کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان يه بار ديگه داشتم واسه فهم بهتر و جا افتادن مراحل كار اين تاپيك رو از اول ميخوندم مظلوم خانم و نيما ٩٢ واقعا چقدر دلسوزانه جوابهاي مفصل به همه ميدين كه جاي تقدير داره?
و سوال من : در پستهاي اقا نيما خوندم كه توصيه كرده بودن سوشال رو ميتونين همون ابتداي ورود انجام بدين و ص ٣ يا ٤ كاربري به نام yami نوشته بودن كه تو ويزا جورني خوندن كه نوشتن اگر زود اقدام كنين واسه سوشال چون اطلاعات نرسيده بهشون ميره تو سيستم دستي و زمان بر ميشه.
با توجه به تجربه دوستان و قديمي بودن پست ابتدايي ايا شرايط تغيير كرده؟ و اطلاعات انلاين ثبت ميشه؟ و ميشه همون هفته اول رفت سوشال و كار هم به تعويق نيوفته؟
و يه سوال ديگه توي مدت اين ٣ ماه فرجه ويزا سفر هوايي داخل خود امريكا بخواد بره همون پاسپورت كافيه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
اینجا تو کلاس زبان ما یه خانومی از مکزیک هست که با من اومده و همه شرایطش مشابه منه همزمان با من اقدام کرده اون دیروز گرین کارتش رو بعد از6 ماه گرفت و چند وقت پیش نامه ای دریافت کرد که تا نوامبر گرین کارتت بدستت میرسه ولی از گرین کارت من خبری نیست !!یکی از آقایونی که با ویزای نامزدی اومده بود تو همین ایالت ما بعد از ده ماه گرین کارتش رو دریافت کرد یعنی بین کشورها هم فرق میذارن ؟
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985 ، shmo
(2015-09-04 ساعت 01:44)ashkan704 نوشته:  من بلافاصله پس از ورود به آمریکا ازدواجم رو ثبت کردم و در ازدواج، فامیلیم رو تغییر دادم. در نتیجه سوشال نامبر و اجازه خروجم با نام جدیدم اومده ولی هنو گرین کارت دستم نرسیده. حالا بلیط گرفتم که برای کاری برم ایران و برگردم. مشکل اینکه اسم روی تراول داکیومنتم (اجازه سفر) با اسم پاسپورتم فرق میکنه. این موضوع یه کمی نگرانم کرده که البته با وکیل صحبت کردم و گفت «مریج سرتیفیکیتت» رو با خودت ببری توی فرودگاهها توضیح بدی مشکلی نیست! نمیدونم واقعن مشکلی پیش میاد یا نه.

والله الان یه نفر با همین شرایط دوماهه که تو ایرانه اون برگرده ببینم چه اتفاقی میفته !!
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985 ، shadoow
(2015-09-06 ساعت 11:05)aramesh_mn نوشته:  دوستان يه بار ديگه داشتم واسه فهم بهتر و جا افتادن مراحل كار اين تاپيك رو از اول ميخوندم مظلوم خانم و نيما ٩٢ واقعا چقدر دلسوزانه جوابهاي مفصل به همه ميدين كه جاي تقدير داره?
و سوال من : در پستهاي اقا نيما خوندم كه توصيه كرده بودن سوشال رو ميتونين همون ابتداي ورود انجام بدين و ص ٣ يا ٤ كاربري به نام yami نوشته بودن كه تو ويزا جورني خوندن كه نوشتن اگر زود اقدام كنين واسه سوشال چون اطلاعات نرسيده بهشون ميره تو سيستم دستي و زمان بر ميشه.
با توجه به تجربه دوستان و قديمي بودن پست ابتدايي ايا شرايط تغيير كرده؟ و اطلاعات انلاين ثبت ميشه؟ و ميشه همون هفته اول رفت سوشال و كار هم به تعويق نيوفته؟
و يه سوال ديگه توي مدت اين ٣ ماه فرجه ويزا سفر هوايي داخل خود امريكا بخواد بره همون پاسپورت كافيه؟

الان همه چي فكر كنم ان لاين شده،
چون من ١ رسيدم تگزاس،
٥ رفتم سوشيال گرفتم
فرم i94 رو هم ام لاين پرينت كردم با خودم بردم
وقتي برسيد احتمالا تو فرودگاه ديگه بهتون فرم نميدن
همون موقع هم چك كرد و گفت دقيقا كي كارت ميرسه دم خونه
اقاهه هم گفت اسم رو بزار وقتي سيتي زن شدي تغيير بده خيلي بهتره ، حدود ١٠ روز بعد كارت رسيد به دستم
خيلي راحت و أسان بود
پاسخ
تشکر کنندگان: aramesh_mn
عزیزانی که ادونس پرول گرفتند میشه لطفاً سوال من رو جواب بدن؟ کارت ورک پرمیت و برگهٔ ادونس پرول با چقدر فاصلهٔ زمانی میرسه؟ آیا جفتش با هم میرسه؟ یا اینکه اول ورک پرمیت میاد و مدتی بعد ادونس پرول؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-08 ساعت 07:35)ashkan704 نوشته:  عزیزانی که ادونس پرول گرفتند میشه لطفاً سوال من رو جواب بدن؟ کارت ورک پرمیت و برگهٔ ادونس پرول با چقدر فاصلهٔ زمانی میرسه؟ آیا جفتش با هم میرسه؟ یا اینکه اول ورک پرمیت میاد و مدتی بعد ادونس پرول؟

سلام
اجازه كار و اجازه ورود، يك كارت مشترك دارن كه باهم به دست شما ميرسند؛ هرچند بعد از رسيدنش، توضيحاتش رو مطالع بكنيد كه مطمئن بشين چراكه قوانين به روز تغيير ميكنند..
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar
(2015-09-06 ساعت 11:05)aramesh_mn نوشته:  دوستان يه بار ديگه داشتم واسه فهم بهتر و جا افتادن مراحل كار اين تاپيك رو از اول ميخوندم مظلوم خانم و نيما ٩٢ واقعا چقدر دلسوزانه جوابهاي مفصل به همه ميدين كه جاي تقدير داره?

سلام
ممنون از لطف شما..
به محض اينكه به امريكا وارد شديد ميتونيد براي سوشال اقدام كنيد و مشكلي هم پيش نمياد.. هرچه زودتر قبل از اتمام ويزاي سه ماه، بهتر هم است..
بعد از اون پس از دريافت گرين كارت به اداره سوشال مراجعه طنيد و استتوس آن رو به رزيدنسي تغيير بديد..

موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، aramesh_mn
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar
پاسخ
تشکر کنندگان:
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، rahbar
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز سلام
امروز رفتم واسه گواهی نامه ..همه مدارک رو با خودم بردم مثل گواهی ازدواج-اجازه کار-پاسپورت-سوشال سکوریتی...ولی نتونستم امتحان بدم چون بعد از ازدواج من فامیل همسرم و انتخاب کردم واجازه کارم با فامیل همسرم اومده ولی سوشال و پاسپورت با فامیلی خودم هست...به من گفتن فامیلی مچ نیست و حتی با اینکه گواهی ازدواجو نشون دادم که فامیل جدید و فامیلی قبلی توش بود باز قبول نکردن و به من گفتن باید بری سوشال سکوریتی رو عوض کنی...رفتم سوشال و یک فرم پر کردم و پاسپورت و گواهی کار رو و سند ازدواج رو هم بردم آسون بود ولی متاسفانه گفتن سایتی که گواهی کار رو فرستاده واستون هنوز آپدیت نکرده سایت و و ما نتونستیم پیدا کنیم ولی هیچ مشکلی نداره فقط تایمش طولانی تر میشه یعنی به جای 2 هفته 4 هفته طول میکشه سوشال جدید برسه...با این اوصاف کلی عقب افتادم تا گواهی نامه نداشته باشی کار پیدا کردن سخته...به سفارت واشنگتن هم زنگ زدم چون باید پاسپورتم رو تعویض کنم ولی همش مشغول بود خواستم بپرسم فامیلی جدید و می ذارن واسم یا نه چون فکر می کنم موقع برگشت از ایران دوباره گیر میدن که اسمها با هم مچ نیست...بهتره بعد از اومدن گرین کارت فامیلی و تغیید داد دیگه این همه مشکل پیش نمی آد...
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان با این تفاسیر و مشکلاتی از قبیل ریسک سفر و به تعویق افتادن گواهینامه، بهتره به فرمایش دوستمون "هستی" صبر کنیم و فامیلی رو در صورت تمایل بعدا عوض کنیم. فقط یکی از دوستان لطفا بگه اگر در زمان ازدواج فامیلم رو به همسرم تغییر ندم، دیگه کی میتونم این کارو بکنم؟ چون من مصرانه میخوام این کارو انجام بدم.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان