موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من میخوام ازطریق job offer برم کانادا یکی به من کمک کنه شنیدم اونجا واسه کارهای حرفه وفنی شغل زیاد دارن مخصوصا الان که در تورنتو بودجه ی زیادی برای این جور کارها اختصاص دادان!من یک ساله که دیپلم ارایشگریمو گرفتم با اینکه دانشجویی مدیریت بازرگانی هستم ولی ارایشگری رو بیشتر دوست دارم زبانم هم خوبه بزودی هم میخوام مدرک IELTS هم بگیرم!ممنونم میشم یکی بگه من باید چیکار کنم؟
ادم های بزرگ از خونه های کوچک می ایند!
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به عزیزان ،من متولد افغانستان هستم و در دوران کودکیم تقریبا ۵سالگی والدینم را از دست دادم و چیزی در خاطر ندارم حتی دایی ها و عمو هایم را ندیدم و بعدهامرا یک زوج که حتی نمیشناسم به عنوان فرزندی قبول کرد ،و من به همراه انها به ایران امدم و وقتی تقریبا بزرگ شدم در سن ۹سالگی در ایران کارگری کردم،دستفروشی کردم،و به سختی روزگارمان میچرخید و حتی نتواستم درس بخوانم و تحصیل کنم (این را رفیقم از طرف من مینویسد) عزیزان زندگی برای من بسیار سخت گذشت حالا من ۲۱سال سن دارم و تقریبا ۱سال پیش ناپدریم برایم شناسنامه افغانستان را گرفت و قرار هست برایم پاسپورت هم بگیرد ،عزیزان من میخواهم به کشور دیگری مهاجرت کنم مثلا انگلستان یا امریکا ایا امکان ان وجود دارد؟اگر هم جواب منفی باشد من چطور میتوانم به امریکا سفر کنم به عنوان یک افغانی ؟با تشکر از همه عزیزان
موضوعها: 2
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام
فکر نمی کنم الان دیگر مزیت خاصی برای افغانیها باشد . زمان جنگ شنیده بودم که کشورهای اسکاندیناوی پناهندگی می دهند به افغانیها.
روشهای مهاجرت یا از طریق کاری است( یک شرکت در آمریکا برای شما در خواست بدهد که خیلی بعید است مگر اینکه آشنا باشد به آن ویزای H1 می گویند)-تحصیلی ( ببینید می توانید یک استاد افغانی یک جایی پیدا کنید شاید توانست برایتان بورس بگیرد)-لاتاری( امیدوارم قبول شوید و آنجا موفق شوید فقط سرزمینتان را فراموش نکنید و اگر موفق شدید به دیگران هم کمک کنید!)
ولی جدا" فکر کنم بهترین جا برای شما همین ایران باشد. حداقل از نظر زبان و فرهنگ مشکل ندارید. بعضی دانشگاهها هم مثل دانشگاه بین المللی امام خمینی تسهیلاتی قایل هستند.
شاید در شرایط شما بتوان از بعضی مدارس مذهبی و معلمهاشون هزینه تحصیل گرفت . بهر حال بدترین موارد ( نزدیک به صفر) را هم باید در نظر گرفت.
گفتید درس نخواندید نمی دانم دیپلم دارید یا نه . اما سعی کنید تنها هدفتان ادامه تحصیل باشد و تا جایی که می توانید دنبال ازدواج و... نروید چون فکر می کنم با عرض معذرت یک دور تسلسل بیهوده ایجاد می شود ! دنبال رشته هایی بروید که سریعا" قابل استفاده باشند در افغانستان مثل پزشکی- مهندسی عمران- دوره های فنی و حرفه ای مثل شیرینی پزی( همین الان امکانش رو داشتم در کابل یک شیرینی فروشی و بستنی فروشی می زدم . در سود آوریش هیچ شکی ندارم)- خیاطی- تهویه مطبوع- ساختمان سازی -کشاورزی -... . فکر کنم در ایران این دوره ها رایگان باشد . یک سری به مراکز فنی و حرفه ای بزنید . یکی از بزرگترینشان در اتوبان افسریه است . رشته های مختلف دارد.
چون ایران از افغانستان پیشرفته تر است( نسبی) می توانید امکاناتی که اینجا هست و جواب داده آنجا ایجاد کنید. انواع مشاغل - کارگاهها- خدمات را ( از زدن کافی نت گرفته تا تراشکاری) را مد نظر داشته باشید.
به هرحال این هدفی است که اگر زندگیتان را هم برایش بگذارید به نظرم ارزشش رو داشته باشد و در راه آبادانی کشورتان کوشش کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من در امارات - دبی زندگی و کار می کنم. 3 ساله اینجام و مدیر پروژه در یک مدیا کمپانی معتبر هستم. مدرک لیسانس برق از دانشگاه تهران دارم. می خواستم ببینم:
- گرفتن ویزای کار آیا بهترین راه رفتنه منه؟ (من نمی خوام تحصیلی برم)
- من با وکیلی صحبت کردم و اون گفت چون تو برق خوندی و ویزای اقامت اماراتت ربطی به برق نداره به سادگی نمی تونی اقدام کنی و باید فرانسه بخونی و از طریق کبک اقدام کنی! به نطر شما این درسته؟ آیا واقعا راه دیگه ای برای من نیست؟ (من تا بحال 2 ترم اینجا فرانسه خوندم)
- آیا من که مقیم اماراتم این برام مزیت محسوب می شه نسبت به کسی که از ایران می خواد اقدام کنه؟
- آیا کسی از شما آقای آرش عاشوری - وکیل کانادا رو میشناسه و باهاش کار کرده و اگه آره، چطوره کارش؟
- آیا کسی وکیل معتبر در امارات می شناسه؟
پیشاپیش از کمکتون ممنونم
- امیر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ایکاش الان هم مثل قبلا سفارت پول رو نقدی میگرفت...
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی از صرافیها این کار رو میکنن. من تهران نیستم واسه همین آدرس صرافی تهران نمیتونم بدم ولی از بچههای تهران بپرسین باید بدونن. خودتون هم میتونین به چند تا صرافی زنگ بزنین و بینین که کی انجام میده.
حدود ۳۰-۵۰ هزار تومان هم دستمزد (هزینه، هر چی که اسمش رو بذاری) هم میگیرن
.
غرق شدن ، زیر آب رفتن نیست. زیر آب ماندن است.
.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سارا
سلام به همه دوستان
رشته من مهندسی صنایع هست با معدل 17.35 و دوتا مقاله بین المللی و 3-4 تا مقاله داخلی، 4 سال هم سابقه کار دارم. مدرک زبانم رو هنوز نگرفتم و دارم می خونم. می خوام ببینیم برای مهاجرت به کانادا چطور باید اقدام کنم؟کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2011-07-08 ساعت 01:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-08 ساعت 01:59 توسط ParsTrader.)
سلام
باید برای کبک اقدام کنید فدرال الان صنایع نمی گیره
مگر اینکه با این رشته کار مدیریتی انجام داده باشید که که بتونید برای یکی از شغلهای کد 1122 اقدام کنید
که البته انهم تا یک ماه دیگه پر میشه و میره برای سال دیگه که ایا دوباره این کد را بخواهند یا نه
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من جديدا عضو شدم چندتا سوال داشتم اگه كسي مو تونه سريعا كمكم كنه ممنون مي شم
1- آيا بايد چك ليست مدارك دمشقم در مرحله اول به كانادا ارسال بشه؟
2-اگه نه علاوه بر مداركي كه در چك ليست اصلي هست چه مداركي رو ارسال كنم(مثل گواهي اشتغال بكار و مدارك بانكي و..)
3- من يك ماني اوردر گرفتم كه مال2 ماه و 10 روز قبله دو سه روز ديگه مي خوام مداركمو پست كنم آيا مشكلي ايجاد مي كنه؟
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
بله چک لیست مدارک باید همون اول کامل شده باشه و فرستاده بشه دیگه مثل سابق نیست و هر کدام که نباشه کل پرونده را بر می گردانند
مانی اردر قبلا که اینطوری نبود الان نمی دانم ولی بعید می دانم مشکلی ایجاد بشه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من مي خواستم مداركمو براي فدرال پست كنم.هرجا رفتم گفتن بايد شماره تلفن محل پست هم را بديد.اما در راهنمماي ادرس هيچ تلفني نبود.ميخواستم بدونم دوستان چه جوري مداركشونو از ايران براي قدرال پست كردن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
من مداركمو براي Federal Skilled Worker هفته پيش به CIO فرستادم و احتمالا تا چند روز ديگه به دستشون ميرسه. براي پرداخت 550$ هزينه ارزيابي مداركم از مستر كارت يكي از دوستانم در مالزي استفاده كردميعني ( فرم IM5620E ) رو دوستم برام پر كرد. مي خواستم بدونم CIO چه موقع پول رو از حساب برداشت ميكنه تا من هم قبلش حساب دوستم رو شارز كنم؟!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-18 ساعت 17:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-18 ساعت 23:07 توسط azish.)
با سلام
امروز داشتم لیست مشاغل در خواستی کانادا رو نگاه میکردم که چشمم خورد به مدیریت رستوران و صنایع غذایی
خوب مادر من مدیر تالار هست و تقریبا حدود 5-6 سال سابقه داره.می خواستم بدونم مدیریت تالار از زیر مجموعه این رشته در خواستی به حساب میاد آیا مدت زمان بیمه مهمه ؟
تا چه سنی قابل پذیرشه ؟
با توجه به اینکه مادر من فوق دیپلم مترجمی زبان داره از نظر زبان مشکل خاصی نیست
آیا خودمونم می تونیم بدون گرفتن وکیل در این زمینه اقدام کنیم
اگه میشه شریط رو توضیح بدین