موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي از شما
فقط يه چيزي، من توي صفحات يكي از فروم ها خوندم كه يكي از دوستان به اسم ارسيا فكر ميكنم بودن كه ايشون گفتن با احتساب سن و كم كردن تاريخ ها سنشون شده بوده ٢٣ و خورده اي اما چون قبل از اينكه ٢١ ساله بشن هزينه رو واريز كرده بودن، ويزا بهشون تعلق گرفته بوده، پس اون جريان چه جوري بوده؟
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-25 ساعت 17:22)Eli.n نوشته: مرسي از شما
فقط يه چيزي، من توي صفحات يكي از فروم ها خوندم كه يكي از دوستان به اسم ارسيا فكر ميكنم بودن كه ايشون گفتن با احتساب سن و كم كردن تاريخ ها سنشون شده بوده ٢٣ و خورده اي اما چون قبل از اينكه ٢١ ساله بشن هزينه رو واريز كرده بودن، ويزا بهشون تعلق گرفته بوده، پس اون جريان چه جوري بوده؟
من یادم نیست کدوم کیس رو میگید . ارسیا فکر کنم همونی بود که یک بار کارنت شده بود . 23 سال هم نبود . خیلی با کیس شما متفاوت بود .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
دسامبر ۲۰۱۴ برادرم برامون فرم ۱۳۰ پر کرد و می ۲۰۱۵ رسید مدارک وشماره ای که با WAC شروع میشد براش اومد توی سایت مهاجرت هم که چک میکنیم میزنه کیس شما رسیده حالا میخواستم بپرسم که با همین شماره باید تو سایت بریم و ببینیم کدوم سفارت برامون انتخاب شده یا نه چون میبینم که شماره پرونده دوستان اولش مشخص شده کدوم سفارت و اصلا روند کلی به چه صورتی هستش
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-26 ساعت 14:57)alireza2691 نوشته: با سلام خدمت دوستان
دسامبر ۲۰۱۴ برادرم برامون فرم ۱۳۰ پر کرد و می ۲۰۱۵ رسید مدارک وشماره ای که با WAC شروع میشد براش اومد توی سایت مهاجرت هم که چک میکنیم میزنه کیس شما رسیده حالا میخواستم بپرسم که با همین شماره باید تو سایت بریم و ببینیم کدوم سفارت برامون انتخاب شده یا نه چون میبینم که شماره پرونده دوستان اولش مشخص شده کدوم سفارت و اصلا روند کلی به چه صورتی هستش
شاید این روش جواب بده:
If you call (603) 334-0700, press 1, then 5 with your EAC or WAC number ready. They can confirm when your file was forwarded to the embassy
f4
sep2003
کیس :ANK2009
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون ولی منظور من اینه که الان که شماره پرونده رو دارم وحدودا یک سال از اقدام میگذرد ایا چند سال زمان میبره که مشخص بشه پرونده به کدوم سفارت فرستاده شده ایا با همین شماره پرونده #####WAC15###
توی سایت مشخص میشه که پرونده در چه مرحله ای هست یا باید نامه دیگه ای برامون ارسال بشه و توی اون نامه سفارت مشخص میشه
ممنونم اگر دوستان پاسخ بدن
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
یه نامه دیگه دریافت میکنی که سفارت رو مشخص کرده معمولا طول میکشه اگه اشتباه نکنم برای ما حدود ۴ سال طول کشید
برای ما پتیشنرمون دریافت کرد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
حالا تا نامه دوم بیاد با همون شماره رسید قبلی اگه تو سایت پیگیر بشیم مشخص میکنه که نامه دومو دادن یا اصلا تو چه مرحله ای پرونده هست یا نه مثل الان فقط بهمون میگه کیس شما به دستمون رسیده در صورت تغییر ادرس اطلاع دهید
بازم ممنون بابت پاسخ
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
تو سایت چیزی بیشتر نشان نمیده باید نامه دوم بیاد که زمانش مشخص نیست بالاخره میاد نگران نباش
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-15 ساعت 14:14)ccpj نوشته: سلام دوست عزيز ... ما هم تقريبا يك هفته ى پيش تو انكارا مصاحبه داشتيم و بهمون از قبل گفته بودن كه سوپيشينه ى تركيه رو ببريم اما از اونجايى كه ما هم ٦ ماه تركيه نبوديم پس تنها يه سوپيشينه از ايران گرفتيم و بعد از ترجمه كردن به سفارت برديم ... با اين حال بازم تو سفارت ازمون نخواستنش
سلام.
ممنون میشم لطف کنید بفرمایید از زمان تایید مدارک تا وقت سفارت چقدر طول کشید به شما اطلاع دادند؟ و آیا تا زمان کارنت شدن شما فاصله داشت یا مصادف شد به زمان کارنت شدن شما ( از روی ویزا بولیتن ).
نزديك به هفت الى هشت ماه طول كشيد از زمانيكه تو سايت كارنت شديم تا زمانيكه نامه ى دعوت به مصاحبه اومد ...
درمورد اين تعيين وقت و اومدن نامه ى مصاحبه چيزى كه هست اينه كه سفارت انكارا ، يك برنامه ى مرتب نداره ...
ولى بد تر از دوران انتظار براى نامه ى مصاحبه ، دوران اف بى اى چك هست ... همه چيز به طرز غير قابل باورى نزديك و در عين حال دور به نظر ميرسه ... اميدوارم كه هرچه زودتر كار همگى درست بشه ..
كتگورى F4
تاريخ اولين اقدام : سال ١٣٨١
مصاحبه : ابان ماه ١٣٩٤
مدت اف/بى/اى چك ١٣٦ روز و تاريخ كلير در ١٢ فروردين ١٣٩٥
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-20 ساعت 09:28)dani_lambert92 نوشته: با سلام من يك سوال دارم من در گروه اف چهار هستم تاريخ درخواست مارچ 2003 هنوز كارنت نشدم اما تا حالا نامه ولكام نيامده ميشه راهنمايي كنيد مدارك ما از طريق وكيل برادرم ارسال شده بعداز كارنت شدن بايد منتظر نامه ولكام باشيمباسلام کیس ما داره جلو میره و پولها رو خواستن ولی وکیل میگه تا گارنت نشوید نمیشه برای پسر کوچگم اقدام گرد چون اگر تاریخ ها را از هم کم کنیم زیر 21 میشه ولی نمیدونم برای پسر بزرگم که28 سالش هست چکار میشه کرد چون با اون قانون زیر 21 نمیاد میشه برای دوتاشون راهنمایی کنید ما مارچ 2003 هستیم f4 ممنون لطفا جواب بدید
میخواستم بپرسم ما برای پسرم که قانون زیر بیست ویک شامل شده اقدام کردبم الان از کارنت ما گذشته ولی برای پسرم تا مارچ 2016 وقت هست واز ان به بعد میره بالای 21 وما منتظر زمان مصاحبه هستیم اگه از مارچ بگذره دیگه به پسرم گرین کارت نمیدن یا زمان کارنت شدن مهم است خواهش میکنم جواب منو بدهید ابا لازم هست کاری انجام بدم ممنون
چرا کسی جواب نمی دهد خواهش می کنم این قانون cspa را توضیح دهید تاریخ کارنت شدن مهم است یا مصاحبه ممنون
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-18 ساعت 13:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-18 ساعت 13:47 توسط ssprotest.)
سلام
دوست عزیز برای قانون cspa تاریخ کارنت شدن مهمه. یعنی از زمانی که کیس شما کارنت میشه و به عبارتی ویزا برای کیس شما موجوده؛ سن فرزند شما freeze میشه و ثابت باقی می مونه.از اون تاریخ به بعد فرزند شما یک سال وقت داره تا برای permanent resident شدن اقدام کنه. مثل پر کردن فرم ds260. یا حتی مصاحبه!
این قانون این طوریه که بازه ی زمانی مابین priority date تا Approval date کیس شما رو از سن فرزند در زمان کارنت شدن پرونده تون کم میکنه. اگه سن ایشون پایین 21 بیاد هنوز هم واجد شرایط دریافت ویزا هست. اگه نه که دیگه کاری نمی شه کرد.
امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم.
موفق باشید
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 :
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-18 ساعت 13:18)ssprotest نوشته: سلام
دوست عزیز برای قانون cspa تاریخ کارنت شدن مهمه. یعنی از زمانی که کیس شما کارنت میشه و به عبارتی ویزا برای کیس شما موجوده؛ سن فرزند شما freeze میشه و ثابت باقی می مونه. حالا هر چه قدر پروسه مصاحبه و کلیرنس هم طول بکشه سن فرزند شما همون سنی در نظر گرفته میشه که ایشان توی تاریخ کارنت شدنتون داشته.
این قانون این طوریه که بازه ی زمانی مابین priority date تا Approval date کیس شما رو از سن فرزند در زمان کارنت شدن پرونده تون کم میکنه. اگه سن ایشون پایین 21 بیاد هنوز هم واجد شرایط دریافت ویزا هست. اگه نه که دیگه کاری نمی شه کرد.
موفق باشید دوست عزیز مطمینی زمانی که کارنت میشه هست؟؟؟؟
چون من شنیدم زمانی که میری برای مصاحبه
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-18 ساعت 16:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-18 ساعت 16:54 توسط ssprotest.)
بله دوست من
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 :
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-18 ساعت 17:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-18 ساعت 17:48 توسط m_vaziran.
دلیل ویرایش: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0ahUKEwisv8jHuLPKAhXqvnIKHYiEBvMQFggNMAE&url=https%3A%2F%2Fwww.uscis.gov%2Fgreen-card%2Fgreen-card
)
(2016-01-18 ساعت 13:38)shahabjafari نوشته: (2016-01-18 ساعت 13:18)ssprotest نوشته: سلام
دوست عزیز برای قانون cspa تاریخ کارنت شدن مهمه. یعنی از زمانی که کیس شما کارنت میشه و به عبارتی ویزا برای کیس شما موجوده؛ سن فرزند شما freeze میشه و ثابت باقی می مونه. حالا هر چه قدر پروسه مصاحبه و کلیرنس هم طول بکشه سن فرزند شما همون سنی در نظر گرفته میشه که ایشان توی تاریخ کارنت شدنتون داشته.
چون من شنیدم زمانی که میری برای مصاحبه پاسخ درست را دوست عزيزمون دادن !! فاصله زماني مابين priority date تا approval date كيستون را پس از كسر از سن فرزندتون نبايد بيشتر از ٢١ سال بشه ! اينهم آدرسش. https://www.google.com/url?sa=t&source=w...AUf-h37mJg
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-18 ساعت 17:43)m_vaziran نوشته: (2016-01-18 ساعت 13:38)shahabjafari نوشته: (2016-01-18 ساعت 13:18)ssprotest نوشته: سلام
چون من شنیدم زمانی که میری برای مصاحبه پاسخ درست را دوست عزيزمون دادن !! فاصله زماني مابين priority date تا approval date كيستون را پس از كسر از سن فرزندتون نبايد بيشتر از ٢١ سال بشه ! اينهم آدرسش. https://www.google.com/url?sa=t&source=w...AUf-h37mJg
دوست عزیز این هم سند موثقی که یه دوست عزیز قبلا در این رابطه گذاشته بودند که ثابت میکنه سن زمان کارنت شدن فریز میشه و دوست خوبمون مجید جان نیز تایید کردن[font='Helvetica Neue', 'Segoe UI', Helvetica, Arial, 'Lucida Grande', sans-serif][font='times new roman', 'new york', times, serif][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]سلام[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]دوستان عزیز این همون فرمول محاسبه قانون cspa هست که مستقیم از وب سایت رسمی اداره مهاجرت آمریکا برداشتم برای رفع ابهام اون دسته از عزیزان از جمله خودم که گمان داشتیم روز مصاحبه ملاک محاسبه هست یا روزی که پرونده هامون کارنت میشه. که با توجه به فرمول زیر میتونیم درک کنیم .[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]1. Alien''s Date of Birth:[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]2. Date Petition Filed:[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]3. Date Petition Approved:[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]4. Length of Time Petition Pending (#3 minus #2): طول پندینگ پرونده: ( مورد2- مورد 3)[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]5. Date Petition Became Current:[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]6. Date Visa Became Available (Later of #3 or #5):[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]7. Age of Alien on Date Visa Became Available : سن فرزندان در روزی که پرونده کارنت میشه: ( مورد1-مورد6)[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif](#6 minus #1):[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]8. Age for CSPA purpose: Age at time Visa Became :[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Available minus Length of Time Petition Pending[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif](#7 minus #4): مورد 7 منهای مورد 4 کنید اگه سنتون آمد زیر 21 واجد شرایط هستید.[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]این فرمول بالا مستقیم از اداره مهاجرت آمریکا برداشتم که دولت آمریکا بخش نامه ی اونو برای همه ی کنسولگری فرستاده هست. شما میتونید این برگه ضمیمه پروندتون در روز مصاحبه کنید که اگر خدای ناخواسته آفیسر گیج بود به هر دلیلی با دلیل و منطق بهشون نشون بدید که مطابق همین بخش نامه ی خود دولت آمریکا و با توجه به پرونده های خودتون از این قانون استفاده کنید.[/font]
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]http://travel.state.gov/visa/laws/telegr..._1369.html[/font][/font][/font]
[font='Helvetica Neue', 'Segoe UI', Helvetica, Arial, 'Lucida Grande', sans-serif][url=https://aa-mg6.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=9g2d65kn2qlqg#][/url][/font]
|