موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ایا برای اقدام جهت مهاجرت به کبک یا فدرال کانادا باید کارت پایان خدمت داشته باشیم؟
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
سلام
الزامی به داشتن کارت نیست. اما شما نباید مشکل خروج از کشور نداشته باشید. شما یا سربازی رفته اید، یا معاف شده اید یا به هر طریقی (انجام تعهد خدمت) نیازی به سربازی ندارید و کارت آن را دریافت کرده اید. و یا دانشجو هستید و سربازی نرفته اید. هر کدام از این حالت ها را می توانید در فرم ها اعلام کنید.
پیروز باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من يك بار در قسمت ديگري از سايت براي معرفي يك وكيل خوب سوال پرسيدم كه در پاسخ توصيه شد كه اصلا نيازي به وكيل نيست .ولي اگر من شخصا اقدام كرده و به مشكل بر خورد كنم آنوقت چي؟ فكر ميكنم اگر با وكيل اقدام كنم مطمئن تر باشه.بنابرين ازدوستاني كه با وكيل اقدام كرده و از عملكرد وكيل خود راضي هستند خواهش ميكنم وكيل خودشون رو به من معرفي كنند.
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا راهنمائی فرمائید جاب آفر فوری پزشک عمومی برای فدرال کانادا چطور تهیه شود تا کسر امتیازم جبران شود. بنده تا یکماهه آینده فرجه120 روزه ام تمام میشه.
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
مدیر عزیز. باسلام و تشکر فراوان از راهنمائی.ولی احتمال میدهید بااین تفاسیرو نیاز به مجوزکاربرای پزشک درفرجه 20روزه بتوان arranged employment offer را گرفت؟ اگر نه میتوانم مثلا بعنوان نرس کار بگیرم که البته آنهم license میخواهد.
آیا میتوان دوستان و آشنایان cousin معرفی شوند تا نمره سازگاری بگیریم و امتیاز بالارود؟
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
مسلما دريافت پيشنهاد كاري در 20 روزه كار بسيار مشكلي است.
اعلام كردن دوستان به عنوان cousin بعدا براي شما مشكل بوجود مياره. توي بررسي پرونده. اين كار رو نكنيد.
تلاش كنيد از طريق سابقه كار امتياز رو بالا ببريد.
در ضمن طبق قوانين جديد، آفيسر ها كمي محدودتر شده اند در دادن امتياز! در واقع اين قوانين هستند كه عمده ي امتياز رو تعيين مي كنند. و نظر آفيسر محدودتر شده در امتياز دادن.
واقع بينانه تصميم بگيريد.
موفق باشيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آقا جابر هستم 19 ساله دانشجویه کامپیوتر گرگان،از اطلاعاتی که شما در سایت به دو قسمت مهاجرت و تحصیل در کانادا تقسیم کردید من به این نتیجه رسیدم که برای ورود به کانادا از راه مهاجرت و راه تخصص آسون تره،خوب من یه سوال داشتم اگه کسی از راه تخصص مثلا با مدرک لیسانس بره کانادا می تونه برای ادامه تحصیل هم اقدام بکنه البته کنار همون کار یا تخصصی که داره، و سوالی دیگه ای که داشتم **(البته شاید با این تاپیک ربطی نداشته باشه)** ،اینه که من چطور می تونم با یه ایرانی که حالا بگیم استاد دانشگاه باشه در دانشگاهای کانادا ارتباط بر قرار کنم آیا شما کسی رو میشناسید؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ميشه لطف كنيد راهنمايي كنيد كه:
براي اينكه فايل نامبر رو در يافت كنم دقيقا كدوم مدارك و فرم ها رو بايد در مرحله اول به كانادا بفرستم ؟
نمره ielts من 6.5 شده كافيه ؟
ممنون