موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نیما، رهبر من تقریبا سه هفته دیگه باید برای تمدید اجازه کار اقدام کنم . بچه ها میدونید برای صدور اجازه کار جدید چه فرمی و چه مدارکی باید پر کنیم و بفرستیم و به کدوم ادرس؟ ..... من ادرس رو نمیدونم چون اجازه کار اولیم رو وکیل برام انجام داد کارهاش رو و الان میخوام خودم اقدام کنم . ممنون دوستان
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها... بنظرم همون 765 و 131 هست.تو اینستراکشن یکجورائی گفته renew, ... اما این دفعه 380 + 360 جمعا 740$ ناقابل خرج داره...درحالیکه اوضاع کار...!!
قبلا برای یک فرد پن.ندگی همین درخواست کاری را فرستادم کاورلتر روش گذاشتم که درآمد نیست و فوداستمپ و calfresh ,... که به اونها میدن را اتچ کردم هزینه اش ویو شد...البته اونافقط 380 اجازه کار را داشتندنمیدونم برای ماهم شاید بشه... بنظرم تیری در تاریکی رها کنید واگر قبول نکردند میگن فی بدید
بازم نگاه کنید بنظرم آنلاین بشه اپلای کرد البته هزینه ها فرقی نمیکنه فقط کاغذبازی پستی نداره
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خوب بچه ها یکی یکی توضیخ بدم. اول اینکه تقریبا شش ماه از تاریخ نامه اداره مهاجرت گذشته بودکه من انلاین بابت تاخیر در صدرو گرین کارت سوال کردم جواب مکتوب اومد که متاسفانه خیلی سرمون شلوغه و بایستی صبر کنید. طبق تحقیقی که من در ویزا جورنی کردم تقریبا کیس های شبیه ما که مصاحبه اشون کنسل میشه حدود یکسال از تاریخ فایل پرونده اشون گرین کارت صادر میشه .
از طرفی من اجاره کارم اواسط اگوست منقضی میشه و طبق دستورالعمل اداره مهاحرت میتونم 120 روز قبل از انقضای کارتم اقدام کنم و حدود سه ماه هم طول میکشه که صادر بشه و اکیدا تاکید میشه که قبل از انقضای کارت باید کارت جدید رو داشته باشیم چون اگر شاغل باشیم و کارت منقضی بشه و کارت جدید رو نداشته باشیم حتی یک ساعت هم کارفرما شما رو نمیتونه نگه داره .
رهبر جان برای ویزاهای نامزدی تمدید اجاره کار بدون هزینه است و همانطور که گفتی فرم I-765 , 131 رو باید پر کنیم و مدارکی مثل کپی پاسپورت و کپی پشت و روی اجاره کار و نامه اداره مهاحرت I-485 که هنوز گرین کارت ما در پروسه اداری است و شاید عکس .... هیچ هزینه ای نداره مطمئن باش ونگرانش هم نباش .
وکیلم 450 دلار برای تمدید خواسته و حقیقتش من اصلا نمیخوام به وکیل محول کنم و برای هم پرس و جو میکنم که ببینم چه مدارکی لازمه که در صدد تهیه اش باشم ....
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان چرا توي اين قسمت خبري نيست ???
دوستاني كه توي ماههاي جولاي و اگوست درخواست گريين كارت كردند خبري نشده هنوز ، آخه سايت كه تا ٢٥ اگوست جلو رفته چرا پس خبري نيست ????
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 31 فوریه در قطر مصاحبه داشتم و دوم اوریل ویزای نامزدی گرفتم، من سابقه واکسیناسیون از ایران نیاوردم، یعنی اصلا نمی دونم واکسن زدم یا نه.
اینجا پزشک کلینیک گفت من واکسن نمی زنم ، اگه سفارت خواست خودش میگه ما بزنیم. تو برگه هم نوشت " هیچ سابقه واکسیناسیونی نداره" ، اما سفارت اصلا کاری نداشت و تایید کرد ویزا رو.
من برگشتم کلینیک و گفتم واکسن نمی زنید؟ اونها هم گفتن نه!
حالا من بدون هیچ سابقه واکسیناسیون دارم میرم.از طرفی مجبورم پروسه گرفتن گرین کارد رو به سرعت انجام بدم(به خاطر شرایط شخصی) شنیدم بعضی واکسن ها شش ماه طول میکشه و من میترسم کارم به خاطر این مسئله عقب بیافته.
من یک ماه دیگه میرم و ایا کاری هست که بتونم تو این مدت انجام بدم؟