کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2015-07-07 ساعت 02:58)ad_jojo نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 19:08)anastazy نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 20:26)hamseda نوشته:  با عرض سلام خدمت همه شما دوستان محترم٬

من امروز مصاحبه گرین کارت داشتم ویک برگه دادن که گزینه اول علامت خورده

Your case is being held for review. At this time, USCIS does not require any further information or documents from you. Should further information or document be required, you will receive a notice in the mail. We may also schedule you for another interview, you will receive in the mail. Otherwise, a final decision will e mailed once your case is complete.

به نظر همه چیز خوب بود و بعد از سوال راجع به نام و ادرس و زمان سکونت و ورود به آمریکا٬ نحوه اشنایی و اولین ملاقات واینها رفت سراغ سوالهای بله یا خیر٬ در خصوص سربازی و اشنایی با س ل ا ح جواب مثبت بود و در نهایت گفت ۴ تا ۸ هفته دیگه نامه میفرستیم و باید سوپروایزرم مرور کنه شاید یکی ا زدلایلش هم سربازی بود.
ولی من خوندم بعضی از دوستان روز مصاحبه گفتن ۲ هفته دیگه گرین کارتشون میاد٬خلاصه این انتظارملال اور همچنان بعد از ۱۰ ماه بدون اجازه کارادامه داره چون متاسفانه فرم درخواست کار بعد از ۷ ماه فهمیدیم به دستشون نرسیده و بعدا فهمیدیم رسید جدا از i۴۸۵ باید دریافت میکردیم و پروسه جدا از هم دارن و ربطی به اینکه باید اول برم مصاحبه تا اجازه کارم هم بگیرم نداشت ٬ به هر حال کسی از شما دوستان گرامی مشابه من چنین نامه ای گرفتین البته درپست صفحه ۱۷شماره ۲۵۰ یک مورد دیدم٬اگر نظر و تجربه ای دارین ممنون میشم بفرمایید.
دوست عزیز نگرانیتون موردی نداره . بزودی منتظر نامه welcome to America و بعد گرین کارت در صندوق پستی باشید وکیس تون رو مرتب از طریق سایت اداره مهاجرت چک کنید. در مورد اجازه کار در تعجبم که چرا کمی وقت نگذاشتید تا این تاپیک رو بخونید و ببینید روند کار چطوریه... بهر حال کاریه که شده نگران نباشید و بزودی گرین کارتتون رو دریافت خواهید کرد.

من هم تبریک میگم که خدا رو شکر مصاحبه هم انجام شد Smile و اما آناستازیا جان، من هم april انگشت نگاری داشتم و تا الان هیچ خبری از اجازه کار نشده!! فقط ۱۰ روز قبل نامه کنسلی مصاحبه امد، بلا تکلیفی عجیبی هسسست..! چه میشه کرد؟ من صفحات رو هم کامل خواندم، اما عملا باید منتظر ماند بدون کار و درآمدی !!
دوست عزیز کل پروسه اجازه کار برای کیس های ویزای نامزدی سه ماهه .. برای من 75 روز از اپلای تا دریافت کارت اجازه کار طول کشید... برید سایت اداره مهاجرت وضعیت پرونده اجازه کارتون رو چک کنید اگر آپدیت نشده بود براشون یه ایمیل بزنید و کیس تون رو پیگیری کنید... وقتی اجاره کارتون دستتون رسید دیگه نگران گرین کارت نباشید و برید دنبال کار چون تجربه شخصی من نشون میده که کسانی که این نامه رو میگیرن حدود 9 تا 12 ماه طول میکشه که گرین کارتشون صادر بشه Sad
اگر سوالی بود در خدمتم
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، shadoow ، ad_jojo
بچه ها یه سوال در مورد فرم i-485 واسه من که خدمت رفتم در مورد این سوالها باید YES بزنم ؟
Part 3 Q15.. Have you ever served in, been member of.... any military unit?
و سوال 18 که میگه آموزش نظامی و اسلحه دیدین ؟

اگه yes اونوقت باید برگه جداگانه نشون بدم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
نیما سلام ، خوبی ؟؟؟ خبری از گرین کارتت شد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢
(2015-07-10 ساعت 20:57)anastazy نوشته:  نیما سلام ، خوبی ؟؟؟ خبری از گرین کارتت شد؟

سلام دوست عزيزم
نه هنوز خبري نيست! ... الان مديكال دو هفته است كه به دستشون رسيده، ولي سايت كماكان روي پيغام قبلي است و به روز نشده...
بايد صبر كرد ديگه، چاره اي نيست فعلا..
منم خوبت شكر خدا... ممنون از پيگيري ات..
ببينم آناستازي تو كه گرين كارتت اومده، اينجا برات عوض شده ديگه؟!!

در پناه حق؛ پاينده باشي دوست خوبم..
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، هستی 1985
(2015-07-12 ساعت 12:54)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-07-10 ساعت 20:57)anastazy نوشته:  نیما سلام ، خوبی ؟؟؟ خبری از گرین کارتت شد؟

سلام دوست عزيزم
نه هنوز خبري نيست! ... الان مديكال دو هفته است كه به دستشون رسيده، ولي سايت كماكان روي پيغام قبلي است و به روز نشده...

انشاله که بزودی اپروو میشی ... منم خوبم این روزا سرم گرم کار و کلاس و باغبونی است Big Grin
نیما منظورت رو نفهمیدم؟؟ "ببينم آناستازي تو كه گرين كارتت اومده، اينجا برات عوض شده ديگه؟!!"...
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢
(2015-07-12 ساعت 17:19)anastazy نوشته:  

سلام دوست عزيزم

انشاله که بزودی اپروو میشی ... منم خوبم این روزا سرم گرم کار و کلاس و باغبونی است Big Grin
نیما منظورت رو نفهمیدم؟؟ "ببينم آناستازي تو كه گرين كارتت اومده، اينجا برات عوض شده ديگه؟!!"...
شما فرم مدیکال i693 رو فرستادین واسه گرین کارت ؟ من فرم DS325 و کارت واکسن هامو دارم همونا رو بفرستم کافیه دیگه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-07-12 ساعت 21:46)ehsan6114 نوشته:  

سلام دوست عزيزم

شما فرم مدیکال i693 رو فرستادین واسه گرین کارت ؟ من فرم DS325 و کارت واکسن هامو دارم همونا رو بفرستم کافیه دیگه ؟
سلام
این لیست کلیه مدارکی هست که باید بفرستید
۱.payment 1070$
۲. Form I-485
۳. 2 photos ( passport size)
۴. Copy of Birth certificate (translated)
۵. Copy of k1 visa page and entry stamp
۶. Copy of DS 3025 vaccination form (اگه واکسنارو کامل زده باشید این فرمو تو بیمارستان محل مصاحبتون که برای انجام مدیکال رفتید دادن بهتون
۷. Form G325A
۸. Form I 867 (به همراه تکس ریترن اسپانسر و چک پی
من قرار داد کار اسپانسرمو هم فرستادم ولی فکر کنم چک پی کافیه
۹. سند ازدواج
۱۰. Copy of form I797
11. Copy of I 94 form
اینا برا گرین کارته اگه فرم اجازه کار و re entry رو هم باهاش بفرستید هزینه اضافی نداره براتون. بهتره اقدام کنید که اونام شامل فرم I131 و I765 میشه برا هرکدوم دوقطعه عکس کپی پاسپورت و ویزا و کپی فرم I94 ضمیمه کنید. همه این فرما تو سایت هست دانلود کنید تایپ کنید مشخصاتو پرینت بگیرید و امضاش کنید.
موفق باشید
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 11:38)shiva201 نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 21:46)ehsan6114 نوشته:  

سلام دوست عزيزم

سلام
این لیست کلیه مدارکی هست که باید بفرستید
۱.payment 1070$
۲. Form I-485
۳. ۲ photos ( passport size)
۴. Copy of Birth certificate (translated)
۵. Copy of k1 visa page and entry stamp
۶. Copy of DS 3025 vaccination form (اگه واکسنارو کامل زده باشید این فرمو تو بیمارستان محل مصاحبتون که برای انجام مدیکال رفتید دادن بهتون
۷. Form G325A
۸. Form I 867 (به همراه تکس ریترن اسپانسر و چک پی
من قرار داد کار اسپانسرمو هم فرستادم ولی فکر کنم چک پی کافیه
۹. سند ازدواج
۱۰. Copy of form I797
11. Copy of I 94 form
اینا برا گرین کارته اگه فرم اجازه کار و re entry رو هم باهاش بفرستید هزینه اضافی نداره براتون. بهتره اقدام کنید که اونام شامل فرم I131 و I765 میشه برا هرکدوم دوقطعه عکس کپی پاسپورت و ویزا و کپی فرم I94 ضمیمه کنید. همه این فرما تو سایت هست دانلود کنید تایپ کنید مشخصاتو پرینت بگیرید و امضاش کنید.
موفق باشید
دوستان؛ i-693 براي مديكال حتما لازمه! بايد پر كنيد با مدارك پزشكي بديد دكتر مورد تاييد اداره مهاجرت مهر ار امضاش بمته؛ درغير اين صورت بهتون نقص مدارك ميخوره
پاسخ
تشکر کنندگان:
من 10 ژانویه ازدواج کردم بیست ژانویه مدارکم فرستادم و 18 مارس رفتم انگشت نگاری توی می هم اجازه کارم و سفرم رو دریافت کردم و توی 12 جون نامه اومد که مصاحبه لازم نداری 6 ماه صبر کن
کاش 6 ماه طول نکشه من کلی کار عقب افتاده دارم و 3 اذر مرخصی بدون حقوقم تموم میشه باید برم وضعیتش روشن کنم Cool
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، shadoow

سلام دوست عزيزم

شوخي كردم! منظورم اين بود كه از چشم يك رزيدنت شرايط متفاوت ميشه حتما ديگه ...
پاينده باشي باغبان عزيز؛ ياد يكي از شعر هاي حافظ افتادم
باغبان گر پنج روزي صحبت گل بايدش/ بر جفاي خار هجران صبر بلبل بايدش
تكيه بر تقواي و دانش در طريقت، كافريست: راهرو گر صد هنر دارد، توكل بايدش

باغباني از شغل هاي مورد علاقه منه و يه چيزايي هم بلدم...

در پناه خداوند
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy ، shadoow
نیما سلام ، خوبی ؟؟؟ خبری از گرین کارتت شد؟
[/quote]

سلام دوست عزيزم

[/quote]

[/quote]

شوخي كردم! منظورم اين بود كه از چشم يك رزيدنت شرايط متفاوت ميشه حتما ديگه ...
پاينده باشي باغبان عزيز؛ ياد يكي از شعر هاي حافظ افتادم
باغبان گر پنج روزي صحبت گل بايدش/ بر جفاي خار هجران صبر بلبل بايدش
تكيه بر تقواي و دانش در طريقت، كافريست: راهرو گر صد هنر دارد، توكل بايدش

باغباني از شغل هاي مورد علاقه منه و يه چيزايي هم بلدم...

در پناه خداوند
[/quote]
نیما ، هیچی برام تغییر نکرده غیر از اینکه از این پروسه طولانی و کسل کننده رها شدم... کلی احساس به خرج دادم ها Big Grin
من تو عمرم با گل گیاه سرو کار نداشتم اما از وقتی اومدم اینحا و می بینم که چقدر مردم با علاقه وقت آزادشون رو با باغبونی پر میکنن و هر جا که میری سرسبزی می بینی تو روحیه خیلی اثر کرده و دارم به امید خدا یواش یواش یه باغبون میشم .... هیج کس تو خانواده باور نمیکنی دارم باغبونی میکنم Big Grin
از شعر زیبات هم ممنون .... همیشه عاشق شعر و ادبیات بودم و هستم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، shaya ، shmo
امروز همه مدارکمو پست کردم واسه گرین کارت و اجازه کار و ... Wink امیدوارم که لااقل اون کمبوکارت هر چه زودتر بیاد Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo
anastazy جان ممنونم از لطفت و راهنمایی که کردی عزیز،
سوال برام چیش اومد و اینکه برای من برگه َ"Approval notice" پست شده که 1 سال هم اعتبار داره، آیا این کافیه یا باید باز منتظر کارت این موضوع هم بود؟
الان باید رفت و سوشیال رو آپدیت کرد دیگه، درسته؟
Case type: 1765 application for employment authorization
Notice type: Approval notice class: C09
Valid form: 1year

"عکس به عنوان نمونه سربرگ هست و از گوگل"

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: 13 Nov. 2013
دريافت رسيد مدارك: 22 Nov. 2013
مصاحبه: 20 MAY 2014-ابوظبی
ورود به آمریکا: DEC2014
ازدواج: March 2015
انگشت نگاری: April 2015
نامه کنسلی احتمالی مصاحبه: Jun 2015
وضعیت اکنون: دریافت گرین کارت بعد از 1.6 ماه!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها من همزمان با درخواست گرین کارت برای اجازه خروج و کار درخواست داده بودم و امروز بعد از گذشت سه ماه از تاریخ درخواست کار اجازه کارم اومد employment authorizatio
ظاهرا این کارت برای اجازه خروج هم هست. آیا میشه رفت ایران؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-19 ساعت 23:00)ad_jojo نوشته:  anastazy جان ممنونم از لطفت و راهنمایی که کردی عزیز،
سوال برام چیش اومد و اینکه برای من برگه َ"Approval notice" پست شده که ۱ سال هم اعتبار داره، آیا این کافیه یا باید باز منتظر کارت این موضوع هم بود؟
الان باید رفت و سوشیال رو آپدیت کرد دیگه، درسته؟
Case type: 1765 application for employment authorization
Notice type: Approval notice class: C09
Valid form: 1year

"عکس به عنوان نمونه سربرگ هست و از گوگل"

سلام
كارت هم بايد بياد
سوشال رو بعد از گرين كارت بايد آپ ديت بكنيد
موفق باشيد

(2015-07-20 ساعت 02:27)ahmadiii نوشته:  سلام بچه ها من همزمان با درخواست گرین کارت برای اجازه خروج و کار درخواست داده بودم و امروز بعد از گذشت سه ماه از تاریخ درخواست کار اجازه کارم اومد employment authorizatio
ظاهرا این کارت برای اجازه خروج هم هست. آیا میشه رفت ایران؟
سلام
پايين كارتتون نوشته كه براي چه منظوريست؛ اگر نوشته، پس اجازه خروج هم هست(يعني كمبو كارت باشه)
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، anastazy ، هستی 1985 ، ad_jojo ، ahmadiii

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان