موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت همه شما دوستان محترم٬
من امروز مصاحبه گرین کارت داشتم ویک برگه دادن که گزینه اول علامت خورده
Your case is being held for review. At this time, USCIS does not require any further information or documents from you. Should further information or document be required, you will receive a notice in the mail. We may also schedule you for another interview, you will receive in the mail. Otherwise, a final decision will e mailed once your case is complete.
به نظر همه چیز خوب بود و بعد از سوال راجع به نام و ادرس و زمان سکونت و ورود به امریکا٬ نحوه اشنایی و اولین ملاقات واینها رفت سراغ سوالهای بله یا خیر٬ در خصوص سربازی و اشنایی با س ل ا ح جواب مثبت بود و در نهایت گفت ۴ تا ۸ هفته دیگه نامه میفرستیم و باید سوپروایزرم مرور کنه شاید یکی ا زدلایلش هم سربازی بود.
ولی من خوندم بعضی از دوستان روز مصاحبه گفتن ۲ هفته دیگه گرین کارتشون میاد٬خلاصه این انتظارملال اور همچنان بعد از ۱۰ ماه بدون اجازه کارادامه داره چون متاسفانه فرم درخواست کار بعد از ۷ ماه فهمیدیم به دستشون نرسیده و بعدا فهمیدیم رسید جدا از i۴۸۵ باید دریافت میکردیم و پروسه جدا از هم دارن و ربطی به اینکه باید اول برم مصاحبه تا اجازه کارم هم بگیرم نداشت ٬ به هر حال کسی از شما دوستان گرامی مشابه من چنین نامه ای گرفتین البته درپست صفحه ۱۷شماره ۲۵۰ یک مورد دیدم٬اگر نظر و تجربه ای دارین ممنون میشم بفرمایید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،ميخواستم بدونم كسي تا حالا با كمبو كارت از كشور خارج شده موقع برگشت مشكلي براش پيش بياد؟من هنوز گرين كارد ندارم و نامه اومده كه مصاحبه لازم نداري،نميدونم چقد طول بكشه كه بياد گرين كارد...اگه برم تو برگشت ممكنه رام ندن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان
بنده با اينكه مطالعه كردم باز هم متوجه نشدم كسي كه با ويزاي k1 به امريكا مياد ازدواج مي كنه وتقريبا يك سال ٣ ماه طول ميكشه تا گرين كارتش بياد كي ميتونه براي سيتيزن شيپي اپلاي كنه
براي من مهم هست بدونم اين زمان ٣ سال از زمان ازدواج شروع ميشه يا از زماني كه گرين كارت براي من اماده ٣ سال بايد صبر كنم
از اينكه من راهنمايي كنيد ممنون ميشم