موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-13 ساعت 18:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-13 ساعت 18:15 توسط baran2020.)
با سلام
من چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
آیا مدرک زبان انگلیسی و فرانسه رو همون ابتدا باید با مدارک دیگه ارسال کنیم؟ من الان دارم کلاس انگلیسی میرم و همسرم کلاس فرانسه...
اگر متقاضی اصلی همسر من باشه و بتونه اقامت رو بگیره من و دخترمون هم میتونیم باهاش بریم یا اینکه اول باید همسرم 1 سال بره بعدا ما بریم؟؟؟؟
مدیر عزیز آیا ممکنه کمی هم در مورد قوانین کبک توضیح بدید؟؟؟ (اگر این بحث به اینجا مربوط نمیشه راهنمایی کنید...ممنون).
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اگر کسی گواهی موقت فارغ التحصیلی داشته باشه یعنی اصل مدرک دستش نباشه چی کار باید بکنه؟ این مدرک رو میشه ترجمه کرد؟؟؟ فکر کنم این مشکل خیلیها باشه...لطفا یکی جواب بده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون از لينك ها
من اگه job offer بگيرم امتيازم جور ميشه كه توي امتياز بندي نوشته 5 امتياز براي arranged employment و 10 امتياز براي job offer كه ميشه 15 امتياز, البته اينجا هم يه سوال برام پيش مياد كه چون هر دو موضوع بالاخره به job offer ربط داره 15 امتياز ميشه يا 10 ?,راستش اگه بخوام job offer بگيرم طول ميكشه از طرفي هم ميخوام پروندم به جريان بيفته و جزو 1000 تا باشم.
الان من چه كنم چه طور اونا رو قانع كنم كه JOB OFFER خواهم گرفت و به من فرصت بدن ؟
همين سوال رو براي آزمون TEF هم دارم. كه اونم تا 3 يا 4 ماه ميتونم امتحنش رو بدم و نمرش رو بفرستم , تا امتيازم بالا بره.
لطفا راهنمائيم كنيد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
چرا هیچ کس جواب نمیده؟؟؟؟
من میخواستم بدونم آیا بدون وکیل اقدام کردن ریسکش بالا نیست؟؟؟ بخصوص که ما تا حالا application پر نکردیم و تجربه ای نداریم.با یه وکیل تو کبک صحبت کردیم 4500 دلار دستمزد میخواد...خواهش میکنم راهنمایی کنید...آیا بدون وکیل میشه؟؟؟؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-14 ساعت 13:38)baran2020 نوشته: چرا هیچ کس جواب نمیده؟؟؟؟
من میخواستم بدونم آیا بدون وکیل اقدام کردن ریسکش بالا نیست؟؟؟ بخصوص که ما تا حالا application پر نکردیم و تجربه ای نداریم.با یه وکیل تو کبک صحبت کردیم 4500 دلار دستمزد میخواد...خواهش میکنم راهنمایی کنید...آیا بدون وکیل میشه؟؟؟؟
بله بدون وکیل میشه بهتر هم هست در حقیقت این افراد که ما بهشون میگیم وکیل , نماینده ما هستند و فرم ها را برامون پر می کنند و پست مدارک و ارسال پول را انجام می دن.
بعدش هم توی سایت کانادا راهنمای پر کردن فرمها هست می تونی اون را دانلود کنی و از روی اون فرمهات رو پر کنی.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/quebec/index.asp آدرس سایت اینه.فکر کنم راhow to applyرا کلیک کن ودر قسمت Obtain and print the correct application package.
The package includes the application guide and all the forms you need to fill out. Download and print the application package.
روی قسمت دانلود کلیک کنید و فرمها و راهنما را دانلود کن.پول هم صرافی ها میفرستند یا اگر آشنایی در کشور دیگه دارید که می تواند برای شما پول و بفرسته و رسید را بهتون بده. در ضمن فکر کنم دفتر سفارت کانادا در تهران هم اینکار رو انجام بده ولی خیلی مطمئن نیستم میتونید بپرسید.
برای مصاحبه هم از بچه هایی که رفتن میتونید بپرسید که سوالات چیه.
در هر صورت اگر هم به مترجم بدید فرمها را کمکتون پر کنه هنوز فکر کنم خیلی خیلی به نفع تونه
(2010-10-16 ساعت 14:17)baran2020 نوشته: (2010-10-14 ساعت 14:26)arshida نوشته: (2010-10-14 ساعت 13:38)baran2020 نوشته: چرا هیچ کس جواب نمیده؟؟؟؟
بله بدون وکیل میشه بهتر هم هست در حقیقت این افراد که ما بهشون میگیم وکیل , نماینده ما هستند و فرم ها را برامون پر می کنند و پست مدارک و ارسال پول را انجام می دن.
بعدش هم توی سایت کانادا راهنمای پر کردن فرمها هست می تونی اون را دانلود کنی و از روی اون فرمهات رو پر کنی.
ممنون از پاسختون.ممکنه بگید از کجای اون سایت میتونم راهنما رو دانلود کنم؟؟؟ و اینکه بدون وکیل چجوری میشه پول رو واریز کرد؟؟
یه چیز دیگه.....این وکیلی که باهاش حرف زدیم میگه شما رو برای مصاحبه آماده میکنم و میگم چه سوالهایی میپرسن...میشه همچین چیزی؟؟؟
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و دورود بر شما
من سه سوال داشتم :
1) مدرک بنده حدود 10 روز پیش صادر شده و کارشناسی ارشد معماری میباشد - ولی مدرک صادره همانطور که میدانید مدرک موقت است . میخواستم بدونم که این مدرک برای کانادا قابل قبول است یا خیر ؟
2)آیا سابقه کار قبل از لیسانس پذیرفته است یا خیر ؟ چون بنده ابتدا لیسانس گرفتم و سپس مجددا کنکور داده و ارشد پذیرفته شدم (مدرک لیسانسم هم معماری بوده است)
3)من برای سابقه کارم بیمه ای ندارم . آیا مشکلی دارد؟