کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
دوست عزیزم بسیار ممنونم از راهنماییتون
خدا رو شکر خداوند یکی از نعمتهایی که به من داده، آرامش و صبوریست. و رابطه امروزم هم مدیون همین هاست. از آرزوی خوبتون هم بسیار ممنونم حتما از توصیه های شما استفاده می کنم در زندگی. من به آینده رابطه بسیار امیدوارم. فقط به قول مولانا که میگه "با توکل زانوی اشتر ببند" هم امید و خوشبینی لازمه و هم رعایت جوانب احتیاط. دوست من اینجوری که فرمودین پس نیازی به قید شرط یا بندی در عقدنامه نیست. امیدوارم درست متوجه شده باشم.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-08-26 ساعت 01:38)negar6043 نوشته:  دوستان همیشه یاور سلام
من و نامزد جان تصمیم بر ازدواج گرفتیم و من ازتون خواهش میکنم تجربه هاتون در زمینه قرارداد ازدواج و یا جنبه های قانونی ازدواج، چه در جواب کامنت و چه در پیام خصوصی، در اختیار من قرار بدین. بی نهایت محبت می کنید. ضمنا دوستان من سوالی دارم که دوست دارم نظر شما رو بدونم. از اونجا که به هر حال باید همه جوانب احتیاط رو رعایت کرد و جنگ اول به ز صلح آخر و از این صحبتها، چنانچه کسی ازدواج کنه،ظاهرا قانون میگه باید تا پایان گرین کارت دو ساله مزدوج بمانند که با احتساب حدود یکسال انتظار برای گرین کارت، میشه حدودا سه سال. اگر چنانچه همسر سیتیزن آمریکا در این سه سال درخواست طلاق بده، پروسه گرین کارت منتفی میشه و شخص مقابل باید برگرده؟ حالا اگر تصور کنیم که اون شخص موقعیتهاشو در این مدت در ایران از دست داده، مثلا شغلشو، ضرر زیادی رو متحمل میشه. برای جلوگیری از چنین پیشامدی، چه راهکار قانونی وجود داره و یا شما چه پیشنهادی دارید؟

قبل از پایان ۲ سال گرین کارت مشروط اگر طلاق بگیرد باید برگردید ایران، مگر این که ثابت کنید که همسرتان از شما سؤ استفاده می‌کنه یا بد رفتاری داره که شما در مورد جانتان و اعصابتان در تهدید هستید. که اون هم باید توسط پلیس و  دادگاه تایید بشه. شما نمیتونید چیزی را محکم کاری کند. چون از نظر اداره ی مهاجرت شما با عشق ازدواج کردید و وقتی‌ عشقی‌ وجود نداره پس شمادلیلی‌ برای زندگی‌ با همسرتان ندارید و مهم تر این که شما دلیلی‌ برای موندن در آمریکا ندارید.پس سعی‌ کنید  آمادگی کامل برای هر اتفاقی‌ را داشته باشید. به قول معروف پل‌های پشت سرتان را خراب نکنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043
salam man 9 mahe omadam usa va ba shoharam zendegi mikonim alan 6 mah mishe madarekemon o ferestadim angosht negari ham raftim vali khabari az green kart nashode va in ke kheily deltangam baraye khonevadam hanoz permit e safar ham nadadan nemidonam chi kar konam mishe rahnamaeim konid
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-30 ساعت 00:23)بنجي نوشته:  salam man ۹ mahe omadam usa va ba shoharam zendegi mikonim alan ۶ mah mishe madarekemon o ferestadim angosht negari ham raftim vali khabari az green kart nashode va in ke kheily deltangam baraye khonevadam hanoz permit e safar ham nadadan nemidonam chi kar konam mishe rahnamaeim konid
استاتوستون چک کردین؟ کارت اجازه کار و برگشت به امریکا معمولا ظرف دو یا سه ماه میاد. یه پیگیری کنین ببینین چی شده .
فکر کنم دلتنگی مهمون همه ماهایی باشه که اینجا اومدیم. ولی بای. یه جور سرمونو گرم کنیم و شروع کنیم به زندگی کردن وگرنه نمیتونیم ایجا بمونیم.

https://egov.uscis.gov/casestatus
اینجا وضعیت پروندتون میتونین چک کنین ولی خیلی وقتا دیر آپدیت میشه
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان ، برادرم با ويزاي نامزدي داره ميره امريكا و براي نامزدش يه سرويس طلا و حلقه خريده و داره با خودش ميبره ، تو فرمي كه تو هواپيما بهش ميدن بايد قيد كنه؟ و ايا بهش گير ميدن و چكار بايد بكنه؟ممنون ميشم اگر اطلاعاتي دارين در اين مورد راهنمايي كنين
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-31 ساعت 16:27)aramesh_mn نوشته:  دوستان ، برادرم با ويزاي نامزدي داره ميره امريكا و براي نامزدش يه سرويس طلا و حلقه خريده و داره با خودش ميبره ، تو فرمي كه تو هواپيما بهش ميدن بايد قيد كنه؟ و ايا بهش گير ميدن و چكار بايد بكنه؟ممنون ميشم اگر اطلاعاتي دارين در اين مورد راهنمايي كنين

من طلاهام رو با خودم اوردم و هیچ فرمی هم پر نکردم براشون و هیچ کس هم چیزی ازمن نپرسید بنابراین مشکلی نخواهد بود .
پاسخ
تشکر کنندگان: aramesh_mn
دوستان یه سوال عجله ای!!! الان دیگه گرین کارت که اومده با پاسپورت میشه رفت دیگه؟؟ نگن دو هفتس گرین کارتت اومده کجا میری؟؟ یه خورده الان تو شک هستم چون یه کاری برام پیش اومده تو ایران باید 10 روزه برم بیام، چیزی نیاز نیست با خودم ببرم؟؟؟؟
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-31 ساعت 20:55)anastazy نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 16:27)aramesh_mn نوشته:  دوستان ، برادرم با ويزاي نامزدي داره ميره امريكا و براي نامزدش يه سرويس طلا و حلقه خريده و داره با خودش ميبره ، تو فرمي كه تو هواپيما بهش ميدن بايد قيد كنه؟ و ايا بهش گير ميدن و چكار بايد بكنه؟ممنون ميشم اگر اطلاعاتي دارين در اين مورد راهنمايي كنين

من طلاهام رو با خودم اوردم و هیچ فرمی هم پر نکردم براشون و هیچایوایهم چیزی ازمن نپرسید بنابراین مشکلی نخواهد بود .

اينجور كه شنيدم واسه خانمها طلا در حد ميزان مورد استفاده معمول كاري مدارن، فقط بخاطر اينكه مرد داره طلا ميبره ميترسم بهش گير بدن. به نظرتون اگر بگه واسه هديه ازدواج نامزدم خريدم ، درك ميكنن؟ اصلا فرمي واسه اعلام طلا ميدن؟
البته با حرف اناستازيا جان يه كم دلم اروم گرفت, فقط ميترسم گير بدن تو كه مردي سرويس طلا واسه چي اوردي
پاسخ
تشکر کنندگان:
ایران که مقدار طلای مجاز که میتونین خارج کنین مشخصه توی سایت فرودگاه. اینجا هم که زن و مرد نداره طلا. یه سرویس چیز عجیبی نیست که کسی بخواد ایراد بگیره. مشخصه مصرف شخصیه.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: aramesh_mn
(2015-09-01 ساعت 00:30)aramesh_mn نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 20:55)anastazy نوشته:  [quote='aramesh_mn' pid='655272' dateline='1441022246']
د .
اينجور كه شنيدم واسه خانمها طلا در حد ميزان مورد استفاده معمول كاري مدارن، فقط بخاطر اينكه مرد داره طلا ميبره ميترسم بهش گير بدن. به نظرتون اگر بگه واسه هديه ازدواج نامزدم خريدم ، درك ميكنن؟ اصلا فرمي واسه اعلام طلا ميدن؟
البته با حرف اناستازيا جان يه كم دلم اروم گرفت, فقط ميترسم گير بدن تو كه مردي سرويس طلا واسه چي اوردي

۱۵۰ گرم طلا برای هر مسافر مجاز است.به زن و مرد بودن هم ربطی نداره، ایران تا این حد اجازه میده، تو آمریکا هم از اون جا که میدانند نمیتونی‌ به قیمت مناسب بفروشی، پس کاری ندارند. بعضی‌ از مردان عادی و گی‌ هم طلا استفاده میکنند، برای امریکای‌ها نصب طلا و جواهر برای مرد تابو نیست که بپرسند برای چی‌ تو مردی طلا داری و ... نخواهند پرسید چرا طلا داری و نه اهمیتی خواهند داد، فقط بهش بگو مواظب باشه گم نکنه. یا ازش تو فرودگاه‌ها ندزدند.به فرض ۱ در ده هزا ر اگر پرسیدند، میگه برای نامزدم یا دوست دختر خوش شانسم Big Grin خریدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، aramesh_mn
(2015-08-31 ساعت 23:05)houmanmir نوشته:  دوستان یه سوال عجله ای!!! الان دیگه گرین کارت که اومده با پاسپورت میشه رفت دیگه؟؟ نگن دو هفتس گرین کارتت اومده کجا میری؟؟ یه خورده الان تو شک هستم چون یه کاری برام پیش اومده تو ایران باید ۱۰ روزه برم بیام، چیزی نیاز نیست با خودم ببرم؟؟؟؟

سلام
چه مشكلي باشه آخه؟!
گرين كارت داري ديگه؛ شما كه متعهد نشدي به ايران سفر نكني هومن جان...

موفق باشي
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir
(2015-09-01 ساعت 09:21)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 23:05)houmanmir نوشته:  دوستان یه سوال عجله ای!!! الان دیگه گرین کارت که اومده با پاسپورت میشه رفت دیگه؟؟ نگن دو هفتس گرین کارتت اومده کجا میری؟؟ یه خورده الان تو شک هستم چون یه کاری برام پیش اومده تو ایران باید ۱۰ روزه برم بیام، چیزی نیاز نیست با خودم ببرم؟؟؟؟

سلام
چه مشكلي باشه آخه؟!

موفق باشي
حللله دارم میرم Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢
(2015-09-01 ساعت 16:52)houmanmir نوشته:  
(2015-09-01 ساعت 09:21)نيما ٩٢ نوشته:  

سلام
چه مشكلي باشه آخه؟!

موفق باشي
حللله دارم میرم Smile

خدا پشت و پناهت....
جاي منم خالي كن، اميدوارم بهت خوش بگذره و كارهات به خوب انجام بشه..
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، houmanmir
دوستان مطالب تاپيك رو از اول تا اينجا خوندم ، ممنون ميشم لز اطلاعاتتون سوالاتي كه واسم پيش مياد رو بهم راهنمايي بديد تا اين پروسه اعضاب خورد كن با كمك شما راحت تر سپري شه.
مرحله يه مرحله مشكلات و سوالاتي كه واسم پيش مياد رو ميپرسم ، منت ميذارين و لطف بزرگي بهم ميكنين كه كمكم كنين.
اولين مرحله بعد از ورود وقت گرفتن واسه ازدواج و ثبت اونه اينجور كه تا اينجا خوندم.
موقع ازدواج يا ثبت ان ايا فرم تعهد اور مالي هم براي مرد( داداشم) بهش ميدن؟ به هر حال عقل حكم ميكنه ادم حساب احتمالات رو بكنه، ايا فرمي ميدن؟ و ايا ميشه امضا نكرد؟ كلا در مرحله ازدواج اگر اطلاعاتي دارين ممنون ميشم كمك بدين بهم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-02 ساعت 14:18)aramesh_mn نوشته:  دوستان مطالب تاپيك رو از اول تا اينجا خوندم ، ممنون ميشم لز اطلاعاتتون سوالاتي كه واسم پيش مياد رو بهم راهنمايي بديد تا اين پروسه اعضاب خورد كن با كمك شما راحت تر سپري شه.
مرحله يه مرحله مشكلات و سوالاتي كه واسم پيش مياد رو ميپرسم ، منت ميذارين و لطف بزرگي بهم ميكنين كه كمكم كنين.
اولين مرحله بعد از ورود وقت گرفتن واسه ازدواج و ثبت اونه اينجور كه تا اينجا خوندم.
موقع ازدواج يا ثبت ان ايا فرم تعهد اور مالي هم براي مرد( داداشم) بهش ميدن؟ به هر حال عقل حكم ميكنه ادم حساب احتمالات رو بكنه، ايا فرمي ميدن؟ و ايا ميشه امضا نكرد؟ كلا در مرحله ازدواج اگر اطلاعاتي دارين ممنون ميشم كمك بدين بهم.

سلام دوست عزيز
اولا كه سوال شما خيلي گويا نيست! من متوجه نميشم اينجا داماد كيه؟ عروس كدومه و ...
دوما
بعقيده من در وحله اول ازدواج يك كار كاملا شخصي و فرديه؛ من نميدونم شما و قبل از شما دوست ديگري هم در اين رابطه سوالي رو مطرح كرده بود، كه متاسفانه نتونستم جواب اوشون رو بدم..
بهر صورت قبل از ازدواج بهتره كه طرف مقابل خودتون رو خوب بشناسيد
بهتره كه براي اومدن به اينجا ازدواج نكنيد؛اگر هم اصرار به انجام اين كار داريد لااقل از راه ويزاي نامزدي اين كار رو انجام نديد..
با احساسات خودتون و طرف مقابلتون بازي نكنيد..
قوانين ازدواج در اينجا(عقد امريكايي) با كشور خودمون تفاوت هاي بسياري داره و بعضي از اين قوانين در ايالت هاي مختلف متفاوت ميباشند..
اينجا به صورت كلي اين شما نيستيد كه قانون و تعرفه و تبصره برايشان تعريف كنيد(از قبيل وكالت طلاق و حضانت بچه و هزار تا وكالت و سند و مهريه و.. آنها براي شما قانون و تبصره تعريف ميكنن؛ و معمولا هر دارايي اي كه پس از ازدواج به دست بيارن پس از جدايي تقسيم ميشه! تا اونجايي كه ميدونم نصف نصف!

خوشحالم كه اين صفحه موثر بوده؛ سوالي داشتيد درخدمتم

درپناه خدا
پاسخ
تشکر کنندگان: aramesh_mn ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان