کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به کانادا- فدرال
سلام. من تیرماه 89 برای فدرال اقدام کرده ام. فایل نامبر رو هم اواخر مهر 89 دریافت کردم و مدارک تکمیلی رو هم در موعد مقرر که اوایل اسفندماه بود ارسال کردم. با توجه به مسائلی که در کشور سوریه در حال اتفاق افتادن است, می خواستم بدونم شما اطلاعی از زمان بندی رسیدگی به پرونده ها دارید و اینکه ممکنه حدودا کی به من پاسخ بدهند؟ ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
من رشته تحصیلیم کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش مالی هست پارسال اقدام کردم بعد از یک ماه و نیم فایل نامبر اولم از نوا اسکاشیا در کاتادا اومد بعد از 4 ماه فایل نامبر دوم من از سوریه با ایمیل به دستم رسید و در ان ایمیل گفته شده بود که 12 ماه باید صبر کنم الان یک سال تموم شده اما هنوز خبری نیست و هر چی به سفارت کانادا در سوریه ایمیل میزنم تا پیگیری کنم ایمیل من بر گشت میخوره کسی هست که بدونه با این شلوغی هایی که در سوریه وجود داره ایا سفارت کانادا کار میکنه رو پرونده ها یا نه؟چطوری میتونم کارم رو پیگیری کنم ؟و چقدر باید منتظر بمونم؟و اینکه کسی هست که با عنوان مدیر مالی برای فدرال اقدام کرده باشه؟میخوام بدونم که در مصاحبه چه سوالهایی پرسیده میشود؟ببخشید که کلی سوال پرسیدم ممنون میشم راهنماییم کنید.مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2011-09-06 ساعت 13:22)asemoonabi نوشته:  با سلام
من رشته تحصیلیم کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش مالی هست پارسال اقدام کردم بعد از یک ماه و نیم فایل نامبر اولم از نوا اسکاشیا در کاتادا اومد بعد از 4 ماه فایل نامبر دوم من از سوریه با ایمیل به دستم رسید و در ان ایمیل گفته شده بود که 12 ماه باید صبر کنم الان یک سال تموم شده اما هنوز خبری نیست و هر چی به سفارت کانادا در سوریه ایمیل میزنم تا پیگیری کنم ایمیل من بر گشت میخوره کسی هست که بدونه با این شلوغی هایی که در سوریه وجود داره ایا سفارت کانادا کار میکنه رو پرونده ها یا نه؟چطوری میتونم کارم رو پیگیری کنم ؟و چقدر باید منتظر بمونم؟و اینکه کسی هست که با عنوان مدیر مالی برای فدرال اقدام کرده باشه؟میخوام بدونم که در مصاحبه چه سوالهایی پرسیده میشود؟ببخشید که کلی سوال پرسیدم ممنون میشم راهنماییم کنید.مرسی
سلام
اگر شما زمانی که اقامت برای 29 رشته مجاز شد اقدام کردید که الان چند وقته که پرونده ها رفته ورشو و داره یکی یکی مدیکالها میاد و احتمالا چند وقت دیگه هم به امید خدا مدیکال شما میاد
اما اگر در زمان 38 رشته برای کانادا اپلای کردید کار این گروه یکم گره خورده ولی به اختمال زیاد باز هم با توجه به این محدودیت دریافت پرونده که گذاشته اند برای شما هم از چند ماه دیگه شروع می کنند برای مدیکال دادن
با ارزوی موفقیت برای شما
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: ابی22 ، asemoonabi ، mavarfan
(2011-09-06 ساعت 14:49)ParsTrader نوشته:  
سلام
اگر شما زمانی که اقامت برای 29 رشته مجاز شد اقدام کردید که الان چند وقته که پرونده ها رفته ورشو و داره یکی یکی مدیکالها میاد و احتمالا چند وقت دیگه هم به امید خدا مدیکال شما میاد
اما اگر در زمان 38 رشته برای کانادا اپلای کردید کار این گروه یکم گره خورده ولی به اختمال زیاد باز هم با توجه به این محدودیت دریافت پرونده که گذاشته اند برای شما هم از چند ماه دیگه شروع می کنند برای مدیکال دادن
با ارزوی موفقیت برای شما

با تشکر از شما من جزو اون 38 رشته بودم .من شنیده ام که پرونده ها به دلیل موقعیت بد سوریه به خاطر درگیری های داخلی به ترکیه فرستاده شده ایا این صحت داره؟ و اینکه ایا تا حالا کسی با عنوان شغلی مدیریت مالی مصاحبه داده ؟ممنونم
پاسخ
(2011-09-06 ساعت 22:47)asemoonabi نوشته:  
(2011-09-06 ساعت 14:49)ParsTrader نوشته:  
سلام
با ارزوی موفقیت برای شما

با تشکر از شما من جزو اون 38 رشته بودم .من شنیده ام که پرونده ها به دلیل موقعیت بد سوریه به خاطر درگیری های داخلی به ترکیه فرستاده شده ایا این صحت داره؟ و اینکه ایا تا حالا کسی با عنوان شغلی مدیریت مالی مصاحبه داده ؟ممنونم

سلام
مصاحبه برای کسایی هست که از طریق کبک اقدام کردند برای فدرال مصاحبه نیازی نیست مگر اینکه افیسر پرونده تشخیص به این کار بده
اگر برای کبک اقدام کردین که بله مصاحبه در استانبول ترکیه انجام میشه و اگر فدرال اقدام کردید همانطور که گفتم پرونده شما ورشو لهستان رفته
این را هم بگویم که خیلی در خال حاضر برای رقتن به کانادا عجله نکنید که وضعیت کاری انجا خوب نیست
با ارزوی موفقیت برای شما

آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: mavarfan ، ابی22 ، canadaexpert
سلام
من دانشجوی سال آخر پزشکی هستم و امکان امتحان رزیدنتی را دارم می خواستم بدونم اگر ایران تخصص بگیرم و بعد برای کانادا اقدام کنم آیا مدرک تخصصی من بعد از گدراندن امتحانات کانادا مورد قبول آن کشور هست یا نه؟
یا بهتر است که در همین شرایط بدون تخصص برای کانادا اقدام کنم؟
با تشکر اگر زودتر جواب دهید ممنون می شوم....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-09-24 ساعت 11:15)alinajafi6280 نوشته:  سلام
من دانشجوی سال آخر پزشکی هستم و امکان امتحان رزیدنتی را دارم می خواستم بدونم اگر ایران تخصص بگیرم و بعد برای کانادا اقدام کنم آیا مدرک تخصصی من بعد از گدراندن امتحانات کانادا مورد قبول آن کشور هست یا نه؟
یا بهتر است که در همین شرایط بدون تخصص برای کانادا اقدام کنم؟
با تشکر اگر زودتر جواب دهید ممنون می شوم....
دوست عزیز اگر واقعا می‌خواهید به کانادا مهاجرت کنید فکر رزیدنسی در ایران را از سر بیرون کنید.مدرک تخصص ایران را اصلا قبول ندارند و شما باید از اول مثل پزشکان عمومی‌ مسیر را طی‌ کنید.حتا اگر شما فوق تخصص هم بگیری و هیات علمی‌ هم باشی‌ اونجا باید تشریف ببرید رزیدنسی.اگر تخصص داشته باشید ممکن است بد از دادن امتحانات و قبولی و متچ شدن در رزیدنسی کانادا به خاطر داشتن تخصص مقداری به شما تخفیف دهند و به اصطلاح fast track شوید.نه گفته نماند که ایالات انتاریو،چند رشته را الام کرده (تا جائی‌ که یادم است پنج رشته شامل زنان،اطفال،بیهوشی و یکی‌ دو تا یه دیگر که یادم نیست،برای اطلاعات بیشتر به این سایت بروید http://www.cehpea.ca/) که بد از گذراندن امتحانات متعدد و بورد کانادا تخصصشان را قبول می‌کند که شرایط آن بسیار سخت است و مثلا برای رشتهٔ بیهوشی پارسال یک نفر را به این طریق گرفته بودند.اشتباه من را نکنید زیرا تخصص در ایران اگر می‌خواهید بروید کانادا یا آمریکا یعنی‌ دور ریختن عمر و وقت و انرژی.اگر می‌خواهید به کانادا بروید از همین حالا تورنتو نت را بخوانید و به فکر تافلIBT بالای ۹۵ باشید(بعضی‌ ایالتهای سرد مثل سیچو آن،IELTSبالای ۷ هم قبول دارند).شما قبل از رفتن میتوانیدMCCEE را در خارج از کانادا بدهید ولی‌MCCQ1,MCCQ2 را باید در خود کانادا و در صورت داشتن پرمننت رزیدنسی بدهید.
به این سایت بروید و اگر وقت بگذارید تمام اطائلت لازم را آن جا خواهید یافت.من خیلی‌ خلاصه عرض کردم و اطلاعات کامل در این سایت است
www.pcrc.org
موفق باشید

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
پاسخ
تشکر کنندگان: alinajafi6280 ، humsun ، rad_95
ممنون.خیلی‌ لطف می‌کنین که وقت میزارین و تجربیاتتون رو در اختیار ما قرار میدین.خودتونم متخصص بودینو رفتین؟اگه اینم جواب بدین دیگه شرمنده کردین منو.بازم ممنون از جوابتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-09-24 ساعت 13:18)alinajafi6280 نوشته:  ممنون.خیلی‌ لطف می‌کنین که وقت میزارین و تجربیاتتون رو در اختیار ما قرار میدین.خودتونم متخصص بودینو رفتین؟اگه اینم جواب بدین دیگه شرمنده کردین منو.بازم ممنون از جوابتون
خواهش می‌کنم.بله من متخصص هستم ولی‌ هنوز نرفتم راستش برای کانادا اقدام کردم که دو سال است در جریان است و آن موقع وقت زیادی گذاشتم و تمام اطلات لازم را جم آوری کردم . دوستان من که با تخصص رفتند الان در کانادا یا هنوز دارند امتحان را میگذرند یا وارد رزیدنسی شدند یا منتظر متچینگ هستند.من بد از قبولی امسال در لاتاری آمریکا فعلا به کانادا فکر نمیکنم تا ببینم امسال چه میشود.من پیشنهاد می‌کنم اگر دلیل خاصی‌ ندارد که کانادا را انتخاب کردید(مثل وجود فامیل،....) امکان وارد شدن به رزیدنسی در آمریکا خیلی‌ بیشتر از کانادا است. .امیدوارم هر تصمیمی میگیرید موفق باشید.

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
پاسخ
تشکر کنندگان: alinajafi6280 ، rad_95
خیلی‌ خیلی‌ ممنون.هرجای دنیا باشین موفق و مؤید باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: cmbt ، rad_95
با سلام
رفتم پيش يه وكيل امتيازامو حساب كرد و گفت برا يفدرال 6 امتياز بايد آيلتس بيارم كه ميشه دو تا بيسيك و دو تا ايتنتر مدييت
و براي كبك فرانسم 4 تا ميخواد كه ميشه A1
زبانم در حد متوسط رو به پايينه و فرانسم صفره با اين وجود كه فدرالو بايد واستم تا آيلتسمو بگيرم و لي كبكو ميتونم الان اقدام كنم تا فرانسمو برسونم به حدش , كدومو شروع كنم به خوندن
و آيا براي آيلتس ميتونم چند ماهه خودمو برسونم و آيا راهي سراغ داريد و از تجربه هاتون بتونين راهنماييم كنين كه چطور و با كي خوندين براي آيلتس ؟؟؟
ممنونم ازتون
با فكر كردن به آرزوهاي محال ذهن خود را از رمـــــــــــق نيانداز
كه از حال باز مانــــــــــــــي...
به زندگــــــــــــي اميدوار باش..
پاسخ
تشکر کنندگان:
لطفا در مورد job offer توضیح می دین که چه جوریه باید جه شرایطی رو داشته باشی
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
من مدارکمو تیرماه ارسال کرده بودم و امروز یه ایمیل از CIO به دستم رسید که توش نوشته "Based on a review of the information you have provided, your application has received a positive final determination for processing on the basis of work experience in an occupation specified in ...." حالا سوال من اینه که معنیه این ایمیل اینه که مدارک و سوابق کاری من مورد قبول بوده و فقط مراحل اداری و تست پزشکی مونده یا اینکه هنوز باز هم مدارکم نیاز به بررسی داره؟ آخه بعد این جمله نوشته که "Your application will be forwarded to a visa office for further processing" خیلی ممنون میشم اگه کسانی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن. با سپاس
(2011-10-04 ساعت 10:14)تسكا نوشته:  با سلام
رفتم پيش يه وكيل امتيازامو حساب كرد و گفت برا يفدرال 6 امتياز بايد آيلتس بيارم كه ميشه دو تا بيسيك و دو تا ايتنتر مدييت
زبانم در حد متوسط رو به پايينه و فرانسم صفره با اين وجود كه فدرالو بايد واستم تا آيلتسمو بگيرم و لي كبكو ميتونم الان اقدام كنم تا فرانسمو برسونم به حدش , كدومو شروع كنم به خوندن
و آيا براي آيلتس ميتونم چند ماهه خودمو برسونم و آيا راهي سراغ داريد و از تجربه هاتون بتونين راهنماييم كنين كه چطور و با كي خوندين براي آيلتس ؟؟؟
ممنونم ازتون
سلام دوست عزیز
من به شما پیشنهاد می کنم کتاب 504 واژه رو با اینکه یه کتاب قدیمی هست بگیری و یه نگاه بندازی اینجوری حداقل میتونی تو زمینه خواندن و نوشتن بفهمی که تقریبا در چه حدی هستی؟ جواب اینو به من بگو میتونم کمکت کنم. موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-10-04 ساعت 10:14)تسكا نوشته:  با سلام
ممنونم ازتون

اینجوری نمی شه فهمید سطح انگلیش شما چقدره که می گید متوسط رو به پایین ولی فرنچ صفر تا سطح A1 برسه خب کار سختی نیست. من فکر می کنم الان خیلی وقت ندارید که انرژی روی ایلتس بذارین چون اون لیست خیلی زود تکمیل می شه البته اصلا نمی دونم چه کدی مد نظرتونه اگه بگید چه شغلی دارید بر اساس لیست پارسال که بعضیهاش اصلا پر نشد می شه یه تصمصم گیری کرد خوبی فدرال اینه که الان پروسه کوتاه تری داره ولی کبک اینش خوبه که حداقل الان نمره نمی خواد از شما.... بیشتر فکر کنید.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
پاسخ

اینجوری نمی شه فهمید سطح انگلیش شما چقدره که می گید متوسط رو به پایین ولی فرنچ صفر تا سطح A1 برسه خب کار سختی نیست. من فکر می کنم الان خیلی وقت ندارید که انرژی روی ایلتس بذارین چون اون لیست خیلی زود تکمیل می شه البته اصلا نمی دونم چه کدی مد نظرتونه اگه بگید چه شغلی دارید بر اساس لیست پارسال که بعضیهاش اصلا پر نشد می شه یه تصمصم گیری کرد خوبی فدرال اینه که الان پروسه کوتاه تری داره ولی کبک اینش خوبه که حداقل الان نمره نمی خواد از شما.... بیشتر فکر کنید.
[/quote]

سلام
من میخواستم تازه برای فدرال اقدام کنم رشته تحصیلیم فوق لیسانس معماری هست. با توجه به پاسخی که به دوستمون دادید می خواستم بدونم که چقدر زمان هست تا لیست پر نشده مدرک ایلست رو بگیرم؟ میشه لینک لیست تخصص های پارسال رو بگذارید تا بدونم وضعیت تخصص من به چه صورت هست. ممنون میشم.
CR1
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان