2015-04-29 ساعت 18:06
(2015-04-29 ساعت 12:28)codiled23 نوشته:اوکی... اصلا نگران نباشید دوست عزیز ، هر واکسنی که نیاز باشه اینجا خودشون میزنن در یک نوبت ویزیت بعد به شما یک پاکت سربسته میدن که همراه مدارک دیگر به اداره مهاجرت میفرستید. در ضمن همونجا ازشون بخواهید یه کپی از اون رو به شما هم بدهند . پروسه شما بعد ار ارسال مدارک آغاز میشه و اگر خیلی خوش شانس باشید تا 4 ماه گرین کارتتون رو میگیرید و اگر خدای نکرده براتون نامه بیاد که از اینتریو شما صرف نظر شده و تا 6 ماه اینده منتظر خبر از ما باشید یعنی شما تا یکسال بعد انتظار گرین کارت رو نداشته باشید. من جون اقدام کردم و هنوز گرین کارتم رو نگرفتم . پس وقتی میایید اینجا حساب همه جاش رو بکنید. موفق باشید.(2015-04-28 ساعت 22:46)anastazy نوشته:خیلی لطف کردید که جواب دادید. متاسفانه من ایران نیستم، اینجا (قطر) کلینیک میگه اگه سفارت گفت لازمه ما میزنیم، حتما نمی خواد.(2015-04-28 ساعت 12:13)codiled23 نوشته: سلام دوستانبه نظر من بهتره که قبل از سفر کارت واکسن رو در ایران تهیه کنی و واکسنهای مورد نیاز رو تا موقعی که زمان داری بزنی . چون با اینکه سایت اداره مهاجرت میگه که موقع فایل مدارک برای درخواست گرین کارت کسانی که با ویزای نامزدی اومدن نیاز به مراجعه به پزشک معتمد اداره مهاجرت برای تزریق واکسن نیست اما خیلی از موارد پیش اومده که شما نفرستادین اما اونها جزء نقص مدرک بعدا از شما میخوان.... ( شانسیه)
من 31 فوریه در قطر مصاحبه داشتم و دوم اوریل ویزای نامزدی گرفتم، من سابقه واکسیناسیون از ایران نیاوردم، یعنی اصلا نمی دونم واکسن زدم یا نه.
اینجا پزشک کلینیک گفت من واکسن نمی زنم ، اگه سفارت خواست خودش میگه ما بزنیم. تو برگه هم نوشت " هیچ سابقه واکسیناسیونی نداره" ، اما سفارت اصلا کاری نداشت و تایید کرد ویزا رو.
من برگشتم کلینیک و گفتم واکسن نمی زنید؟ اونها هم گفتن نه!
حالا من بدون هیچ سابقه واکسیناسیون دارم میرم.از طرفی مجبورم پروسه گرفتن گرین کارد رو به سرعت انجام بدم(به خاطر شرایط شخصی) شنیدم بعضی واکسن ها شش ماه طول میکشه و من میترسم کارم به خاطر این مسئله عقب بیافته.
من یک ماه دیگه میرم و ایا کاری هست که بتونم تو این مدت انجام بدم؟
با فرض اینکه شما بدون کارت واکسن از ایران یا با کارت واکسن به اینجا بیایید و مجبور بشید که اینجا بعضی از واکسنها رو بزنید لازمه بدونید که در بدو ورود شما کارت بیمه نداریدو باید بابت هر واکسن هزینه پرداخت کنید که به نظر من خیلی گرون خواهد بود . فقط هزینه ویزیت پزشک برای من 125 دلار شد. باز هم سوالی بود در خدمتم.
در ضمن من تنها فاکتوری که برام مهمه زمان هست، چون در صورتی که طول بکشه دچار مشکل میشم، در مورد هزینه تا جایی که پرسیدم فکر کنم اینجا گرونتره از آمریکا.
الان مسئله ای که ذهنم رو مشغول کرده اینه که اگه هیپاتیت نزده باشیم و به آمریکا بیاییم، ایا بعد از زدن نوبت اول ، گرین کارد میدهند و بعدا باید کامل کنیم پروسه رو، یا اینکه همه چیز متوقف میشه تا واکسن ها کامل بشه؟