موضوعها: 1
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میدونه اگر ویزا توریستی بگیریم بعد در خود خاک کانادا میشه در زمان مدت ویزا اقدام به درخواست مهاجرت داد و شانس بیشتری است یا نه؟
کانفرمیشن 2013
تاریخ رویت نتایج: May 1 2012
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
آمریکا آمریکا ما داریم می یاییم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.لطفا اساتيد راهنمايي كنيد.راستش من 26ساله و ليسانس زيست شناسي هستم و همسرم هم 31ساله و ديپلمه هستش.ميخواييم هر طور شده از ايران بريم در حداقل زمان.ما واسه كشور چك اقدام كرديم و هنوز در دست بررسي هستش ولي زياد اميدي نداريم به گرفتن ويزاي چك.از لحاظ وضعيت مالي هم بد نيستيم.و داراييمون به 500ميليون ميرسه.ولي فكر كنم واسه مهاجرت از طريق سرمايه گذاري كافي نباشه.در ضمن دختر عمه ي همسرم كانادا توي ساسكاچوان هستن كه گفته ميتونه واسمون اقدام كنه.ولي زمان طولاني تري رو ميطلبه.نميدونم بايد چيكار كرد.ميشه راهنمايي كنيد لطفا
-"خداوندا من با تمام کوچکیم یک چیز از تو بیشتر دارم و آن هم خدای است که من دارم و تو نداری
دکتر علی شریعتی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
جواب ارسال اوليه كه از سيدني هستش بين 1 تا 3 ماه طول مي كشه. اگه مدارك ارسالي مشكلي نداشته باشه يه email مياد كه توش يه شماره نوشته شده ولي اون شماره reference no هستش . تو اون نامه 120 روز وقت هست تا مداركي كه در چك ليست سفارتي كه انتخاب كردين رو اماده كنين. بعد از ارسال كليه مدارك درخواستي به سفارت مثلا سوريه يه email جديد مياد كه تو اون شماره اي ذكر شده كه مي تونين برين تو سايت و مراحل پروسه رو ببينين. مي گن اين نامه بين 1 هفته تا يك ماه طول مي كشه.( اينو مطمئن نيستم)
رهايي آرزو و گير ندادن به آن! با همه وجود، رويا را به كاينات دادن و منتظر سخاوت بيكران روزگار بودن، راز بيبديل به آرزو رسيدن است.[/quote]
موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
میشه بگید این فوانین چیه؟
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
دوست گرامی
با عرض پوزش این سایت در راستای کمک به افرادی که میخواهند از طرق قانونی مهاجرت نمایند فعالیت میکند و بحث در مورد پناهندگی و مهاجرت غیر قانونی را در دستور کار خود ندارد
شایان ذکر است که چنین بحثهایی میتوانند به تداوم فعالیت سایت لطمات جبران ناپذیری وارد آورند که به یقین مورد خواست کاربران نخواهد بود لذا خواهشمندم چنین سوالاتی را در مهاجرسرا مطرح نفرمایید
امیدوارم مشکل شما هر چه زودتر حل شود
این تایپیک بسته شد
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2010-07-02 ساعت 15:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-25 ساعت 17:13 توسط ParsTrader.)
بر اساس قانون جدید تا اطلاع ثانوی پرونده سرمایه گذاری فدرال پذیرفته نمی شود
براساس قانون جدید متقاضی باید 1.6 ملیون دلار سرمایه داشته باشد(قبلا 800.000 دلار بود) وبرای مدت 5 سال 800.000 دلار سرمایه گذاری انجام دهد (قبلا 400.000 دلار) ویا با پرداخت 180 هزار دلار سرمایه گذاری بدون بازگشت اقدام به دریافت اقامت نماید( قبلا 120.000 دلار )
البته تا حدود 3 ماه دیگر همچنان متقاضیان می توانند از سرمایه گذاری از طریق کبک با استفاده از همان نرخهای قبلی اقدام به مهاجرت نمایند ولی احتمالا بعد از ان کبک هم قوانین خود را به شکل قوانین فدرال در خواهد اورد
http://www.workpermit.com/news/2010-07-0...pended.htm
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان عزیز.
من یه سوال اساسی داشتم اون اینه که الان با توجه به تبلیغات گسترده ی این شرکت ها در شبکه ها و وجود وکیل های مختلف و همچنین رنج قیمت های مختلفی که پیشنهاد میشه 8 ملیون و ... و وجود کلک و حقه های بسیار در این دوره زمونه، اصلاً برای مهاجرت به کانادا باید خود فرد اقدام بکنه یا به این شرکت ها بسپاره ؟
مثلاً میگن برای 4 نفر اگر از طریق Skilled-Workers امتیاز مورد نظر رو سرپرست خانواده کسب کنه حدود 8 میلیون تومان در می آد... آیا این صحت داره ؟
این شرکت ها قابل اعتماد هستند یا نه؟
ممنون !
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
2010-07-24 ساعت 13:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-28 ساعت 13:32 توسط indmehdi.)
در تأييد صحبت دوستمون (USER) بايد اين نكته رو هم بگم كه من سال 2008 خودم و بدون كمك هيج وكيل يا شركتي اقدام كردم. براي كلاس (Skilled Worker)
اون موقع براي Money Order رفتم سفارت كانادا توي تهران و همونجا بصورت نقدي پرداخت كردم و يه رسيد دوبرگي گرفتم و برگه زرد رنگ رو همراه فرمهام فرستادم واسه سفارت كانادا در سوريه.
دوستاي عزيز توجه كنن كه همه مراحل كار و حتي نحوه محاسبه امتيازات توي سايت www.cic.gc.ca بطور كامل توضيح داده شده.
فقط يه كم زمان لازم داره كه بشينين و مطالعه كامل كنين. اينطوري نياز به پرداخت اين پولهاي بي مورد هم ندارين.
اين وكلا براي كساني خوب هست كه يا وقت ندارند! يا پول خيلي زياد دارند و يا حتي زبان را در حد كم هم نمي دونند!
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دست شما درد نکنه، خیلی عالی بود.
من می خواستم بپرسم که سطح زبان فرزندان و همسر هم تو پروسه تاثیر داره؟