کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به کانادا- فدرال
سلام
پاسخ سوال اول: بله مي توانيد
پاسخ سوال دوم: بهترين راه مطالعه publication يك استاد و سوال از وي در باره كارهاي اوست.

(2010-10-04 ساعت 02:04)jaberbk نوشته:  سلام آقا جابر هستم 19 ساله دانشجویه کامپیوتر گرگان،از اطلاعاتی که شما در سایت به دو قسمت مهاجرت و تحصیل در کانادا تقسیم کردید من به این نتیجه رسیدم که برای ورود به کانادا از راه مهاجرت و راه تخصص آسون تره،خوب من یه سوال داشتم اگه کسی از راه تخصص مثلا با مدرک لیسانس بره کانادا می تونه برای ادامه تحصیل هم اقدام بکنه البته کنار همون کار یا تخصصی که داره، و سوالی دیگه ای که داشتم **(البته شاید با این تاپیک ربطی نداشته باشه)** ،اینه که من چطور می تونم با یه ایرانی که حالا بگیم استاد دانشگاه باشه در دانشگاهای کانادا ارتباط بر قرار کنم آیا شما کسی رو میشناسید؟

بزودي دو چك ليست مورد نظر رو در پست اول قرار مي دهم كه بايد مدارك اون به كانادا ارسال شوند.
نمره زبان شما هم عاليست.

(2010-10-12 ساعت 09:24)leienzio نوشته:  سلام
ميشه لطف كنيد راهنمايي كنيد كه:
براي اينكه فايل نامبر رو در يافت كنم دقيقا كدوم مدارك و فرم ها رو بايد در مرحله اول به كانادا بفرستم ؟
نمره ielts من 6.5 شده كافيه ؟
ممنون

پاسخ
تشکر کنندگان: kaizen ، mavarfan
(2010-10-12 ساعت 11:43)User نوشته:  سلام
پاسخ سوال اول: بله مي توانيد
پاسخ سوال دوم: بهترين راه مطالعه publication يك استاد و سوال از وي در باره كارهاي اوست.

(2010-10-04 ساعت 02:04)jaberbk نوشته:  سلام آقا جابر هستم 19 ساله دانشجویه کامپیوتر گرگان،از اطلاعاتی که شما در سایت به دو قسمت مهاجرت و تحصیل در کانادا تقسیم کردید من به این نتیجه رسیدم که برای ورود به کانادا از راه مهاجرت و راه تخصص آسون تره،خوب من یه سوال داشتم اگه کسی از راه تخصص مثلا با مدرک لیسانس بره کانادا می تونه برای ادامه تحصیل هم اقدام بکنه البته کنار همون کار یا تخصصی که داره، و سوالی دیگه ای که داشتم **(البته شاید با این تاپیک ربطی نداشته باشه)** ،اینه که من چطور می تونم با یه ایرانی که حالا بگیم استاد دانشگاه باشه در دانشگاهای کانادا ارتباط بر قرار کنم آیا شما کسی رو میشناسید؟

بزودي دو چك ليست مورد نظر رو در پست اول قرار مي دهم كه بايد مدارك اون به كانادا ارسال شوند.
نمره زبان شما هم عاليست.

(2010-10-12 ساعت 09:24)leienzio نوشته:  سلام
ميشه لطف كنيد راهنمايي كنيد كه:
براي اينكه فايل نامبر رو در يافت كنم دقيقا كدوم مدارك و فرم ها رو بايد در مرحله اول به كانادا بفرستم ؟
نمره ielts من 6.5 شده كافيه ؟
ممنون

ممنونم
بابت زحماتي كه ميكشيد و اينكه سوالاتمون رو جواب ميدينSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: kaizen
با سلام
من چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
آیا مدرک زبان انگلیسی و فرانسه رو همون ابتدا باید با مدارک دیگه ارسال کنیم؟ من الان دارم کلاس انگلیسی میرم و همسرم کلاس فرانسه...
اگر متقاضی اصلی همسر من باشه و بتونه اقامت رو بگیره من و دخترمون هم میتونیم باهاش بریم یا اینکه اول باید همسرم 1 سال بره بعدا ما بریم؟؟؟؟
مدیر عزیز آیا ممکنه کمی هم در مورد قوانین کبک توضیح بدید؟؟؟ (اگر این بحث به اینجا مربوط نمیشه راهنمایی کنید...ممنون).
پاسخ
تشکر کنندگان: kaizen ، mavarfan
اگر کسی گواهی موقت فارغ التحصیلی داشته باشه یعنی اصل مدرک دستش نباشه چی کار باید بکنه؟ این مدرک رو میشه ترجمه کرد؟؟؟ فکر کنم این مشکل خیلیها باشه...لطفا یکی جواب بده
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام ممنون از لينك ها
من اگه job offer بگيرم امتيازم جور ميشه كه توي امتياز بندي نوشته 5 امتياز براي arranged employment و 10 امتياز براي job offer كه ميشه 15 امتياز, البته اينجا هم يه سوال برام پيش مياد كه چون هر دو موضوع بالاخره به job offer ربط داره 15 امتياز ميشه يا 10 ?,راستش اگه بخوام job offer بگيرم طول ميكشه از طرفي هم ميخوام پروندم به جريان بيفته و جزو 1000 تا باشم.
الان من چه كنم چه طور اونا رو قانع كنم كه JOB OFFER خواهم گرفت و به من فرصت بدن ؟
همين سوال رو براي آزمون TEF هم دارم. كه اونم تا 3 يا 4 ماه ميتونم امتحنش رو بدم و نمرش رو بفرستم , تا امتيازم بالا بره.
لطفا راهنمائيم كنيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: kaizen
چرا هیچ کس جواب نمیده؟؟؟؟
من میخواستم بدونم آیا بدون وکیل اقدام کردن ریسکش بالا نیست؟؟؟ بخصوص که ما تا حالا application پر نکردیم و تجربه ای نداریم.با یه وکیل تو کبک صحبت کردیم 4500 دلار دستمزد میخواد...خواهش میکنم راهنمایی کنید...آیا بدون وکیل میشه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arshida
(2010-10-14 ساعت 13:38)baran2020 نوشته:  چرا هیچ کس جواب نمیده؟؟؟؟
من میخواستم بدونم آیا بدون وکیل اقدام کردن ریسکش بالا نیست؟؟؟ بخصوص که ما تا حالا application پر نکردیم و تجربه ای نداریم.با یه وکیل تو کبک صحبت کردیم 4500 دلار دستمزد میخواد...خواهش میکنم راهنمایی کنید...آیا بدون وکیل میشه؟؟؟؟
بله بدون وکیل میشه بهتر هم هست در حقیقت این افراد که ما بهشون میگیم وکیل , نماینده ما هستند و فرم ها را برامون پر می کنند و پست مدارک و ارسال پول را انجام می دن.
بعدش هم توی سایت کانادا راهنمای پر کردن فرمها هست می تونی اون را دانلود کنی و از روی اون فرمهات رو پر کنی.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

پاسخ
تشکر کنندگان: baran2020
سلام
من سال 2007 Feb, فایل نامبرمو گرفتم کسی از دوستان هست بدونه در حال حاضر سفارت مشغول بررسی پرونده های کدوم ساله؟ و چقدر طول میکشه مثلا اگه در حال حاضر داره سال 2005 بررسی میکنه چقدر طول میکشه؟؟ 1 سال 2 سال .. چقدر ؟؟Big Grin
متاسفانه یکم شرایط اطلاع رسونی عجیب غریب شده هر کسی یه چیزی میگه. آدم وقتی این حرف ها رو میشنوه دلش یه هو میریزه روحیشو از دست میده!Sad

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-10-14 ساعت 14:26)arshida نوشته:  
بله بدون وکیل میشه بهتر هم هست در حقیقت این افراد که ما بهشون میگیم وکیل , نماینده ما هستند و فرم ها را برامون پر می کنند و پست مدارک و ارسال پول را انجام می دن.
بعدش هم توی سایت کانادا راهنمای پر کردن فرمها هست می تونی اون را دانلود کنی و از روی اون فرمهات رو پر کنی.

ممنون از پاسختون.ممکنه بگید از کجای اون سایت میتونم راهنما رو دانلود کنم؟؟؟ و اینکه بدون وکیل چجوری میشه پول رو واریز کرد؟؟
یه چیز دیگه.....این وکیلی که باهاش حرف زدیم میگه شما رو برای مصاحبه آماده میکنم و میگم چه سوالهایی میپرسن...میشه همچین چیزی؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-08-11 ساعت 11:43)MARYAM10512 نوشته:  سلام دوست عزيز من بهت توصيه ميكنم قبل از اقدام با چند تا وكيل كه هم براي كبك اقدام مي‌كنه هم براي فدرال مشورت كن ، به اين نكته توجه كن كه جلسه اول مشاوره رايگان است و وكيل شما را درست راهنمايي كنه و فقط به فكر راحتي كار خوش نباشه. بعد اگر تصميم گرفتي براي كبك اقدام كني من ميتونم راهنماييت كنم تا بدون وكيل اقدام كني. اين پروسه بسيار راحته و تو 8 ماهي كه تا مصاحبه وقت داري ميتوني به راحتي فرانسه تو به حد مورد نياز برسوني. اينطوري ميتوني اين 5-6 ميليون را نگه داري تو كانادا خرج كني به جاي اينكه بدي به وكيل. من خودم براي كبك كارهامو خودم انجام دادم و موفق شدم . فقط كافيه قدم اول را بر داري ..........

سلام ممنون که دلگرمی میدید! آیا ممکنه من با شما مستقیما صحبت کنم؟ من و شوهر و دخترم میخوایم برای کبک اقدام کنیم...چون هیچ تجربه ای در پر کردن فرمها نداریم با یه وکیل صحبت کردیمومیگه 4500 دلار دستمزد میخواد..اما اگر کسی باشه که ما رو راهنمایی کنه دیگه مجبور نمیشیم این پول رو بدیم.البته نمیخوام مزاحمتی برای شما ایجاد کنم...
پاسخ
تشکر کنندگان:
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/quebec/index.asp آدرس سایت اینه.فکر کنم راhow to applyرا کلیک کن ودر قسمت Obtain and print the correct application package.
The package includes the application guide and all the forms you need to fill out. Download and print the application package.

روی قسمت دانلود کلیک کنید و فرمها و راهنما را دانلود کن.پول هم صرافی ها میفرستند یا اگر آشنایی در کشور دیگه دارید که می تواند برای شما پول و بفرسته و رسید را بهتون بده. در ضمن فکر کنم دفتر سفارت کانادا در تهران هم اینکار رو انجام بده ولی خیلی مطمئن نیستم میتونید بپرسید.
برای مصاحبه هم از بچه هایی که رفتن میتونید بپرسید که سوالات چیه.
در هر صورت اگر هم به مترجم بدید فرمها را کمکتون پر کنه هنوز فکر کنم خیلی خیلی به نفع تونه

(2010-10-16 ساعت 14:17)baran2020 نوشته:  
(2010-10-14 ساعت 14:26)arshida نوشته:  

ممنون از پاسختون.ممکنه بگید از کجای اون سایت میتونم راهنما رو دانلود کنم؟؟؟ و اینکه بدون وکیل چجوری میشه پول رو واریز کرد؟؟
یه چیز دیگه.....این وکیلی که باهاش حرف زدیم میگه شما رو برای مصاحبه آماده میکنم و میگم چه سوالهایی میپرسن...میشه همچین چیزی؟؟؟

کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

پاسخ
تشکر کنندگان:
با عرض سلام و دورود بر شما
من سه سوال داشتم :
1) مدرک بنده حدود 10 روز پیش صادر شده و کارشناسی ارشد معماری میباشد - ولی مدرک صادره همانطور که میدانید مدرک موقت است . میخواستم بدونم که این مدرک برای کانادا قابل قبول است یا خیر ؟
2)آیا سابقه کار قبل از لیسانس پذیرفته است یا خیر ؟ چون بنده ابتدا لیسانس گرفتم و سپس مجددا کنکور داده و ارشد پذیرفته شدم (مدرک لیسانسم هم معماری بوده است)
3)من برای سابقه کارم بیمه ای ندارم . آیا مشکلی دارد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
به تاپيك مصاحبه دمشق برای مهاجرت به کانادا-کبک: http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1637 مراجعه كنيد تا با سوالات مصاحبه آشنا شويد. (هرچند ديگر قالب مشخصي براي سوال هاي مصاحبه وجود ندارد)

سفارت كانادا در تهران هزينه را دريافت نمي كند. يا از طريق صرافي ها، و يا از طريق كرديت كارد بايد پرداخت كنيد.
(2010-10-16 ساعت 14:17)baran2020 نوشته:  یه چیز دیگه.....این وکیلی که باهاش حرف زدیم میگه شما رو برای مصاحبه آماده میکنم و میگم چه سوالهایی میپرسن...میشه همچین چیزی؟؟؟

اصولا به حرف هاي وكلا (متاسفانه) نمي شود اطمينان كرد. بخصوص در اين زمينه. (نظر شخصي)

مصاحبه براي اين نيست كه مطمئن شوند آيا شما ارزش هاي كبكي را مي دانيد يا خير، در واقع در كنار اين مطلب، سطح دانش شما از زبان فرانسه ارزيابي مي شود.
همسر بنده كارشناس ارشد زبان فرانسه است، اما در مصاحبه آفيسر نه تنها روال شناخته شده مصاحبه را رعايت نگرد، بلكه حتا لهجه استاندارد فرانسه پاريس را نيز صحبت نكرد و تماما با لهجه كبكي و به سرعت زيادي در حرف زدن مصاحبه را انجام داد. در مصاحبه بسياري از سوال هايي كه از قبل در باره آنها مطالعه كرده بوديم پرسيده نشد، و آفيسر بعد از صحبت هاي اوليه و آشنا شدن با سطح زبان شما، ادامه مصاحبه را به دلخواه تعيين مي كند.
بنابراين به هيچ عنوان به حفظ كردن جواب چند سوال تكراري بسنده نكنيد. تا مي توانيد زبان فرانسه را بخوانيد.
پيروز باشيد و بهروز
پاسخ
تشکر کنندگان: baran2020
(2010-10-18 ساعت 16:03)User نوشته:  به تاپيك مصاحبه دمشق برای مهاجرت به کانادا-کبک: http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1637 مراجعه كنيد تا با سوالات مصاحبه آشنا شويد. (هرچند ديگر قالب مشخصي براي سوال هاي مصاحبه وجود ندارد)

سفارت كانادا در تهران هزينه را دريافت نمي كند. يا از طريق صرافي ها، و يا از طريق كرديت كارد بايد پرداخت كنيد.
(2010-10-16 ساعت 14:17)baran2020 نوشته:  یه چیز دیگه.....این وکیلی که باهاش حرف زدیم میگه شما رو برای مصاحبه آماده میکنم و میگم چه سوالهایی میپرسن...میشه همچین چیزی؟؟؟

اصولا به حرف هاي وكلا (متاسفانه) نمي شود اطمينان كرد. بخصوص در اين زمينه. (نظر شخصي)

مصاحبه براي اين نيست كه مطمئن شوند آيا شما ارزش هاي كبكي را مي دانيد يا خير، در واقع در كنار اين مطلب، سطح دانش شما از زبان فرانسه ارزيابي مي شود.
همسر بنده كارشناس ارشد زبان فرانسه است، اما در مصاحبه آفيسر نه تنها روال شناخته شده مصاحبه را رعايت نگرد، بلكه حتا لهجه استاندارد فرانسه پاريس را نيز صحبت نكرد و تماما با لهجه كبكي و به سرعت زيادي در حرف زدن مصاحبه را انجام داد. در مصاحبه بسياري از سوال هايي كه از قبل در باره آنها مطالعه كرده بوديم پرسيده نشد، و آفيسر بعد از صحبت هاي اوليه و آشنا شدن با سطح زبان شما، ادامه مصاحبه را به دلخواه تعيين مي كند.
بنابراين به هيچ عنوان به حفظ كردن جواب چند سوال تكراري بسنده نكنيد. تا مي توانيد زبان فرانسه را بخوانيد.
پيروز باشيد و بهروز

خیلی ممنونم که جواب دادید.میدونید مشکل اصلی اینه که من نمیدونم چه فرمهایی رو باید پر کرد؟ تو سایت خیلی فرم هست...من گیج شدم! یعنی همه رو باید پر کنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-10-14 ساعت 16:37)sinaback نوشته:  سلام
من سال 2007 Feb, فایل نامبرمو گرفتم کسی از دوستان هست بدونه در حال حاضر سفارت مشغول بررسی پرونده های کدوم ساله؟ و چقدر طول میکشه مثلا اگه در حال حاضر داره سال 2005 بررسی میکنه چقدر طول میکشه؟؟ 1 سال 2 سال .. چقدر ؟؟Big Grin
متاسفانه یکم شرایط اطلاع رسونی عجیب غریب شده هر کسی یه چیزی میگه. آدم وقتی این حرف ها رو میشنوه دلش یه هو میریزه روحیشو از دست میده!Sad

با تشکر

از اونجایی که هیچ کسی جواب نداد من خودم رفتم دنبالش سوال کردم دیدم توی این سایت نوشته الان چه خبره توی سوریه
http://www.canadainternational.gc.ca/syr...x?lang=eng
یه سر بزنید
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان