موضوعها: 0
رتبه:
0
3 تشکر در 2 ارسال
اقاي نيما ممنون از جوابتون. داماد داداشم هست و با توجه به متفاوت بودن قانون اونجا با ايران و اينكه اول و اخر ازدواج هندونه در بسته هست و ادم بايد كمي هم عاقبت انديش باشه و تو صفحات قبل همين تاپيك خوندم كه يه كاربر گفته بود موقع ازدواج اگر فرمي بود كه راجب به داراييتون امضا نكنين كه تا داراييهاي ايران هم ميتونن پيگيري كنن فكر كنم البته بعد از جدايي احتمالي . پس امضا نكنين و يا بگيد چيزي ندارم يا به كسي نميدم.
واسه همين چون نديدم ديگران از اين فرم حرفي بزنن واسم جاي سوال پيش اومد كه داستان اين فرم چيه.
به هر حال خانمي كه سالهاست اونجا زندگي ميكنه با قانون اونجا كاملا اشناست و ما نا اشنا .
واسه همين ميخوام داداشم با چشم باز بره جلو(نگرانيهاي خواهرانه هست كه دارم ديگه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من بلافاصله پس از ورود به آمریکا ازدواجم رو ثبت کردم و در ازدواج، فامیلیم رو تغییر دادم. در نتیجه سوشال نامبر و اجازه خروجم با نام جدیدم اومده ولی هنو گرین کارت دستم نرسیده. حالا بلیط گرفتم که برای کاری برم ایران و برگردم. مشکل اینکه اسم روی تراول داکیومنتم (اجازه سفر) با اسم پاسپورتم فرق میکنه. این موضوع یه کمی نگرانم کرده که البته با وکیل صحبت کردم و گفت «مریج سرتیفیکیتت» رو با خودت ببری توی فرودگاهها توضیح بدی مشکلی نیست! نمیدونم واقعن مشکلی پیش میاد یا نه.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا واقعا تغییر نام خانوادگی این همه دردسر داره؟ خب اون دوستانی که نام خانوادگیشونو به همسرشون تغییر دادن لطفا از تجربیاتشون بنویسن واسمون.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
من قبلا توی مطالب همین فروم خوندم که فقط کافیه تاریخ عقد ما قبل از اتمام ویزا باشه. و اینکه تاریخ ارسال مدارک (با توجه به اینکه گواهی ازدواج به اون زودی آماده نمیشه) بعد از اتمام ویزا میشه، اهمیتی نداره. لطفا تایید بفرمایید که خیال من راحت بشه. و ضمنا وضعیت اقامتی من در این فاصله زمانی که نه ویزا دارم و نه اقدامی برای تبدیل وضعیت کردم چیه؟ دوستان لطف می کنید راهنمایی کنید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان عزیزی که اجازه کارشون و گرفتن لطفا بگن که دقیقا چند هفته یا چند ماه بعد نامه دریافت کردند برای وضعیت گرین کارتشون؟ می دونم که کیس با کیس فرق داره و شانس هم مهمه ولی اگه بدونم به زودی یک خبری میدن از گرین کارت پس اون موقع می تونم تصمیم بگیرم صبر کنم یا با همون اجازه خروج برم ایران...