موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-27 ساعت 22:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-27 ساعت 22:48 توسط negar6043.)
دوست عزیزم بسیار ممنونم از راهنماییتون
خدا رو شکر خداوند یکی از نعمتهایی که به من داده، آرامش و صبوریست. و رابطه امروزم هم مدیون همین هاست. از آرزوی خوبتون هم بسیار ممنونم حتما از توصیه های شما استفاده می کنم در زندگی. من به آینده رابطه بسیار امیدوارم. فقط به قول مولانا که میگه "با توکل زانوی اشتر ببند" هم امید و خوشبینی لازمه و هم رعایت جوانب احتیاط. دوست من اینجوری که فرمودین پس نیازی به قید شرط یا بندی در عقدنامه نیست. امیدوارم درست متوجه شده باشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam man 9 mahe omadam usa va ba shoharam zendegi mikonim alan 6 mah mishe madarekemon o ferestadim angosht negari ham raftim vali khabari az green kart nashode va in ke kheily deltangam baraye khonevadam hanoz permit e safar ham nadadan nemidonam chi kar konam mishe rahnamaeim konid
رتبه:
0
3 تشکر در 2 ارسال
دوستان ، برادرم با ويزاي نامزدي داره ميره امريكا و براي نامزدش يه سرويس طلا و حلقه خريده و داره با خودش ميبره ، تو فرمي كه تو هواپيما بهش ميدن بايد قيد كنه؟ و ايا بهش گير ميدن و چكار بايد بكنه؟ممنون ميشم اگر اطلاعاتي دارين در اين مورد راهنمايي كنين
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال عجله ای!!! الان دیگه گرین کارت که اومده با پاسپورت میشه رفت دیگه؟؟ نگن دو هفتس گرین کارتت اومده کجا میری؟؟ یه خورده الان تو شک هستم چون یه کاری برام پیش اومده تو ایران باید 10 روزه برم بیام، چیزی نیاز نیست با خودم ببرم؟؟؟؟
رالی، کارولینای شمالی
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
ایران که مقدار طلای مجاز که میتونین خارج کنین مشخصه توی سایت فرودگاه. اینجا هم که زن و مرد نداره طلا. یه سرویس چیز عجیبی نیست که کسی بخواد ایراد بگیره. مشخصه مصرف شخصیه.
رتبه:
0
3 تشکر در 2 ارسال
دوستان مطالب تاپيك رو از اول تا اينجا خوندم ، ممنون ميشم لز اطلاعاتتون سوالاتي كه واسم پيش مياد رو بهم راهنمايي بديد تا اين پروسه اعضاب خورد كن با كمك شما راحت تر سپري شه.
مرحله يه مرحله مشكلات و سوالاتي كه واسم پيش مياد رو ميپرسم ، منت ميذارين و لطف بزرگي بهم ميكنين كه كمكم كنين.
اولين مرحله بعد از ورود وقت گرفتن واسه ازدواج و ثبت اونه اينجور كه تا اينجا خوندم.
موقع ازدواج يا ثبت ان ايا فرم تعهد اور مالي هم براي مرد( داداشم) بهش ميدن؟ به هر حال عقل حكم ميكنه ادم حساب احتمالات رو بكنه، ايا فرمي ميدن؟ و ايا ميشه امضا نكرد؟ كلا در مرحله ازدواج اگر اطلاعاتي دارين ممنون ميشم كمك بدين بهم.