کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2015-03-06 ساعت 21:52)ahmadiii نوشته:  سلام
ببخشید تو فرم ای-۱۳۱ که مربوط به اجازه ورود و خروجه یه قسمت داره که در مورد هدف سفر سوال کرده من حقیقتو نوشتم ما تو آمریکا مراسم عقد داشتیم اما فامیلهای نزدیکمون نتونستن بیان واسه همین تو ایران هم میخوایم مراسم داشته باشیم. به نظرتون خوبه؟

فرم I-131 رو چون با بقیه فرم ها میفرستید و ویزای نامزدی بودید به هرحال اجازه خروج براتون میاد .اگر دلیل ننویسید هم مشکلی نیست.من هم ننوشتم
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، ahmadiii
یه آپدیت از وضعیت کیس من واسه کسایی که میخوان یه حدود رو تخمین بزنن .من ۴ february مدارک رو واسه گرین کارد و اجازه کار و خروج فرستادم و دیروز که ۵ march بود انگشت نگاری داشتم .واسه بقیه مراحل هم منتظرم Shy
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، 021 ، shmo ، دخترمهربون ، ahmadiii
سلام دوستان،می خواستم بپرسم برای چک کردن status همون Receipt Number که اول بهم دادن را باید بنویسم یا یه شماره دیگه است؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ahmadiii
(2015-03-13 ساعت 00:28)shole84 نوشته:  سلام دوستان،می خواستم بپرسم برای چک کردن status همون Receipt Number که اول بهم دادن را باید بنویسم یا یه شماره دیگه است؟

سلام
بله براي هر پرونده، شماره رسيد همون پرونده رو بزنيد؛ مثلا ميخواهيد وضعيت پرونده I-485 خودتون رو بازبيني بكنيد؛ شماره رسيد همون فرم را ميبايستي تايپ بكنيد با حروف لاتين اون به صورت كامل...

به اميد خبرهاي خوب..
پاسخ
تشکر کنندگان: shole84 ، ahmadiii ، مسكاتي
ممنونم از جوابتون ، شماره رسيد فرم I-485 را چند وقت بعد از فرستادن مدارک می دن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ahmadiii
(2015-03-13 ساعت 10:39)shole84 نوشته:  ممنونم از جوابتون ، شماره رسيد فرم I-485 را چند وقت بعد از فرستادن مدارک می دن؟

از يك هفته تا يك ماه...
اگه با پست سفارشي يا فيد اكس هم ارسال كرده باشيد ميتونيد از داخل سايت خود پست هم كنترل بكنيد كه بسته شما چه زماني به دستشون رسيده البته صرفا از اين بابت كه خيالتون راحت بشه؛ ممكنه بسته تون برسه و دو هفته بعد رسيدش رو براتون اي ميل بكنن؛ نگران نشيد...
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: shole84 ، ahmadiii
دوستان يك سوال،من با ويزا نامزدي ارمدم تگزاس و حدو ي ماه پيش ازدواج امريكايي كردم و مدارك فرستادم براي گرين كارد،حالا يه نامه اومده كه داريم پروسس ميكينيم و اينا...كسي ميدونه چقدر طول ميكشه تا گرين كار يا اجازه خروج و بدن؟چون امروز رفتم براي گواهينامه گفتن الان چون in middle of processهستي نميتوني امتحان بديو اينا...تا كيست به نتيجه برسه،
راستي با ترجمه گواهينامه ايران ميشه رانندگي كرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-16 ساعت 20:14)مسكاتي نوشته:  دوستان يك سوال،من با ويزا نامزدي ارمدم تگزاس و حدو ي ماه پيش ازدواج امريكايي كردم و مدارك فرستادم براي گرين كارد،حالا يه نامه اومده كه داريم پروسس ميكينيم و اينا...كسي ميدونه چقدر طول ميكشه تا گرين كار يا اجازه خروج و بدن؟چون امروز رفتم براي گواهينامه گفتن الان چون in middle of processهستي نميتوني امتحان بديو اينا...تا كيست به نتيجه برسه،

سلام مسكاتي عزيز
ببين بهتره كه پست هاي اين تاپيك رو تا اونجايي كه ميتوني مطالعه بكني چراكه جواي سوال هاتو ميتوني پيدا بكني! و از همه مهمتر كه از يك نفر جواي نميگيري و با مطابقت دادن پرونده هاي دوستان با پرونده خودت، ميتوني به تخمين نسيتا درستي دررابطه با پرونده خودت برسي؛ البته بايد بگم كه هيچكسي به صورت دقيق نميتونه جوابت رو بده؛ ممكنه پرونده هركسي با ديگري زمان بندي متفاوتي داشته باشه...
گرين كارت حدودا ٦ ماه تا يكسال طول ميكشه
اجازه كار اگر نقص مداركي پيدا نكني( كه به اميد خدا پيدا نميكني) حدود ٣ ماه..( دو ماه بعد از انگشت نگاري)؛ اجازه كار و اجازه خروج(اجازه ورود) داراي يك كارت مشترك هستند كه در قسمت زيرين اون توضيج داده كه شامل دو مورد ميشود( كمبو كارت) ...
با ترجمه گواهينامه نميتوني رانندگي بكني ولي با گواهينامه بين المللي(بستگي به ايالتي كه در اون زندگي ميكني-با مراجعه به DMV در اون ايالت ميتوني ازشون سوال بكني) بين ٣ ماه تا يكسال ميتوني رانندگي بكني اليته بايد خودتو بيمه بكني كه كمي گرونه و حتما بايستي اصل گواهينامه ايران رو هم به همراه داشته باشي...
پاسخ
تشکر کنندگان: مسكاتي
(2015-03-16 ساعت 20:14)مسكاتي نوشته:  دوستان يك سوال،من با ويزا نامزدي ارمدم تگزاس و حدو ي ماه پيش ازدواج امريكايي كردم و مدارك فرستادم براي گرين كارد،حالا يه نامه اومده كه داريم پروسس ميكينيم و اينا...كسي ميدونه چقدر طول ميكشه تا گرين كار يا اجازه خروج و بدن؟چون امروز رفتم براي گواهينامه گفتن الان چون in middle of processهستي نميتوني امتحان بديو اينا...تا كيست به نتيجه برسه،

سلام دوست عزیز
منهم تگزاس هستم اجازه کار من حدود 80 روزه امد انگشت نگاریم هم یکماه بعد از اپلای کردن رفتم بعد از آمدن اجازه کار میتوانی گواهینامه یکساله بگیری
امیدوارم توانسته باشم کمکی کرده باشم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، مسكاتي
واي يعني فعلا نميتونم از كشور خارج شم؟؟؟؟؛(حالا گرين كارد هيجي ولي لاقل اجازه خروجو زود بدن كاش
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-20 ساعت 02:28)مسكاتي نوشته:  واي يعني فعلا نميتونم از كشور خارج شم؟؟؟؟؛(حالا گرين كارد هيجي ولي لاقل اجازه خروجو زود بدن كاش
میتونین خارج شین نمیتونین برگردین. در واقع این فرم یه جور اجازه ورود به آمریکاس. چون ما با ویزای نامزدی اومدیم
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢
قابل توجه دوستان برای سفر...حتی با داشتن کارت اجازه کار/سفر هم شاید تو برگشت مشکل داشته باشید... تو برگشت محض اطمینان ازیلیس ایمیگرشن و افیسرهای فرودگاه لس آنجلس پرسیدم... گفتند این رت کافقط اجازه ورودشما به مرز امریکاست... سابقه اش هست که بعضی خطوط هوائی خصوصا تو اروپا و انگلیس اجازه بوردینگ(سوار شدن به هواپیما)ندادند و ویزای ترانزیت خواستند و شاید به رسمیت نشناسندش . . . بهرحال اگر خواستید برگردید بهتره با خطهای عربی برید که i512 را میشناسند. یا موقع خرید بلیط بخواهید سیستم ویزایی شون را چک کنند.
اینم از دیگر نواقص فیانسه ویزاس
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، anastazy ، aidaone
(2015-03-13 ساعت 01:10)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-03-13 ساعت 00:28)shole84 نوشته:  سلام دوستان،می خواستم بپرسم برای چک کردن status همون Receipt Number که اول بهم دادن را باید بنویسم یا یه شماره دیگه است؟

سلام
بله براي هر پرونده، شماره رسيد همون پرونده رو بزنيد؛ مثلا ميخواهيد وضعيت پرونده I-485 خودتون رو بازبيني بكنيد؛ شماره رسيد همون فرم را ميبايستي تايپ بكنيد با حروف لاتين اون به صورت كامل...

به اميد خبرهاي خوب..
تو چه سايتي؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-26 ساعت 12:06)مسكاتي نوشته:  
(2015-03-13 ساعت 01:10)نيما ٩٢ نوشته:  

سلام

به اميد خبرهاي خوب..
تو چه سايتي؟
Www.uscis.gov
پاسخ
تشکر کنندگان: مسكاتي ، shadoow
سلام
سال نو همگی مبارک. امیدوارم سالی همراه با سلامتی و آرامش برای همه باشه.
سوالم یکم نامرتبط به این صفحس ولی فکر کنم اکثر دوستان باهاش آشنا باشن. فرمی که به عنوان دعوتنامه برای پدر و مادر میفرستیم که بتونن برای مراسم ازدواج ما ویزای توریستی بگیرن و اینجا باشن چه فرمتی داره. خطاب به کی باید نوشته شه؟ والدین یا کنسول
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان