کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
|
2015-09-09 ساعت 04:47
(2015-09-09 ساعت 03:20)negar6043 نوشته: دوستان با این تفاسیر و مشکلاتی از قبیل ریسک سفر و به تعویق افتادن گواهینامه، بهتره به فرمایش دوستمون "هستی" صبر کنیم و فامیلی رو در صورت تمایل بعدا عوض کنیم. فقط یکی از دوستان لطفا بگه اگر در زمان ازدواج فامیلم رو به همسرم تغییر ندم، دیگه کی میتونم این کارو بکنم؟ چون من مصرانه میخوام این کارو انجام بدم.گمان ميكنم هرزمان كه اين تمايل را داشته باشبد امكان پذير است فقط تعويض مدارك به دردسرش نمي ارزه... مگر اينكه صبر كنيد تا زمان سيتيزن شيپي... ا
2015-09-09 ساعت 05:22
نیما جان این خیلی خوبه که شما که اطلاعات و تجربه تون زیاده بقیه رو راهنمایی میکنید و جای تشکر داره. ولی لازم میدونم ذکر کنم اینجا ایجاد شده که همه از تجربیات و دیده ها و شنیده ها بنویسن و خیلی از قوانین ممکنه خیلی جاها سلیقه ای اجرا بشه.
من جملهٔ خودتون رو برای خودتون تکرار میکنم که بهتره آرامش خودتون رو حفظ کنید تا از جمله هایی مثل «شما نمیدونم اون موقع کجا بودید،،، با احساسات کسی بازی نکنید و به خاطر اومدن به آمریکا ازدواج نکنید» (قضاوت) در جواب دوستانی که از مسائل حقوقی ازدواج در آمریکا پرسیدن استفاده نکنید. البته بازم از احساس مسئولیتی که میکنید و انرژی ای که میذارید برای راهنمایی بقیه تشکر میکنم. برای من هم پیش اومده که در بقیه تالارها با خوندن جواب بقیه عکس العملی نشون دادم که بعدن پشیمون شدم. این رو صرفاً برای این مینویسم که از چند نفر که سالهاست اینجا دانشجو یا مقیم هستن و خودشون و دوستاشون با این مدارک سر و کار دارن پرسیدم و همه همین جواب رو دادن که بهتره به دفتر حافظ منافع بری و پاسپورتت رو با اضافه کردن نام جدید آپدیت کنی. چون توی فرودگاه امام بی قانونی و برخورد سلیقه ای حکمفرماست و ممکنه مشکل پیدا کنم. در عین حال ممکنه از نظر حقوقی جواب شما درست باشه ولی خب واقعاً انقدر بی قاعدگی و چیزای عجیب و غریب از استارت کار ازدواج و مهاجرت دیدم که الان میدونم خیلی از مراحلش واقعاً الگوی مشخصی نداره. بازم از همه اونایی که میان به سوالای افرادی مثل من که اطلاعاتشون کمتره جواب میدن تشکر میکنم. تشکر کنندگان: shadoow
"
(2015-09-09 ساعت 05:22)ashkan704 نوشته: نیما جان این خیلی خوبه که شما که اطلاعات و تجربه تون زیاده بقیه رو راهنمایی میکنید و جای تشکر داره. ولی لازم میدونم ذکر کنم اینجا ایجاد شده که همه از تجربیات و دیده ها و شنیده ها بنویسن و خیلی از قوانین ممکنه خیلی جاها سلیقه ای اجرا بشه.
2015-09-09 ساعت 10:38
2015-09-09 ساعت 10:42
(2015-09-09 ساعت 08:20)نيما ٩٢ نوشته: "(2015-09-09 ساعت 05:22)ashkan704 نوشته: نیما جان این خیلی خوبه که شما که اطلاعات و تجربه تون زیاده بقیه رو راهنمایی میکنید و جای تشکر داره. ولی لازم میدونم ذکر کنم اینجا ایجاد شده که همه از تجربیات و دیده ها و شنیده ها بنویسن و خیلی از قوانین ممکنه خیلی جاها سلیقه ای اجرا بشه. اقاي اشكان ، من اگه اقا نيما نبود با توجه به حرف وكيل و پولي كه بهش دادم و نسبت فاميلي نزديك بود اين فرم خروج از كشور رو پر نكنم، هر كسي داره تجربه هاي خودش رو و ما هم كه ميشناسم ميتونيم باز هم تحقيق كنيم تا خيالمون راحت شه .. كه واهمون درسته ... نيازي به گله كردن از هم نيست كه چرا و چجوري جواب ميديم به سوالي ... شما هم زير جواب ميتوني تجربه و نظر خودت رو بگي تشکر کنندگان: نيما ٩٢
2015-09-09 ساعت 18:36
به خاطر همین گفتم که ویزایی نامزدی خوب نیست. عصبیت را در نوشتههای دوستی که گرین کارتش دیر شده میتونید ببینید….و البته قابل درک است...
- شما راست میگی آقا نیما اصلا من دروغگو شما راست گو. اشکان جان شما هم اگر دوست داری عقلت را بده به عقل آقا نیما با همون اجازهٔ مسافرتی که به اسم خودت هم نیست برو ایران، بعد بیا تعریف کن ببینیم چی شد. دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن هم درش را گًل بگیره ، چون آقا نیما میگه تو ایران پاسپورت با فامیلی جدید نمیدن، پس دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن هم خیلی خیلی بیجا میکنه، بخواد این پاسپورت را بده. ، من دیگه این جا نمیام خوش باشید. آنچه شرط بلاغ بود گفتم ، خواهی پند گیر خواهی ملال.
2015-09-09 ساعت 18:57
(2015-09-09 ساعت 10:42)Asalbanoo نوشته:درسته. به منم کمک کردن. خیلی عالیه.(2015-09-09 ساعت 08:20)نيما ٩٢ نوشته: "(2015-09-09 ساعت 05:22)ashkan704 نوشته: نیما جان این خیلی خوبه که شما که اطلاعات و تجربه تون زیاده بقیه رو راهنمایی میکنید و جای تشکر داره. ولی لازم میدونم ذکر کنم اینجا ایجاد شده که همه از تجربیات و دیده ها و شنیده ها بنویسن و خیلی از قوانین ممکنه خیلی جاها سلیقه ای اجرا بشه. (2015-09-09 ساعت 18:36)mazlom khanom نوشته: به خاطر همین گفتم که ویزایی نامزدی خوب نیست. عصبیت را در نوشتههای دوستی که گرین کارتش دیر شده میتونید ببینید….و البته قابل درک است...اگر این کار چهار تا قاعدهٔ مشخص داشت که همه چیز آسون بود و هیچ احتیاجی به وکیل و این همه استرس و تالار گفتگو نبود. مهم اینه که هم تجربه شما رو بدونیم هم تجربه بقیه رو. اگه شما نمیگفتی من همینطوری بلند میشدم و میرفتم و شاید مشکل پیدا میکردم. الانم واقعاً اتفاقی نیفتاد که عصبانیت به دنبال داشته باشه. نمیدونم والا چی بگم. امیدوارم باز مثل قبل همه کمک همدیگه بکنیم. ادامهٔ این بحث هم به نظرم بی فایده س. من الان دارم میرم اجازه کارم رو که به آدرس پستیم دلیور شده تحویل بگیرم.
2015-09-09 ساعت 20:46
(2015-09-09 ساعت 10:38)Asalbanoo نوشته:من طقيقا سوال شما رو متوجه نميشم؛ شما براي اجازه كار و اجازه ورود و خروج به صورت جداگانه اقدام كردي؟! درسته؟(2015-09-08 ساعت 22:34)Asalbanoo نوشته:(2015-09-08 ساعت 20:05)نيما ٩٢ نوشته:اقا نيما همون كارت I 512 advance parole هست ؟ يعني اجازه خروج هم هست؟(2015-09-08 ساعت 17:46)ashkan704 نوشته:(2015-09-08 ساعت 10:45)نيما ٩٢ نوشته: سلامتا جایی که من سرچ کردم و متوجه شدم ادونس پرول یک برگ کاغذ عکس و امضا دار هست که توی گوگل ایمیج تصاویرش هست. ورک پرمیت هم یک کارت شبیه گواهینامه رانندگی داره. اگر جدا اقدام كردي بايد براي هريك جداگانه كارت داشته باشي.. زير كارت اجازه كار شما بايد نوشته باشه كه براي رفت و آمد هم است و همچنين در برگهةاي كه به همراه كارت بهةدست شما ميرسه.. اپروال هم كه جداگانه براتون ميرسه.. (2015-09-09 ساعت 20:46)نيما ٩٢ نوشته:من کارت اجازه کارم رو گرفتم. زیرش نوشته(2015-09-09 ساعت 10:38)Asalbanoo نوشته:من طقيقا سوال شما رو متوجه نميشم؛ شما براي اجازه كار و اجازه ورود و خروج به صورت جداگانه اقدام كردي؟! درسته؟(2015-09-08 ساعت 22:34)Asalbanoo نوشته:(2015-09-08 ساعت 20:05)نيما ٩٢ نوشته:اقا نيما همون كارت I 512 advance parole هست ؟ يعني اجازه خروج هم هست؟(2015-09-08 ساعت 17:46)ashkan704 نوشته: تا جایی که من سرچ کردم و متوجه شدم ادونس پرول یک برگ کاغذ عکس و امضا دار هست که توی گوگل ایمیج تصاویرش هست. ورک پرمیت هم یک کارت شبیه گواهینامه رانندگی داره. Serves as I-512 advance parole به نظر میرسه همین کارت برای دو منظور ورک پرمیت و ادونس پرول استفاده میشه و مشکلی نیست. ولی دو تا برگه باهاشه که نوشته های توش حسابی توی دل آدم رو خالی میکنه. نامه ای که برای اعلام اپروو شدنم هم اومد در خونه همینطوره. چند جاش مشخصاً نوشته هیچ تضمینی نیست که بتونید با این کارت حتماً به آمریکا برگردید. من برای حدود سه هفته دیگه بلیط خریدم که ده روز برم ایران و برگردم. امیدوارم ایرلاینی که باهاش میرم این فرم رو قبول کنه و بی دردسر برم و برگردم
2015-09-09 ساعت 21:28
(2015-09-09 ساعت 21:19)ashkan704 نوشته:(2015-09-09 ساعت 20:46)نيما ٩٢ نوشته:من کارتم رو گرفتم. زیرش نوشته(2015-09-09 ساعت 10:38)Asalbanoo نوشته:من طقيقا سوال شما رو متوجه نميشم؛ شما براي اجازه كار و اجازه ورود و خروج به صورت جداگانه اقدام كردي؟! درسته؟(2015-09-08 ساعت 22:34)Asalbanoo نوشته:(2015-09-08 ساعت 20:05)نيما ٩٢ نوشته: دوست عزيزاقا نيما همون كارت I 512 advance parole هست ؟ يعني اجازه خروج هم هست؟ خوب تبريك ميگم.. اون مورد عدم تضمين براي ورود در مورد همه اجازه سفر هايي كه از امريكا صادر ميشه صادقه! حتي نوي نوضيحات پاس سفيد هم همين رونوشته... اين يند رو گذاشتند كه اگه نخوان به كشور راهت بدن، به راحتي اين كار رو بكنن! در مورد تغيير اسمت تحقيقات لازم رو بكن كه مشكلي نداشته باشي؛ همه مداركت رو با خودت ببر؛ اپروال ها و ... هركارتي هم اگه داري كه مشخصات قبلي ات روش هست و يا فعلي ات، خصوصا عكس دار، كمكت ميكنه.. نميدونم درايور لايسنس گرفتي يا نه؛ اگه نگرفتي برو توي اين فاصله بگير و با خودت ببر موضوع توضيح توي پاسپورت رو هم ميتوني پيگيري كني.. چون براي خروج از ايران دو جا كنترل ميشي؛ اول اير لاين و دومي مامور گذرنامه كه ويزا و شرايط اقامت و اجازه خروج از كشور رو كنترل ميكني... زمتني هم كه از ايران خارج ميشي، هنگام تغيير پرواز، بالاخص پرواز آخر به امريكا... خير پيش...
2015-09-09 ساعت 21:38
(2015-09-09 ساعت 21:28)نيما ٩٢ نوشته:مرسی. همونطور که بقیه هم گفته بودن، من از فرودگاههای دیگه نمیترسم. به خصوص به خاطر اینکه توی بیشتر مبدأ ها گمرک و مهاجرت آمریکا مستقره و خودشون مدارک و پاسپورت رو کنترل میکنن. منتهی همونطور که گفتی توی تهران ایرلاین و مأمور گذرنامه رو باید یه جوری رد کنم. اصولاً باید با دیدن مدارک عکس دار و بقیه مشخصاتم که با هم مچ هست کاری نداشته باشن. ولی خب راحت میتونن گیر بدن و نذارن سوار بشم. مخصوصاً ایرلاین. چون خوندم یه دوستی قبلاً اینجا نوشته بود «مامورای ایرلاین نذاشتن سوار بشم تا از طریق یکی از دوستام که یکی از مدیرای لوفتانزا بود با ایرلاین تماس گرفتن و گذاشتن سوار هواپیما بشم». اداره گذرنامه رو که با همون توضیح توی پاسپورت یا حداق یه برگه گواهی تغییر نام با مهر دفتر حافظ منافع امیدوارم حل بشه. ایرلاین رو دقیقا نمیدونم چه غلطی بکنم اگر بگه این کارت رو نمیشناسه.(2015-09-09 ساعت 21:19)ashkan704 نوشته:(2015-09-09 ساعت 20:46)نيما ٩٢ نوشته:من کارتم رو گرفتم. زیرش نوشته(2015-09-09 ساعت 10:38)Asalbanoo نوشته:من طقيقا سوال شما رو متوجه نميشم؛ شما براي اجازه كار و اجازه ورود و خروج به صورت جداگانه اقدام كردي؟! درسته؟(2015-09-08 ساعت 22:34)Asalbanoo نوشته: اقا نيما همون كارت I 512 advance parole هست ؟ يعني اجازه خروج هم هست؟
2015-09-10 ساعت 06:08
سلام ؛ من با ویزای نامزدی وارد آمریکا شدم یک هفته بعد ازدواج کردم ؛ گرین کارتم حدود هشت تا نه ماه طول کشید که بهم دادن ، دو سال از گرین کارتم گذشته برای گرین کارت دائم اقدام کردم ؛ اما بعد سه ماه هنوز نیومده، یعنی الان گرین کارتم تاریخش گذشته البته یه نامه دادن که تا یکسال میتونم مسافرت برم اما میخاستم بدونم کسی این تجربه رو داره و معمولا چندوقت بعد گرین کارت دائم میرسه ? ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه .
تشکر کنندگان: هستی 1985
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان