکی از دوستان مسبج داده که من برای فرم i797 مصاحبه دارم

اینجوری که من متوجه شدم I797 برای اطلاع رسانی از طرف USCIS استفاده می‌شه. حالا اون اطلاعاتی که میده مربوط می‌شه به یکی‌ از اپلیکیشن هایی که متقاضی داشته. مثلا میگه اپرو شدین، یا میگه مدارک بیشتر می‌خواد...بستگی داره برای چی‌ اینو براش فرستادن
همین نامه‌ی اینترویو هم که الان برای ما فرستادن یه‌جور I797 هست. اگه بالاشو نگا کنی‌ میبینیش
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307
دیشب کارت مجوز کارم با پست رسید، وقت مصاحبه ما اواخر آگست هست، مال شما هم ممکنه قابل مصاحبتون بیاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas ، arian307
ایول مبارکهههههه.... کارت همه داره میاد... ملیسا واسه شما دقیقا چقدر طول کشید از زمان انگشت نگاری؟ مصاحبه ی منم اول سپتامبره
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
ملیسا اگه لایسنس نگرفتی الان با همین کارتت میتونی بری بگیری ها

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
(2013-08-12 ساعت 00:22)melisa نوشته:  دیشب کارت مجوز کارم با پست رسید، وقت مصاحبه ما اواخر آگست هست، مال شما هم ممکنه قابل مصاحبتون بیاد.

تبریک میگم ملیسا جان. مال من هم تازه اپرو شده. توی سایت دیدم. ولی‌ نمیدونم کی‌ برسه به دستم. مال شما کی‌ اپرو شده بود؟ ۱ سال اعتبار داره دیگه درسته؟

برای مسافرت اقدام نکرده بودی که نیومد برات؟

ببخشید انقد سوال پرسیدم ذوق زده شدم p:
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، melisa
یک ماه و نیم از انگشت نگاریم گذشته ، کارت کارم رسید. بله یه سال اعتبار داره. فکر کنم برا مسافرت هم اقدام کردیم. چون وکیل که گفت همه چیو با هم میده، ۱۰۷۰ دلار دادیم ، دیگه نمیدونم. شنبه رفتم آیدی کارتم رو گرفتم ، کارت بانک هم گرفتم. یعنی‌ می‌تونم گواهی نامه بگیرم الان؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas ، mercedeh2011
(2013-08-12 ساعت 23:03)melisa نوشته:  یک ماه و نیم از انگشت نگاریم گذشته ، کارت کارم رسید. بله یه سال اعتبار داره. فکر کنم برا مسافرت هم اقدام کردیم. چون وکیل که گفت همه چیو با هم میده، ۱۰۷۰ دلار دادیم ، دیگه نمیدونم. شنبه رفتم آیدی کارتم رو گرفتم ، کارت بانک هم گرفتم. یعنی‌ می‌تونم گواهی نامه بگیرم الان؟

خوب به سلامتی‌ پس دیگه کارت داره جور می‌شه. ، زمانی‌ که من رفتم DMV و قبولم نکردن، ازشون پرسیدم چی‌ کار کنم اگر گرین کارتم دیر بیاد گفتند با گواهی کار هم میتونی‌ بیای بگیری (فکر کنم چون اعتبارش ۱ ساله هست حالت کارت اقامتی حساب می‌شه)، تو اینترنت هم سرچ کردم به همین نتیجه رسیدم.
K1

پاسخ
بچه‌ها مصاحبهٔ من تموم شد. خواهشاً اصلا نگران نباشین...خیلی‌ راحت تر از اون چیزیه که فکر می‌کنیم و حتا راحت تر از مصاحبه‌ی ویزامون. با اینکه مصاحبه‌ی دوبی‌ من خیلی‌ کوتاه بود و این یکی‌ حدود ۲۰ دقیقه طول کشید ولی‌ اصلا استرس‌زا نبود... صحبت دوستانه بود.

از ما چیز خاصی‌ نخواستن. یعنی‌ حتا پاسپورت همسرم رو نگاه نکردند. شناسنامه من رو هم همینطور.

حالا یکم بیشتر برای دوستانی که به زودی مصاحبه دارن توضیح میدم:

ما ۱۵ دقیقه زود تر از زمان مصاحبه رسیدیم. از در اصلی‌ ساختمون که وارد میشید برگه‌ مصاحبه رو چک می‌کنن. بعد مثل فرودگاه بازرسی داره. از اونجا رفتیم توی سالن مصاحبه و برگه مصاحبه رو تو یکی‌ از باجه‌ها که خودشون بهتون نشون میدن میذارید و منتظر میشینید تا صداتون کنن.

وقتی‌ که ما رفتیم سالن تقریبا پر بود و ما هر لحظه منتظر بودیم که نوبتمون بشه. ولی‌ کار همه انجام میشد و میرفتن...آدم‌های جدید میومدن اون‌ها هم میرفتن و ما همچنان منتظر بودیم.. حدود ۲ ساعت‌و نیم نشستیم و آخرین نفر بودیم که از سالن خارج شدیم.

آقائی که با ما مصاحبه کرد خیلی‌ خوب و مهربون بود. وقتی‌ رفتیم برای مصاحبه، ازمون خواست که قسم بخوریم. بعد پرونده ما رو باز کرد و از همسرم پرسید که چطور اشنا شدیم. و وقتی‌ متوجه شد که ما ۱۰ سال پیش با هم دوست بودیم و چندین سال از هم خبر نداشتیم و الان ازدواج کردیم خیلی‌ هیجان زده شده بود Smile)

در مورد عروسیمون پرسید که برنامه خاصی‌ داشتیم و اینکه در آینده تصمیم داریم عروسی‌ بگیریم یا نه. آیا در ایران هم عروسی‌ میگیریم یا اینکه فقط اینجا که ما گفتیم همین جا میگیریم. بعد سوال کرد خانواده‌هامون کجا هستند.

از همسرم سوال کرد که با خانواده من صحبت کرده و اجازه گرفته یا نه.

خودش گفت از اونجایی که شما به تازگی ازدواج کردین چیز مشترکی با هم دارید؟ که ما اجاره‌ نامه رو نشونش دادیم.

راستش انقدر صحبت دوستانه شد که من ترسیدم آفیسر یادش بره مدارک رو ازمون بگیره. برای همین خودم مدارک رو دادم (برگه‌ واکسن "فقط کپی‌"، اجاره‌ نامه، بیمه‌ خونه، پرینت تلفنمون، قبض تلفنمون که مشترک هست، ۱ کردیت کارت مشترک). من رسیده خرید همهٔ اساس خونه رو هم برده بودم ولی‌ نخواست.

وقتی‌ این مدارک رو گرفت سوال کرد که اینجا دوباره مدیکال انجام دادم یا نه که گفتم نه.

و در آخر پرسید عکسی‌ باهم دارید؟ که ما ۲ تا آلبوم برده بودیم ولی‌ حتا باز نکرد نگاه کنه. فقط با بقیهٔ‌ مدارک برد چند تاشو کپی‌ گرفت برای پرونده و بهمون پس داد.

تنها چیزی که روش یکمی دقیق شده بود فرم ساپورت مالی‌ بود و گفت که فرم ساپورت رو باید بیشتر نگاه کنه ولی‌ گفت مشکلی‌ نیست.

در آخر بهمون تبریک گفت و گفت که سوپروایزرش باید مدارک رو امضا کنه و تا یکی‌ دو هفته‌ی دیگه گرین کارتم میاد Smile

تا آخرین لحظه هم در مورد آشنایی ۱۰ ساله ما هیجان زده بود و تکرار میکرد Smile))

فرم I94 رو نگه داشت و پاسپورتم رو بهم برگردوند.

این هم از مصاحبه من. امیدوارم خوب توضیح داده باشم. اگر چیزی هست که از قلم انداختم و سوالی داشتین بهم بگین Smile

* راستی‌ موبایل با خودتون نبرید
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: melisa ، mazlom khanom ، mercedeh2011 ، payamkj ، arian307
سارا جان تبریک فراوون... خیلی خوشحال شدم.... به سلامتی اجازه ی کار هم که داره میاد و کلا با گرین کارت 5 6 تا مجوز داری...
فقط یه سوال
این فرم i-693 رو پر کردی ؟ چه جوری پر کردی ؟ .... منم مثل خودت مدیکالم همونیه که واسه ویزا دادم و کارت مدیکالم رو فرستادم براشون حالا واسه اطمینان ترجمه شده ای که تو یروان بم دادن رو هم میبرم... اما این فرم رو نمیدونم چی کارش کنم.. اصلا پر کردیش؟

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-15 ساعت 00:59)arian307 نوشته:  سارا جان تبریک فراوون... خیلی خوشحال شدم.... به سلامتی اجازه ی کار هم که داره میاد و کلا با گرین کارت 5 6 تا مجوز داری...
فقط یه سوال
این فرم i-693 رو پر کردی ؟ چه جوری پر کردی ؟ .... منم مثل خودت مدیکالم همونیه که واسه ویزا دادم و کارت مدیکالم رو فرستادم براشون حالا واسه اطمینان ترجمه شده ای که تو یروان بم دادن رو هم میبرم... اما این فرم رو نمیدونم چی کارش کنم.. اصلا پر کردیش؟

مرسی‌ آرین جان. آره دیگه خدا رو شکر Smile ولی‌ حالا که دیگه گفت گرین کارت زود میاد صبر می‌کنم اون بیاد بعدش میرم برای گواهینامه. چون با اجازه کار ۱ سال می‌تونم گواهینامه بگیرم، با گرین کارت ۲ ساله.

من اصلا پرش نکردم. اون برگه‌ که کلینیک ایروان بهت داده مهر روش داره دیگه. همون رو کپی‌ کن بده به آفیسر..مال منو که اصلا نگاه نکرد..
K1

پاسخ
سارا جان مبارکه اصلا نمیدونم چی‌ بگم کلی‌ ذوق کردم یعنی‌ چند هفته دیگه گرین کارتت میاد به سلامتی‌. من فقط برگه‌ واکسن دارم با یه CD منظورتون همون هست که با خودم ببرم؟ همین الان زنگ زدم به شوهرم گفتم ،
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان