کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2015-06-04 ساعت 12:14)rahbar نوشته:  سلام به همگی. بله. نامه رسید و میگه کارت صادرشده (اینترویو دوباره نمیخاد). آپدیت سایت هم میگه کارت پست شده سوم جون از CORBIN, KY 40701
یعنی آپدیتهای سایت حساب کتاب نداره. روش حساب نکنید

سلام تبريك مبارك باشه
يكي يكي دارن دوستان كارتاشون مياد و اين باعث خوشحاليه اميدوارم خبر خوش بعدي را نيما جان بدهد كه خيلي در اينجا بچه ها را راهنمايي كرده .
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، shadoow ، نيما ٩٢
(2015-06-05 ساعت 07:45)SSFARANAK نوشته:  سلام دوستان,

تبریک میگم به دوستانی که گرین کارت گرفتند. من نامه مربوط به کنسل شدن اینترویو را در 12 نوامبر ۲۰۱۴ دریافت کردم. کیس استتوس در USCIS تغییری نکرده و هیچ وضعیتی از اپدیت جدید نیست. می دونم اینجا دوستانی هستند هنوز که شرایط مشابهی مثل من دارند. این مدت خیلی نگران هستم...

ممنون میشم از دوستانی که وضعیت مشابه من را دارند یا تجربه کردند راهنمایی بفرمایند که بجز صبر زیاد برای این پروسه راه دیگه ای توصیه می کنید؟

سلام دوست عزيز
اصلا جاي نگراني نيست، من هم دقيقا شرايطم مثل شماست؛ كارت ما هم مياد همين روزا به اميد خداوند...
استيت با استيت و كيس با كيس و مرتكز مختلف با توجه به شلوغي اونجا دير و زود كار ها رو انجام ميدن؛ اگر زمان كارتون از شش ماه گذشته، ضرر نداره كه كيس اينكيري بدين آن لاين ولي جواب خاصي بهتون نميدن صرفا جهت ثبت شدن در پرونده اينو ميگم..
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985 ، rahbar
(2015-06-06 ساعت 18:50)shmo نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 12:14)rahbar نوشته:  سلام به همگی. بله. نامه رسید و میگه کارت صادرشده (اینترویو دوباره نمیخاد). آپدیت سایت هم میگه کارت پست شده سوم جون از CORBIN, KY 40701
یعنی آپدیتهای سایت حساب کتاب نداره. روش حساب نکنید

سلام تبريك مبارك باشه
يكي يكي دارن دوستان كارتاشون مياد و اين باعث خوشحاليه اميدوارم خبر خوش بعدي را نيما جان بدهد كه خيلي در اينجا بچه ها را راهنمايي كرده .

ممنون شيمو جان
اميدوارم كار همگي راه بيوفته و ختم به خير بشه...
من كه كاري براي كسي نكردم دوستان خيلي بيشتر از من فعال بودن؛ به هرصورت اميدوارم موثر بوده باشم..
به اميد خدا
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، shadoow ، shmo ، anastazy ، هستی 1985
با سلام
دوستان من همه مدارک و فرستادم واسه گرین کارد...حالا یه سوال دارم من حتما باید یه سر برم ایران و برگردم....می خوام بدونم از دوستان کسی تجربه این و داشته که با برگه خروج که بهت می دن راحت بره و برگرده؟ چون شنیدم یه ذره ریسک هست ممکنه نتونی برگردی ولی اگه اینجوری باشه پس برای چی میدن؟ لطفا هر کسی رفته تجربشو بگه..مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-29 ساعت 07:35)azri نوشته:  سلام دوستان من امروز مصاحبه گرین کارت داشتم. خیلی راحت بود. حتی شناسنامه هامون رو نگاه نکرد. هیچکدام از مدارکی که گفته بودن رو نخواست و نگاه نکرد. البته بعضی هاشو که قبلا فرستاده بودیم. ولی حتی ترجمه شناسنامه رو هم نخواست. فقط اون برگه واکسیناسیون که تو دبی دکتر تیک زده بود جلوی واکسن ها رو خواست. اونم چون گفت مدارکت رو از فرودگاه وقتی وارد شدی برای ما نفرستادن. همون پاکته. بعدشم گفت برای ما مهم آینه که اومدین اینجا ازدواج کرده باشین و با هم بودنتان ثابت بشه. ما قرارداد اجاره خونه رو بردیم. حساب مشترک. بیمه ماشین که همسرم منو بیمه کرده بود. سوال زیادی هم نپرسید. فقط باید با هم زندگی کردنتان رو ثابت کنید. برای نامزدی ها. بعدشم گفت دو هفته دیگه گرین کارتت میاد.

تبریک میگم Winkکیس شما رو دیدم خوشحال شدم بعد بقیه رو خوندیم دیدم انگار کیس شما یه استثنا بوده که اینقدر زود کارهاش انجام شده Big Grinمنم نامه ای مبنی بر اینکه مصاحبه ندارم دریافت نکردم و 18 مارچ رفتم انگشت نگاری و اجازه خروج و کارم رو هم گرفتم ولی خبری از وقت مصاحبه نیست !!
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985 ، shadoow ، shmo
(2015-06-09 ساعت 01:53)هستی 1985 نوشته:  با سلام
دوستان من همه مدارک و فرستادم واسه گرین کارد...حالا یه سوال دارم من حتما باید یه سر برم ایران و برگردم....می خوام بدونم از دوستان کسی تجربه این و داشته که با برگه خروج که بهت می دن راحت بره و برگرده؟ چون شنیدم یه ذره ریسک هست ممکنه نتونی برگردی ولی اگه اینجوری باشه پس برای چی میدن؟ لطفا هر کسی رفته تجربشو بگه..مرسی

سلام
يكي از بچه خاي اينجا با اجازه ورود(اجازه خروج) قبل از دريافت گرين كارت به ايران سفر كرد و برگشت؛ از دوستان اينجاست و اسمش هم rahbar است... مشكلي هم براي ورود نداشت.
ولي فقط از اين جهت كه بدوني ميگم كه در توضيحات فرم اجازه ورود(اجازه خروج) نوشته شد كه اين كارت براي ورود و خروج هست ولي دليل بر اين نيست كه قطعا شما رو به كشور راه بديم!
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985 ، rahbar ، shadoow ، anastazy ، houmanmir
(2015-06-09 ساعت 09:12)نيما ٩٢ نوشته:  

سلام
يكي از بچه خاي اينجا با اجازه ورود(اجازه خروج) قبل از دريافت گرين كارت به ايران سفر كرد و برگشت؛ از دوستان اينجاست و اسمش هم rahbar است... مشكلي هم براي ورود نداشت.
ولي فقط جهت ابنمه بدرني ميگم كه در توضيحات فرم اجازه ورود(اجازه خروج) نوشته شد كه اين كارت براي ورود و خروج هست ولي دليل بر اين نيست كه قطعا شما رو به كشور راه بديم!
موفق باشيد
من همين امروز براي مداركم اقدام كردم ، گفتن ديگه اجازه خروج نميدن تا گرين كارت بياد، اگر هم كسي اضطراري ميخواد خارج شه، بايد جدا اقدام كنه، و كشورهاي ايران و عراق نباشه،
از اول جٌون اين قانون جديد امده مواظب باش
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستام ميشه به من بگيد بعد از اينكه مدارك رو براي گرين كارت دو ساله ميفرستم ،
توي چه سايتي و چجوري چك كنم،
از وقتي كه سايت رو عوض كردن ديگه بلد نيستم كه چجوري پيگيري كنم،
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-09 ساعت 03:39)shaya نوشته:  
(2015-05-29 ساعت 07:35)azri نوشته:  سلام دوستان من امروز مصاحبه گرین کارت داشتم. خیلی راحت بود. حتی شناسنامه هامون رو نگاه نکرد. هیچکدام از مدارکی که گفته بودن رو نخواست و نگاه نکرد. البته بعضی هاشو که قبلا فرستاده بودیم. ولی حتی ترجمه شناسنامه رو هم نخواست. فقط اون برگه واکسیناسیون که تو دبی دکتر تیک زده بود جلوی واکسن ها رو خواست. اونم چون گفت مدارکت رو از فرودگاه وقتی وارد شدی برای ما نفرستادن. همون پاکته. بعدشم گفت برای ما مهم آینه که اومدین اینجا ازدواج کرده باشین و با هم بودنتان ثابت بشه. ما قرارداد اجاره خونه رو بردیم. حساب مشترک. بیمه ماشین که همسرم منو بیمه کرده بود. سوال زیادی هم نپرسید. فقط باید با هم زندگی کردنتان رو ثابت کنید. برای نامزدی ها. بعدشم گفت دو هفته دیگه گرین کارتت میاد.

تبریک میگم Winkکیس شما رو دیدم خوشحال شدم بعد بقیه رو خوندیم دیدم انگار کیس شما یه استثنا بوده که اینقدر زود کارهاش انجام شده Big Grinمنم نامه ای مبنی بر اینکه مصاحبه ندارم دریافت نکردم و 18 مارچ رفتم انگشت نگاری و اجازه خروج و کارم رو هم گرفتم ولی خبری از وقت مصاحبه نیست !!

سلام شایا جان
کجایی خبری ازت نیست . همه چیز خوبه
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shaya
(2015-06-09 ساعت 21:33)Asalbanoo نوشته:  
(2015-06-09 ساعت 09:12)نيما ٩٢ نوشته:  

سلام
ولي فقط جهت ابنمه بدرني ميگم كه در توضيحات فرم اجازه ورود(اجازه خروج) نوشته شد كه اين كارت براي ورود و خروج هست ولي دليل بر اين نيست كه قطعا شما رو به كشور راه بديم!
موفق باشيد
من همين امروز براي مداركم اقدام كردم ، گفتن ديگه اجازه خروج نميدن تا گرين كارت بياد، اگر هم كسي اضطراري ميخواد خارج شه، بايد جدا اقدام كنه، و كشورهاي ايران و عراق نباشه،
از اول جٌون اين قانون جديد امده مواظب باش
سلام
خانوم عسل بانو از اول هم فرم اجازه خروج و ورود جدا از فرم گرين كارت پر ميشد و اگر شما اون رو با فرم گرين كارت بفرستين براتون هزينه اي نداره...
من نميدونم صحبت شما، دقيقا از كجا مياد؟! يعني چه كسي اين رو به شما گفته؟ و يا از كجا مطالعه كردين؟ اگر ممكنه بنويسيد براي دوستان...
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، rahbar ، shmo ، aidaone
یک نگاه دودقیقه ای به سایت امگریشن نشون میده که همه چیز طبق روال سابقه..عملا آخرین آپدیت http://www.uscis.gov/i-765 و I131 مارچ 2013 بوده.
البته شنیدم سناریویی دارند پیاده میکنند مثلا برای کنترل امنیت و چلوگیری از ورود دا.غش و اینهاکه اکثرا اقامت یا سیتزنی اینجا راهم دارند ( همه دست پرورده خودشون هست) سخت گیریها را بیشتر میکنه. دوملیتی دیگر برداشته میشه. یا به محض اینکه بفهمند یک پن.هن.ده بعد سیتزنی برگشته وطنش اخراج میشه و از این داستانها...هرچند اینها هم قانونش در نیومده فقط شنیده شده ....ولی صحبت عسل بانو را جائی نخوندم
بهرحال سفر هیچ مشکلی نداره. فقط موقع خرید بلیط به ارلاین بگید (یا بعد آنلاین خریدن) کانفرم اوکی تو برد OK TO BOARD را بهتون بده شاید بعضی کارمندهای فرودگاهها این کارت را نشناسند.بهرحال این کمبوکارت I512 ADVANCE PAROLE( به اسم پرول یا بخشش ارائه گرینکارت یا پاس آمریکا)تو سیستم آمادئوس (صدور بلیط) و برنامه فروش تمام خطوط معتبر هوائی معادل گرینکارت هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، shmo ، aidaone ، anastazy
(2015-06-10 ساعت 20:32)rahbar نوشته:  یک نگاه دودقیقه ای به سایت امگریشن نشون میده که همه چیز طبق روال سابقه..عملا آخرین آپدیت http://www.uscis.gov/i-765 و I131 مارچ ۲۰۱۳ بوده.
البته شنیدم سناریویی دارند پیاده میکنند مثلا برای کنترل امنیت و چلوگیری از ورود دا.غش و اینهاکه اکثرا اقامت یا سیتزنی اینجا راهم دارند ( همه دست پرورده خودشون هست) سخت گیریها را بیشتر میکنه. دوملیتی دیگر برداشته میشه. یا به محض اینکه بفهمند یک پن.هن.ده بعد سیتزنی برگشته وطنش اخراج میشه و از این داستانها...هرچند اینها هم قانونش در نیومده فقط شنیده شده ....ولی صحبت عسل بانو را جائی نخوندم
بهرحال سفر هیچ مشکلی نداره. فقط موقع خرید بلیط به ارلاین بگید (یا بعد آنلاین خریدن) کانفرم اوکی تو برد OK TO BOARD را بهتون بده شاید بعضی کارمندهای فرودگاهها این کارت را نشناسند.بهرحال این کمبوکارت I512 ADVANCE PAROLE( به اسم پرول یا بخشش ارائه گرینکارت یا پاس آمریکا)تو سیستم آمادئوس (صدور بلیط) و برنامه فروش تمام خطوط معتبر هوائی معادل گرینکارت هست.

من خودم ناراحتم كه چرا وكيلم فرم اجازه خروج رو برام پر نكرد، وقتي پرسيدم گفت از اول جون ديگه تا امدن گرين كارت نميشه از كشور خارج شي ، ..اون گفت در صورتي كه ضروري باشه ايران و عراق نبايد بري،
من نگفتم همون فرم گرين كارت كه گفتم فرم اجازه خروج رو برام پر نكرده ،
از ديروز صبح تا الان غصه ام شده، من ايران نميرم ولي كار و بيزنس دارم كه بايد از امريكا خارج شم،
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢
یا وکیل نبوده طرف از این کم سوادا بوده الکی فرم پر میکنند. یا شایدم خواسته دوباره پول دوبله ازتون بگیره. بهرحال اصلا وکیل نیازی نیست. همه خودشون پر میکنند. حرف این آقا هم کاملا بی اساس و ببخشید پرت و پلا بود. فقط پن.هنده ها هستند نباید کشور خودشون بروند.
شایدم براتون کار وسفر اپلای کرده ولی شما درست مفهوم حرفشون را متوجه نشدی شاید گفته تا انگشت نگاری و نامه عدم نیاز به مصاحبه نباید برگردی.
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، anastazy
(2015-06-10 ساعت 23:07)rahbar نوشته:  یا وکیل نبوده طرف از این کم سوادا بوده الکی فرم پر میکنند. یا شایدم خواسته دوباره پول دوبله ازتون بگیره. بهرحال اصلا وکیل نیازی نیست. همه خودشون پر میکنند. حرف این آقا هم کاملا بی اساس و ببخشید پرت و پلا بود. فقط پن.هنده ها هستند نباید کشور خودشون بروند.
شایدم براتون کار وسفر اپلای کرده ولی شما درست مفهوم حرفشون را متوجه نشدی شاید گفته تا انگشت نگاری و نامه عدم نیاز به مصاحبه نباید برگردی.

چه بي ادبانه صحبت ميكنين،
من اينقدر انگليسي بلد هستم كه متوجه بشم چي بهم گفتن، اگر هم اينجا گفتم خواستم اطلاعاتي كه شنيدم رو بگم، شايد كمكي ميكرد، يا رد ميكردين ..
ولي طرز صحبت شما قشنگ نيست.
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar
خانم عسلبانو راهنمائیم بی ادبانه بود؟!! تجربه ای که از وکلا دارم اینه که تا بتونند دوپهلو صحبت می کنند تا بتوانند مانور بدهند برای باج گیری بیشتر از موکل.
گفتم دو حالت هست ... بهرحال براتون باید تا دوهفته دیگه سه تا رسید بیاد یکی برای اپلای 485 یکی برای 765 یکی برای 131 ... وگرنه احتمال داره شما تو هزینه الکی بیفتید(که وکیلتون مسببش میشه) و برای اپلای چداگانه اجازه کار و سفر باید پول بدید. چون فقط وقتی سه تا را همزمان اپلای میکنید معاف میشید فقط 1070$ میدید.این تجربه ما بود. ولی موضوع البی مطرح کردید دوباره باید بخونم سایتش را. البته شاید هم وکیل شما از طریق کانکشنهای اداره مهاجرت اطلاعات درستی داده ولی منبعش تو سایت ایمگرشن اپدیت نشده هنوز. از پیچیدگی سیستمهای اداری اینجا هیچ بعید نیست. باز هم اگر منبع موثقی به شما داد دوستان را در چریان بذارید.
همه دوستان تو این فوروم به هم کمک فکری میدهند و باهم خیلی بیشتر از دوستان مجازی هستند.
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، houmanmir ، anastazy ، هستی 1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان