کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2015-06-20 ساعت 09:55)ehsan6114 نوشته:  سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا یه سوال اساسی داشتم هرچند که میدونم باید برگردم به عقب جوابشو از بین کامنتها پیدا میکنم ولی خوب اگه یکی از دوستای خوب یکجا توضیح بده منو مدیون خودش کرده Big Grin
من سه چهار روزه از طریق ویزای نامزدی اومدم میخواستم بدونم بجز ثبت ازدواج چه کارایی واسه گرفتن سوشیال سکوریتی و اجازه کار و ... انجام بدم به ترتیب اگه میشه شرح بدن ،آیا سوشیال خودش میاد یا باید کاری کرد و ...
مرسی عزیزان

سلام دوست عزيز
ميخوام راهنمايي بهت بكنم و نكته اي رو بهت توضيح بدم؛ توي اين پروسه هركسي يك تجربه اي داره و به گونه اي با مسايل رو به رو شده؛ براي اينكه بخواي جواب سوال هايت رو كامل و بدون ايراد پيدا بكني، چاره اي نداري مگر برگردي عقب و پست ها رو بخوني؛ يا مورد سوالت رو جستجو كني و موضوع هاي مربوط رو مطالعه بكني؛ و در عين حال سوال هم بكني... يكم سخته ولي بهتره...
موفق باشي
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan6114 ، shmo ، shadoow ، anastazy ، shaya ، houmanmir ، هستی 1985
شما هم وقتی تازه وارد شده بودین فکر می کردین هیچ وقت به زبانشون عادت نمیکنین و کلا هاج و واج بودین؟ Sad من با اینکه زبانم خوب بود اما گیچ شدم، حرفهای سفیدهارو می فهمم ولی وقتی میخوام جواب بدم لکنت می گیرم. جرفهای سیاه ها رو هم که کلا نمی فهمم فقط oh my god رو می فهمم از حرفهاشون Big Grin
ضمنا فکر می کنم هیچ وقت نمیتونم مستقل یاشم و راه بیفتم واسه خودم برم تو خیابون یا کار کنم یا ... Sad خیلی غریبست! درست میشه؟
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، houmanmir ، هستی 1985
(2015-06-23 ساعت 19:56)negar6043 نوشته:  شما هم وقتی تازه وارد شده بودین فکر می کردین هیچ وقت به زبانشون عادت نمیکنین و کلا هاج و واج بودین؟ Sad من با اینکه زبانم خوب بود اما گیچ شدم، حرفهای سفیدهارو می فهمم ولی وقتی میخوام جواب بدم لکنت می گیرم. جرفهای سیاه ها رو هم که کلا نمی فهمم فقط oh my god رو می فهمم از حرفهاشون Big Grin
ضمنا فکر می کنم هیچ وقت نمیتونم مستقل یاشم و راه بیفتم واسه خودم برم تو خیابون یا کار کنم یا ... Sad خیلی غریبست! درست میشه؟
نگار جان عزیزم به سلامتی رسیدید خیلی براتون خوشحال هستم ، اصلا نگران نباش راه میفتی من چی بگم که اصلا زبانم خوب نیست [emoji5] [emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، anastazy
با عرض سلام خدمت همه شما دوستان محترم٬

من امروز مصاحبه گرین کارت داشتم ویک برگه دادن که گزینه اول علامت خورده

Your case is being held for review. At this time, USCIS does not require any further information or documents from you. Should further information or document be required, you will receive a notice in the mail. We may also schedule you for another interview, you will receive in the mail. Otherwise, a final decision will e mailed once your case is complete.

به نظر همه چیز خوب بود و بعد از سوال راجع به نام و ادرس و زمان سکونت و ورود به امریکا٬ نحوه اشنایی و اولین ملاقات واینها رفت سراغ سوالهای بله یا خیر٬ در خصوص سربازی و اشنایی با س ل ا ح جواب مثبت بود و در نهایت گفت ۴ تا ۸ هفته دیگه نامه میفرستیم و باید سوپروایزرم مرور کنه شاید یکی ا زدلایلش هم سربازی بود.
ولی من خوندم بعضی از دوستان روز مصاحبه گفتن ۲ هفته دیگه گرین کارتشون میاد٬خلاصه این انتظارملال اور همچنان بعد از ۱۰ ماه بدون اجازه کارادامه داره چون متاسفانه فرم درخواست کار بعد از ۷ ماه فهمیدیم به دستشون نرسیده و بعدا فهمیدیم رسید جدا از i۴۸۵ باید دریافت میکردیم و پروسه جدا از هم دارن و ربطی به اینکه باید اول برم مصاحبه تا اجازه کارم هم بگیرم نداشت ٬ به هر حال کسی از شما دوستان گرامی مشابه من چنین نامه ای گرفتین البته درپست صفحه ۱۷شماره ۲۵۰ یک مورد دیدم٬اگر نظر و تجربه ای دارین ممنون میشم بفرمایید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-23 ساعت 19:56)negar6043 نوشته:  شما هم وقتی تازه وارد شده بودین فکر می کردین هیچ وقت به زبانشون عادت نمیکنین و کلا هاج و واج بودین؟ Sad من با اینکه زبانم خوب بود اما گیچ شدم، حرفهای سفیدهارو می فهمم ولی وقتی میخوام جواب بدم لکنت می گیرم. جرفهای سیاه ها رو هم که کلا نمی فهمم فقط oh my god رو می فهمم از حرفهاشون Big Grin
سلام نگار جان ،خودتو ناراحت نکن منم با وجود آیلتس 7 همین مشکل رو دارم و دغدغه این روزای منم همینه ،علتش هم فقط مربوط به این میشه که اینجا slang یا عامیانه صحبت میکنن و ماهایی که توی ایران زندگی کردیم با اصطلاحات اینجا آشنایی نداریم ولی جای نگرانی نیست بعد از مدتی زندگی و ارتباط گرفتن درست میشه نکته اینجاست که اعتماد به نفست رو از دست نده و خجالتی نباش چون دیرتر راه میوفتی در مورد رنگین پوستا که خودشون هم نمیفهمن اینا چی میگن Big Grin
شک نکن واسه شما که زبان رو میدونی به سرعت گوشتون عادت میکنه ... موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، shadoow ، anastazy ، هستی 1985
(2015-06-23 ساعت 20:26)hamseda نوشته:  با عرض سلام خدمت همه شما دوستان محترم٬

Your case is being held for review. At this time, USCIS does not require any further information or documents from you. Should further information or document be required, you will receive a notice in the mail. We may also schedule you for another interview, you will receive in the mail. Otherwise, a final decision will e mailed once your case is complete.

به نظر همه چیز خوب بود و بعد از سوال راجع به نام و ادرس و زمان سکونت و ورود به آمریکا٬ نحوه اشنایی و اولین ملاقات واینها رفت سراغ سوالهای بله یا خیر٬ در خصوص سربازی و اشنایی با س ل ا ح جواب مثبت بود و در نهایت گفت ۴ تا ۸ هفته دیگه نامه میفرستیم و باید سوپروایزرم مرور کنه شاید یکی ا زدلایلش هم سربازی بود.
ولی من خوندم بعضی از دوستان روز مصاحبه گفتن ۲ هفته دیگه گرین کارتشون میاد٬خلاصه این انتظارملال اور همچنان بعد از ۱۰ ماه بدون اجازه کارادامه داره چون متاسفانه فرم درخواست کار بعد از ۷ ماه فهمیدیم به دستشون نرسیده و بعدا فهمیدیم رسید جدا از i۴۸۵ باید دریافت میکردیم و پروسه جدا از هم دارن و ربطی به اینکه باید اول برم مصاحبه تا اجازه کارم هم بگیرم نداشت ٬ به هر حال کسی از شما دوستان گرامی مشابه من چنین نامه ای گرفتین البته درپست صفحه ۱۷شماره ۲۵۰ یک مورد دیدم٬اگر نظر و تجربه ای دارین ممنون میشم بفرمایید.
دوست عزیز نگرانیتون موردی نداره . بزودی منتظر نامه welcome to America و بعد گرین کارت در صندوق پستی باشید وکیس تون رو مرتب از طریق سایت اداره مهاجرت چک کنید. در مورد اجازه کار در تعجبم که چرا کمی وقت نگذاشتید تا این تاپیک رو بخونید و ببینید روند کار چطوریه... بهر حال کاریه که شده نگران نباشید و بزودی گرین کارتتون رو دریافت خواهید کرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، hamseda ، shmo ، ad_jojo
(2015-06-23 ساعت 20:39)ehsan6114 نوشته:  
سلام نگار جان ،خودتو ناراحت نکن منم با وجود آیلتس ۷ همین مشکل رو دارم و دغدغه این روزای منم همینه ،علتش هم فقط مربوط به این میشه که اینجا slang یا عامیانه صحبت میکنن و ماهایی که توی ایران زندگی کردیم با اصطلاحات اینجا آشنایی نداریم ولی جای نگرانی نیست بعد از مدتی زندگی و ارتباط گرفتن درست میشه نکته اینجاست که اعتماد به نفست رو از دست نده و خجالتی نباش چون دیرتر راه میوفتی در مورد رنگین پوستا که خودشون هم نمیفهمن اینا چی میگن Big Grin
شک نکن واسه شما که زبان رو میدونی به سرعت گوشتون عادت میکنه ... موفق باشی
من هم با احسان موافقم.. هر چقدر هم که انگلیسیتون خوب باشه به دلیل اینکه امریکاییها در مکالمات روزه مره اشون از slang بسیار استفاده میکنند ما با مشکل مواجه هستیم .... روزهای اول کار من خیلی بهم سخت گذشت و واقعا برام سخت بود بفهمم که همکارام چی میگن اما به لطف خدا مدیر و همکارهایی دارم که خیلی بهم کمک کردن... قابل توجه که همه امریکایی هستن ... پس با روحیه قوی و با اعتماد به نفس برو جلو و صد البته اینکه هر روز باید مطالعه انگلیسی داشته باشی .... سعی کن خودت رو در اجتماعی امریکایی قرار بدی و خیلی زود می بینی که چقدر زبانت متحول شده
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan6114 ، نيما ٩٢ ، hamseda ، shmo ، houmanmir ، هستی 1985
سلام دوستان من دارم مدارکم رو واسه گرین کارت تهیه و ارسال میکنم چند تا سوال :
1. من مدیکالم هنوز تموم نشده چون از اعتبار ویزام یه ماه مونده آیا باید میدیکالم رو مجدد انجام بدم ؟و اینکه این فرم I-693 رو باید به همراه فرم واکسیناسیون و اون پاکت مدیکال که یه نسخه روز قبل از مصاحبه بهمون تحویل دادن جایی واسه تایید ببرم و بعد فرم رو ارسال کنم؟
2. توی فرم i-693 قسمت interpreter (مترجم) باید خالی باشه؟
3. فرم اجازه کار و اجازه خروج رو پیدا نمیکنم لطفا لینکشو واسم بزارین
4. منظور از Copy of your government issued photo identification
که توی فرمها خواسته چیه ؟
مرسی اینا رو فعلا بهم بگین تا سوالای بعدی اگه پیش اومد Big GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون از مطالب مفیدتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-24 ساعت 19:08)anastazy نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 20:26)hamseda نوشته:  با عرض سلام خدمت همه شما دوستان محترم٬

به نظر همه چیز خوب بود و بعد از سوال راجع به نام و ادرس و زمان سکونت و ورود به آمریکا٬ نحوه اشنایی و اولین ملاقات واینها رفت سراغ سوالهای بله یا خیر٬ در خصوص سربازی و اشنایی با س ل ا ح جواب مثبت بود و در نهایت گفت ۴ تا ۸ هفته دیگه نامه میفرستیم و باید سوپروایزرم مرور کنه شاید یکی ا زدلایلش هم سربازی بود.
دوست عزیز نگرانیتون موردی نداره . بزودی منتظر نامه welcome to America و بعد گرین کارت در صندوق پستی باشید وکیس تون رو مرتب از طریق سایت اداره مهاجرت چک کنید. در مورد اجازه کار در تعجبم که چرا کمی وقت نگذاشتید تا این تاپیک رو بخونید و ببینید روند کار چطوریه... بهر حال کاریه که شده نگران نباشید و بزودی گرین کارتتون رو دریافت خواهید کرد.
سلام anastazy عزیز خیلی‌ ممنون از وقتی‌ که گذاشتید و پاسخ دادین ٬متاسفانه تصادفا با کمی سهل انگاری i765 فرستاده نشد حتی پرینت هم کرده بودم٬در هر صورت این از اون اتفاقا بود . فقط بفرمایید برای شما یا دوستان عزیز دیگه چه مدت بعد از مصاحبه سایت اداره مهاجرت آپدیت شد و پیغامش چی بود ٬چون برای من درحال حاضرهمون پیغام تعین تاریخ مصاحبه هست.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،ميخواستم بدونم كسي تا حالا با كمبو كارت از كشور خارج شده موقع برگشت مشكلي براش پيش بياد؟من هنوز گرين كارد ندارم و نامه اومده كه مصاحبه لازم نداري،نميدونم چقد طول بكشه كه بياد گرين كارد...اگه برم تو برگشت ممكنه رام ندن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985
کسی پاسخ رو میدونه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-26 ساعت 07:56)مسكاتي نوشته:  سلام دوستان،ميخواستم بدونم كسي تا حالا با كمبو كارت از كشور خارج شده موقع برگشت مشكلي براش پيش بياد؟من هنوز گرين كارد ندارم و نامه اومده كه مصاحبه لازم نداري،نميدونم چقد طول بكشه كه بياد گرين كارد...اگه برم تو برگشت ممكنه رام ندن؟
سلام
از آقای Rahbar بپرسید. ایشون فکر میکنم قبل گرفتن گرین کارتشون رفتن ایران.
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985
سلام خدمت دوستان
بنده با اينكه مطالعه كردم باز هم متوجه نشدم كسي كه با ويزاي k1 به امريكا مياد ازدواج مي كنه وتقريبا يك سال ٣ ماه طول ميكشه تا گرين كارتش بياد كي ميتونه براي سيتيزن شيپي اپلاي كنه
براي من مهم هست بدونم اين زمان ٣ سال از زمان ازدواج شروع ميشه يا از زماني كه گرين كارت براي من اماده ٣ سال بايد صبر كنم
از اينكه من راهنمايي كنيد ممنون ميشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-26 ساعت 22:01)Gamed khan نوشته:  سلام خدمت دوستان
بنده با اينكه مطالعه كردم باز هم متوجه نشدم كسي كه با ويزاي k1 به امريكا مياد ازدواج مي كنه وتقريبا يك سال ٣ ماه طول ميكشه تا گرين كارتش بياد كي ميتونه براي سيتيزن شيپي اپلاي كنه
براي من مهم هست بدونم اين زمان ٣ سال از زمان ازدواج شروع ميشه يا از زماني كه گرين كارت براي من اماده ٣ سال بايد صبر كنم
از اينكه من راهنمايي كنيد ممنون ميشم

٣سال از تاريخ ثبت ازدواجتون در امريكا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان