کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به کانادا- فدرال
(2010-09-19 ساعت 14:59)User نوشته:  
(2010-09-19 ساعت 13:31)Barman نوشته:  سلام. من آزمایش پزشکی رو انجام دادم و طبق گفته خودشون حداکثر تا 3-4 ماه باید ویزام بیاد. 2 تا سوال دارم:
1- تو سایتCIC نوشته PR CARD با پست میاد. یعنی مثل سابق اونو موقع ورود به کانادا نمیدن؟
2- چه وقت زمان خواهم داشت تا وارد کانادا بشم.... مثلا میشه یه ورود بخورم و بعد از یک سال برم مستقر بشم؟

نکته: من مقیم دوبی هستم و از امارات اقدام کردم... واسه همین فایلم لندن بود نه دمشق.

ممنون
درسته دوست عزیز
پی آر کارت رو با پست می فرستند به آدرسی که اعلام می کنید. در فرودگاه آدرس رو از شما می خواهند.
اعتبار ویزا از زمان مدیکال به مدت 9 ماه است است. به عبارتی از زمان انجام آزمایش های پزشکی 9 ماه فرصت خواهید داشت وارد کانادا شوید و پروسه 5 ساله اول رو شروع کنید.
شما می توانید هر زمان که مایل بودید به این کشور رفت و آمد داشته باشید. اما مدت زمان حضور شما در کانادا تعیین کننده زمان صدور پاسپورت کانادایی است. شما باید حداقل سه (؟) سال در مدت زمان 5 سال اول در کانادا حضور داشته باشید. خروج بیش از یک مدت زمان مشخص (شش ماه؟) ممکن است باعثبه تعویق افتادن سیتیزن شدن شما شود. و شما را وارد دوره 5 ساله دوم کند.
پیروز باشید

ممنون.... پس یعنی به آدرسی که در کانادا اقامت داریم میفرستن نه قبل از ورود و به آدرس اقامت فعلی... درسته؟
میدونین معمولا از زمان ورود به کانادا تا دریافت پی آر کارت چقدر طول مسکشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
Sad 
(2010-09-19 ساعت 15:07)User نوشته:  دوست عزیز
سوال شما در تاپیک پرسش و پاسخ جواب داده شده است.
طبق قوانین ارسال یک پست در دو تاپیک ممنوع است.

متاسفم CoolSad
پاسخ
تشکر کنندگان: kaizen
(2010-09-19 ساعت 15:40)Barman نوشته:  
(2010-09-19 ساعت 14:59)User نوشته:  
(2010-09-19 ساعت 13:31)Barman نوشته:  سلام. من آزمایش پزشکی رو انجام دادم و طبق گفته خودشون حداکثر تا 3-4 ماه باید ویزام بیاد. 2 تا سوال دارم:
1- تو سایتCIC نوشته PR CARD با پست میاد. یعنی مثل سابق اونو موقع ورود به کانادا نمیدن؟
2- چه وقت زمان خواهم داشت تا وارد کانادا بشم.... مثلا میشه یه ورود بخورم و بعد از یک سال برم مستقر بشم؟

نکته: من مقیم دوبی هستم و از امارات اقدام کردم... واسه همین فایلم لندن بود نه دمشق.

ممنون
درسته دوست عزیز
پی آر کارت رو با پست می فرستند به آدرسی که اعلام می کنید. در فرودگاه آدرس رو از شما می خواهند.
اعتبار ویزا از زمان مدیکال به مدت 9 ماه است است. به عبارتی از زمان انجام آزمایش های پزشکی 9 ماه فرصت خواهید داشت وارد کانادا شوید و پروسه 5 ساله اول رو شروع کنید.
شما می توانید هر زمان که مایل بودید به این کشور رفت و آمد داشته باشید. اما مدت زمان حضور شما در کانادا تعیین کننده زمان صدور پاسپورت کانادایی است. شما باید حداقل سه (؟) سال در مدت زمان 5 سال اول در کانادا حضور داشته باشید. خروج بیش از یک مدت زمان مشخص (شش ماه؟) ممکن است باعثبه تعویق افتادن سیتیزن شدن شما شود. و شما را وارد دوره 5 ساله دوم کند.
پیروز باشید

ممنون.... پس یعنی به آدرسی که در کانادا اقامت داریم میفرستن نه قبل از ورود و به آدرس اقامت فعلی... درسته؟
میدونین معمولا از زمان ورود به کانادا تا دریافت پی آر کارت چقدر طول مسکشه؟

بله، دوست عزیز
به همان آدرسی که در فرودگاه اعلام می کنید. این کارت برای شما ارسال نخواهد شد مگر زمانی که شما وارد کانادا شوید .
از زمان درخواست پی آر کارت تا دریافت آن معمولا 3-5 هفته طول می کشد.
پیروز باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: Barman ، rad_95
سلام
ایا برای اقدام جهت مهاجرت به کبک یا فدرال کانادا باید کارت پایان خدمت داشته باشیم؟
پاسخ
سلام
الزامی به داشتن کارت نیست. اما شما نباید مشکل خروج از کشور نداشته باشید. شما یا سربازی رفته اید، یا معاف شده اید یا به هر طریقی (انجام تعهد خدمت) نیازی به سربازی ندارید و کارت آن را دریافت کرده اید. و یا دانشجو هستید و سربازی نرفته اید. هر کدام از این حالت ها را می توانید در فرم ها اعلام کنید.
پیروز باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: OMID_R ، kaizen ، rad_95
سلام دوستان
من يك بار در قسمت ديگري از سايت براي معرفي يك وكيل خوب سوال پرسيدم كه در پاسخ توصيه شد كه اصلا نيازي به وكيل نيست .ولي اگر من شخصا اقدام كرده و به مشكل بر خورد كنم آنوقت چي؟ فكر ميكنم اگر با وكيل اقدام كنم مطمئن تر باشه.بنابرين ازدوستاني كه با وكيل اقدام كرده و از عملكرد وكيل خود راضي هستند خواهش ميكنم وكيل خودشون رو به من معرفي كنند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
پیام خصوصی خواهم کرد
پاسخ
تشکر کنندگان:
لطفا راهنمائی فرمائید جاب آفر فوری پزشک عمومی برای فدرال کانادا چطور تهیه شود تا کسر امتیازم جبران شود. بنده تا یکماهه آینده فرجه120 روزه ام تمام میشه.
پاسخ
(2010-07-30 ساعت 14:02)User نوشته:  
(2010-07-30 ساعت 13:15)OMID_R نوشته:  با سلام
با توجه به اینکه عده ای از دوستان (از جمله خودم) کسی رو در کانادا نداریم که بتونیم از کارفرمایی کانادایی پیشنهاد کاری بگیریم ؛ آیا روشهایی برای ارسال رزومه و دریافت پیشنهاد کاری به صورت غیر حضوری وجود داره؟
اگه کسی از دوستان لینکی از این مراجع (معتبر) داره لطف کنه برای بقیه بزاره
با تشکر - باقی بقایتان
سلام

شما ابتدا باید برای پیدا کردن یک شغل جستجو کنید: از سایت های جستجوی شغل مثل:
www.jobbank.ca
www.jobboom.com
www.wowjobs.ca
http://emploiquebec.net/index_en.asp
http://www.eluta.ca/
http://www.workopolis.com/EN/Common/HomePage.aspx
http://jobsearch.monster.ca/

استفاده کنید.

پس از یافتن و انتخاب شغل مناسب به آدرسی که در آگهی شغلی اعلام کرده ایمیل بزنید. ببینید در آگهی چه جیزی را درخواست کرده. معمولا ابتدا باید CV خود رو بفرستید. CV رو متناسب با اون شغل بنویسید. یک سی وی رو برای همه جا نفرستید. دقت کنید سی وی شما باید شغلی باشه نه تحصیلی.

منتظر باشید تا به شما جواب بدهند. به یک آگهی اکتفا نکنید. همزمان چندین آگهی را هدف بگیرید. به محض اینکه یکی از آنها به ایمیل شما پاسخ داد برایشان بنویسید که شما به زودی به کانادا خواهید امد و پرونده شما در جریان است/به زودی به جریان خواهد افتاد.
اگرکارفرما موافقت کند که برای شما جاب آفر بفرستد شما نیمی از مسیر را طی کرده اید. سپس به سایت اداره مهاجرت کانادا بروید و ببینید جاب آفر دقیقا باید به چه گونه ای باشد. دقت کنید این پیشنهاد شغلی باید به تایید HRSDC برسد. بنابر سایت اداره مهاجرت:
1- کارفرما باید یک پیشنهاد کاری برای شما ارسال کند که در آن ذکر شده اگر شما به عنوان یک Federal Skilled Worker مهاجر متخصص پذیرفته بشید شغل مربوطه به شما تعلق می گیره.
2- کارفرما باید تاییدیه و نظر مثبت از HRSDC "سازمان منابع انسانی و توسعه کانادا" را برای پیشنهاد کاری برای یک فرد در خارج از کانادا اخذ کند.

و شما باید:
تمامی استانداردها و گواهی های لازم (مدرک تحصیلی، تاییدیه برابری مدارک تحصیلی معادل با مدارک کانادایی...) و نیز شرایط لازم برای مشغول شدن در آن شغل را داشته باشید.

همه این کارها را می توان با ایمیل و پست انجام داد. سپس پیشنهاد کاری را در مدارک خود قرار دهید و به دمشق پست کنید. بنابر سایت اداره مهاجرت کانادا داشتن پیشنهاد کاری باعث تسریع روند بررسی پرونده شما شده و پرونده شما با اولویت بررسی میشه. و شما زودتر از سایرین ویزای اقامت رو دریافت می کنید.
موفق باشید.

منبع

(2010-09-29 ساعت 15:55)rahbar نوشته:  لطفا راهنمائی فرمائید جاب آفر فوری پزشک عمومی برای فدرال کانادا چطور تهیه شود تا کسر امتیازم جبران شود. بنده تا یکماهه آینده فرجه120 روزه ام تمام میشه.

پاسخ
تشکر کنندگان: kaizen ، mavarfan
مدیر عزیز. باسلام و تشکر فراوان از راهنمائی.ولی احتمال میدهید بااین تفاسیرو نیاز به مجوزکاربرای پزشک درفرجه 20روزه بتوان arranged employment offer را گرفت؟ اگر نه میتوانم مثلا بعنوان نرس کار بگیرم که البته آنهم license میخواهد.
آیا میتوان دوستان و آشنایان cousin معرفی شوند تا نمره سازگاری بگیریم و امتیاز بالارود؟
پاسخ
مسلما دريافت پيشنهاد كاري در 20 روزه كار بسيار مشكلي است.
اعلام كردن دوستان به عنوان cousin بعدا براي شما مشكل بوجود مياره. توي بررسي پرونده. اين كار رو نكنيد.
تلاش كنيد از طريق سابقه كار امتياز رو بالا ببريد.
در ضمن طبق قوانين جديد، آفيسر ها كمي محدودتر شده اند در دادن امتياز! در واقع اين قوانين هستند كه عمده ي امتياز رو تعيين مي كنند. و نظر آفيسر محدودتر شده در امتياز دادن.
واقع بينانه تصميم بگيريد.
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: kaizen ، mavarfan
سلام آقا جابر هستم 19 ساله دانشجویه کامپیوتر گرگان،از اطلاعاتی که شما در سایت به دو قسمت مهاجرت و تحصیل در کانادا تقسیم کردید من به این نتیجه رسیدم که برای ورود به کانادا از راه مهاجرت و راه تخصص آسون تره،خوب من یه سوال داشتم اگه کسی از راه تخصص مثلا با مدرک لیسانس بره کانادا می تونه برای ادامه تحصیل هم اقدام بکنه البته کنار همون کار یا تخصصی که داره، و سوالی دیگه ای که داشتم **(البته شاید با این تاپیک ربطی نداشته باشه)** ،اینه که من چطور می تونم با یه ایرانی که حالا بگیم استاد دانشگاه باشه در دانشگاهای کانادا ارتباط بر قرار کنم آیا شما کسی رو میشناسید؟
پاسخ
arshia2009 نوشته: با سلام
ببخشید سوالی داشتم.من زبان فرانسه رو 2 و2 زدم.در چه حدیه؟فقط معرفی و احوالپرسیه؟ممنونم

بله، 2 و 2 فقط در همين حد مي باشد. براي سنجش سطح زبان سوال هاي را از روي يك دفترچه سوال مي پرسند.
مثلا سوال در باره زمان رسيدن و قيمت بليط در سطح 3 مي باشد. يا پرسيدن تعداد خواهر و برادر ها در سطح 2 يا 3 مي باشد.

اصولا تلاش در جهت به خاطر سپردن سوال و جواب ها ممكن است بازدهي مناسبي نداشته باشد. بنابراين در جهت بهبود مهارت شنيداري و گفتاري خود به فرانسه كوشش كنيد.
فراموش نكنيد آفيسرها با لهجه كبكي فرانسه را صحبت مي كنند. تماشاي يك كانال فرانسوي زبان كه برنامه هاي كبكي نيز دارد (حتا اگر چيزي متوجه نمي شويد) كمك بزرگي به شما خواهد بود.

اگر شما متقاضي اصلي هستيد تلاش شما بايد بيشتر باشد. در اين صورت نبايد سطح شما كمتر از 6 و 6 باشد.
بهروز و پيروز باشيد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-10-08 ساعت 23:03)User نوشته:  من متوجه نشدم شما با توجه به امتیازی که نیاز دارید میخواهید سطح زبان خود را اعلام کنید؟
اینکه شما 7 امتیاز نیاز دارید دلیل نمی شود که سطح خود را مثلا 6 یا 7 اعلام کنید. شما دست کم باید سطح خود را با توجه به متد های فرانسه اعلام کنید و با توجه به سطح فرانسه خود زبان را اعلام کنید. مثلا بگویید تا درس چند از غفله یا کافه پیش رفته اید.

در ضمن سطح زبان (فرانسه و انگلیسی) شما را از روی فرم تعیین نمی کنند. بلکه آفیسر سطح زبان شما را ارزیابی می کند و به شما نمره می دهد. پس به نیاز امتیازی خود نگاه نکنید. بلکه به سطح فعلی زبان خود نگاه کنید. تاکید می کنم سطح فعلی خود را ارزیابی کنید و امتیاز را حداکثر با یک امتیاز بالاتر از آن اعلام کنید.
هنگام مصاحبه آفیسر با دیدن اعلام امتیاز بالا و سطح نامتناسب امتیاز بهتری به شما نخواهد داد. حتا اگر شما سطح خود را کمتر اعلام کنید امتیاز کامل سطح واقعی خود در هنگام مصاحبه را دریافت خوهید کرد. پس واقع بین باشید.
از پاسختون ممنون
من دارم cafee creme 1 رو میخونم حدود 4 ماهه دیگه تموم خانمم هم قفله 1 رو می خونه زبان انگلیسی هم حدود نمره 4 ielts هستم به نظرتون با توجه به امتیاز لازمه که گفتم ( 3 از انگلیسی ، 7 یا 8 از فرانسه خودم و 3 از فرانسه خانمم ) توی فرمها چی بزنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
ميشه لطف كنيد راهنمايي كنيد كه:
براي اينكه فايل نامبر رو در يافت كنم دقيقا كدوم مدارك و فرم ها رو بايد در مرحله اول به كانادا بفرستم ؟
نمره ielts من 6.5 شده كافيه ؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: kaizen ، baran2020

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان