کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
نیما، رهبر من تقریبا سه هفته دیگه باید برای تمدید اجازه کار اقدام کنم . بچه ها میدونید برای صدور اجازه کار جدید چه فرمی و چه مدارکی باید پر کنیم و بفرستیم و به کدوم ادرس؟ ..... من ادرس رو نمیدونم چون اجازه کار اولیم رو وکیل برام انجام داد کارهاش رو و الان میخوام خودم اقدام کنم . ممنون دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar
(2015-04-06 ساعت 05:38)anastazy نوشته:  نیما، رهبر من تقریبا سه هفته دیگه باید برای تمدید اجازه کار اقدام کنم . بچه ها میدونید برای صدور اجازه کار جدید چه فرمی و چه مدارکی باید پر کنیم و بفرستیم و به کدوم ادرس؟ ..... من ادرس رو نمیدونم چون اجازه کار اولیم رو وکیل برام انجام داد کارهاش رو و الان میخوام خودم اقدام کنم . ممنون دوستان

سلام
ببينم آناستي تو كه اجازه كارت رو آخراي آگست گرفتي تا اونجايي كه يادمه؛ چرا اينقد زود ميخواي اقدام كني؟ بعد گرين كارتت چي شد پس؟! مگه نامه نداده بودن كه تا شش ماه بايد آپديت بشي و گرين مارت بگيري؟!
من نگاه ميكنم براي فرم تمديد به هر حال و خبرت ميكنم..
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar
سلام بچه ها... بنظرم همون 765 و 131 هست.تو اینستراکشن یکجورائی گفته renew, ... اما این دفعه 380 + 360 جمعا 740$ ناقابل خرج داره...درحالیکه اوضاع کار...!!
قبلا برای یک فرد پن.ندگی همین درخواست کاری را فرستادم کاورلتر روش گذاشتم که درآمد نیست و فوداستمپ و calfresh ,... که به اونها میدن را اتچ کردم هزینه اش ویو شد...البته اونافقط 380 اجازه کار را داشتندنمیدونم برای ماهم شاید بشه... بنظرم تیری در تاریکی رها کنید واگر قبول نکردند میگن فی بدید

بازم نگاه کنید بنظرم آنلاین بشه اپلای کرد البته هزینه ها فرقی نمیکنه فقط کاغذبازی پستی نداره
پاسخ
تشکر کنندگان:
خوب بچه ها یکی یکی توضیخ بدم. اول اینکه تقریبا شش ماه از تاریخ نامه اداره مهاجرت گذشته بودکه من انلاین بابت تاخیر در صدرو گرین کارت سوال کردم جواب مکتوب اومد که متاسفانه خیلی سرمون شلوغه و بایستی صبر کنید. طبق تحقیقی که من در ویزا جورنی کردم تقریبا کیس های شبیه ما که مصاحبه اشون کنسل میشه حدود یکسال از تاریخ فایل پرونده اشون گرین کارت صادر میشه .
از طرفی من اجاره کارم اواسط اگوست منقضی میشه و طبق دستورالعمل اداره مهاحرت میتونم 120 روز قبل از انقضای کارتم اقدام کنم و حدود سه ماه هم طول میکشه که صادر بشه و اکیدا تاکید میشه که قبل از انقضای کارت باید کارت جدید رو داشته باشیم چون اگر شاغل باشیم و کارت منقضی بشه و کارت جدید رو نداشته باشیم حتی یک ساعت هم کارفرما شما رو نمیتونه نگه داره .
رهبر جان برای ویزاهای نامزدی تمدید اجاره کار بدون هزینه است و همانطور که گفتی فرم I-765 , 131 رو باید پر کنیم و مدارکی مثل کپی پاسپورت و کپی پشت و روی اجاره کار و نامه اداره مهاحرت I-485 که هنوز گرین کارت ما در پروسه اداری است و شاید عکس .... هیچ هزینه ای نداره مطمئن باش ونگرانش هم نباش .
وکیلم 450 دلار برای تمدید خواسته و حقیقتش من اصلا نمیخوام به وکیل محول کنم و برای هم پرس و جو میکنم که ببینم چه مدارکی لازمه که در صدد تهیه اش باشم ....
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، shmo ، rahbar
(2015-04-08 ساعت 02:35)anastazy نوشته:  خوب بچه ها یکی یکی توضیخ بدم. اول اینکه تقریبا شش ماه از تاریخ نامه اداره مهاجرت گذشته بودکه من انلاین بابت تاخیر در صدرو گرین کارت سوال کردم جواب مکتوب اومد که متاسفانه خیلی سرمون شلوغه و بایستی صبر کنید. طبق تحقیقی که من در ویزا جورنی کردم تقریبا کیس های شبیه ما که مصاحبه اشون کنسل میشه حدود یکسال از تاریخ فایل پرونده اشون گرین کارت صادر میشه .
از طرفی من اجاره کارم اواسط اگوست منقضی میشه و طبق دستورالعمل اداره مهاحرت میتونم 120 روز قبل از انقضای کارتم اقدام کنم و حدود سه ماه هم طول میکشه که صادر بشه و اکیدا تاکید میشه که قبل از انقضای کارت باید کارت جدید رو داشته باشیم چون اگر شاغل باشیم و کارت منقضی بشه و کارت جدید رو نداشته باشیم حتی یک ساعت هم کارفرما شما رو نمیتونه نگه داره .
رهبر جان برای ویزاهای نامزدی تمدید اجاره کار بدون هزینه است و همانطور که گفتی فرم I-765 , 131 رو باید پر کنیم و مدارکی مثل کپی پاسپورت و کپی پشت و روی اجاره کار و نامه اداره مهاحرت I-485 که هنوز گرین کارت ما در پروسه اداری است و شاید عکس .... هیچ هزینه ای نداره مطمئن باش ونگرانش هم نباش .
وکیلم 450 دلار برای تمدید خواسته و حقیقتش من اصلا نمیخوام به وکیل محول کنم و برای هم پرس و جو میکنم که ببینم چه مدارکی لازمه که در صدد تهیه اش باشم ....

سلام آناستازي
عجب داستاني شده اين گرين كارت! اميدوارم كار همه هرچه زودتر انجام بشه..
ظاهرا خودت بهتر از همه ميدوني بايد چه فرم هايي رو پر بكني و چه كار بكني! تازه كلي چيزهاي مفيد هم به ما ياد دادي؛ من از اين موضوع ها به كل بي اطلاع بودم..
ممنون
در پناه حق.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، rahbar ، anastazy ، shmo
سلام دوستان چرا توي اين قسمت خبري نيست ???
دوستاني كه توي ماههاي جولاي و اگوست درخواست گريين كارت كردند خبري نشده هنوز ، آخه سايت كه تا ٢٥ اگوست جلو رفته چرا پس خبري نيست ????
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-17 ساعت 05:39)shmo نوشته:  
(2015-03-16 ساعت 20:14)مسكاتي نوشته:  دوستان يك سوال،من با ويزا نامزدي ارمدم تگزاس و حدو ي ماه پيش ازدواج امريكايي كردم و مدارك فرستادم براي گرين كارد،حالا يه نامه اومده كه داريم پروسس ميكينيم و اينا...كسي ميدونه چقدر طول ميكشه تا گرين كار يا اجازه خروج و بدن؟چون امروز رفتم براي گواهينامه گفتن الان چون in middle of processهستي نميتوني امتحان بديو اينا...تا كيست به نتيجه برسه،
راستي با ترجمه گواهينامه ايران ميشه رانندگي كرد؟

سلام دوست عزیز
منهم تگزاس هستم اجازه کار من حدود 80 روزه امد انگشت نگاریم هم یکماه بعد از اپلای کردن رفتم بعد از آمدن اجازه کار میتوانی گواهینامه یکساله بگیری
امیدوارم توانسته باشم کمکی کرده باشم
دوستان من اشتباه كرده بودم در باره گواهينامه،اداره گواهينامه يه نامه نگاري فقط لازم داشت كه حدود يك هفته بعد از اقدام گواهينامه ،نامه امد كه ميتونين بياين اقدام كنين.منم رفتم و حالا گواهينامه دارمSmile
انگشت نگاري هم حدود ٩اپريل انجام شد،واسه بقيه مراحل هم منتظريم...Smile
من گواهينامو قبل انگشت نگاري گرفتم.
اينارو نوشتم كه اگه كسي شبيه من بود در جريان باشه نتيجه چي شدSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-26 ساعت 10:07)مسكاتي نوشته:  
(2015-03-17 ساعت 05:39)shmo نوشته:  
(2015-03-16 ساعت 20:14)مسكاتي نوشته:  دوستان يك سوال،من با ويزا نامزدي ارمدم تگزاس و حدو ي ماه پيش ازدواج امريكايي كردم و مدارك فرستادم براي گرين كارد،حالا يه نامه اومده كه داريم پروسس ميكينيم و اينا...كسي ميدونه چقدر طول ميكشه تا گرين كار يا اجازه خروج و بدن؟چون امروز رفتم براي گواهينامه گفتن الان چون in middle of processهستي نميتوني امتحان بديو اينا...تا كيست به نتيجه برسه،
راستي با ترجمه گواهينامه ايران ميشه رانندگي كرد؟

سلام دوست عزیز
منهم تگزاس هستم اجازه کار من حدود 80 روزه امد انگشت نگاریم هم یکماه بعد از اپلای کردن رفتم بعد از آمدن اجازه کار میتوانی گواهینامه یکساله بگیری
دوستان من اشتباه كرده بودم در باره گواهينامه،اداره گواهينامه يه نامه نگاري فقط لازم داشت كه حدود يك هفته بعد از اقدام گواهينامه ،نامه امد كه ميتونين بياين اقدام كنين.منم رفتم و حالا گواهينامه دارمSmile
سلام. میبخشید من متوجه نشدم شما پروسه گرین کارتتون چه مرحله ای بود که برای گواهینامه اقدام کردید؟ درسته که باید صبر کنیم اجازه کارمون بیاد تا بتونیم امتحان بدیم؟
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
quote]

سلام دوست عزیز
[/quote]
[/quote]
سلام. میبخشید من متوجه نشدم شما پروسه گرین کارتتون چه مرحله ای بود که برای گواهینامه اقدام کردید؟ درسته که باید صبر کنیم اجازه کارمون بیاد تا بتونیم امتحان بدیم؟
[/quote]

من ازدواج كرده بودم مدارك رو فرستاده بوديم و يه نامه اموده بود كه مداركتون به ما رسيده و داره پروسس ميشه،همين؛)
و بعله تو تگزاس كه بدون اجازه كار گواهينامه ميدن ،من هنوزم اجازه كار ندارم؛)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-26 ساعت 18:35)مسكاتي نوشته:  quote]

سلام دوست عزیز
[/quote]
[/quote]

من ازدواج كرده بودم مدارك رو فرستاده بوديم و يه نامه اموده بود كه مداركتون به ما رسيده و داره پروسس ميشه،همين؛)
و بعله تو تگزاس كه بدون اجازه كار گواهينامه ميدن ،من هنوزم اجازه كار ندارم؛)
[/quote]
ممنونم پس من باید از دی ام وی سوال کنم البته من تگزاس نیستم
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
سلام دوستان
من 31 فوریه در قطر مصاحبه داشتم و دوم اوریل ویزای نامزدی گرفتم، من سابقه واکسیناسیون از ایران نیاوردم، یعنی اصلا نمی دونم واکسن زدم یا نه.
اینجا پزشک کلینیک گفت من واکسن نمی زنم ، اگه سفارت خواست خودش میگه ما بزنیم. تو برگه هم نوشت " هیچ سابقه واکسیناسیونی نداره" ، اما سفارت اصلا کاری نداشت و تایید کرد ویزا رو.
من برگشتم کلینیک و گفتم واکسن نمی زنید؟ اونها هم گفتن نه!
حالا من بدون هیچ سابقه واکسیناسیون دارم میرم.از طرفی مجبورم پروسه گرفتن گرین کارد رو به سرعت انجام بدم(به خاطر شرایط شخصی) شنیدم بعضی واکسن ها شش ماه طول میکشه و من میترسم کارم به خاطر این مسئله عقب بیافته.
من یک ماه دیگه میرم و ایا کاری هست که بتونم تو این مدت انجام بدم؟
پاسخ
(2015-04-25 ساعت 19:54)shmo نوشته:  سلام دوستان چرا توي اين قسمت خبري نيست ???
دوستاني كه توي ماههاي جولاي و اگوست درخواست گريين كارت كردند خبري نشده هنوز ، آخه سايت كه تا ٢٥ اگوست جلو رفته چرا پس خبري نيست ????
اگر ویزا جورنی رو چک کنی می بینی که uscis تقریبا داره گرین کارت کسانی رو میده که تو مارچ مدارکشون رو فرستادن.
من اواسط جون اقدام کردم و با این تفاسیر تا اون موقع انتظار گرین رو ندارم. اگر خبری بشه حتما اینجا پیغام میذارم دوستان و اما الان دارم مدارکم رو اماده میکنم برای تمدید اجازه کارم .
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، نيما ٩٢
(2015-04-28 ساعت 12:13)codiled23 نوشته:  سلام دوستان
من 31 فوریه در قطر مصاحبه داشتم و دوم اوریل ویزای نامزدی گرفتم، من سابقه واکسیناسیون از ایران نیاوردم، یعنی اصلا نمی دونم واکسن زدم یا نه.
اینجا پزشک کلینیک گفت من واکسن نمی زنم ، اگه سفارت خواست خودش میگه ما بزنیم. تو برگه هم نوشت " هیچ سابقه واکسیناسیونی نداره" ، اما سفارت اصلا کاری نداشت و تایید کرد ویزا رو.
حالا من بدون هیچ سابقه واکسیناسیون دارم میرم.از طرفی مجبورم پروسه گرفتن گرین کارد رو به سرعت انجام بدم(به خاطر شرایط شخصی) شنیدم بعضی واکسن ها شش ماه طول میکشه و من میترسم کارم به خاطر این مسئله عقب بیافته.
به نظر من بهتره که قبل از سفر کارت واکسن رو در ایران تهیه کنی و واکسنهای مورد نیاز رو تا موقعی که زمان داری بزنی . چون با اینکه سایت اداره مهاجرت میگه که موقع فایل مدارک برای درخواست گرین کارت کسانی که با ویزای نامزدی اومدن نیاز به مراجعه به پزشک معتمد اداره مهاجرت برای تزریق واکسن نیست اما خیلی از موارد پیش اومده که شما نفرستادین اما اونها جزء نقص مدرک بعدا از شما میخوان.... ( شانسیه)
با فرض اینکه شما بدون کارت واکسن از ایران یا با کارت واکسن به اینجا بیایید و مجبور بشید که اینجا بعضی از واکسنها رو بزنید لازمه بدونید که در بدو ورود شما کارت بیمه نداریدو باید بابت هر واکسن هزینه پرداخت کنید که به نظر من خیلی گرون خواهد بود . فقط هزینه ویزیت پزشک برای من 125 دلار شد. باز هم سوالی بود در خدمتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، shmo
(2015-04-28 ساعت 22:35)anastazy نوشته:  
(2015-04-25 ساعت 19:54)shmo نوشته:  سلام دوستان چرا توي اين قسمت خبري نيست ???
اگر ویزا جورنی رو چک کنی می بینی که uscis تقریبا داره گرین کارت کسانی رو میده که تو مارچ مدارکشون رو فرستادن.
من اواسط جون اقدام کردم و با این تفاسیر تا اون موقع انتظار گرین رو ندارم. اگر خبری بشه حتما اینجا پیغام میذارم دوستان و اما الان دارم مدارکم رو اماده میکنم برای تمدید اجازه کارم .

ممنون دوست عزیز

ولی مگه سایت خود اداره مهاجرت معتبر تر از ویزا جورنی نیست ؟
پاسخ
(2015-04-28 ساعت 22:46)anastazy نوشته:  
(2015-04-28 ساعت 12:13)codiled23 نوشته:  سلام دوستان
به نظر من بهتره که قبل از سفر کارت واکسن رو در ایران تهیه کنی و واکسنهای مورد نیاز رو تا موقعی که زمان داری بزنی . چون با اینکه سایت اداره مهاجرت میگه که موقع فایل مدارک برای درخواست گرین کارت کسانی که با ویزای نامزدی اومدن نیاز به مراجعه به پزشک معتمد اداره مهاجرت برای تزریق واکسن نیست اما خیلی از موارد پیش اومده که شما نفرستادین اما اونها جزء نقص مدرک بعدا از شما میخوان.... ( شانسیه)
با فرض اینکه شما بدون کارت واکسن از ایران یا با کارت واکسن به اینجا بیایید و مجبور بشید که اینجا بعضی از واکسنها رو بزنید لازمه بدونید که در بدو ورود شما کارت بیمه نداریدو باید بابت هر واکسن هزینه پرداخت کنید که به نظر من خیلی گرون خواهد بود . فقط هزینه ویزیت پزشک برای من 125 دلار شد. باز هم سوالی بود در خدمتم.
خیلی لطف کردید که جواب دادید. متاسفانه من ایران نیستم، اینجا (قطر) کلینیک میگه اگه سفارت گفت لازمه ما میزنیم، حتما نمی خواد.
در ضمن من تنها فاکتوری که برام مهمه زمان هست، چون در صورتی که طول بکشه دچار مشکل میشم، در مورد هزینه تا جایی که پرسیدم فکر کنم اینجا گرونتره از امریکا.
الان مسئله ای که ذهنم رو مشغول کرده اینه که اگه هیپاتیت نزده باشیم و به آمریکا بیاییم، ایا بعد از زدن نوبت اول ، گرین کارد میدهند و بعدا باید کامل کنیم پروسه رو، یا اینکه همه چیز متوقف میشه تا واکسن ها کامل بشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان