کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
روز و شب همه دوستان به خير و آرامش

عسل جان من و شما و rahbar و دوستان ديگه، همه اينجا هستيم و ميايم و مينويسيم كه با همديگه همكاري كنيم تا به عنوان مهاجر در اين ملك غريب، با هم قريب باشيم... و از همه مهم تر به هم آرامش بديم.. هم وطن بودن خيلي قشنگ و
با ارزش و از اون پر بها تر دوستي است؛ دوست عزيز...
مطمئن باش بچه ها اينجا همه شما رو به عنوان دوسنشون قبول دارن و دوست دارن بهت كمك بكنند و دوستت هم دارند...
خصوصا rahbar كه خيلي هم دوست مهربوني است.. متاسفانه گاها نوشته ها (همانند تكست مسيج) كمي براي آدما سوء تفاهم به وجود مياره؛ شما جنبه مثيتش رو در نظر بگير ؛ اينجا همانند يك خونه است كه ما همه هم مهمانيم و هم مهماندار!
پس ناراحت نباش و مشكلات كاري خودت مطرح كن تا بهت كمك كنيم؛ منم اگه چيزي نوشتم براي اين بود كه اگه كسي اطلاعات اشتباه بهت داده و يا خواسته گمراهت كنه و از اين طريق ازت پول اضافه بگيره، جلوش رو بگيريم..
منظور rahbar هم همين بوده و طرف صحبتش وكيل شما بوده نه خود شما...
به هرحال ميتوني با وكيلت تماس بگيري و ازش بخواي كه دقيقا منبع صحبتش رو برات ذكر كنه؛ و بدونكه سايت اداره مهاجرت بالاترين منبع اطلاعات است و مابقي افسانه اي بيش نيست...درضمن حالا. كه فرم رو پر نكردي دو حالت داره؛ يا بايد وكيلت هزينه اش رو متقبل بشه و برات فرم رو تكميل و ارسال كنه و يا به اميد خدا گرين كارتت زود مياد و اصلا به اين چيزا احتياجي پيدا نميكني و اگر هم كار و بيزنست خيلي خيلي مهمه، ميتوني هزينه اي رو در حد ٤٠٠ دلار بدي (دقيقش رو نميدونم) و فرم رو اپلاي كني؛ اتفاقي نيوفتاده كه حودت رو ناراحتش ميكن؛ با يكم پول حل ميشه..
دموفق و آرام و شاد باشي..
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، houmanmir ، anastazy ، هستی 1985 ، shmo
در اصلاح پست قبلیم و پیرو پست آقا نیمای عزیز احتمالا مشمول معافیت پرداخت هست تازمانیکه پرونده 485 باز و پندینک هست. خط آخر صفحه 10 انستراکشن 131 چنین آمده . البته بازم مطمئن نیستم. وکیل اناستازی هم گفته بود تمدیدش هزینه نداره...چیزی تو همین مایه ها میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، houmanmir ، anastazy ، هستی 1985 ، shmo
دوستان تاپيكى ايجاد شده با موضوع : اولين سفر به آمريكا (ویزای نامزدی و ازدواج)
از همه دوستان مخصوصا اونهايى كه به تازگى به امريكا مهاجرت كردن دعوت ميكنن سفرنامه هاشونو اينجا بنويسن تا ما هم از تجربياتشون بهره مند بشيم، و از بيان هر آنچه فكر ميكنن براى مهاجران تازه مزدوج يا در شرف ازدواج هم مفيده دريغ نكنن
اولين سفر به آمريكا (ويزاى نامزدى و ازدواج)
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985 ، shmo ، ehsan6114
نیما ، رهبر و بقیه دوستان عزیز ، دلم برای همتون تنگ شده..... کاش به هم نزدیک بودیم و در تماس بیشتر....Cool
رهبر جان گرین کارتت اومد؟ نیما از گرین کارت تو خبری شد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، نيما ٩٢ ، shmo ، houmanmir
(2015-06-11 ساعت 19:15)anastazy نوشته:  نیما ، رهبر و بقیه دوستان عزیز ، دلم برای همتون تنگ شده..... کاش به هم نزدیک بودیم و در تماس بیشتر....Cool
رهبر جان گرین کارتت اومد؟ نیما از گرین کارت تو خبری شد؟

آناستازي عزيز
سلام
منم دلتنگم، عمريست... تشريف اورديد فلوريدا، در خدمتتون هستم؛ خطابم به بقيه دوستان هم هست..
بله ، دوستي چيزي نيست كه تمام بشه، تا ازل ادامه داره! متاسفانه خيلي از انسان ها گمان ميكنند دوستي اينترنتي و بلاگي، ريشه نداره و هروقت دلشون ميخواد، ميتونن تمامش كنند؛ البته ميتونن هركاري دوست دارن بكنن ولي بهتره كه نكنن!!
در خدمتيم؛ شما كه سروريد..
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، anastazy ، shmo ، houmanmir
همیشه مهربون ، با ادب و با کمالات ....Big Grin
کلبه حقیر ما رو در ویرجینای غربی با قدمهای بزرگوارتون روشنی ببخشید دوست عزیز...Smile
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، نيما ٩٢ ، rahbar ، houmanmir ، shadoow ، aidaone
سلام
دوستان، چه كساني مديكال رو مجددا پيوست فرم هاي گرين كارتشون كردند و فرستادن؟ منظورم فرم I-693 پيوست فرم I-485 است؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، anastazy ، houmanmir
سلام. بنده پیوست کردم.البته 200$ هزینه دکترشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، anastazy
(2015-06-09 ساعت 21:42)Asalbanoo نوشته:  دوستام ميشه به من بگيد بعد از اينكه مدارك رو براي گرين كارت دو ساله ميفرستم ،
توي چه سايتي و چجوري چك كنم،
از وقتي كه سايت رو عوض كردن ديگه بلد نيستم كه چجوري پيگيري كنم،

شما وقتی مدارک رو می فرستید واسه گرین کارد یک ایمیل می آد واستون که می گه برین تو این سایت و چک کنید وضعیت کیستونو...باید برید تو این سایت : www.uscis.gov بعد اونجا نوشته check your case status که می تونید با اون شماره ای که دارید چک کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-06-15 ساعت 17:57)نيما ٩٢ نوشته:  سلام
دوستان، چه كساني مديكال رو مجددا پيوست فرم هاي گرين كارتشون كردند و فرستادن؟ منظورم فرم I-693 پيوست فرم I-485 است؟
ممنون

سلام نیما جان

چه خبر ؟ سایت 19 سپتامبر را نشان میده از کار تو خبری نشد ؟

راستش در مورد مدیکال سوال کردی دلم شور افتاد نکنه ایرادی گرفتن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-16 ساعت 19:11)shmo نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 17:57)نيما ٩٢ نوشته:  سلام
ممنون

سلام نیما جان

چه خبر ؟ سایت 19 سپتامبر را نشان میده از کار تو خبری نشد ؟

راستش در مورد مدیکال سوال کردی دلم شور افتاد نکنه ایرادی گرفتن.

سلام
از من مديكال خواستن دوباره؛ البته جاي نگراني نداره؛ مداركت رو ميبري(واكسيناسون و پزشكي و ١٠٠ تا ٢٠٠ دلار ميدي و ... ميفرستي براشون
من اينجا نداده بودم به پزشك معتمد كن مجددا تاييدش بكنه و پروسه پرونده ام طود كشيده و مديكالى از يكسال گذشته!

خدا با ماست نگران مباش...
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، aidaone ، shmo
بچه ها من دیروز اون نامه ای که میگه برات مصاحبه نمیذاریم رو گرفتم و دیگه حساب کارا افتاد دست کرام الکاتبین !!!!! Big GrinBig GrinBig Grin امیدوارم گرین کارت من و اونایی که نیومده زودتر بیاد Rolleyes
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، shmo ، shadoow ، anastazy ، houmanmir ، هستی 1985
دوستان كيس من ازدواجي بوده ميخوام بدونم گرين كارت كانديشنال كي مياد دستم بايد اقدام كنم يا خودشون پست ميكنن؟
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
ارسال مدارک و رسيد مدارک بهمن 92
اپروو تير 93
دريافت کيس نامبر شهريور 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت

Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-17 ساعت 17:52)dorfam نوشته:  دوستان كيس من ازدواجي بوده ميخوام بدونم گرين كارت كانديشنال كي مياد دستم بايد اقدام كنم يا خودشون پست ميكنن؟

سلام دوست عزيز
همونطوري كه ميدوني اينجا مربوط به ادامه پروسه ويزاي 'نامزدي ، پس از ورود به امريكا ميباشد؛ فكر كنم توي تاپيك ازدواجي جوابت رو راحت پيدا كني... چون اين دو تا كلا داستانشون متفاوته...
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، ehsan6114
سلام دوستان،من دیروز مصاحبه بودم خنده داره اگه بگم که با آقای همسر یه جر وبحث اساسی جلوی مامور مهاجرت داشتیم دیگه طوری شد که بیچاره ماموره مونده بود چی بگه Sad تنها سوالی که پرسید اسمو وفامیلمون بود.آخرشم گفت سوال اضافی از شما بی معنی چونکه می بینم این دعواها فقط تو ازدواج اتفاق می افتهCoolتنها ایرادی که گرفت نبودن فرم 693 بود که گفت باید دکتر پر کنه.سوالی که دارم این لیست دکتر و آدرسشو از کجا پیدا کنم اونجا عصبانی بودم یادم نبود بپرسمTongueو اینکه هزینه اش تقریبا چقدر هست؟وقت قبلی باید گرفت؟ ممنونم اگه جواب بدین
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان