کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
سلام هومن جان
خوشحالم كه بالاخره كارت انجام شد..
ولي اين موضوع اعتبار يكساله رو نشنيده بودم! يعني ما بعد ار سه سال از تاريخ ازدواج ميتونيم اقدام كنيم براي سيتيزن شيپي يا سه سال بعد از رزيدنسي؟! شايد عوض شده قانون، كسي ميدونه؟
آناستازي، رهبر، شماها تاريخ گرين كارتتون چجوريه؟

بچه ها كجايين؟ رهبر كجاست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، shmo ، هستی 1985 ، anastazy
(2015-08-07 ساعت 18:37)نيما ٩٢ نوشته:  سلام هومن جان
ولي اين موضوع اعتبار يكساله رو نشنيده بودم! يعني ما بعد ار سه سال از تاريخ ازدواج ميتونيم اقدام كنيم براي سيتيزن شيپي يا سه سال بعد از رزيدنسي؟! شايد عوض شده قانون، كسي ميدونه؟

قربونه تو نیما جان ،
مثله اینکه اصلش اینه که گرین کارت اولیه برا ما ( نامزدی منظورمه ، ازدواجی رو نمیدونم ) اگه بدون هیچ مشکلی بیاد با اعتبار 2 ساله میاد ولی یکی مثله من که یه سال از ازدواجش گذشته با اعتبار 1 سال صادر میشه!! حالا هر وقت که اومد در جریان میزارمتون Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، هستی 1985 ، نيما ٩٢ ، anastazy
سلام به همگی. امیدوارم شاد و سلامت باشید.
کارت من دقیقا یکسال بعداز ورود اول یا ده ماه بعد از ازدواج. و حدود نه ماه بعد اپلای صادر شد. دوساله است.
قانون میگه دوسال و نه ماه بعد از تاریخ رزیدنسی اپلای شود ... ولی ایکاش صحبت شما قانون بشه...
برای یوزری بنام "مظلوم خانم: فکر کنم خیلی بیشتر از یکسال هم طول کشید کارتش بیاد و یامی بهش گفت مدت اقامت قبلش در شمارش هیچ براش منظور نمیشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، هستی 1985 ، نيما ٩٢ ، anastazy
(2015-08-07 ساعت 22:34)rahbar نوشته:  سلام به همگی. امیدوارم شاد و سلامت باشید.
کارت من دقیقا یکسال بعداز ورود اول یا ده ماه بعد از ازدواج. و حدود نه ماه بعد اپلای صادر شد. دوساله است.
قانون میگه دوسال و نه ماه بعد از تاریخ رزیدنسی اپلای شود ... ولی ایکاش صحبت شما قانون بشه...
برای یوزری بنام "مظلوم خانم: فکر کنم خیلی بیشتر از یکسال هم طول کشید کارتش بیاد و یامی بهش گفت مدت اقامت قبلش در شمارش هیچ براش منظور نمیشه.

سلام آقا رهبر
میشه لطفا دقیق توضیح بدید که چطور با کارت خروج رفتید ایران و برگشتید با چه ایرلاینی آیا توضیحی ازتون خواستن توی فرودگاه یا مدرکی داشتید که چرا می خواید برید؟ آخه میگن واسه ایران سخت می گیرن اگه بریم ایران معلوم نیست بتونیم برگردیم...من اپلای کردم واسه گرین کارد الان توی ماه سوم هست فکر می کنم توی این ماه اجازه کار و کارت خروج می آد ولی حتما باید یک سر برم ایران و بر گردم...گرین کارت هم که معلوم نیست چی بشه...لطفا دقیق بگید ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo
سلام. هیچ توضیحی نیاز نبود. رفتم با گلف ایر از لس آنجلس برگشتم قطر ایر به هیوستن. من که هیچ مشکلی نداشتم. آفیسرهای فرودگاه اینور آشناهستند به سیستم. توایران و دوحه و بحرین هم سیستم ایرلاینها کمبو کارت را بنام تراول دکومنت 521 میشناخت.فرودگاه تهران که advance parole را بعنوان گرینکارت میشناسند(ارزمسافرتی هم بخاطر همین بهتون نمیدن...حالا نیست که چندمیلیون بود!!).اگر بازم شک دارید به ارلاین بگید ok to board کتبی بهتون میده.
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy
(2015-08-07 ساعت 22:10)houmanmir نوشته:  
(2015-08-07 ساعت 18:37)نيما ٩٢ نوشته:  سلام هومن جان

قربونه تو نیما جان ،
مثله اینکه اصلش اینه که گرین کارت اولیه برا ما ( نامزدی منظورمه ، ازدواجی رو نمیدونم ) اگه بدون هیچ مشکلی بیاد با اعتبار ۲ ساله میاد ولی یکی مثله من که یه سال از ازدواجش گذشته با اعتبار ۱ سال صادر میشه!! حالا هر وقت که اومد در جریان میزارمتون Smile
خيلي ممنون هومن عزيز و دوست داشتني و ...
خبرمون كن پس؛ فداي تو
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، anastazy
(2015-08-07 ساعت 22:34)rahbar نوشته:  سلام به همگی. امیدوارم شاد و سلامت باشید.
سلام رهبر جان
چه عجب اومدي اينطرفي !!
بايد حتما دعوت كنيم شما رو ديگه...
خوشحالم كه خوبي..
از باغبان هم خبري نيست( آناستازي عزيز) رو ميگم...
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، shadoow ، shmo ، anastazy
سلام دوستان، من امروز رفتم dmv کالفرنیا واسه امتحان رانندگی. اما قبول نکردن و گفتن باید حداقل دو ماه از ویزاتون باقیمونده باشه و شما فقط یک ماه و خورده ای دیگه ویزا داری. برو وقتی وضعیتت مشخص شد بیا. میخواستم بدونم کسی این تجربه رو داشته یا نه؟ و ما وقتی ازدواج کنیم، چه مدرکی به اونها ارائه میکنیم که متوجه میشن تبدیل وضعیت صورت گرفته؟ چون ظاهرا گرین کارت هم که 6_7 ماه طول میکشه!
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy
(2015-08-09 ساعت 02:22)negar6043 نوشته:  سلام دوستان، من امروز رفتم dmv کالفرنیا واسه امتحان رانندگی. اما قبول نکردن و گفتن باید حداقل دو ماه از ویزاتون باقیمونده باشه و شما فقط یک ماه و خورده ای دیگه ویزا داری. برو وقتی وضعیتت مشخص شد بیا. میخواستم بدونم کسی این تجربه رو داشته یا نه؟ و ما وقتی ازدواج کنیم، چه مدرکی به اونها ارائه میکنیم که متوجه میشن تبدیل وضعیت صورت گرفته؟ چون ظاهرا گرین کارت هم که 6_7 ماه طول میکشه!

سلام
اپرو يا كارت اجازه كار
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، houmanmir ، anastazy
(2015-08-09 ساعت 03:10)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-08-09 ساعت 02:22)negar6043 نوشته:  سلام دوستان، من امروز رفتم dmv کالفرنیا واسه امتحان رانندگی. اما قبول نکردن و گفتن باید حداقل دو ماه از ویزاتون باقیمونده باشه و شما فقط یک ماه و خورده ای دیگه ویزا داری. برو وقتی وضعیتت مشخص شد بیا. میخواستم بدونم کسی این تجربه رو داشته یا نه؟ و ما وقتی ازدواج کنیم، چه مدرکی به اونها ارائه میکنیم که متوجه میشن تبدیل وضعیت صورت گرفته؟ چون ظاهرا گرین کارت هم که 6_7 ماه طول میکشه!

سلام
اپرو يا كارت اجازه كار

سلام
من هم رفتم قبل از اینکه ازدواج کنم بعد گفتن وقتی ازدواج کردی بیا...ولی توی سایت که نگاه کردم گفتن فقط گواهی ازدواج کافی نیست هر وقت کارت اجازه کار اومد میتونی امتحان بدی پس باید فعلا صبر کنی ولی بدون ماشین اینجا خیلی سخته...حالا خوبه شما کالیفرنیا هستی اونجا میتونی راحت امتحانو به فارسی بدی ولی من نیویورکم و اینجا همه زبونا هست غیر از فارسی ...امیدوارم زودتر کار همه درست بشه...
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، shmo ، anastazy
Smile 
نیما جان این جوابی که به من دادن طبیعیه؟ من همش فکر می کنم اشتباه کرده Big Grin
اپروود شدن یا کارت اجازه کار چقدر زمان میبره؟ من واقعا حوصلم سر رفت تو خونه Sad
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
هستی جون شما در چه مرحله ای هستی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-09 ساعت 03:18)negar6043 نوشته:  نیما جان این جوابی که به من دادن طبیعیه؟ من همش فکر می کنم اشتباه کرده Big Grin

اجازه کار و اجازه خروجو میگن 90 روز طول میکشه ولی باز هم بستگی داره که چقدر سرشون شلوع باشه...من واسه خودم تایم و از زمانی دارم حساب می کنم که پول و برداشتن از حسابم با این حساب باید آخر آگوست بیاد امیدوارم بیشتر نشه زمانش...
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043
(2015-08-09 ساعت 03:22)negar6043 نوشته:  هستی جون شما در چه مرحله ای هستی؟

سلام
من همه مدارکو فرستادم واسه گرین کات و اجازه کار...اگه 90 روز باشه که آخر آگوست باید بیاد اما اگه تا سپتامبر هم بیاد باز خوبه...ولی امیدوارم واسه گرین کارت بازی در نیارن خیلی شانسیه بعضی ها 3-4 ماه گرفتن بعضی ها هم 9 ماه تا یکسال...
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043
(2015-08-09 ساعت 03:18)negar6043 نوشته:  نیما جان این جوابی که به من دادن طبیعیه؟ من همش فکر می کنم اشتباه کرده Big Grin
سلام نگار جان امیدوارم ایام به کام باشه
قوانین ایالتها فرق میکنه من تگزاس هستم واسه گواهینامه ایرادی نگرفتن من فقط سوشال سکوریتی کارت و فرم I-94 و دوتا نامه که به آدرس خونه به اسمم اومده رو نشون دادم و امتحان دادم ، همون ماه اول گواهینامه و ID کارت رو گرفتم .
ضمنا دیروز انگشت نگاری شدم واسه گرین کارت امیدوارم کارای هممون زود پیش بره .
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، shadoow ، houmanmir ، shmo ، anastazy

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان