کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2015-05-09 ساعت 02:17)هستی 1985 نوشته:  پس کسی می دونه این سه تا فرم واسه چیه که بعضی ها پر کردند؟ G-1145, I-864,I-693 و این کپی I-797 رو از کجا بگیرم تو فرم ها نیست؟ ببخشید اینقدر سوال می پرسم ولی می خوام همه چی کامل باشه ...مرسی Smile

G1145 فرمیه که اگر پر کنید تمام اطلاعات علاوه بر نامه از طریق ایمیل و اس ام اس هم برای شما ارسال میشه
I864 فرم مخصوص اسپانسر مالی هست
xxxxxxxx
راجع به I693 اطلاعی ندارم
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، هستی 1985 ، ehsan6114
(2015-05-09 ساعت 02:17)هستی 1985 نوشته:  پس کسی می دونه این سه تا فرم واسه چیه که بعضی ها پر کردند؟ G-1145, I-864,I-693 و این کپی I-797 رو از کجا بگیرم تو فرم ها نیست؟ ببخشید اینقدر سوال می پرسم ولی می خوام همه چی کامل باشه ...مرسی Smile

I-864 فرم اسپانسر مالی هست که حتما باید باشه توی مدارکتون

I-693 در صورتی لازمه که واکسن هاتون کامل نباشه و باید یه پزشک معتمد uscis براتون پر کنه ولی اگر همون برگه بیمارستانی که کارای مدیکال رو انجام دادید بفرستید نیازی به اون فرم نیست

I-797 فرم اپروو کیس نامزدی هست که قبل از اینکه کیس رو بفرستن سفارت از طرف nvc برای همسرتون فرستادن و حتما باید بفرستین چون اگه نباشه نقص مدرک میخورید .
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985
سگ تو این شانس
حالا همه ی استیت ها با I797c درایور لایسنس رو ری نیو میکنن جز کالیفرنیا
عجب گرفتاری شدیم. کسی تجربه ای داره ؟
کیس : K1 ابوظبی
سرویس سنتر : کالیفرنیا
اولین اقدام : آپریل 2014
اپروو : می 2014
مصاحبه : سپتامبر 2014
کلیر : ژانویه 2015
پاسخ
تشکر کنندگان:
مرسی از همه دوستان که جواب منو دادید Smile))
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
سلام هستي ..
اولا لينك زير رو يه نگاهي بهش بيانداز تقريبا همه مدارك و فرم ها رو نوشته برات
http://www.visajourney.com/content/k1k3aos

دوما: دقت بكن كه سند ازدواجت به تاييد كورت رسيده باشه؛ چون معمولا بعد از ازدواج برگه رو به شما ميدن كه يا خودتون نوتري بكنينيد و يا يه مبلغي ميگيرن و خودشون اون رو نوتري(تاييد) ميكنن و ميفرستنش براي كورت شهرتون كه اونم مهر و امضاش ميكنه و ترجيحا بگين دو نسخه ازش ميخواين چراكه يك نسخه اش رو بايد بفرستيد براي اداره مهاجرت و يك نسخه اون هم در آينده به كارتون مياد و بايدم داشته باشين...
مكنه ايالت هاي مختل قانون هاي متفاوتي در اين رابطه داشته باشن براي اطمينان بيشتر اين توضيح رو دادم
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone ، anastazy ، shadoow ، هستی 1985
سلام...یه سوال داشتن واسه فرمها...اونجایی که نوشته Alien Registration Number چیو باید بزنیم منظورش همون کیس نامبر هست که نوشته ? ANK2014OOOOOO
و من فرم مدیکالو دارم و همه واکسن ها رو زدم توی آنکارا آیه نیازی هست که فرم I-693 رو پر کنیم چون خیلی جاهاشو نوشته دکتر باید پر کنه؟
و توی فرم I-131 نوشته In care of name منظورش چیه؟ و توی فرم I-485 یه جا نوشته nonimmigrant visa number چی باید بزنیم؟
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-11 ساعت 22:40)هستی 1985 نوشته:  سلام...یه سوال داشتن واسه فرمها...اونجایی که نوشته Alien Registration Number چیو باید بزنیم منظورش همون کیس نامبر هست که نوشته ? ANK2014OOOOOO
و من فرم مدیکالو دارم و همه واکسن ها رو زدم توی آنکارا آیه نیازی هست که فرم I-693 رو پر کنیم چون خیلی جاهاشو نوشته دکتر باید پر کنه؟
و توی فرم I-131 نوشته In care of name منشورش چیه؟
مرسی

سلام
خير؛ كيس نامبر نيست؛ اين شماره ايست كه با #A شروع ميشه؛ فكر ميكنم روي فرم I-94 كه در پاسپورت شما منگنه كردن نوشته شده باشه يا روي اپروال فرم I-129 يا يكي از نوتيس هايي كه براتون اومده
- من فرم پزشگي رو با نامه پزشكي بيمارستان مورد تاييد سفارت بعلاوه كارت واكسيناسيون انيستو پاستور تجريش تهران رو با مداركم فرستادم...
موفق باشي
پاسخ
دوباره سلام ...دوستان یه سوال دارم من روز ازدواج توی کورت فامیلو عوض کردم که فامیل همسرم باشه...حالا واسه فرم هایی که باید پر کنم فامیل خودمو باید بزارم یا همسر...اگه فامیل خودم باشه بعدا دوباره باید وقتی گرین کارت اومد تغییر بدم؟ و یه سوال دیگه این Nonimmigrant visa number از کجا پیدا کنم...مرسی اگه سریع جواب بدید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-12 ساعت 20:07)هستی 1985 نوشته:  دوباره سلام ...دوستان یه سوال دارم من روز ازدواج توی کورت فامیلو عوض کردم که فامیل همسرم باشه...حالا واسه فرم هایی که باید پر کنم فامیل خودمو باید بزارم یا همسر...اگه فامیل خودم باشه بعدا دوباره باید وقتی گرین کارت اومد تغییر بدم؟ و یه سوال دیگه این Nonimmigrant visa number از کجا پیدا کنم...مرسی اگه سریع جواب بدید؟

سلامت باشي
پاسپورتت رو باز كن و شماره ويزا رو از روي ويزايي كه توي اونجا چسبيده شده، يادداشت بكن
سوال دومت رو جوابش رو نميدونم! ولي مهمه چون اگه هرجا يه اسم بدي در آينده داستان داري... فك كنم تحت هرشرايطي گرين كارت به نام خودت صادر بشه؛ چون اون براساس اسم توي پاسپورته...
موفق باشي
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985 ، shadoow
(2015-05-11 ساعت 22:57)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-05-11 ساعت 22:40)هستی 1985 نوشته:  سلام...یه سوال داشتن واسه فرمها...اونجایی که نوشته Alien Registration Number چیو باید بزنیم منظورش همون کیس نامبر هست که نوشته ? ANK2014OOOOOO
مرسی

سلام
خير؛ كيس نامبر نيست؛ اين شماره ايست كه با #A شروع ميشه؛ فكر ميكنم روي فرم I-94 كه در پاسپورت شما منگنه كردن نوشته شده باشه يا روي اپروال فرم I-129 يا يكي از نوتيس هايي كه براتون اومده
- من فرم پزشگي رو با نامه پزشكي بيمارستان مورد تاييد سفارت بعلاوه كارت واكسيناسيون انيستو پاستور تجريش تهران رو با مداركم فرستادم...
موفق باشي

هستي
من فرم مديكال رو خودم پر كردم و امضا كردم و فرستادم به دكتر ندادم كاري برام بكنه... اينو يادم رفته بود بنويسم...
پاسخ
سلام دوستان
اگه نقص مدارک داشته باشیم چی میشه؟ من و همسرم هر دو شناسنامه هامومونو نیاوردیم از ایران. شناسنامه براشون خیلی مهمه آیا؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوباره....من فرم G-325a را دانلود کردم ولی تاریخش اکسپایر هست و هنوز جدیدیش نیومده می تونم از همین استفاده کنم؟ مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-14 ساعت 21:34)نيما ٩٢ نوشته:  
مرسی

سلام
موفق باشي

هستي
من فرم مديكال رو خودم پر كردم و امضا كردم و فرستادم به دكتر ندادم كاري برام بكنه... اينو يادم رفته بود بنويسم...

مرسی...این فرم خیلی سخته پر کردنش..و تو سایت نگاه کردم نوشته برای ویزا نامزدی اگه همه واکسن ها رو زده باشیم نیازی نیست این فرم و پر کنیم...
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢
(2015-05-15 ساعت 07:40)هستی 1985 نوشته:  سلام دوباره....من فرم G-325a را دانلود کردم ولی تاریخش اکسپایر هست و هنوز جدیدیش نیومده می تونم از همین استفاده کنم؟ مرسی

سلام
اگه تو سايت جز اين نيست حتما همينو قبول ميكنن و توصيه ميكنم به غير از سايت اداره مهاجرت، از جاي ديگه فرم رو دانلود نكن؛ پسوند سايت اداره مهاجرت و سايت هاي اصليه دولتي معمولا Gov است

www.uscis.gov

پاينده باشي

(2015-05-15 ساعت 07:50)هستی 1985 نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 21:34)نيما ٩٢ نوشته:  
مرسی

سلام
موفق باشي

هستي

مرسی...این فرم خیلی سخته پر کردنش..و تو سایت نگاه کردم نوشته برای ویزا نامزدی اگه همه واکسن ها رو زده باشیم نیازی نیست این فرم و پر کنیم...

بسيار خوب هرجور صلاح ميدوني عمل كن
خيره به اميد حق
پاسخ
(2015-05-15 ساعت 04:54)azri نوشته:  سلام دوستان
اگه نقص مدارک داشته باشیم چی میشه؟ من و همسرم هر دو شناسنامه هامومونو نیاوردیم از ایران. شناسنامه براشون خیلی مهمه آیا؟

سلام دوست عزيز
خدارو شكر كه كارهايت به خوبي داره پيش ميره؛
اگر مصاحبه براي گرين كارت دارين در روز مصاحبه ممكنه مداركي رو ازتون بخواد كه اصل شناسنامه هم ميتونه شاملش باشه البته به ندرت؛ هرچند معمولا قبلش ميگن كه چه مداركي رو با خودتون ببريد..
بچه هاي اينجا اكثرا مصاحبه گرين كارت نشدن هنوز غير از يك مورد كه در صفحه هاي قبل هست فكر كنم اسمش Hamid باشه؛ ميتوني از اون بپرسي..
نقص مدارك يا Request for evidennce توي مرحله ارسال بسته و فرم ها و قبل از مصاحبه است؛ نميدونم اگر توي اين مرحله مدركي رو ازتون بخوان كه نداشته باشين چي ميشه دقيقا؟! احتمالا يه وقت ديگه براتون تايين ميكنن...

خوب باشي هميشه...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، azri ، هستی 1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان