موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام هومن جان
خوشحالم كه بالاخره كارت انجام شد..
ولي اين موضوع اعتبار يكساله رو نشنيده بودم! يعني ما بعد ار سه سال از تاريخ ازدواج ميتونيم اقدام كنيم براي سيتيزن شيپي يا سه سال بعد از رزيدنسي؟! شايد عوض شده قانون، كسي ميدونه؟
آناستازي، رهبر، شماها تاريخ گرين كارتتون چجوريه؟
بچه ها كجايين؟ رهبر كجاست؟
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی. امیدوارم شاد و سلامت باشید.
کارت من دقیقا یکسال بعداز ورود اول یا ده ماه بعد از ازدواج. و حدود نه ماه بعد اپلای صادر شد. دوساله است.
قانون میگه دوسال و نه ماه بعد از تاریخ رزیدنسی اپلای شود ... ولی ایکاش صحبت شما قانون بشه...
برای یوزری بنام "مظلوم خانم: فکر کنم خیلی بیشتر از یکسال هم طول کشید کارتش بیاد و یامی بهش گفت مدت اقامت قبلش در شمارش هیچ براش منظور نمیشه.
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. هیچ توضیحی نیاز نبود. رفتم با گلف ایر از لس آنجلس برگشتم قطر ایر به هیوستن. من که هیچ مشکلی نداشتم. آفیسرهای فرودگاه اینور آشناهستند به سیستم. توایران و دوحه و بحرین هم سیستم ایرلاینها کمبو کارت را بنام تراول دکومنت 521 میشناخت.فرودگاه تهران که advance parole را بعنوان گرینکارت میشناسند(ارزمسافرتی هم بخاطر همین بهتون نمیدن...حالا نیست که چندمیلیون بود!!).اگر بازم شک دارید به ارلاین بگید ok to board کتبی بهتون میده.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من امروز رفتم dmv کالفرنیا واسه امتحان رانندگی. اما قبول نکردن و گفتن باید حداقل دو ماه از ویزاتون باقیمونده باشه و شما فقط یک ماه و خورده ای دیگه ویزا داری. برو وقتی وضعیتت مشخص شد بیا. میخواستم بدونم کسی این تجربه رو داشته یا نه؟ و ما وقتی ازدواج کنیم، چه مدرکی به اونها ارائه میکنیم که متوجه میشن تبدیل وضعیت صورت گرفته؟ چون ظاهرا گرین کارت هم که 6_7 ماه طول میکشه!
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
هستی جون شما در چه مرحله ای هستی؟