کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
سلام دوستان
من بخاطر شرایط کاری همسرم مجبورم تا ماه دیگه برم ایالت دیگه میخواستم بدونم کسی میدونه این تغییر آدرس که به اداره مهاجرت ارسال میکنم در زمان و مراحل و روند پرونده اثر منفی یا مثبت میگذارد یا نه ممنون اگر کسی اطلاعی دارد پاسخ دهد .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 19:08)ashkan704 نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 18:30)aidaone نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 17:39)ashkan704 نوشته:  دوستان هیچ اقدام فوری ای نیست که من این هفته انجام بدم؟ این هفته با ویزای کی ۱ رسیدم به آمریکا. هنوز وقت نکردم برم بخونم که باید چیکار کنم.

اولین اقدام ازدواج کردن و ثبت ازدواجتون هست . همه چیز بعد از اون شروع میشه Wink البته قبل از ازدواج میتونید کارت و شماره سوشال سکیوریتی بگیرید . البته تمام این پروسه ها بستگی به ایالتتون داره . پروسه بعضی چیزا مثل سوشال و حساب بانکی و گواهینامه تو استیت های مختلف فرق داره .
مرسی که جواب دادی. من ماساچوست هستم. احتمالن همین هفته می‌ریم ازدواجمون رو ثبت می‌کنیم.

به سلامتی . خوشبخت باشید .
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 19:54)aidaone نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 17:39)ashkan704 نوشته:  دوستان هیچ اقدام فوری ای نیست که من این هفته انجام بدم؟ این هفته با ویزای کی ۱ رسیدم به آمریکا. هنوز وقت نکردم برم بخونم که باید چیکار کنم.

اولین اقدام ازدواج کردن و ثبت ازدواجتون هست . همه چیز بعد از اون شروع میشه Wink البته قبل از ازدواج میتونید کارت و شماره سوشال سکیوریتی بگیرید . البته تمام این پروسه ها بستگی به ایالتتون داره . پروسه بعضی چیزا مثل سوشال و حساب بانکی و گواهینامه تو استیت های مختلف فرق داره .
مرسی که جواب دادی. من ماساچوست هستم. احتمالن همین هفته می‌ریم ازدواجمون رو ثبت می‌کنیم.

سلامت باشید. برای این کار هیچ اقدام مقدماتی ای لازم نیست؟ فقط وقت بگیریم و بریم شهرداری ثبتش کنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-05-22 ساعت 19:55)ashkan704 نوشته:  

سلامت باشید. برای این کار هیچ اقدام مقدماتی ای لازم نیست؟ فقط وقت بگیریم و بریم شهرداری ثبتش کنیم؟

وقت گرفتن نميخواد ميري شهرداري، بهت فرم ميده هزينه رو ميدي، ميري يه كليسا برات امضا ميكنه، دوباره ميبري شهرداري تحويل ميدي ، اون ها هم چند روز بعد برات پست ميكنن.
سوشيال هم همينطور صبح زود برر اداره اش پاسپورت فرم i94 همراهت باشه
اما هنوز برا گواهينامه نرفتم چون international kardam, گذاشتم اخر سر كه سرم خلوت شد برم گواهينامه بگيرم.
براي بأنك سوشيال ميخواد و گرنه يكم اذيت ميكنن و بهانه ميارن. همه چي سوشيال سكيورتي ميخواد، حساب هم بأنك امريكا يا بأنك يؤ اس، باز كن راحت تره البته چيس هم خوبه يا بأنك محلي ايالتتون ... و اينكه تو قرداد خونه اسم خودت رو بزار اگه أجاره كردين
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، هستی 1985
(2015-05-23 ساعت 10:28)Asalbanoo نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 18:30)aidaone نوشته:  اولین اقدام ازدواج کردن و ثبت ازدواجتون هست . همه چیز بعد از اون شروع میشه Wink البته قبل از ازدواج میتونید کارت و شماره سوشال سکیوریتی بگیرید . البته تمام این پروسه ها بستگی به ایالتتون داره . پروسه بعضی چیزا مثل سوشال و حساب بانکی و گواهینامه تو استیت های مختلف فرق داره .

وقت گرفتن نميخواد ميري شهرداري، بهت فرم ميده هزينه رو ميدي، ميري يه كليسا برات امضا ميكنه، دوباره ميبري شهرداري تحويل ميدي ، اون ها هم چند روز بعد برات پست ميكنن.
اما هنوز برا گواهينامه نرفتم چون international kardam, گذاشتم اخر سر كه سرم خلوت شد برم گواهينامه بگيرم.
براي بأنك سوشيال ميخواد و گرنه يكم اذيت ميكنن و بهانه ميارن. همه چي سوشيال سكيورتي ميخواد، حساب هم بأنك امريكا يا بأنك يؤ اس، باز كن راحت تره البته چيس هم خوبه يا بأنك محلي ايالتتون ... و اينكه تو قرداد خونه اسم خودت رو بزار اگه أجاره كردين

دوستان یادتون نره بانک اف آمریکا خیلی سخت می گیره و اصلا سوشال و به تنهایی قبول نمیکنه من سوشال + I-94 + پاسپورت و یه نامه که وقتی رفتم واسه سوشال به من دادن که مثلا کارا اداری انجام بشه رو بردم اما آخرش به من گفتن چون ایران جز, 5 کشوری هست که تحریم هست خیلی سخته که حساب باز کنیم واستون ...ولی بهترین بانک TD bank هست که خیلی راحت با پاسپورت و سوشال همون روز حساب باز می کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 19:14)shmo نوشته:  سلام دوستان
من بخاطر شرایط کاری همسرم مجبورم تا ماه دیگه برم ایالت دیگه میخواستم بدونم کسی میدونه این تغییر آدرس که به اداره مهاجرت ارسال میکنم در زمان و مراحل و روند پرونده اثر منفی یا مثبت میگذارد یا نه ممنون اگر کسی اطلاعی دارد پاسخ دهد .
سلام نیما جان
تو اطلاعاتی در این زمینه نداری؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-23 ساعت 19:41)هستی 1985 نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 10:28)Asalbanoo نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 19:08)ashkan704 نوشته:  مرسی که جواب دادی. من ماساچوست هستم. احتمالن همین هفته می‌ریم ازدواجمون رو ثبت می‌کنیم.

دوستان یادتون نره بانک اف آمریکا خیلی سخت می گیره و اصلا سوشال و به تنهایی قبول نمیکنه من سوشال + I-94 + پاسپورت و یه نامه که وقتی رفتم واسه سوشال به من دادن که مثلا کارا اداری انجام بشه رو بردم اما آخرش به من گفتن چون ایران جز, ۵ کشوری هست که تحریم هست خیلی سخته که حساب باز کنیم واستون ...ولی بهترین بانک TD bank هست که خیلی راحت با پاسپورت و سوشال همون روز حساب باز می کنید.
بانک wells Fargo هم خوبه من رفتم سریع حساب باز کرد ولی بانک آف آمریکا همان جور که دوستمون گفت اذیت میکنه
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985
(2015-05-23 ساعت 20:04)shmo نوشته:  
سلام نیما جان

دوست عزیز بالاخره شما که مجبوری نقل مکان کنی چه تو روند پرونده ات تاثیر بذاره چه نذاره. پس خیلی روش حساس نشو.
نمیشه اسمش رو گذاشت تاثیر منفی اما برای اینکه مطلع باشی، یک کم پروسه پرونده ات طولانی تر میشه چون پرونده ات رو میفرستن به اداره مهاجرت محلی که داری نقل مکان میکنی و این خودش چند ماهی طول میکشه. من شنیدم بین دو تا شش ماه. در مورد مدت زمان دقیقش دوستانی که تجربه اش رو داشتن لطفا توضیحاتی بدن.
اما دوست عزیزم اگر مجبوری که نقل مکان کنی دیگه به این که چقدر پروسه ات طولانی میشه اصلا فکر نکن. بذارش قضیه رو به حال خودش. یکم دیر و زود داره اما در نهایت میگیریش.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shmo ، هستی 1985
سلام نیما جان

سلام دوست عزيز؛ پرونده ات دقيقا توي چه مرحله اي است؟!

(2015-05-22 ساعت 17:37)نيما ٩٢ نوشته:  آناستازي
كي زمان شش ماه نامه اداره مهاجرت كه براي گرين كارت فرستاده بودن تمام شد؟

آناستازي كجايي پس؟! امريكايي شدي رفتا!!
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985
(2015-05-24 ساعت 05:49)ghazal72 نوشته:  
سلام نیما جان

دوست عزیز بالاخره شما که مجبوری نقل مکان کنی چه تو روند پرونده ات تاثیر بذاره چه نذاره. پس خیلی روش حساس نشو.
نمیشه اسمش رو گذاشت تاثیر منفی اما برای اینکه مطلع باشی، یک کم پروسه پرونده ات طولانی تر میشه چون پرونده ات رو میفرستن به اداره مهاجرت محلی که داری نقل مکان میکنی و این خودش چند ماهی طول میکشه. من شنیدم بین دو تا شش ماه. در مورد مدت زمان دقیقش دوستانی که تجربه اش رو داشتن لطفا توضیحاتی بدن.
اما دوست عزیزم اگر مجبوری که نقل مکان کنی دیگه به این که چقدر پروسه ات طولانی میشه اصلا فکر نکن. بذارش قضیه رو به حال خودش. یکم دیر و زود داره اما در نهایت میگیریش.
ممنون از اطلاعاتت حالا ببینیم چی میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985 ، نيما ٩٢
سلام نیما جان
نیما جان همان طور که میدونی من شش ماه پیش مدارک ارسال کردم و سه ماه پیش نامه آمد که احتیاج به مصاحبه نیست و منتظر هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، نيما ٩٢

باز هم بستگی به استیت داره . من ویرجینیا ازدواجم رو ثبت کردم و رفتیم دادگاه (Court House ) و گواهی بهمون دادن . ولی اونجا خودشون کسی رو نداشتن که ازدواج رو ثبت کنه و یه لیست از به اصطلاح عاقد های مورد تایید بهمون دادن که یا میومدن خونه یا توی همون دادگاه میومدن و عقد میکردن . ما گفتیم اومد خونه و ۵۰ دلار گرفت . از قبل هم توی سایتشون اطلاعات رو ثبت کردیم و وقت گرفتیم که اونجا معطل نشیم . موفق باشی Wink
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043
دوستان من هم برای حدود 20 روز دیگه بلیط دارم و کمی استرس آنچه پیش میاد رو دارم. خب این هم از عواقب ویزای نامزدی هست که نمیدونی دقیقا چی در انتظارته. من همیشه از تجربه های دوستانی که در مراحل بعدی بودن استفاده کردم. خوشحال میشم اگر دوستان توصیه ای دارن بگن. شاید کمی هم از بار استرس من کم بشه Smile
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 20:29)shmo نوشته:  
سلام نیما جان
نیما جان همان طور که میدونی من شش ماه پیش مدارک ارسال کردم و سه ماه پیش نامه آمد که احتیاج به مصاحبه نیست و منتظر هستم

شيمو جان
دقيقا نميدونم تغيير آدرس چه اثري ميتونه بر روند كارت داشته باشه...
اولا اكه كسي رو توي همين استيتي كه هستي داري ميتوني آدرس رو به آدرس اون عوض كني كه نامه هات اونجا برن و بعد از اونم گرين كارت (چون در اين صورت قطعا ديگه مركز رسيدگي به كارت عوض نميشه..
دوما (اين استدلال خود منه البته) : من فكر نميكنم آنچنان بر روند كارت تاثير بذاره تغيير آدرس؛ چراكه درحال حاضر تمام كارهاي تو انجام شده و طبق آمار هايي كه از دوستان بالا داره مياد حداكثر تا ٥ ما ديگه گرين كارتت صادر ميشه و به دستت ميرسه و گمان نميكنم اگه آدرست رو توي اين مرحله عوض كني، مركز رسيدگي به گرين كارتت عوض بشه!
به هرصورت من فلوريدا هستم اگه كاري از دستم بر مياد درخدمتم؛ آدرس من رو هم ميتوني بدي چون من مكانم ثابته و عوض نميشه....موفق باشي
در خدمتم
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo
(2015-05-26 ساعت 03:14)negar6043 نوشته:  دوستان من هم برای حدود 20 روز دیگه بلیط دارم و کمی استرس آنچه پیش میاد رو دارم. خب این هم از عواقب ویزای نامزدی هست که نمیدونی دقیقا چی در انتظارته. من همیشه از تجربه های دوستانی که در مراحل بعدی بودن استفاده کردم. خوشحامیشم اگر دوستان توصیه ای دارن بگن. شاید کمی هم از بار استرس من کم بشه Smile

سلام دوست عزيز

نگراني داشتن طبيعيه! همه ما داشتيم قبل او اومدن به اينجا، بعضي ها كمتر و بعضي ها هم بيشتر..
چند تا پيشنهاد ميتونم بهت بكنم
- فاميل ها و دوستان و عزيزانت رو ببينشون و باهاشون وقت بذار حسابي...
- كارهايي رو كه در ايران داري ليت كن و تا خودت هستي بهشون برس؛ از راه دور مديريت كردن كارهاي باقيمانده بسيار سخته!
- پست هاي قبلي منو رو در تاپيك ويزاي نامزدي مطالعه بكن، فهرستي از كارهايي كه ميتوني انجام بدي و مداركي كه لازم داري رو براي همه نوشتم..

سوال مشخصي هم اگه داشتي در خدمتم..

بر. قرار باشي...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، negar6043 ، هستی 1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان