موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان من همه مدارک و فرستادم واسه گرین کارد...حالا یه سوال دارم من حتما باید یه سر برم ایران و برگردم....می خوام بدونم از دوستان کسی تجربه این و داشته که با برگه خروج که بهت می دن راحت بره و برگرده؟ چون شنیدم یه ذره ریسک هست ممکنه نتونی برگردی ولی اگه اینجوری باشه پس برای چی میدن؟ لطفا هر کسی رفته تجربشو بگه..مرسی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستام ميشه به من بگيد بعد از اينكه مدارك رو براي گرين كارت دو ساله ميفرستم ،
توي چه سايتي و چجوري چك كنم،
از وقتي كه سايت رو عوض كردن ديگه بلد نيستم كه چجوري پيگيري كنم،
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-10 ساعت 23:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-10 ساعت 23:10 توسط rahbar.)
یا وکیل نبوده طرف از این کم سوادا بوده الکی فرم پر میکنند. یا شایدم خواسته دوباره پول دوبله ازتون بگیره. بهرحال اصلا وکیل نیازی نیست. همه خودشون پر میکنند. حرف این آقا هم کاملا بی اساس و ببخشید پرت و پلا بود. فقط پن.هنده ها هستند نباید کشور خودشون بروند.
شایدم براتون کار وسفر اپلای کرده ولی شما درست مفهوم حرفشون را متوجه نشدی شاید گفته تا انگشت نگاری و نامه عدم نیاز به مصاحبه نباید برگردی.
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-11 ساعت 09:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-11 ساعت 09:23 توسط rahbar.)
خانم عسلبانو راهنمائیم بی ادبانه بود؟!! تجربه ای که از وکلا دارم اینه که تا بتونند دوپهلو صحبت می کنند تا بتوانند مانور بدهند برای باج گیری بیشتر از موکل.
گفتم دو حالت هست ... بهرحال براتون باید تا دوهفته دیگه سه تا رسید بیاد یکی برای اپلای 485 یکی برای 765 یکی برای 131 ... وگرنه احتمال داره شما تو هزینه الکی بیفتید(که وکیلتون مسببش میشه) و برای اپلای چداگانه اجازه کار و سفر باید پول بدید. چون فقط وقتی سه تا را همزمان اپلای میکنید معاف میشید فقط 1070$ میدید.این تجربه ما بود. ولی موضوع البی مطرح کردید دوباره باید بخونم سایتش را. البته شاید هم وکیل شما از طریق کانکشنهای اداره مهاجرت اطلاعات درستی داده ولی منبعش تو سایت ایمگرشن اپدیت نشده هنوز. از پیچیدگی سیستمهای اداری اینجا هیچ بعید نیست. باز هم اگر منبع موثقی به شما داد دوستان را در چریان بذارید.
همه دوستان تو این فوروم به هم کمک فکری میدهند و باهم خیلی بیشتر از دوستان مجازی هستند.