کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به کانادا- فدرال
salam,
Man hodoude 2 mahe ke file Numbere 2 ro gereftam,mikhastam bebinam kasi hast ke in marhala ro pass karde bashe va etela dare ke hodudan cheghadr zaman mibare ke bad az file numbere dovom formhay emedicalo befrestan va osulan bad az in marhale chegadr tool mikeshe ke visa request biad?

سلام،
من حدود ۲ ماه که فایل نامبر ۲ رو گرفتم،می‌خواستم ببینم کسی‌ هست که این مرحل رو پاس کرده باشه و اطلاع داره که حدوداً چقدر زمان میبره که بد از فایل نامبر دوم فرمهای مدیکالو بفرستن و اصولا بد از این مرحله چقدر طول میکش که ویزا ریکوئست بیاد؟

مهاجرسرا انجمنی به زبان فارسی است. لطفاً به جای پینگلیش مطالب را به فارسی تایپ کنید. این کار علاوه بر افزایش خوانایی به جستجوی مطالب هم کمک می‌کند. اگر صفحه کلید فارسی ندارید می‌توانید از منابع زیر استفاده کنید:

به‌نویس: http://www.behnevis.com
نویسه‌گردان گوگل: http://www.google.com/transliterate/Persian
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان یک سوال داشتم
من دوستم شوهرش در کانادا بورس شده و یک ساله که اونجاست حالا دوستم اقدام کرده و سفارت ویزا رو داده حالا شرایطش چطوری میشه اجازه کار اونجا داره؟ تا وقتی که شوهرش اونجاست اونم میتونه بمونه ؟ بعدش چی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: afsoun
بستگی به نوع ویزای دوستتون داره.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-08-07 ساعت 10:48)khatoun نوشته:  salam,
Man hodoude 2 mahe ke file Numbere 2 ro gereftam,mikhastam bebinam kasi hast ke in marhala ro pass karde bashe va etela dare ke hodudan cheghadr zaman mibare ke bad az file numbere dovom formhay emedicalo befrestan va osulan bad az in marhale chegadr tool mikeshe ke visa request biad?

سلام،
من حدود ۲ ماه که فایل نامبر ۲ رو گرفتم،می‌خواستم ببینم کسی‌ هست که این مرحل رو پاس کرده باشه و اطلاع داره که حدوداً چقدر زمان میبره که بد از فایل نامبر دوم فرمهای مدیکالو بفرستن و اصولا بد از این مرحله چقدر طول میکش که ویزا ریکوئست بیاد؟

مهاجرسرا انجمنی به زبان فارسی است. لطفاً به جای پینگلیش مطالب را به فارسی تایپ کنید. این کار علاوه بر افزایش خوانایی به جستجوی مطالب هم کمک می‌کند. اگر صفحه کلید فارسی ندارید می‌توانید از منابع زیر استفاده کنید:

به‌نویس: http://www.behnevis.com
نویسه‌گردان گوگل: http://www.google.com/transliterate/Persian
پاسخ
تشکر کنندگان: khatoun
سلام من 15سالمه و داییم در کانادا قییم من در این صورت میتونم ویزای کانادا رو بگیرمShy
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2007-08-19 ساعت 19:31)admin نوشته:  توافق‌نامه استفاده از سایت

۵- کاربران می‌بایست به هنگام ارسال موضوع جدید از عنوانی مناسب استفاده نمایند. این عنوان می‌بایست در نشان‌دهنده محتوای آن موضوع باشد. استفاده از عنوان‌هایی مانند «درخواست کمک» یا «راهنمایی کنید» مجاز نیست. مدیران مجازند ارسال‌های مشکل دار را ویرایش یا پاک کنند.

طبق ماده 5 توافق نامه استفاده از سایت عنوان انخابی توسط شما غیر قانونی است.

لطفا به قوانین سایت احترام بگذارید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: OMID_R
سلام دوست عزيز من بهت توصيه ميكنم قبل از اقدام با چند تا وكيل كه هم براي كبك اقدام مي‌كنه هم براي فدرال مشورت كن ، به اين نكته توجه كن كه جلسه اول مشاوره رايگان است و وكيل شما را درست راهنمايي كنه و فقط به فكر راحتي كار خوش نباشه. بعد اگر تصميم گرفتي براي كبك اقدام كني من ميتونم راهنماييت كنم تا بدون وكيل اقدام كني. اين پروسه بسيار راحته و تو 8 ماهي كه تا مصاحبه وقت داري ميتوني به راحتي فرانسه تو به حد مورد نياز برسوني. اينطوري ميتوني اين 5-6 ميليون را نگه داري تو كانادا خرج كني به جاي اينكه بدي به وكيل. من خودم براي كبك كارهامو خودم انجام دادم و موفق شدم . فقط كافيه قدم اول را بر داري ..........
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، baran2020 ، rasa
سلام فكر كنم اگه همه صفحات سايت را مطالعه كني بتوني اطلاعات مفيدي بدست بياري .
من براي كبك اقدام كردم هر سوالي داري ميتوني بپرسي تا جائيكه بتونم كمك ميكنم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
در گرفتن امتیاز آیا رفتن سربازی جزو سابقه بیمه و کار حساب میشه ؟؟ایا 2نفر ( زن وشوهر ) برای رفتن هر دو باید آیلتس رو داشته باشند ؟؟؟
2013 I WIN
پاسخ
تشکر کنندگان: kaizen
سلام دوستان
من الان در یکی از دانشگاه های اروپا مشغول تحصیل هستم در مقطع کارشناسی ارشد. یک ماهه که وارد سوئد شدم و اقامت چهارده ماهه دارم.
الان می خواهم برای مهاجرت به کانادا اقدام کنم اما با یک مسئله برخورد کردم و اون اینکه مدارکم را باید به آفیس لندن بفرستم یا دمشق؟
چون که توی سایت cic نوشته می تونید از اونجایی که اقامت دارید اقدام کنید. حالا متنی که باعث تردید من شده را به صورت Bold می آورم شما نظر بدید که اگه من اقامت یک ساله داشته باشم کافیه که از لندن اقدام کنم یا این که باید حتماً یک سال سوئد بوده باشم تا بتونم از لندن اقدام کنم؟

4. Determine where you must submit your application.

You must submit your application to the correct visa office. That is the visa office that serves your country of nationality or the country where you have been legally admitted for at least one year.

با تشکر از همه ی شما دوستان عزیز
پاسخ
(2010-08-11 ساعت 16:43)bobby نوشته:  در گرفتن امتیاز آیا رفتن سربازی جزو سابقه بیمه و کار حساب میشه ؟؟ایا 2نفر ( زن وشوهر ) برای رفتن هر دو باید آیلتس رو داشته باشند ؟؟؟
سلام دوست عزیز
به نظر من شما از هر جایی که بتون گواهی کار مرتبط بگیرین جزء سابقه کارتون محسوب میشه
ضمنا مدرک زبان فقط برای متقاضی اصلی نیاز هست
پاسخ
تشکر کنندگان: bobby ، kaizen
(2010-08-11 ساعت 16:43)bobby نوشته:  در گرفتن امتیاز آیا رفتن سربازی جزو سابقه بیمه و کار حساب میشه ؟؟ایا 2نفر ( زن وشوهر ) برای رفتن هر دو باید آیلتس رو داشته باشند ؟؟؟

سربازی به منزله سابقه کار حساب می شود. اگر 1- در پنج سال اخیر اتفاق افتاده باشد، 2- سربازی شما متناسب با رشته تحصیلی و شغل شما باشد. به عنوان مثال اگر یک بیولوژیست در بیمارستان و در آزمایشگاه تشخیص طبی سربازی را گذرانده باشد جزو سوابق کار محسوب می شود. ناگفته پیداست که رسته و محل خدمت سربازی روی کارت پایان خدمت مشخص است. که در مورد مثال بالا روی کارت رسته خدمتی را اینطور می نویسند: بهداشت و درمان.

در مورد بیمه سربازی زیاد سختگیری نیست. اصولا بیمه را تا برای مشاغل آزاد و خویش فرما درخواست می کنند. (از روی تجربه: کیس هایی کار دولتی را هیچگاه ندیده ام که درخوات بیمه کنند. اما مشاغل آزاد را چند نمونه دیده ام که درخواست سوابق پرداخت بیمه می کنند.)

مدرک زبان نیز فقط برای متقاضی اصلی درخواست می شود. چه IELTS و چه TEF.
(2010-08-11 ساعت 18:55)Abraham نوشته:  سلام دوستان
من الان در یکی از دانشگاه های اروپا مشغول تحصیل هستم در مقطع کارشناسی ارشد. یک ماهه که وارد سوئد شدم و اقامت چهارده ماهه دارم.
مدارکم را باید به آفیس لندن بفرستم یا دمشق؟
اگه من اقامت یک ساله داشته باشم کافیه که از لندن اقدام کنم یا این که باید حتماً یک سال سوئد بوده باشم تا بتونم از لندن اقدام کنم؟

4. Determine where you must submit your application.

You must submit your application to the correct visa office. That is the visa office that serves your country of nationality or the country where you have been legally admitted for at least one year.

با تشکر از همه ی شما دوستان عزیز

مطابق با همین بند، شما که اقامت 14 ماهه دارید (هر چند هنوز یک ماه است وارد سوئد شده اید) می توانید مدارک خود را به سفارت کانادا در لندن ارسال کنید.
این بند تصریح می کندکه: ... کشور ملیت شما (ایران) یا کشوری که در آن به صورت قانونی حداقل برای یک سال مجوز اقامت دارید.

بنابراین شما می توانید برای هر دو سفارت مدارک را ارسال کنید. اما ساده تر سفارت کانادا در لندن است.
پاسخ
تشکر کنندگان: Abraham ، bobby ، nochen ، kaizen ، mavarfan
سلام
من میخواستم بدونم کهدر دریافت اقامت از طریق ازدواج آیا مصاحبه قبل از دریافت file number است یا بعد از آن چون من file numberرا گرفتم و میخواستم بدونم کی ملوم میشه که برای مصاحبه باید بروم یا نه .
و دیگر اینکه آیا این دو ماهی که طول کشید تا file number را بدهند وprocess را شروع کنند جز زمان آن حساب نمیشود .
لطفا اگر کسی هر گونه اطلاعات یا تجربه ای در این زمینه دارد برای من بنویسد .
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
Question 
درود

من در ژانویه ٢٠٠٧ برای ویزای FSW اقدام کردم.

در ماه سپتامبر ٢٠٠٩ یک ایمیل دریافت کردم که در اون از من خواسته شد اگه میخوام پرونده م رو لغو کنم بهشون اطلاع بدم و چنانچه جوابی ندم برداشتشون اینه که من قصد ادامه دارم.

چنین ایمیلی برای دو نفر از دوستانم (که یکی زودتر و یکی همزمان با من اقدام کرده بود) نیومده.

١. آیا این بدین مفهومه که پرونده من زودتر برای بررسی ارسال شده؟
٢. آیا می شه به طور تقریبی پیش بینی کرد که تا چه مدت دیگه از من مدارک رو می خوان؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

آیا اگر کسی بتونه اقامت کانادا رو بگیره میتونه سایر اعضاء خانواده اش رو ( البته درجه1 ) , رو هم به کانادا ببره و برای اونها هم اقامت بگیره؟
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان