موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز مهاجرسرايي
من ١٠ ماه پيش با ويزاي نامزدي وارد امريكا شدم و تمام مراحل ثبت ازدواج و انگشت نگاري رو انجام دادم و نياز به مصاحبه هم ندارم. طبق گفته خودشون كه تا ٦ ماه اينده يعني ماه سپتامبر ٢٠١٥ گرين كارت مياد. اما من به دليل كارهاي دانشگاه مجبور شدم بيام ايران. كسي ميدونه با مدرك تراول داكيومنت چه مدت ميشه خارج از امريكا بود و براي ورود مجدد أيا بايد مداركي مبني بر اضطرار خروج از امريكا را نشان داد؟
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-20 ساعت 06:22)نيما ٩٢ نوشته: (2015-07-19 ساعت 23:00)ad_jojo نوشته: anastazy جان ممنونم از لطفت و راهنمایی که کردی عزیز،
سوال برام چیش اومد و اینکه برای من برگه َ"Approval notice" پست شده که ۱ سال هم اعتبار داره، آیا این کافیه یا باید باز منتظر کارت این موضوع هم بود؟
الان باید رفت و سوشیال رو آپدیت کرد دیگه، درسته؟
Case type: 1765 application for employment authorization
Notice type: Approval notice class: C09
Valid form: 1year
"عکس به عنوان نمونه سربرگ هست و از گوگل"
سلام
كارت هم بايد بياد
سوشال رو بعد از گرين كارت بايد آپ ديت بكنيد
موفق باشيد
(2015-07-20 ساعت 02:27)ahmadiii نوشته: سلام بچه ها من همزمان با درخواست گرین کارت برای اجازه خروج و کار درخواست داده بودم و امروز بعد از گذشت سه ماه از تاریخ درخواست کار اجازه کارم اومد employment authorizatio
ظاهرا این کارت برای اجازه خروج هم هست. آیا میشه رفت ایران؟
سلام
پايين كارتتون نوشته كه براي چه منظوريست؛ اگر نوشته، پس اجازه خروج هم هست(يعني كمبو كارت باشه)
موفق باشيد
نيما جان ارادت، همانطور كه ميدونى چون سوشال ويزاى نامزدى DHS يا موقت هست، حتما بايد بعد از امدن كارت اجازه كار استتوس اپديت بشه..
من امروز اداره سوشال بودم و انجام دادم و اين براى كارفرما كه از اداره سوشال استعلام ميگيره ضرورى هست..
بعد از امدن گرين كارد هم بايد رفت و مجدد استتوس اپديت كرد قربان.
نظام همامنگ هست اساسيييي..
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: 13 Nov. 2013
دريافت رسيد مدارك: 22 Nov. 2013
مصاحبه: 20 MAY 2014-ابوظبی
ورود به آمریکا: DEC2014
ازدواج: March 2015
انگشت نگاری: April 2015
نامه کنسلی احتمالی مصاحبه: Jun 2015
وضعیت اکنون: دریافت گرین کارت بعد از 1.6 ماه!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نیما سلام خوبیییییییییییییی؟؟؟؟ خیلی وقته که خبری ازت ندارم انشااله که هر جا که هستی سلامت و پاینده باشی دوست عزیز.
نیما از گرین کارتت خبری شد؟ امیدوارم که خبرای خوب داشته باشی .
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ،با این که به منم نامه اومده بود که شما نیاز به مصاحبه ندارید و منتظر باشید که گرین کارتت بیاد و همه چی حلله!! بعد تقریبا 1 سال نامه برام اومد که برم مصاحبه گرین کارت و واکسن هامو باید دوباره بزنم و مجددا عکس های مشترک خواستن! ماهم شروع کردیم به تنظیم مدارک ،
روز مصاحبه هم با خانمم رفتیم چون تو نامه گفته بودن!! بعد یه سری صحبت های دوستانه آفیسر گفت بعد 3 هفته تا 1 ماه گرین کارتت میاد در خونه!
دیروز هم نامه اومد که شما قبول شدی و فقط خود کارتت تا 3 هفته دیگه میاد!! البته این کارتی هم که میاد اعتباره یه ساله داره که ما فکر میکردیم دو سالست ولی افیسر گفت چون یک سال از ازدواج شما تو اینجا میگذره!! بعد یک سال هم دوباره باید عوضش کنیم!!
رالی، کارولینای شمالی