کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2015-09-21 ساعت 08:48)ashkan704 نوشته:  بچه ها کسی تاحالا به صورت حضوری پاسپورتش رو برده واشینگتن تعویض کنه؟ می‌خوام ببینم چقدر طول میکشه که بلیط بگیرم. اگر هشت صبح اونجا باشی تا آخر وقت اداری همون روز بهت تحویلش میدن؟

یدفه زنگ بزنین از سفارت بپرسین. اینجوری خیال خودتونم راحت تره.
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢
بچه ها ، آیا همسر(شوهر) میتونه بی دلیل واسه طلاق اقدام کنه و زندگی و ازدواج رو تمام کنه؟اونم در شرایطی که زن گرین کارت دو ساله داشته باشه و هنوز سه سال نگذشته باشه از ازدواج؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-22 ساعت 13:35)samwill نوشته:  بچه ها ، آیا همسر(شوهر) میتونه بی دلیل واسه طلاق اقدام کنه و زندگی و ازدواج رو تمام کنه؟اونم در شرایطی که زن گرین کارت دو ساله داشته باشه و هنوز سه سال نگذشته باشه از ازدواج؟

زن یا شوهر هر کدام میتوانند بدون دلیل تقاضای طلاق کنند.دادگاه حق و حقوق را تعیین می‌کنه و تمام.

گرین کارت اگر مشروط (conditional)باشه یعنی‌ از تاریخ صدورش ۲ سال نگذشته باشه، صاحب گرین کارت باید گرین کارت را پس بده.
ولی‌ اگر گرین کارت ۱۰ ساله داشته باشه، فقط با گرفتن حق و حقوق و یک خدا حافظ کار تمام می‌شه.

یکی‌ از بدی‌های ویزا نامزدی هم این است.

در مورد حق و حقوق طلاق باید قوانین ایالت خودتان را از اینترنت پیدا کنید.

اگر یک دفعه و ناگهانی همسر آمریکایی شما این فکر در سرش افتاده.

کمی‌ ازش زمان بخواهید و سعی کنید در این مدت نظرش را عوض کنید.
متخصصین مشاور‌های ازدواج و حل مشکلا ت ازدواج آمریکایی ( هم نژاد همسرشما و همزبان ) کمک بزرگ به شما در حل این مشکل خواهند کرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: samwill
سلام به همه.
می خواستم بپرسم که من بعد از اینکه با ویزای نامزدی وارد آمریکا می شم، برای ازدواج، دریافت اجازه کار و گرین کارت چه مدارکی از ایران باید همراهم باشه؟
مثلا آیا به اصل شناسنامه یا اصل کارت ملی یا کارت پایان خدمت یا اصل مدرک تحصیلی نیازی هست؟
چون اداره پست ایران اجازه پست کردن اصل این مدارک رو نمی ده.
اگه لازمه همشو با خودم ببرم.
لطفا هر کی هر اطلاعی در مورد مدارک مورد نیاز در آمریکا داره، منو در جریان بذاره.
پیشاپیش از همگی تشکر می کنم.
ارسال مدارک 10-01-2015
دریافت رسیت نامبر 13-01-2015
اپروو 10-07-2015
دریافت کیس نامبر و ایمیل از سفارت آنکارا 12-08-2015
مصاحبه 19-10-2015، نتیجه مصاحبه AP
کلیرنس 11-01-2016
آپدیت در سایت سفارت 0
آپدیت در سایت CEAC سیس، 21-10-2015، 04-01-2016، 05-01-2016، 07-01-2016 (تبدیل / به or در متن)، 11-01-2016
بازگشت به سفارت برای دریافت ویزا 08-02-2016، دریافت ویزا 20-02-2016، ورود به آمریکا از واشنگتن 20-02-2016
ارسال فرم های گرین کارت و اجازه کار و اجازه ورود 17-05-2016، انگشت نگاری 07-07-2016
تایید درخواست اجازه کار و ورود 15-08-2016، دریافت کومبو کارت 22-08-2016
دریافت گرین کارت 2 ساله بدون مصاحبه 19-10-2017
پاسخ
تشکر کنندگان:
من رفتم واشینگتن و پاسپورتم رو در عرض سه ساعت تعویض و تمدید کردن و بهم دادن و تنها کاری که کردن این بود که محل اقامت رو (در پاسپورت) از ایران به آمریکا تغییر دادن. البته با أخذ ۱۴۷ دلار نقد. ایران میشه این کار رو با ۲۵ دلار انجام داد.
ضمناً محل دفتر حافظ منافع ایران از هفتهٔ آینده از جای سابقش به محل سفارت پاکستان تغییر می‌کنه و از این به بعد توی سفارت پاکستان فعالیت میکنه. البته با همون شماره های تلفن و فکس سابق.

پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، shadoow ، هستی 1985 ، mazlom khanom ، aidaone ، نيما ٩٢ ، anastazy ، aida123
(2015-09-23 ساعت 14:41)behnamshokri نوشته:  سلام به همه.
می خواستم بپرسم که من بعد از اینکه با ویزای نامزدی وارد آمریکا می شم، برای ازدواج، دریافت اجازه کار و گرین کارت چه مدارکی از ایران باید همراهم باشه؟
مثلا آیا به اصل شناسنامه یا اصل کارت ملی یا کارت پایان خدمت یا اصل مدرک تحصیلی نیازی هست؟
لطفا هر کی هر اطلاعی در مورد مدارک مورد نیاز در آمریکا داره، منو در جریان بذاره.

شما ترجمه هم مدارك رو با مهر تأييد شده لازم داري همه مدارك كوتاهي نكن اگه بياري و استفاده نكني چيزي نميشه اما اگه نياري لازم بشه اذيت ميشي،
معمولا كسي أصل فارسي رو ازت نميخواد، ولي اگه ايران لازمشون مداري با خودت بيار شايد برا سفارت و كارا اداري بدردت بخوره
پاسخ
تشکر کنندگان: behnamshokri
واقعا اینجوری احساس امنیتی نیست در ازدواج
پاسخ
تشکر کنندگان:
با تشکر از پاسختون .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-23 ساعت 14:41)behnamshokri نوشته:  سلام به همه.
سلام
پايان خدمت و مدرك تحصيلي و اين قبيل چيز ها رو براي اجازه كار و ... نميخوان ولي خوب اگه مثلا اگه بخواي براي ادامه تحصيل اقدام كني مدرك تحصيلي لازمت ميشه..
اصل شناسنامه رو ممكنه توي مصاحبه گرين كارت ازت بخوان

ترجمه با اعتبار شش ماه كارت ملي و شناسنامه رو حتما احتياج داري
برگه هاي مديكال و واكسناسيون ايران و سفارت رو حتما با خودت بيار
همونطوري كه دوستمون اشاره كرد هرچيزي رو اضافه داشته باشي ضرر نميكني چون اينجا ترجمه بسيار برات پر هزينه تر تا كشور خودمون هست
گواهينامه ات رو بين المللي بكن و به همراه اصل گواهينامه ايرانت با خودت بيار حتما
پست هاس قبلي من رو اگه بخوني كامل اينها رو توضيح دادن
موفق باشي
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy ، shmo ، هستی 1985 ، behnamshokri
کمبو کارت من امروز رسید Big Grin
مرسی از همه بچه ها که از اول پر کردن فرمها کمک کردن امیدوارم مراحل بعدی واسه هممون به خوبی پیش بره .
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، هستی 1985 ، Asalbanoo
يه سوال كه داشتم تو صفحات قبلي خوندم كه دوستان نوشته بودن موارد اشتراكي با همسر واسه روز مصاحبه داشته باشين خوبه مثل حساب مشترك و يكي از دوستان گفته بودن كه قبض اب و برق رو هر دو باشين؟ اين الان چجوري ميشه در موردش نشون داد كه هر دو دارن قبض رو پرداخت ميكنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان اگر فقط كپي شناسنامه ترجمه شده رو داشته باشيم كه شماره كارت ملي هم توش باشه به نظرتون واسه مدارك ارسالي گرين كارت كافيه؟ چون اصل كارت ملي امريكاست و ترجمه اي ازش ندارم. كافيه همون ترجمه شناسنامه يا راهي به ذهنتون ميرسه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-01 ساعت 10:37)aramesh_mn نوشته:  دوستان اگر فقط كپي شناسنامه ترجمه شده رو داشته باشيم كه شماره كارت ملي هم توش باشه به نظرتون واسه مدارك ارسالي گرين كارت كافيه؟ چون اصل كارت ملي امريكاست و ترجمه اي ازش ندارم. كافيه همون ترجمه شناسنامه يا راهي به ذهنتون ميرسه؟

اصلا کارت ملی براشون اهمیتی نداره نگران نباشید دوست عزیز ... من حتی برای مدارک گرین کارتم ترجمه شناسنامه هم ندادم یعنی تو لیست مدارک ارسالی نیست شاید تو مصاحبه بخواهند اما تو مدارک ارسالی نیست ..
پاسخ
تشکر کنندگان: aramesh_mn
ممنونم از جواب دادن به سوالاي مطمئنن تكراري ما.
يه سوال ديگه كه داشتم براي مديكال و پر كردن فرم مربوطه اش توسط پزشك معتمد، اون پاكت پلمب مدارك پزشكي كه دست خودمونه رو كه سابقه واكسنامونه رو بايد بديم به پزشك و اون بازش ميكنه؟ مشكلي پيش نمياد وقتي باز شده به همراه فرم مهر شده دكتر ،واسه گرين كارت پست ميكنيم؟ كه چرا بازه و نبايد باز ميشده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-01 ساعت 23:57)aramesh_mn نوشته:  ممنونم از جواب دادن به سوالاي مطمئنن تكراري ما.
يه سوال ديگه كه داشتم براي مديكال و پر كردن فرم مربوطه اش توسط پزشك معتمد، اون پاكت پلمب مدارك پزشكي كه دست خودمونه رو كه سابقه واكسنامونه رو بايد بديم به پزشك و اون بازش ميكنه؟ مشكلي پيش نمياد وقتي باز شده به همراه فرم مهر شده دكتر ،واسه گرين كارت پست ميكنيم؟ كه چرا بازه و نبايد باز ميشده؟

سلام
اون پاكت رو كه توي فرودگاه هنگام ورود ازتون تحويل ميگرن دوست عزيز!
شما يه برگه واكسيناسيون دارن كه پزشك معتمد سفارت قبل از گرفتن ويزا و سفارن رفتن، بهتون تحويل ميدن(اونو لازم دارين) و نامه واكسيناسيون ايران مربوط به انستيتو پاستور و هرگونه سابقه آزمايش براي آبله مرغان و اين داستان ها..
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، aramesh_mn ، Nightsky007

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان