کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
azri عزیز...میشه لطفا بفرمائید قبل مصاحبه گرفتن استتوس شما چی نشون میداد؟نوبت مصاحبه دادند استتوس عوض شد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-29 ساعت 08:54)rahbar نوشته:  azri عزیز...میشه لطفا بفرمائید قبل مصاحبه گرفتن استتوس شما چی نشون میداد؟نوبت مصاحبه دادند استتوس عوض شد؟

راستش من اصلا سایت رو چک نمیکردم. فقط یک بار اوایل چک کردم دیدم از چیزی که در جریانه عقب تره. مثلا من انگشت نگاری رو انجام داده بودم ولی اون یه مرحله قبل بود.
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، rahbar ، هستی 1985
دوستان ما باز هم پس از ورود به امريكا مراحل مديكال را خواهيم گذراند؟ چون وقت واكسن نوبت سوم هپاتيت من چند روز ديگست و من ميخوام بدونم آيا نيازى هست بزنم با توجه به اينكه جايى ثبت نميشه؟ يا لازمه گواهيش رو داشته باشم؟
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-05-29 ساعت 23:44)negar6043 نوشته:  دوستان ما باز هم پس از ورود به امريكا مراحل مديكال را خواهيم گذراند؟ چون وقت واكسن نوبت سوم هپاتيت من چند روز ديگست و من ميخوام بدونم آيا نيازى هست بزنم با توجه به اينكه جايى ثبت نميشه؟ يا لازمه گواهيش رو داشته باشم؟

سلام
نگار جان واكسن مرحله سه هپاتيت رو بهتره تزريق بكني به دو دليل:

اول- بايد سه مرحله واكسن هپاتيت رو انجام بطي تا در مقابل اين بيماري پليد مصونيت پيدا بكني وگرنه با يك دندانپزشكي ساده يا كمترين آلودگي خداي نكرده شما هم به اين بيماري مبتلا ميشي..
دوم- اينجا هم فرم پزشكي رو به همراه برگه واكسيناسيون ايران بعتره كه ارسال بكني براي دريافت گرين كارت و تزريق واكسن سوم در كارت واكسيناسيون شما( كه بين المللي هم هست احتمالا اگر در جاي معتبري اين كار را رو انجام داده باشيد، ثبت خواهد شد)
به اميد خداوندگار..
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، rahbar ، shmo
مرسی نیما، پس بهتره من یک سفر دیگه به تهران برم و واکسن رو توی پاستور بزنم و مجددا کارت زرد بین الملل بگیرم. Rolleyes
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-31 ساعت 14:24)negar6043 نوشته:  مرسی نیما، پس بهتره من یک سفر دیگه به تهران برم و واکسن رو توی پاستور بزنم و مجددا کارت زرد بین الملل بگیرم. Rolleyes

نگار
اگه داخله ايراني و امكانش هست، ضرر نداره اين كار رو انجام بدي و خصوصا براي ايمني بدن...
درضمن كارت زرد رو عوض نميكنن فقط مراحل رو داخل اون برات وارد ميكنند... البته قيمتي هم نداره ١٠ الي ٢٠ هزار تومان بايد باشه..
و شايد خالي از لطف نباشه كه بگم بهتره همه دوستاني كه قصد مهاجرت به اينجا رو دارند، تمامي كارهاي پزشكي اشون رو به طور كامل انجام بدن؛ از كنترل شش ماه و ساليانه آزمايش خون تا همه موارد ديگه، و اگر داروي خاصي رو مصرف ميكنيد همراه خودتون بياريد؛ چون اينجا موضوع بيمه و پزشكي يكم پيچيده و پرهزينه است...
سلامت باشيد همگي
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، aidaone ، anastazy ، houmanmir ، negar6043 ، rahbar
سلام رهبر جان
چه خبر داري؟ استتوس به روز شد؟ نامه ات رسيد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، anastazy
سلام به همگی. بله. نامه رسید و میگه کارت صادرشده (اینترویو دوباره نمیخاد). آپدیت سایت هم میگه کارت پست شده سوم جون از CORBIN, KY 40701
یعنی آپدیتهای سایت حساب کتاب نداره. روش حساب نکنید
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، anastazy ، SFaranak ، shmo
(2015-06-04 ساعت 12:14)rahbar نوشته:  سلام به همگی. بله. نامه رسید و میگه کارت صادرشده (اینترویو دوباره نمیخاد). آپدیت سایت هم میگه کارت پست شده سوم جون از CORBIN, KY 40701

خوب خوب خوب
بسيار خوب...
تبريك فراوان...
خوشحال شدم، اول آناستازي عزيز و حالا هم رهبر مهربان...
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy ، rahbar
بعدش هم ما ايشالا Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy ، rahbar ، نيما ٩٢
(2015-06-04 ساعت 12:14)rahbar نوشته:  سلام به همگی. بله. نامه رسید و میگه کارت صادرشده (اینترویو دوباره نمیخاد). آپدیت سایت هم میگه کارت پست شده سوم جون از CORBIN, KY 40701
رهبر جان خیلی خیلی مبارک باشه عزیزم ....Big Grin
اما بچه ها گرین کارتتون رو گرفتین ما رو فراموش نکنید ها ... امیدوارم که این دوستیها ادامه داشته باشه .
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، نيما ٩٢ ، shmo ، shaya
مبارک باشه. انشالله به سلامتی[emoji4] [emoji4] میشه بگید حدودا چقدر طول کشید؟ از زمان ارسال مدارکتون
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar
>> shiva201
فکر کنم 15 آگست پارسال فرستادم. بعدش 12سپتامبر کسر مدرک خورد که15 اکتبرفرستادم وآخراکتبراجازه کاروسفر آمد.
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، shmo ، هستی 1985 ، houmanmir
(2015-06-04 ساعت 19:51)rahbar نوشته:  >> shiva201
فکر کنم 15 آگست پارسال فرستادم. بعدش 12سپتامبر کسر مدرک خورد که15 اکتبرفرستادم وآخراکتبراجازه کاروسفر آمد.
سپاسگزارم. موفق باشید
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢
سلام دوستان,

تبریک میگم به دوستانی که گرین کارت گرفتند. من نامه مربوط به کنسل شدن اینترویو را در 12 نوامبر 2014 دریافت کردم. کیس استتوس در USCIS تغییری نکرده و هیچ وضعیتی از اپدیت جدید نیست. می دونم اینجا دوستانی هستند هنوز که شرایط مشابهی مثل من دارند. این مدت خیلی نگران هستم...

ممنون میشم از دوستانی که وضعیت مشابه من را دارند یا تجربه کردند راهنمایی بفرمایند که بجز صبر زیاد برای این پروسه راه دیگه ای توصیه می کنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان