کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
خلاصه وضعیت گروه F4
تاریخ مهم همان current شدن است من در حال حاضر 24 سالمه و طبق قانون cspa و ایمیل خایی که به ان ها زدم اسمم اضافه شد و واجد شرایط شدم.
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان: ssprotest ، alireza88
با سلام و خوشحالم که مشکل سایت یر طرف شد!
لطفا من رو راهنمایی کنید با توجه به اطلاعات زیر در چه مرحله ای هستم( لازم به ذکراست مرحله صبر رو می دونم):

اقدام از طریق خواهر سال 2010
24 دسامبر 2014 اولین نامه با شماره پرونده : WAC 10##########
29 سپتامبر 2015 نامه ای آمد که در اون خواسته شده آدرس دقیقم رو اعلام کنم : ...old or bad mailing address
و همچنین کیس نامبر من رو هم اعلام کردن ANK2014#######
ما آدرس پستی دقیق رو هم ارسال کردیم و حالا باید چه اتفاقی تا چند سال آینده بیافته؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-20 ساعت 13:57)ehsan1991 نوشته:  تاریخ مهم همان current شدن است من در حال حاضر 24 سالمه و طبق قانون cspa و ایمیل خایی که به ان ها زدم اسمم اضافه شد و واجد شرایط شدم.

اقای احسان براتون نامه هم ارسال شد از nvc ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-31 ساعت 18:52)azb2003 نوشته:  
(2016-01-20 ساعت 13:57)ehsan1991 نوشته:  تاریخ مهم همان current شدن است من در حال حاضر 24 سالمه و طبق قانون cspa و ایمیل خایی که به ان ها زدم اسمم اضافه شد و واجد شرایط شدم.

اقای احسان براتون نامه هم ارسال شد از nvc ؟

بله در جواب ایمیلم بک نامه امد که گفت CSPA شما بررسی می شود و نتیجه اعلام میشه و بعدش هم یک نامه امد که شما از نظر NVC طبق این فانون اکی هستین و بعد اسمم را اضافه کرد
F4
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان ویزای مهاجرتی کسی این ماه نامه مصاحبه دریافت نکرده ؟
F4
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان لطفا راهنمایی کنید فوریه

ما 2 march وقت سفارت داریم تمام مدارکی که برای nvc ترجمه کردیم را فرستادیم ، ما اصل ترجمه را فرستادیم و کپی ان را برای سفارت نگه داشتیم ایا منظور از مدارک اورجینال اصل مدارک همان شناسنامه و کارت ملی خودمان است یا ترجمه اصلی را می حواهد و ما دوباره باید مدارک را ترجمه کنیم که اصل ترجمه را با خد به سفارت ببریم ، خواهش می کنم دوستان سریع تر جواب بدین.
F4
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-03 ساعت 00:51)ehsan1991 نوشته:  دوستان لطفا راهنمایی کنید فوریه

ما 2 march وقت سفارت داریم تمام  مدارکی که برای nvc ترجمه کردیم را فرستادیم ، ما اصل ترجمه را فرستادیم و کپی ان را برای سفارت نگه داشتیم ایا منظور از مدارک اورجینال اصل مدارک همان شناسنامه و کارت ملی خودمان است یا ترجمه اصلی را می حواهد و ما دوباره باید مدارک را ترجمه کنیم که اصل ترجمه را با خد به سفارت ببریم ، خواهش می کنم دوستان سریع تر جواب بدین.
سلام دوست عزیز
اصل مدرک و اصل ترجمه رو باید همراه خودتون ببرید. کارت ملی و ترجمه ش رو نمی خواد مگر اینکه توی نامه مصاحبه ازتون خواسته باشن!
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan1991

ما 2 march وقت سفارت داریم تمام  مدارکی که برای nvc ترجمه کردیم را فرستادیم ، ما اصل ترجمه را فرستادیم و کپی ان را برای سفارت نگه داشتیم ایا منظور از مدارک اورجینال اصل مدارک همان شناسنامه و کارت ملی خودمان است یا ترجمه اصلی را می حواهد و ما دوباره باید مدارک را ترجمه کنیم که اصل ترجمه را با خد به سفارت ببریم ، خواهش می کنم دوستان سریع تر جواب بدی
آقا احسان سلام
 یه سئوال داشتم. شما بغیر از نامه ای که ان وی سی فرستاد و تاریخ مصاحبه و مدارک مورد نیاز رو  جهت بردن به سفارت بهتون اعلام کرد نامه دیگری هم از خود سفارت دریافت کردی؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

ما 2 march وقت سفارت داریم تمام  مدارکی که برای nvc ترجمه کردیم را فرستادیم ، ما اصل ترجمه را فرستادیم و کپی ان را برای سفارت نگه داشتیم ایا منظور از مدارک اورجینال اصل مدارک همان شناسنامه و کارت ملی خودمان است یا ترجمه اصلی را می حواهد و ما دوباره باید مدارک را ترجمه کنیم که اصل ترجمه را با خد به سفارت ببریم ، خواهش می کنم دوستان سریع تر جواب بدین.

آقا ehsan لطف کنید ، بفرمایید priority date شما چی بوده ، چون برای ما sep 2003 هست، در اینصورت به ما کمک میکنید حدود وقت مصاحبه را متوجه شیم. ممنون.

‎Category : F4
Priority ‎Date : September-2003‎
Interview : ‎October-2016‎
Embassy : ‎Abudhabi‎‎
Result : ‎Administrative Processing‎
Updates : 4,5,10,11,12,18,26 October‎
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من 2 march وقت دارم هتل خوب با قیمت مناسب کسی سراغ داره؟نزدیک دکتر و سقارت . مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-07 ساعت 00:55)azb2003 نوشته:  سلام دوستان من 2 march وقت دارم هتل خوب با قیمت مناسب کسی سراغ داره؟نزدیک دکتر و سقارت . مرسی

سلام دوست عزیز
کدوم سفارت هستین؟
من اپلیکیشن booking رو بهتون پبشنهاد میدم. هم اپ اندرویدش موجوده هم ios. اونجا آدرس سفارت رو که وارد کنید نزدیکترین هتل ها رو بهتون پیشنهاد میده. در ضمن از توی خود اپ هم می تونید هتل مورد نظرتون رو رزرو کنید. 
سایتش هم هست به آدرس booking.com. 
از توی سایتش هم می تونید رزرو کنید. 
موفق باشید.
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، storagemeter
(2016-02-06 ساعت 17:02)مهسا20132013 نوشته:  

ما 2 march وقت سفارت داریم تمام  مدارکی که برای nvc ترجمه کردیم را فرستادیم ، ما اصل ترجمه را فرستادیم و کپی ان را برای سفارت نگه داشتیم ایا منظور از مدارک اورجینال اصل مدارک همان شناسنامه و کارت ملی خودمان است یا ترجمه اصلی را می حواهد و ما دوباره باید مدارک را ترجمه کنیم که اصل ترجمه را با خد به سفارت ببریم ، خواهش می کنم دوستان سریع تر جواب بدی
آقا احسان سلام
 یه سئوال داشتم. شما بغیر از نامه ای که ان وی سی فرستاد و تاریخ مصاحبه و مدارک مورد نیاز رو  جهت بردن به سفارت بهتون اعلام کرد نامه دیگری هم از خود سفارت دریافت کردی؟؟؟

نه دوست عزیز نامه ای از سفارت دریافت نکردیم
F4
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-06 ساعت 18:55)Farzad_2815 نوشته:  

آقا ehsan لطف کنید ، بفرمایید priority date شما چی بوده ، چون برای ما sep 2003 هست، در اینصورت به ما کمک میکنید حدود وقت مصاحبه را متوجه شیم. ممنون.

priority date : nov 2002 ، ان شاالله به زودی نامه مصاحبه را دریافت می کنید اوایل هر ماه میلادی منتظر ان یاشید.
F4
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان: Farzad_2815
سلا م دوستان
بالاخره کیس ما هم کامپلیت شد حالا منتظر تاریخ مصاحبه هستیم
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
تشکر کنندگان: واهيك آقاجاني ، battosai ، مهسا20132013
سلام دوستان
مشکل مهمی برام پیش اومده لطفا کمک کنید
بعد از حدود 12 سال انتظار نامه welcome letter از NVC برام اومده. اما مثل اینکه برادرم که برام درخواست اولیه را پر کرده الان رغبتی به اتمام کار نداره و همین جور داره دست دست میکنه و فرم ساپورت مالی را نمیخواد پر کنه. من حتی Fee ها رو هم نتونستم پرداخت کنم.

تو این شرایط آیا راه دیگه ای هم هست. میشه فرم ساپورت را بدون نیاز به پتیشنر به کس دیگه ای داد پر کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان