موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،می خواستم بپرسم برای چک کردن status همون Receipt Number که اول بهم دادن را باید بنویسم یا یه شماره دیگه است؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از جوابتون ، شماره رسيد فرم I-485 را چند وقت بعد از فرستادن مدارک می دن؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يك سوال،من با ويزا نامزدي ارمدم تگزاس و حدو ي ماه پيش ازدواج امريكايي كردم و مدارك فرستادم براي گرين كارد،حالا يه نامه اومده كه داريم پروسس ميكينيم و اينا...كسي ميدونه چقدر طول ميكشه تا گرين كار يا اجازه خروج و بدن؟چون امروز رفتم براي گواهينامه گفتن الان چون in middle of processهستي نميتوني امتحان بديو اينا...تا كيست به نتيجه برسه،
راستي با ترجمه گواهينامه ايران ميشه رانندگي كرد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
واي يعني فعلا نميتونم از كشور خارج شم؟؟؟؟؛(حالا گرين كارد هيجي ولي لاقل اجازه خروجو زود بدن كاش
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
قابل توجه دوستان برای سفر...حتی با داشتن کارت اجازه کار/سفر هم شاید تو برگشت مشکل داشته باشید... تو برگشت محض اطمینان ازیلیس ایمیگرشن و افیسرهای فرودگاه لس آنجلس پرسیدم... گفتند این رت کافقط اجازه ورودشما به مرز امریکاست... سابقه اش هست که بعضی خطوط هوائی خصوصا تو اروپا و انگلیس اجازه بوردینگ(سوار شدن به هواپیما)ندادند و ویزای ترانزیت خواستند و شاید به رسمیت نشناسندش . . . بهرحال اگر خواستید برگردید بهتره با خطهای عربی برید که i512 را میشناسند. یا موقع خرید بلیط بخواهید سیستم ویزایی شون را چک کنند.
اینم از دیگر نواقص فیانسه ویزاس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سال نو همگی مبارک. امیدوارم سالی همراه با سلامتی و آرامش برای همه باشه.
سوالم یکم نامرتبط به این صفحس ولی فکر کنم اکثر دوستان باهاش آشنا باشن. فرمی که به عنوان دعوتنامه برای پدر و مادر میفرستیم که بتونن برای مراسم ازدواج ما ویزای توریستی بگیرن و اینجا باشن چه فرمتی داره. خطاب به کی باید نوشته شه؟ والدین یا کنسول
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015