کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2015-08-09 ساعت 03:18)هستی 1985 نوشته:  
(2015-08-09 ساعت 03:10)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-08-09 ساعت 02:22)negar6043 نوشته:  سلام دوستان، من امروز رفتم dmv کالفرنیا واسه امتحان رانندگی. اما قبول نکردن و گفتن باید حداقل دو ماه از ویزاتون باقیمونده باشه و شما فقط یک ماه و خورده ای دیگه ویزا داری. برو وقتی وضعیتت مشخص شد بیا. میخواستم بدونم کسی این تجربه رو داشته یا نه؟ و ما وقتی ازدواج کنیم، چه مدرکی به اونها ارائه میکنیم که متوجه میشن تبدیل وضعیت صورت گرفته؟ چون ظاهرا گرین کارت هم که 6_7 ماه طول میکشه!

سلام
اپرو يا كارت اجازه كار

سلام
من هم رفتم قبل از اینکه ازدواج کنم بعد گفتن وقتی ازدواج کردی بیا...ولی توی سایت که نگاه کردم گفتن فقط گواهی ازدواج کافی نیست هر وقت کارت اجازه کار اومد میتونی امتحان بدی پس باید فعلا صبر کنی ولی بدون ماشین اینجا خیلی سخته...حالا خوبه شما کالیفرنیا هستی اونجا میتونی راحت امتحانو به فارسی بدی ولی من نیویورکم و اینجا همه زبونا هست غیر از فارسی ...امیدوارم زودتر کار همه درست بشه...
سلام

البته ايالتهايي كه فارسي نداره اجازه ميدن ديگشنري با خودت ببري
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، negar6043 ، هستی 1985
سلام دوستان. امیدوارم همگی خوب باشید و کارهاتون به سرعت انجام بشه. ممنون میشم اگر کسی جواب سوالمو بده.
کدوم سایت رو برای وضعیت پرونده بعد از ورود به آمریکا چک میکنید؟ دقیقن آدرسش رو میخوام. بازم ممنون

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-12 ساعت 18:27)ashkan704 نوشته:  سلام دوستان. امیدوارم همگی خوب باشید و کارهاتون به سرعت انجام بشه. ممنون میشم اگر کسی جواب سوالمو بده.
کدوم سایت رو برای وضعیت پرونده بعد از ورود به آمریکا چک میکنید؟ دقیقن آدرسش رو میخوام. بازم ممنون

سلام دوست عزيز

https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do

شماره رسيد پرونده ات رو كه وارد كني، وضعيت پرونده ات رو بازگو ميكنه؛ البته تاحدي...
چون بعضي از به روز شدن ها رو نشون نميده متاسفانه...

برقرار باشي
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo
ممنون هستی عزیز
احسان جان امیدوارم خوب باشی و خیلی زود گرین کارتت رو بگیری.
دوستان بد نیست تو امضامون ادامه مراحل رو هم بنویسیم. مثلا تاریخ ارسال مدارک برای گرین کارت، تاریخ اپروود شدن، تاریخ دریافت اجازه کار، تاریخ اخذ گرین کارت و ...
اینجوری واسه آیندگان هم راهنمای خوبی میشیم.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985 ، ehsan6114
دوستان بالاخره باغبان برگشت .. در غیبتم دیدم که خیلی ها پیغام گذاشتن و مثل همیشه نیمای عزیز و بقیه دوستان راهنمایی های مفید رو انجام دادن.Big Grin
نیما درمورد سوال گرین کارت ، گرین کارت من دقیقا 11 ماه بعد از اپلای کردن بدستم رسید و همراه گرین کارت نامه ای ضمیمه است که دقیقا همه چیز رو توضیح میده از جمله اینکه یکسال و 9 ماه بعد از صدور گرین کارت باید برداشتن کاندیشنال از گرین کارتمون اقدام کنیم . یادم نیست تو نامه نوشته باشه یا نه ، اما مطمئنم که سه سال بعد از صدور گرین کارت ( تاریخ صدور روی کارت هست ) باید برای سیتی زن شیپ اقدام کنیم. راستی گرین کارت من دوساله است یعنی May 2017 منقضی میشه...
نیما از گرین کارتت خبری شد؟؟ بابا پس کی میخوان بفرستن ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، هستی 1985 ، houmanmir
(2015-08-13 ساعت 16:49)anastazy نوشته:  دوستان بالاخره باغبان برگشت .. در غیبتم دیدم که خیلی ها پیغام گذاشتن و مثل همیشه نیمای عزیز و بقیه دوستان راهنمایی های مفید رو انجام دادن.Big Grin
نیما درمورد سوال گرین کارت ، گرین کارت من دقیقا 11 ماه بعد از اپلای کردن بدستم رسید و همراه گرین کارت نامه ای ضمیمه است که دقیقا همه چیز رو توضیح میده از جمله اینکه یکسال و ۹ ماه بعد از صدور گرین کارت باید برداشتن کاندیشنال از گرین کارتمون اقدام کنیم . یادم نیست تو نامه نوشته باشه یا نه ، اما مطمئنم که سه سال بعد از صدور گرین کارت ( تاریخ صدور روی کارت هست ) باید برای سیتی زن شیپ اقدام کنیم. راستی گرین کارت من دوساله است یعنی May 2017 منقضی میشه...

سلام عزيز
هنوز پست نكردن! خيلي سريع عمل ميكنن!!

خوشحالم برگشتي..
سلامت باشي
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy ، shmo ، هستی 1985 ، shadoow ، houmanmir
سلام دوستان
امروز work permit رو گرفتم خیلی خوشحال هستم گفتم به شما هم بگم..
28 می - اداره مهاجرت فرم I-131 رو گرفت ( از توی سایت چک کردم)
25 جون- رفتم واسه finger print
7 آگوست- اداره مهاجرت توی سایت زده بود approved form I-131
15 آگوست- نامه رو پست کردن که واسه اجازه کار بوده
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، نيما ٩٢ ، houmanmir ، shmo ، anastazy ، negar6043 ، ehsan6114
(2015-08-13 ساعت 19:58)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 16:49)anastazy نوشته:  دوستان بالاخره باغبان برگشت .. در غیبتم دیدم که خیلی ها پیغام گذاشتن و مثل همیشه نیمای عزیز و بقیه دوستان راهنمایی های مفید رو انجام دادن.Big Grin
نیما درمورد سوال گرین کارت ، گرین کارت من دقیقا 11 ماه بعد از اپلای کردن بدستم رسید و همراه گرین کارت نامه ای ضمیمه است که دقیقا همه چیز رو توضیح میده از جمله اینکه یکسال و ۹ ماه بعد از صدور گرین کارت باید برداشتن کاندیشنال از گرین کارتمون اقدام کنیم . یادم نیست تو نامه نوشته باشه یا نه ، اما مطمئنم که سه سال بعد از صدور گرین کارت ( تاریخ صدور روی کارت هست ) باید برای سیتی زن شیپ اقدام کنیم. راستی گرین کارت من دوساله است یعنی May 2017 منقضی میشه...

سلام عزيز
هنوز پست نكردن! خيلي سريع عمل ميكنن!!

خوشحالم برگشتي..
سلامت باشي
اناستازي خانم، تاريخ صدور گرين كارت وقتي اقدام كردي يا وقتي هست كه به دستت رسيده، منظورم اينكه اين ١١ ماه رو حساب كردن يا جدا از اين ١١ ماه بايد ١ سال نه ماه ديگه صبر كني ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون از پاسخ هاتونممنون از پاسخ هاتون و مهاجر سرا و مهاجر سرا
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct  آپدیت سفارتOct/27-Jan/27  آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10

با آرزوی موفقیت
سفرنامه من

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
بعد از یک سال آمدم که بنویسم این مدت چی شده.
سال پیش .6.2014 Sep وارد آمریکا شدم. 1 روز بعد از ورود رفتم SSN گرفتم و حساب بانکی باز کردم. 26 Nov ازدواج کردیم و 10 Dec مدارکه گرین کارت و اجازه کار و اجازه ورود رو فرستادم . Jan 2015 نامه امد که مدارک اسپانسر کامل نیست. ماه Feb 2015 دوباره مدارک رو فرستادم. البته در همون دوره یعنی Feb 2015 نامه آمد برای انگشت نگاری و Mar 2015 رفتم برای انگشت نگاری.
اول Apr کارت I-512 به دستم رسید که هم اجازه کار هست هم اجازه ورود و یک سال اعتبار داره.
Jun 2015 رفتم ایران و برگشتم. در برگشت کمی مشکل داشتم چون این کارت رو همه نمیشناسن. وارد آمریکا هم شدم کلی سوال ازم پرسیدن و انگشت نگاری شدم.
ماه Aug نامه آمد که ممکنه مصاحبه لازم نداشته باشم ولی باید منتظر باشم.
تا حالا هم که خبر دیگه نبوده.
موفق باشید Smile
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، shmo ، هستی 1985 ، houmanmir
(2015-08-20 ساعت 22:14)Alireza83 نوشته:  سلام دوستان
سال پیش .۶.۲۰۱۴ Sep وارد آمریکا شدم. ۱ روز بعد از ورود رفتم SSN گرفتم و حساب بانکی باز کردم. 26 Nov ازدواج کردیم و ۱۰ Dec مدارکه گرین کارت و اجازه کار و اجازه ورود رو فرستادم . Jan ۲۰۱۵ نامه امد که مدارک اسپانسر کامل نیست. ماه Feb ۲۰۱۵ دوباره مدارک رو فرستادم. البته در همون دوره یعنی Feb ۲۰۱۵ نامه آمد برای انگشت نگاری و Mar ۲۰۱۵ رفتم برای انگشت نگاری.
اول Apr کارت I-512 به دستم رسید که هم اجازه کار هست هم اجازه ورود و یک سال اعتبار داره.
Jun ۲۰۱۵ رفتم ایران و برگشتم. در برگشت کمی مشکل داشتم چون این کارت رو همه نمیشناسن. وارد آمریکا هم شدم کلی سوال ازم پرسیدن و انگشت نگاری شدم.
موفق باشید Smile

به به ببين كى اينجاست Smile
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-20 ساعت 22:14)Alireza83 نوشته:  سلام دوستان
سال پیش .۶.۲۰۱۴ Sep وارد آمریکا شدم. ۱ روز بعد از ورود رفتم SSN گرفتم و حساب بانکی باز کردم. 26 Nov ازدواج کردیم و ۱۰ Dec مدارکه گرین کارت و اجازه کار و اجازه ورود رو فرستادم . Jan ۲۰۱۵ نامه امد که مدارک اسپانسر کامل نیست. ماه Feb ۲۰۱۵ دوباره مدارک رو فرستادم. البته در همون دوره یعنی Feb ۲۰۱۵ نامه آمد برای انگشت نگاری و Mar ۲۰۱۵ رفتم برای انگشت نگاری.
Jun ۲۰۱۵ رفتم ایران و برگشتم. در برگشت کمی مشکل داشتم چون این کارت رو همه نمیشناسن. وارد آمریکا هم شدم کلی سوال ازم پرسیدن و انگشت نگاری شدم.
موفق باشید Smile

سلام
میشه بگید با چه ایرلاینی رفتید و چه گیری دادن تو فرودگاه و چطوری مشکل حل شد ؟ چون من هم می خوام برم ایران ولی می ترسم مشکل پیش بیاد نتونم بر گردم..
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام .
با Austrian Airlines برگشتم .
اجازه بدین داستان رو تخصصی توضیح بدم.
سیستم کانتر هر ایرلاین به این شکل کار میکنه که پاسپورت شما رو اسکن می کنه و اگر پاسپورت شما برای کشور مقصد ویزا لازم داشته باشه ، ویزا یا کارت اقامت شما هم اسکن میشه.
مشکل این بود که سیستم این ایرلاین کارت I-512 رو نمی شناسه . یعنی نه به عنوان گیرین کارت قبول می کنه نه به عنوان ویزا.
مشکل من با زنگ زدن به همکار قدیمیم که مدیر لوفتانزا بود حل شد. در واقع همکار من از دفتر Austrian Airlines در تهران به Vienna زنگ زدند و کار پرواز من برای سوار شدن از Vienna صادر شد. Smile
در فروگاه آمریکا هم مشکل خاصی نبود فقط انگشت نگاری و سوال و جواب .
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، هستی 1985 ، houmanmir
(2015-08-21 ساعت 09:55)Alireza83 نوشته:  سلام .
با Austrian Airlines برگشتم .
اجازه بدین داستان رو تخصصی توضیح بدم.
سیستم کانتر هر ایرلاین به این شکل کار میکنه که پاسپورت شما رو اسکن می کنه و اگر پاسپورت شما برای کشور مقصد ویزا لازم داشته باشه ، ویزا یا کارت اقامت شما هم اسکن میشه.
مشکل این بود که سیستم این ایرلاین کارت I-512 رو نمی شناسه . یعنی نه به عنوان گیرین کارت قبول می کنه نه به عنوان ویزا.
مشکل من با زنگ زدن به همکار قدیمیم که مدیر لوفتانزا بود حل شد. در واقع همکار من از دفتر Austrian Airlines در تهران به Vienna زنگ زدند و کار پرواز من برای سوار شدن از Vienna صادر شد. Smile
در فروگاه آمریکا هم مشکل خاصی نبود فقط انگشت نگاری و سوال و جواب .
مرسی از جوابتون ...پس بهتره که قبلش با ایرلاین حتما هماهنگ باشیم که میشناسن این کارتو یا نه....
پاسخ
تشکر کنندگان:
گرین کارت منم اوومددد Smile اعتبارشم دو سالست برعکس حرفی که افیسر بهمون زد که چون یک سال از ازدواجمون میگذره یه ساله میشه Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، negar6043 ، shmo ، نيما ٩٢ ، aidaone ، هستی 1985 ، anastazy

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان