کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2015-05-26 ساعت 09:33)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-05-26 ساعت 03:14)negar6043 نوشته:  دوستان من هم برای حدود 20 روز دیگه بلیط دارم و کمی استرس آنچه پیش میاد رو دارم. خب این هم از عواقب ویزای نامزدی هست که نمیدونی دقیقا چی در انتظارته. من همیشه از تجربه های دوستانی که در مراحل بعدی بودن استفاده کردم. خوشحامیشم اگر دوستان توصیه ای دارن بگن. شاید کمی هم از بار استرس من کم بشه Smile

سلام دوست عزيز

نگراني داشتن طبيعيه! همه ما داشتيم قبل او اومدن به اينجا، بعضي ها كمتر و بعضي ها هم بيشتر..
چند تا پيشنهاد ميتونم بهت بكنم ...

مرسی از راهنمایی Shy فقط اگر وقت کردین لینک لیست چیزهای مورد نیاز رو بذارین، توی همین تاپیک نوشتین یا ویزای نامزدی؟
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢
آناستازي
كي زمان شش ماه نامه اداره مهاجرت كه براي گرين كارت فرستاده بودن تمام شد؟
[/quote]

آناستازي كجايي پس؟! امريكايي شدي رفتا!!
[/quote]
نیما جان سلام ، ببخشید من چند وقتی سرم خیلی شلوغ بود و فرصت نکردم سایت رو چک کنم . اول خبر خوب بدم که من گرین کارتم رو شنبه گرفتم و همونطور که میدونی دوساله کاندیشنال و دقیقا نظر شما درست بود سه ماه قبل انقضای کارت گرین کارت باید برای گرین کارت ده ساله اقدام کنیم.
من نامه اداره مهاجرت در مورد کنسل شدن اینتریو رو 29 اکتبر 2014 گرفتم شش ماه که گذشت براشون ایمیل زدم که پرونده من خارج از پروسه کاری است و یکماه بعد نامه فرستادن که متاسفانه سرمون شلوغه و منتظر باشید. دیگه خبری نشد از اداره مهاجرت تا اینکه اس ام اس و ایمیل تغییر وضعیت پرونده بدستم رسید اما بعد از شش ماه شما میتونید درخواست سرویس سنتر کنید ببینید پرونده اتون رو به کجا فرستادن اما من نفرستادم ....
اگر خبری از گرین کارتت شد من رو هم در جریان بذار خوشحال میشم ...
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، shmo ، SFaranak
(2015-05-26 ساعت 16:17)anastazy نوشته:  آناستازي
كي زمان شش ماه نامه اداره مهاجرت كه براي گرين كارت فرستاده بودن تمام شد؟

آناستازي كجايي پس؟! امريكايي شدي رفتا!!
[/quote]
نیما جان سلام ، ببخشید من چند وقتی سرم خیلی شلوغ بود و فرصت نکردم سایت رو چک کنم . اول خبر خوب بدم که من گرین کارتم رو شنبه گرفتم و همونطور که میدونی دوساله کاندیشنال و دقیقا نظر شما درست بود سه ماه قبل انقضای کارت گرین کارت باید برای گرین کارت ده ساله اقدام کنیم.
من نامه اداره مهاجرت در مورد کنسل شدن اینتریو رو 29 اکتبر ۲۰۱۴ گرفتم شش ماه که گذشت براشون ایمیل زدم که پرونده من خارج از پروسه کاری است و یکماه بعد نامه فرستادن که متاسفانه سرمون شلوغه و منتظر باشید. دیگه خبری نشد از اداره مهاجرت تا اینکه اس ام اس و ایمیل تغییر وضعیت پرونده بدستم رسید اما بعد از شش ماه شما میتونید درخواست سرویس سنتر کنید ببینید پرونده اتون رو به کجا فرستادن اما من نفرستادم ....
اگر خبری از گرین کارتت شد من رو هم در جریان بذار خوشحال میشم ...
[/quote]
سلام، خواهش ميكنم اين حرفا چيه...
بسيار خوب كه گرين كارتت هم به دستت رسيد..
ممنون از پاسخ...
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy ، هستی 1985
(2015-05-26 ساعت 15:24)negar6043 نوشته:  
(2015-05-26 ساعت 03:14)negar6043 نوشته:  دوستان من هم برای حدود 20 روز دیگه بلیط دارم و کمی استرس آنچه پیش میاد رو دارم. خب این هم از عواقب ویزای نامزدی هست که نمیدونی دقیقا چی در انتظارته. من همیشه از تجربه های دوستانی که در مراحل بعدی بودن استفاده کردم. خوشحامیشم اگر دوستان توصیه ای دارن بگن. شاید کمی هم از بار استرس من کم بشه Smile

سلام دوست عزيز

نگراني داشتن طبيعيه! همه ما داشتيم قبل او اومدن به اينجا، بعضي ها كمتر و بعضي ها هم بيشتر..

مرسی از راهنمایی Shy فقط اگر وقت کردین لینک لیست چیزهای مورد نیاز رو بذارین، توی همین تاپیک نوشتین یا ویزای نامزدی؟
نگار جان چند ماه پيش همانطور كه در پست قبلي اشاره كردم چندين متن دراين رابطه در تاپيك ويزاي نامزدي و ازدواج براي جوان ترها!(البته در اين راه) نوشتم و پست كردم..
شما ميتوني هرجا پستي از من ميبيني؛ به عنوان مثال همين پست، در زير قسمت چپ كادر بر روي دكمه جستجو كليد كني و كليه پست هاي من بالا مياد و ميتوني از توش انتخاب كني.. من اگه بخوام بهت آدرس بدم بايد همه پست هامو رو يكي يكي بازبيني كنم و تكراري هم هست برام؛ ولي براي شما خواندن همه پست ها خالي از فايده نخواهد بود چون مراحل بعد از ورود رو هم كه امثال من طي كرده اند رو ميتوني مطالعه كني...
موفق و بر قرار باشي..
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy ، negar6043
(2015-05-26 ساعت 18:41)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-05-26 ساعت 15:24)negar6043 نوشته:  

سلام دوست عزيز

نگار جان چند ماه پيش همانطور كه در پست قبلي اشاره كردم چندين متن دراين رابطه در تاپيك ويزاي نامزدي و ازدواج براي جوان ترها!(البته در اين راه) نوشتم و پست كردم..
شما ميتوني هرجا پستي از من ميبيني؛ به عنوان مثال همين پست، در زير قسمت چپ كادر بر روي دكمه جستجو كليد كني و كليه پست هاي من بالا مياد و ميتوني از توش انتخاب كني.. من اگه بخوام بهت آدرس بدم بايد همه پست هامو رو يكي يكي بازبيني كنم و تكراري هم هست برام؛ ولي براي شما خواندن همه پست ها خالي از فايده نخواهد بود چون مراحل بعد از ورود رو هم كه امثال من طي كرده اند رو ميتوني مطالعه كني...
موفق و بر قرار باشي..
دوست عزیز نمیدونم به کدوم ایالت سفر میکنی اما اگر مریلند باشه حتما گواهینامه ات رو بین المللی کن که باهاش میتونی تا یکسال رانندگی کنی. در ویرجینای غربی میتونی سه ماه رانندگی کنی و از ایالت های دیکه خبر ندارم.
نگران نباش و سفر خوبی رو برات ارزو میکنم . تنها چیری که تجربه خودم بود موقعی که اولین بار وارد امریکا شدم و برات میتونم بگم این بود که نوع زندگیشون با ماهایی که در شهرهای بزرگ زندگی کردیم مثل تهران خیلی متفاوته اما خیلی زود بهش عادت میکنی...
سفر خوبی داشته باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985 ، negar6043 ، نيما ٩٢
(2015-05-26 ساعت 09:26)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-05-24 ساعت 20:29)shmo نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 20:04)shmo نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 19:14)shmo نوشته:  سلام دوستان
من بخاطر شرایط کاری همسرم مجبورم تا ماه دیگه برم ایالت دیگه میخواستم بدونم کسی میدونه این تغییر آدرس که به اداره مهاجرت ارسال میکنم در زمان و مراحل و روند پرونده اثر منفی یا مثبت میگذارد یا نه ممنون اگر کسی اطلاعی دارد پاسخ دهد .
سلام نیما جان
تو اطلاعاتی در این زمینه نداری؟
نیما جان همان طور که میدونی من شش ماه پیش مدارک ارسال کردم و سه ماه پیش نامه آمد که احتیاج به مصاحبه نیست و منتظر هستم

شيمو جان
دقيقا نميدونم تغيير آدرس چه اثري ميتونه بر روند كارت داشته باشه...
اولا اكه كسي رو توي همين استيتي كه هستي داري ميتوني آدرس رو به آدرس اون عوض كني كه نامه هات اونجا برن و بعد از اونم گرين كارت (چون در اين صورت قطعا ديگه مركز رسيدگي به كارت عوض نميشه..
دوما (اين استدلال خود منه البته) : من فكر نميكنم آنچنان بر روند كارت تاثير بذاره تغيير آدرس؛ چراكه درحال حاضر تمام كارهاي تو انجام شده و طبق آمار هايي كه از دوستان بالا داره مياد حداكثر تا ٥ ما ديگه گرين كارتت صادر ميشه و به دستت ميرسه و گمان نميكنم اگه آدرست رو توي اين مرحله عوض كني، مركز رسيدگي به گرين كارتت عوض بشه!
به هرصورت من فلوريدا هستم اگه كاري از دستم بر مياد درخدمتم؛ آدرس من رو هم ميتوني بدي چون من مكانم ثابته و عوض نميشه....موفق باشي
در خدمتم
سلام نیما جان ممنون از راهنمایی و اطلاعاتت و کمکت حتما اگر لازم شد مزاحمت میشم
پاسخ
(2015-05-26 ساعت 22:17)shmo نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 20:04)shmo نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 19:14)shmo نوشته:  سلام دوستان
من بخاطر شرایط کاری همسرم مجبورم تا ماه دیگه برم ایالت دیگه میخواستم بدونم کسی میدونه این تغییر آدرس که به اداره مهاجرت ارسال میکنم در زمان و مراحل و روند پرونده اثر منفی یا مثبت میگذارد یا نه ممنون اگر کسی اطلاعی دارد پاسخ دهد .
سلام نیما جان
نیما جان همان طور که میدونی من شش ماه پیش مدارک ارسال کردم و سه ماه پیش نامه آمد که احتیاج به مصاحبه نیست و منتظر هستم

شيمو جان
اولا اكه كسي رو توي همين استيتي كه هستي داري ميتوني آدرس رو به آدرس اون عوض كني كه نامه هات اونجا برن و بعد از اونم گرين كارت (چون در اين صورت قطعا ديگه مركز رسيدگي به كارت عوض نميشه..
دوما (اين استدلال خود منه البته) : من فكر نميكنم آنچنان بر روند كارت تاثير بذاره تغيير آدرس؛ چراكه درحال حاضر تمام كارهاي تو انجام شده و طبق آمار هايي كه از دوستان بالا داره مياد حداكثر تا ٥ ما ديگه گرين كارتت صادر ميشه و به دستت ميرسه و گمان نميكنم اگه آدرست رو توي اين مرحله عوض كني، مركز رسيدگي به گرين كارتت عوض بشه!
به هرصورت من فلوريدا هستم اگه كاري از دستم بر مياد درخدمتم؛ آدرس من رو هم ميتوني بدي چون من مكانم ثابته و عوض نميشه....موفق باشي
در خدمتم
دوست عزیز چون شما تازه سه ماهه که نامه صرف نظر از اینترویو رو دریافت کردید به نظر من که اصلا تاثیری در روند پرونده اتون نخواهد گذاشت چون هنوز کیس شما در مبدا است و هنوز که به سرویس سنتر محل زندگی شما تقسیم نشده... این نظر شخصی من است
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، shmo
مرسى ازتون بابت راهنمايى، اميدوارم همه چيز به خوبى پيش بره Rolleyes
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy ، shadoow
(2015-05-26 ساعت 22:28)anastazy نوشته:  
(2015-05-26 ساعت 22:17)shmo نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 20:04)shmo نوشته:  سلام نیما جان

شيمو جان
در خدمتم
دوست عزیز چون شما تازه سه ماهه که نامه صرف نظر از اینترویو رو دریافت کردید به نظر من که اصلا تاثیری در روند پرونده اتون نخواهد گذاشت چون هنوز کیس شما در مبدا است و هنوز که به سرویس سنتر محل زندگی شما تقسیم نشده... این نظر شخصی من است
سلام دوستان ممنون از اطلاعاتتون
پاسخ
سلام به همگی.
بعد از گرفتن اجازه کار باید استاتوس سوشال سکوریتی رو تغییر بدیم؟
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar
سلام به همگی
استاتوس سوشال سکوریتی فقط بعد از گرینکارت عوض میشه... اونم بندی که نوشته برای اجازه کار برداشته میشه. این توکالیفرنیاست.

راستی بچه ها جهت اطلاع با همین پرول یا کمبوکارت اجازه سفر ایران رفتم...هیچ مشکلی نداره فقط تو برگشت با ایرلاینتون چک کنید اوکی تو بورد را به دفترشون بدهند. بعلاوه تو برگشت اداره ایمیگرشن تو پاسپورتم کنار مهرورود پرول جدید بااعتبار یکسال بعداز ورودجدیدم تمدید کرد. فکر کنم دیگه تمدید اجازه سفرنمیخاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، anastazy ، shmo ، aidaone
(2015-05-27 ساعت 20:50)rahbar نوشته:  سلام به همگی
استاتوس سوشال سکوریتی فقط بعد از گرینکارت عوض میشه... اونم بندی که نوشته برای اجازه کار برداشته میشه. این توکالیفرنیاست.

راستی بچه ها جهت اطلاع با همین پرول یا کمبوکارت اجازه سفر ایران رفتم...هیچ مشکلی نداره فقط تو برگشت با ایرلاینتون چک کنید اوکی تو بورد را به دفترشون بدهند. بعلاوه تو برگشت اداره ایمیگرشن تو پاسپورتم کنار مهرورود پرول جدید بااعتبار یکسال بعداز ورودجدیدم تمدید کرد. فکر کنم دیگه تمدید اجازه سفرنمیخاد.
ممنون لطف کردید.
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-27 ساعت 19:52)shiva201 نوشته:  سلام به همگی.

سلام بله تا اونجايي كه من ميدونم بعد از گرين كارت بايد عوض بشه... من كه بعد از اجازه كار عوضش نكردم...
هرچند گرين كارت كه بياد خودش حكم همه چيز رو داره ، اجازه كار و اجازه اقامت و اجازه ورود و خروج البته با قوانين خودش؛ جديدا خيلي به مدت زمان اقامت در امريكا گير ميدن، اگه بيشتر از شش ماه با گرين كارت بيرون از امريكا باشبد هنگام برگشت خيلي اذيت ميكنند و ممكنه هم گرين كارت رو بگيرن!
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، aidaone
(2015-05-28 ساعت 17:40)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-05-27 ساعت 19:52)shiva201 نوشته:  سلام به همگی.

سلام بله تا اونجايي كه من ميدونم بعد از گرين كارت بايد عوض بشه... من كه بعد از اجازه كار عوضش نكردم...
هرچند گرين كارت كه بياد خودش حكم همه چيز رو داره ، اجازه كار و اجازه اقامت و اجازه ورود و خروج البته با قوانين خودش؛ جديدا خيلي به مدت زمان اقامت در امريكا گير ميدن، اگه بيشتر از شش ماه با گرين كارت بيرون از امريكا باشبد هنگام برگشت خيلي اذيت ميكنند و ممكنه هم گرين كارت رو بگيرن!
موفق باشيد
سپاسگزارم.
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
پاسخ
سلام دوستان من امروز مصاحبه گرین کارت داشتم. خیلی راحت بود. حتی شناسنامه هامون رو نگاه نکرد. هیچکدام از مدارکی که گفته بودن رو نخواست و نگاه نکرد. البته بعضی هاشو که قبلا فرستاده بودیم. ولی حتی ترجمه شناسنامه رو هم نخواست. فقط اون برگه واکسیناسیون که تو دبی دکتر تیک زده بود جلوی واکسن ها رو خواست. اونم چون گفت مدارکت رو از فرودگاه وقتی وارد شدی برای ما نفرستادن. همون پاکته. بعدشم گفت برای ما مهم آینه که اومدین اینجا ازدواج کرده باشین و با هم بودنتان ثابت بشه. ما قرارداد اجاره خونه رو بردیم. حساب مشترک. بیمه ماشین که همسرم منو بیمه کرده بود. سوال زیادی هم نپرسید. فقط باید با هم زندگی کردنتان رو ثابت کنید. برای نامزدی ها. بعدشم گفت دو هفته دیگه گرین کارتت میاد.
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، negar6043 ، aidaone ، houmanmir ، anastazy ، shmo ، shadoow ، shaya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان