کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2015-06-19 ساعت 01:20)ahooo نوشته:  سلام دوستان،من دیروز مصاحبه بودم خنده داره اگه بگم که با آقای همسر یه جر وبحث اساسی جلوی مامور مهاجرت داشتیم دیگه طوری شد که بیچاره ماموره مونده بود چی بگه Sad تنها سوالی که پرسید اسمو وفامیلمون بود.آخرشم گفت سوال اضافی از شما بی معنی چونکه می بینم این دعواها فقط تو ازدواج اتفاق می افتهCoolتنها ایرادی که گرفت نبودن فرم 693 بود که گفت باید دکتر پر کنه.سوالی که دارم این لیست دکتر و آدرسشو از کجا پیدا کنم اونجا عصبانی بودم یادم نبود بپرسمTongueو اینکه هزینه اش تقریبا چقدر هست؟وقت قبلی باید گرفت؟ ممنونم اگه جواب بدین

ای بابا Smile توی این لینک که میذارم زیپ کد محل زندگیتون رو وارد کنید و لیست دکتر های معتمد uscis رو بهتون نشون میده . بهشون زنگ بزنید حدود هزینه و هر چیزی که نیاز باشه رو بهتون میگن . موفق باشید
https://my.uscis.gov/findadoctor
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: ahooo
(2015-06-19 ساعت 01:20)ahooo نوشته:  سلام دوستان،من دیروز مصاحبه بودم خنده داره اگه بگم که با آقای همسر یه جر وبحث اساسی جلوی مامور مهاجرت داشتیم دیگه طوری شد که بیچاره ماموره مونده بود چی بگه Sad تنها سوالی که پرسید اسمو وفامیلمون بود.آخرشم گفت سوال اضافی از شما بی معنی چونکه می بینم این دعواها فقط تو ازدواج اتفاق می افتهCoolتنها ایرادی که گرفت نبودن فرم 693 بود که گفت باید دکتر پر کنه.سوالی که دارم این لیست دکتر و آدرسشو از کجا پیدا کنم اونجا عصبانی بودم یادم نبود بپرسمTongueو اینکه هزینه اش تقریبا چقدر هست؟وقت قبلی باید گرفت؟ ممنونم اگه جواب بدین

سلام
هرچي مدارك پزشكي داري با خودت ببر؛ فرم مديكالي كه در مكان مصاحبه دكتر برات پر كرده و كارت واكسيناسيون و .. بين ١٢٠ تا ٢٠٠ دلار هزينه اش است فقط دقت كن همه پزشك هاي معتمد يك قيمت نميگيرن! ارزونش رو پيداكن..
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان اصل چه مداركى رو با خودم بيارم؟ مثلا گواهينامه، شناسنامه، كارت ملى، ... ؟
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-19 ساعت 02:58)aidaone نوشته:  

ای بابا Smile توی این لینک که میذارم زیپ کد محل زندگیتون رو وارد کنید و لیست دکتر های معتمد uscis رو بهتون نشون میده . بهشون زنگ بزنید حدود هزینه و هر چیزی که نیاز باشه رو بهتون میگن . موفق باشید

خیلی ممنونم

(2015-06-19 ساعت 02:58)aidaone نوشته:  

خیلی ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-19 ساعت 03:34)negar6043 نوشته:  دوستان اصل چه مداركى رو با خودم بيارم؟ مثلا گواهينامه، شناسنامه، كارت ملى، ... ؟

نگار جون اصل بدون ترجمه بدردت نمیخوره ولی اصل و ترجمه شناسنامه رو حتما بیار چون واسه گرین کارت باید بفرستی. بگو نامزدت برن DMV محل سکونتشون بپرسن گواهینامت به دردت میخوره یا نه چون قوانین گواهینامه ایالت به ایالت فرق داره . من اصل کارت ملی هم آوردم ولی تاحالا هیچ استفاده ای نداشته . مگر یه وقت واسه کاری با دفتر حفاظت منافع ایران لازم بشه Big Grin موفق باشی :*
K1
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، houmanmir
(2015-06-19 ساعت 03:34)negar6043 نوشته:  دوستان اصل چه مداركى رو با خودم بيارم؟ مثلا گواهينامه، شناسنامه، كارت ملى، ... ؟
سلام گواهينامه ات رو بين المللي بكن و به همراه اصل ايراني اش به همراه داشته باشي بد نيست(كانون اتومبيل راني و جهانگردي، گواهينامه ات رو بين المللي ميكنه)
اصل شناسنامه و ترجمه آن با اعتبار جديد، ترجمه كارت ملي و خيلي مدارك ديگه! بستگي داره براي كدون قسمت كارت بهشون احتياج داشته باشي؛ براي گرين كارت؟ حساب باز كردن؟ رانندگي؟ دانشگاه؟ مديكال؟
پست هاي قبلي رو هم بخوني كلي كمكت ميكنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، houmanmir ، anastazy
سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا یه سوال اساسی داشتم هرچند که میدونم باید برگردم به عقب جوابشو از بین کامنتها پیدا میکنم ولی خوب اگه یکی از دوستای خوب یکجا توضیح بده منو مدیون خودش کرده Big Grin
من سه چهار روزه از طریق ویزای نامزدی اومدم میخواستم بدونم بجز ثبت ازدواج چه کارایی واسه گرفتن سوشیال سکوریتی و اجازه کار و ... انجام بدم به ترتیب اگه میشه شرح بدن ،آیا سوشیال خودش میاد یا باید کاری کرد و ...
مرسی عزیزان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-20 ساعت 09:55)ehsan6114 نوشته:  سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا یه سوال اساسی داشتم هرچند که میدونم باید برگردم به عقب جوابشو از بین کامنتها پیدا میکنم ولی خوب اگه یکی از دوستای خوب یکجا توضیح بده منو مدیون خودش کرده Big Grin
من سه چهار روزه از طریق ویزای نامزدی اومدم میخواستم بدونم بجز ثبت ازدواج چه کارایی واسه گرفتن سوشیال سکوریتی و اجازه کار و ... انجام بدم به ترتیب اگه میشه شرح بدن ،آیا سوشیال خودش میاد یا باید کاری کرد و ...
مرسی عزیزان
سلام
رسیدن بخیر. سوشال سکوریتی میدن بهتون باید اقدام کنین برای گرفتنش برید سوشال سکوریتی سنتر با پاسپورتتون و فرم I_94 اگه تو فرودگاه بهتون ندادن این فرمو میتونین آنلاین تهیه کنین پرینت بگیرید اونجا رفتید یه فرمی هست باید پر کنین یه آدرس ازتون میگیرن حدودا یه هفته ده روز بعد میفرستن . ولی فعلا اجازه کار ندارید تا ازدواج ثبت شه و مدارکتون برای گرین کارت بفرستین. گواهینامه رانندگی رو هم تو بعضی ایالتا میشه اقدام کنین ولی بعضی جاها اول باید اجازه کارتون بیاد مثل کالیفرنیا. اگه شرایطشو دارید زودتر ازدواجتون ثبت کنین چون کلا هفت خوانه [emoji6]
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، shadoow ، shmo
(2015-06-20 ساعت 10:07)shiva201 نوشته:  
(2015-06-20 ساعت 09:55)ehsan6114 نوشته:  سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا یه سوال اساسی داشتم هرچند که میدونم باید برگردم به عقب جوابشو از بین کامنتها پیدا میکنم ولی خوب اگه یکی از دوستای خوب یکجا توضیح بده منو مدیون خودش کرده Big Grin
مرسی عزیزان
سلام
رسیدن بخیر. سوشال سکوریتی میدن بهتون باید اقدام کنین برای گرفتنش برید سوشال سکوریتی سنتر با پاسپورتتون و فرم I_94 اگه تو فرودگاه بهتون ندادن این فرمو میتونین آنلاین تهیه کنین پرینت بگیرید اونجا رفتید یه فرمی هست باید پر کنین یه آدرس ازتون میگیرن حدودا یه هفته ده روز بعد میفرستن . ولی فعلا اجازه کار ندارید تا ازدواج ثبت شه و مدارکتون برای گرین کارت بفرستین. گواهینامه رانندگی رو هم تو بعضی ایالتا میشه اقدام کنین ولی بعضی جاها اول باید اجازه کارتون بیاد مثل کالیفرنیا. اگه شرایطشو دارید زودتر ازدواجتون ثبت کنین چون کلا هفت خوانه [emoji6]
مرسی از پاسختون شیوا جان واسه اجازه کار گرفتن وقتی که فرم ها رو میفرستیم بعد از سه ماه نامه اجازه کار میاد واسمون درسته؟تا قبل از اینکه گرین کارت بیاد ؟
واینکه واسه ثبت ازدواج باید از court وقت قبلی گرفت؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-20 ساعت 17:10)ehsan6114 نوشته:  
(2015-06-20 ساعت 10:07)shiva201 نوشته:  
مرسی عزیزان
سلام
مرسی از پاسختون شیوا جان واسه اجازه کار گرفتن وقتی که فرم ها رو میفرستیم بعد از سه ماه نامه اجازه کار میاد واسمون درسته؟تا قبل از اینکه گرین کارت بیاد ؟
واینکه واسه ثبت ازدواج باید از court وقت قبلی گرفت؟
فرم اجازه کار و فرمی که بهت اجازه میده وقتی از امریکا خارج شدی بتونی برگردیو حتما با مدارک گرین کارتتون بفرستین چون اگه جدا بفرستی باید هزینه پرداخت کنی براش. اجازه کار من تقریبا 1 ماه و نیم بعد انگشت نگاری اومد یه وقتا 2 ماه 2ماه و نیم طول میکشه. برای ازدواج به نزدیک ترین کورت روم زنگ بزنین ببینین وقت میخواد یا نه. من وقت گرفتم ولی نمیدومم همه جا اینجوری باشه.
گرین کارت برای بعضیا نامه مصاحبه میاد میرن مصاحبه بعضیا مصاحبه ندارن. نمیدونم حساب کتابش چجوریه ولی در جواب سوالتون بله اول اجازه کارتون صادر میشه
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan6114 ، نيما ٩٢ ، هستی 1985
سلام
نگار خانم چندتا عکس 5×5 با خودت بیار اینجا نسبت به ایران خیلی گرونتره [emoji12] لازمت میشه من 7 دلار دادم برای 2تا عکس پرسنلی
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، negar6043
دوستان فرم i-94 رو از کجا باید تهیه کنم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-22 ساعت 18:56)ehsan6114 نوشته:  دوستان فرم i-94 رو از کجا باید تهیه کنم ؟

از این سایتhttps://i94.cbp.dhs.gov/I94/consent.html

اطلاعات رو وارد کنید و پرینت بگیرید.
K1
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan6114
(2015-06-22 ساعت 19:04)aidaone نوشته:  
(2015-06-22 ساعت 18:56)ehsan6114 نوشته:  دوستان فرم i-94 رو از کجا باید تهیه کنم ؟

وارد میکنم ولی not found میشه وقتی میخوام get travel history یا get most resent رو بزنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-22 ساعت 19:23)ehsan6114 نوشته:  
(2015-06-22 ساعت 19:04)aidaone نوشته:  

وارد میکنم ولی not found میشه وقتی میخوام get travel history یا get most resent رو بزنم

یا هنوز اطلاعاتتون وارد سیستم نشده یا اسمتون اشتباه شده . سعی کنید حالت های مختلف اسم و فامیل رو وارد کنید و اطلاعات کاملا مثل اطلاعات ویزا و پاسپورتتون باشه . در نهایت اگر نشد باید یه سر برید فرودگاهی که وارد شدید یا باهاشون تماس بگیرید. منم مشکل مشابه رو داشتم و توی تاپیک اولین سفر به آمریکا راجع بهش نوشتم .
K1
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan6114

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان