کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
اقاي نيما ممنون از جوابتون. داماد داداشم هست و با توجه به متفاوت بودن قانون اونجا با ايران و اينكه اول و اخر ازدواج هندونه در بسته هست و ادم بايد كمي هم عاقبت انديش باشه و تو صفحات قبل همين تاپيك خوندم كه يه كاربر گفته بود موقع ازدواج اگر فرمي بود كه راجب به داراييتون امضا نكنين كه تا داراييهاي ايران هم ميتونن پيگيري كنن فكر كنم البته بعد از جدايي احتمالي . پس امضا نكنين و يا بگيد چيزي ندارم يا به كسي نميدم.
واسه همين چون نديدم ديگران از اين فرم حرفي بزنن واسم جاي سوال پيش اومد كه داستان اين فرم چيه.
به هر حال خانمي كه سالهاست اونجا زندگي ميكنه با قانون اونجا كاملا اشناست و ما نا اشنا .
واسه همين ميخوام داداشم با چشم باز بره جلو(نگرانيهاي خواهرانه هست كه دارم ديگه)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-02 ساعت 21:59)aramesh_mn نوشته:  اقاي نيما ممنون از جوابتون. داماد داداشم هست و با توجه به متفاوت بودن قانون اونجا با ايران و اينكه اول و اخر ازدواج هندونه در بسته هست و ادم بايد كمي هم عاقبت انديش باشه و تو صفحات قبل همين تاپيك خوندم كه يه كاربر گفته بود موقع ازدواج اگر فرمي بود كه راجب به داراييتون امضا نكنين كه تا داراييهاي ايران هم ميتونن پيگيري كنن فكر كنم البته بعد از جدايي احتمالي . پس امضا نكنين و يا بگيد چيزي ندارم يا به كسي نميدم.
واسه همين چون نديدم ديگران از اين فرم حرفي بزنن واسم جاي سوال پيش اومد كه داستان اين فرم چيه.
به هر حال خانمي كه سالهاست اونجا زندگي ميكنه با قانون اونجا كاملا اشناست و ما نا اشنا .

قوانین ازدواج ایالت به ایالت فرق داره، بدترین آن هم درکالیفرنیا است، که کّل داری‌های شما چه قبل و چه بعد را ممکن شامل بشه، چه چیزی را امضا کنید چه نکنید، قاضی به شرایط زوج و زوجه هم توجه خواهد کرد که معمولا این سیتیزن است که این جا برنده خواهد شد...
ویزا نامزدی خوب نیست، چون ممکن شما را تا سه‌ سال بلاتکیف نگاه دارند، نه گرین کارت بهتون بدهند. نه اجازه کار، نه اجازهٔ مسافرت ،(موردی که برای من پیش آمد) به تبعه آن شما اجازهٔ رانندگی هم نخواهید داشت....
اگر اخلاق همسر(طرف خارجی)خوب نباشه یا عادات بد شخصیتی‌ و روانی‌ هم داشته باشه ، (اخلاق هم زیر یک سقف معلوم می‌شه نه با چند بار ملاقات و یا چت) اون را هم به مشکلات دیگه اضافه کنید.و همینطور حتی اگر یکی‌ پیدا بشه و به ادارهٔ مهاجرت چه راست چه دروغ گزارش بده که این ازدواج یک ازدواج دروغی با هدف گرین کارت است (fraud)پرونده شما به سیاهچاله‌های فضای‌ خواهد افتاد.در نظر داشته باشید، با این شرایط چه قدر یک فرد می‌تونه دوام  بیاره و اوضاع روحی و روانش بهم نخوره.شما که برادرتون را دوست دارید، به اوضاع روحی آو هم حساس باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: aramesh_mn ، shadoow
(2015-09-02 ساعت 21:59)aramesh_mn نوشته:  اقاي نيما ممنون از جوابتون. داماد داداشم هست و با توجه به متفاوت بودن قانون اونجا با ايران و اينكه اول و اخر ازدواج هندونه در بسته هست و ادم بايد كمي هم عاقبت انديش باشه و تو صفحات قبل همين تاپيك خوندم كه يه كاربر گفته بود موقع ازدواج اگر فرمي بود كه راجب به داراييتون امضا نكنين كه تا داراييهاي ايران هم ميتونن پيگيري كنن فكر كنم البته بعد از جدايي احتمالي . پس امضا نكنين و يا بگيد چيزي ندارم يا به كسي نميدم.

اينجا فرمي هست كه ميريد امضا ميكنيد و ميگيد از دارايي اون شخصي كه سيتيزن هست به شما چيزي نميرسه ، معمولا سيتزن ها توجيح ميدن اين كار رو انجام بدن تا خيالشون واحت باشه شما براي مال و امولشون باهاشون ازدواج نميكنيد،
چند روز پيش يه عروسي رفتم كه داماد اين فرم رو از عروس گرفته بود كه تمام أموال اون شخص براي خودش هست و در صورتيكه تقاضا طلاق كنه چيزي بهش نميرسه، البته اينا هر دونفر سيتزن بودن و ميخواستن خيالشون راحت باشه
اما اينكه اون بخواد تا ايران تا أموالي بگيره كار سختيه. مگر اينكه أموال قابل توجهي باشه كه ارزش اين هزينه رو داشته باشه ،
واينكه قانون اينجا خيلي بيشتر طرفدار و مدافع خانم ها هست ،
پاسخ
تشکر کنندگان: aramesh_mn ، shadoow
من بلافاصله پس از ورود به آمریکا ازدواجم رو ثبت کردم و در ازدواج، فامیلیم رو تغییر دادم. در نتیجه سوشال نامبر و اجازه خروجم با نام جدیدم اومده ولی هنو گرین کارت دستم نرسیده. حالا بلیط گرفتم که برای کاری برم ایران و برگردم. مشکل اینکه اسم روی تراول داکیومنتم (اجازه سفر) با اسم پاسپورتم فرق میکنه. این موضوع یه کمی نگرانم کرده که البته با وکیل صحبت کردم و گفت «مریج سرتیفیکیتت» رو با خودت ببری توی فرودگاهها توضیح بدی مشکلی نیست! نمیدونم واقعن مشکلی پیش میاد یا نه.

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-09-04 ساعت 01:44)ashkan704 نوشته:  من بلافاصله پس از ورود به آمریکا ازدواجم رو ثبت کردم و در ازدواج، فامیلیم رو تغییر دادم. در نتیجه سوشال نامبر و اجازه خروجم با نام جدیدم اومده ولی هنو گرین کارت دستم نرسیده. حالا بلیط گرفتم که برای کاری برم ایران و برگردم. مشکل اینکه اسم روی تراول داکیومنتم (اجازه سفر) با اسم پاسپورتم فرق میکنه. این موضوع یه کمی نگرانم کرده که البته با وکیل صحبت کردم و گفت «مریج سرتیفیکیتت» رو با خودت ببری توی فرودگاهها توضیح بدی مشکلی نیست! نمیدونم واقعن مشکلی پیش میاد یا نه.

موقع خروج از فردگاه‌ها ی‌ آمریکا کسی‌ به " اجازهٔ مسافرت " شما توجه نمی‌کنه و اصلا کاری ندارند.
فقط بلیط شما را میبینند و بس.
موقع برگشت  در ورودی آمریکا "  برگ اجازهٔ مسافرت شما " مهم است که حکم ویزا داره ، و شما میتونید با  ستیفیکت ازدواج و سوسیال سکرتی خودتان را معرفی‌ کنید.
———
فقط میمونه فرودگاه ایران. موقع خروج ، ازتان ویزا - یا گرین کارت- یا اجازهٔ سفر میخواهند به نام خودتان.
——
برای حل این قسمت باید شما قبل رفتن با “دفتر منافع ایران در آمریکا " تماس بگیرید. نام و نام خانواد‌گی جدیدنت را باید در آنجا  وارد پاسپورتتان  کنند.
 آنها بهتان خواهند گفت که باید پاسپورت عوض شه یا با توضیح در پاسپورت که با مهر و امضای دفتر حفاظت منافع ایران ، نام جدید شما را تایید میکنند.
---
با وارد شدن نام جدید شما به پاسپورت ، دیگه لازم نیست که حتی سرتیفیکت ازدواج را در فرودگاه آمریکا به آفیسر نشان بدید.
——
پس نتیجه این که
1-
با دفتر منافعی ایران در آمریکا " تماس بگیرید.
————
2- پاسپورت جدید یا توضیح در پاسپورت در مورد نام

۳-
حرف‌های وکیلتان کشک بوده است
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، هستی 1985
پاسخ
تشکر کنندگان:
پاسخ
پاسخ
تشکر کنندگان:
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، هستی 1985
ای بابا واقعا تغییر نام خانوادگی این همه دردسر داره؟ خب اون دوستانی که نام خانوادگیشونو به همسرشون تغییر دادن لطفا از تجربیاتشون بنویسن واسمون.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985
من قبلا توی مطالب همین فروم خوندم که فقط کافیه تاریخ عقد ما قبل از اتمام ویزا باشه. و اینکه تاریخ ارسال مدارک (با توجه به اینکه گواهی ازدواج به اون زودی آماده نمیشه) بعد از اتمام ویزا میشه، اهمیتی نداره. لطفا تایید بفرمایید که خیال من راحت بشه. و ضمنا وضعیت اقامتی من در این فاصله زمانی که نه ویزا دارم و نه اقدامی برای تبدیل وضعیت کردم چیه؟ دوستان لطف می کنید راهنمایی کنید.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
با سلام
دوستان عزیزی که اجازه کارشون و گرفتن لطفا بگن که دقیقا چند هفته یا چند ماه بعد نامه دریافت کردند برای وضعیت گرین کارتشون؟ می دونم که کیس با کیس فرق داره و شانس هم مهمه ولی اگه بدونم به زودی یک خبری میدن از گرین کارت پس اون موقع می تونم تصمیم بگیرم صبر کنم یا با همون اجازه خروج برم ایران...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-05 ساعت 05:55)negar6043 نوشته:  من قبلا توی مطالب همین فروم خوندم که فقط کافیه تاریخ عقد ما قبل از اتمام ویزا باشه. و اینکه تاریخ ارسال مدارک (با توجه به اینکه گواهی ازدواج به اون زودی آماده نمیشه) بعد از اتمام ویزا میشه، اهمیتی نداره. لطفا تایید بفرمایید که خیال من راحت بشه. و ضمنا وضعیت اقامتی من در این فاصله زمانی که نه ویزا دارم و نه اقدامی برای تبدیل وضعیت کردم چیه؟ دوستان لطف می کنید راهنمایی کنید.

سلام...وقتی شما قبل از اینکه فرصتتون تموم بشه ازدواج می کنید دیگه هیچ مشکلی وجود نداره واسه موندنتون...در ضمن واسه ازدواج من اینجوری بود که همون روز سرتیفیکیت و به من دادن حالا اگه ندن هم که 1-2 هفته بعد میفرستن واستون...ولی تو این تایم حتما سوشال سکیوریتی رو باید بگیرید..
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان