کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به کانادا- فدرال
سلام من 28 سالمه مجرد هستم کاردانی مدیریت کسب و کار دارم و دارم کارشناسی میخوانم میخواهم برای مهاجرت اقدام کنم از طریق نیروی کار کار تعمیرات لوازم برقی بلدم کامپوتر تعمیرات سخت افزار بلدم و موبایل امکان داره بفرمایید خوبه یا نه و از کجا باید اقدام کنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
من مدرک مهندسی کامپیوتر دارم .الان از یک کا لج پذیرش گرفتم . نزدیک به ١٣میلیون تومان توی حسابم گذاشتم .کافی هست ؟در ضمن که خواهرم انجا اقامت داره وخودش برا م پذیرش گرفته ...چجوری میتونم بابام رو اسپانسر خودم کنم ؟
khaharam mitooneh az canada pole sefarato bede?
پاسخ
تشکر کنندگان: 327
(2014-01-22 ساعت 20:13)nazi66 نوشته:  با سلام
من مدرک مهندسی کامپیوتر دارم .الان از یک کا لج پذیرش گرفتم . نزدیک به ١٣میلیون تومان توی حسابم گذاشتم .کافی هست ؟در ضمن که خواهرم انجا اقامت داره وخودش برا م پذیرش گرفته ...چجوری میتونم بابام رو اسپانسر خودم کنم ؟
khaharam mitooneh az canada pole sefarato bede?
پاسخ
تشکر کنندگان:
من لیسانس حسابداری دارم و فوق لیسانس مدیریت دولتی گرایش مالی با 4 سال سابقه کار.آیا امکان داره بتونم برای فدرال اقدام کنم. و اینکه در صورت ورود به کانادا میتونم مشغول به کار حسابداری بشم یا حتما باید دوره ای یا کالجی بگذرونم. خیلی خیلی سپاسگزار میشم اگه جوابم رو بدید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان یه سوال دارم
اگر رشته مدرک تحصیلی تو لیست نباشه(مدیریت بازرگانی)اما امتیاز لازم رو داشته باشیم میشه اقدام کرد یا باید یکی از رشته های داخل لیست باشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام .

دوات کانادا در یک اقدام شوک برنگیز تمام راهای مهاجرت به کانادا رو بست و فقط کبک ازطریق 800هزار دلار کانادا امکان پذیر هست .
اقای استفان هارپیر نخست وزیر کانادا دستور باز پرداخت تمام هزینهای قانونی متقاضی مهاجرت رو داد و صدا اعتراض هزارن نفر رو دراورد.
لینک مربوط به این خبر رو باید با vpnدانلود کرد که به محض وصل شدن براتون میزارم .
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، mhsenpc
(2014-02-21 ساعت 10:12)abbas41 نوشته:  دوستان سلام .

دوات کانادا در یک اقدام شوک برنگیز تمام راهای مهاجرت به کانادا رو بست و فقط کبک ازطریق 800هزار دلار کانادا امکان پذیر هست .
اقای استفان هارپیر نخست وزیر کانادا دستور باز پرداخت تمام هزینهای قانونی متقاضی مهاجرت رو داد و صدا اعتراض هزارن نفر رو دراورد.
لینک مربوط به این خبر رو باید با vpnدانلود کرد که به محض وصل شدن براتون میزارم .
سلام
متاسفانه یا خبر را درست نخواندید یا سایتی که از ان استفاده کردید خبر را نتوانست است درست ترجمه کند .
کانادا فقط سرمایه گذاری از طریق فدرال را بسته است و پرونده های ان را باز می گرداند و تمامی روشهای استانی و همچنین مهاجرت تخصص فدرال همچنان باز است و کانادا مهاجر می پذیرد .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: mhsenpc ، ratlegeran ، vahidbaq
سلام دوستان كسي هست كه بتونه تو مراحل ثبت نام براي مهاجرت فدرال ( پرينت و پر كردن فرمها ) و تهيه مدرارك و ارسال به سفارت كانادا كمك كني كسي كه زبانش خوب باشه و اطلاعات كامل داشته باشه در مورد مهاجرت فدرال كانادا
لطفا اگه كسي هست به من پيام بده متمعنن هزينه كار هم پرداخت ميشه خدمت دوستمون
لطفا نگين وكيل بگير كه هزينه وكيل سرسام آوره

متشكر
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من لیسانس شهرسازی دانشگاه دولتی دارم با معدل 16.3 . دوست دارم برای فوق لیسانس معماری بخونم ؟ آیا در کانادا این کار امکان داره؟ اگر حالا در یکی از رشته شهرسازی یا معماری پذیرش بگیرم آیا احتمال فاند گرفتن دارم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-11 ساعت 16:03)hooman63 نوشته:  سلام دوستان یه سوال دارم
اگر رشته مدرک تحصیلی تو لیست نباشه(مدیریت بازرگانی)اما امتیاز لازم رو داشته باشیم میشه اقدام کرد یا باید یکی از رشته های داخل لیست باشه

سلام دوست عزیز
باید حتما دارای تخصص مورد نیاز باشید تا بعد امتیاز شما مورد سنجش قرار گیرد
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman63
ُسلام
لیست جدید مشاغل اعلام شده و من دوتا سوال دارم!
1) رشته تحصیلی من جز این مشاغل نیست آیا مدرک از آموزشگاه های زیر نظر فنی و حرفه ای قابل قبول هست؟ (مثلا حسابداری)
2) برای سابقه کار مدرکی از طرف بیمه لازمه یا نامه ای از طرف شرکت کفایت می کنه؟ افرادی هستند که سابقه کار دارند ولی بدون بیمه کار کردند این افراد نمی تونند برای مهاجرت اقدام کنند؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2014-05-02 ساعت 14:44)papar0 نوشته:  ُسلام
لیست جدید مشاغل اعلام شده و من دوتا سوال دارم!
1) رشته تحصیلی من جز این مشاغل نیست آیا مدرک از آموزشگاه های زیر نظر فنی و حرفه ای قابل قبول هست؟ (مثلا حسابداری)
2) برای سابقه کار مدرکی از طرف بیمه لازمه یا نامه ای از طرف شرکت کفایت می کنه؟ افرادی هستند که سابقه کار دارند ولی بدون بیمه کار کردند این افراد نمی تونند برای مهاجرت اقدام کنند؟
ممنون
سلام
1- خیر حداقل باید فوق دیپلم داشته باشید.
2- حداقل باید چند ماه سابقه بیمه داشته باشید در کل بستگی به نظر افیسر دارد ولی احتمال ان خیلی کم است .
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: satin ، papar0 ، behzad2013
از دوستان کسی هست که برای کانادا یا کبک از طریق پرستاری اقدام کرده باشه،لطفا تجربیاتتون رو با دیگر دوستان به اشتراک بگذارید
فلسفه مهاجرسرا یادت نره دوست عزیز/ آرزوی موفقیت روز افزون شما ....
کیس نامبر 2015: ********201538FHFV اوباما از تو بعید بود این حرکتCool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-06 ساعت 13:18)usa نوشته:  سلام دوستان كسي هست كه بتونه تو مراحل ثبت نام براي مهاجرت فدرال ( پرينت و پر كردن فرمها ) و تهيه مدرارك و ارسال به سفارت كانادا كمك كني كسي كه زبانش خوب باشه و اطلاعات كامل داشته باشه در مورد مهاجرت فدرال كانادا
لطفا اگه كسي هست به من پيام بده متمعنن هزينه كار هم پرداخت ميشه خدمت دوستمون
لطفا نگين وكيل بگير كه هزينه وكيل سرسام آوره

متشكر

دوستان کسی نیست قبلا خودش اقدام کرده باشه و راهنمایی کنه؟ در مورد مدارک اولیه،فرمها، زمان ارسال؟
من همه مدارکم آماده است فقط تا 1 ماه دیگه جواب ایلتسم میاد. میخواستم بدونم فرمها رو کی باید بفرستم و مدارک چی همراهش باشه
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام .رشته من در مشاغل جدید کانادا هست . 30 سال سن دارم و 8 سال سابقه کار مفید.چقدر احتمال قبول شدن من هست و آیا شرکت معتبری را میشناسید که کار های مربوطه را برسد . از کجا باید شروع کنم .فعلا فقط فرم را پر کردم. لطفا راهنمایی کنید
Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان