2015-07-07 ساعت 22:04
(2015-07-07 ساعت 02:58)ad_jojo نوشته:دوست عزیز کل پروسه اجازه کار برای کیس های ویزای نامزدی سه ماهه .. برای من 75 روز از اپلای تا دریافت کارت اجازه کار طول کشید... برید سایت اداره مهاجرت وضعیت پرونده اجازه کارتون رو چک کنید اگر آپدیت نشده بود براشون یه ایمیل بزنید و کیس تون رو پیگیری کنید... وقتی اجاره کارتون دستتون رسید دیگه نگران گرین کارت نباشید و برید دنبال کار چون تجربه شخصی من نشون میده که کسانی که این نامه رو میگیرن حدود 9 تا 12 ماه طول میکشه که گرین کارتشون صادر بشه(2015-06-24 ساعت 19:08)anastazy نوشته:(2015-06-23 ساعت 20:26)hamseda نوشته: با عرض سلام خدمت همه شما دوستان محترم٬دوست عزیز نگرانیتون موردی نداره . بزودی منتظر نامه welcome to America و بعد گرین کارت در صندوق پستی باشید وکیس تون رو مرتب از طریق سایت اداره مهاجرت چک کنید. در مورد اجازه کار در تعجبم که چرا کمی وقت نگذاشتید تا این تاپیک رو بخونید و ببینید روند کار چطوریه... بهر حال کاریه که شده نگران نباشید و بزودی گرین کارتتون رو دریافت خواهید کرد.
من امروز مصاحبه گرین کارت داشتم ویک برگه دادن که گزینه اول علامت خورده
Your case is being held for review. At this time, USCIS does not require any further information or documents from you. Should further information or document be required, you will receive a notice in the mail. We may also schedule you for another interview, you will receive in the mail. Otherwise, a final decision will e mailed once your case is complete.
به نظر همه چیز خوب بود و بعد از سوال راجع به نام و ادرس و زمان سکونت و ورود به آمریکا٬ نحوه اشنایی و اولین ملاقات واینها رفت سراغ سوالهای بله یا خیر٬ در خصوص سربازی و اشنایی با س ل ا ح جواب مثبت بود و در نهایت گفت ۴ تا ۸ هفته دیگه نامه میفرستیم و باید سوپروایزرم مرور کنه شاید یکی ا زدلایلش هم سربازی بود.
ولی من خوندم بعضی از دوستان روز مصاحبه گفتن ۲ هفته دیگه گرین کارتشون میاد٬خلاصه این انتظارملال اور همچنان بعد از ۱۰ ماه بدون اجازه کارادامه داره چون متاسفانه فرم درخواست کار بعد از ۷ ماه فهمیدیم به دستشون نرسیده و بعدا فهمیدیم رسید جدا از i۴۸۵ باید دریافت میکردیم و پروسه جدا از هم دارن و ربطی به اینکه باید اول برم مصاحبه تا اجازه کارم هم بگیرم نداشت ٬ به هر حال کسی از شما دوستان گرامی مشابه من چنین نامه ای گرفتین البته درپست صفحه ۱۷شماره ۲۵۰ یک مورد دیدم٬اگر نظر و تجربه ای دارین ممنون میشم بفرمایید.
من هم تبریک میگم که خدا رو شکر مصاحبه هم انجام شد و اما آناستازیا جان، من هم april انگشت نگاری داشتم و تا الان هیچ خبری از اجازه کار نشده!! فقط ۱۰ روز قبل نامه کنسلی مصاحبه امد، بلا تکلیفی عجیبی هسسست..! چه میشه کرد؟ من صفحات رو هم کامل خواندم، اما عملا باید منتظر ماند بدون کار و درآمدی !!
اگر سوالی بود در خدمتم