موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-03 ساعت 09:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-03 ساعت 09:54 توسط hs6467.)
سلام به همه دوستان عزیز ازشما عزیزان تقاضا دارم با توجه به شرایطم من رو راهنمایی کنید ببینم میتونم به کانادا مهاجرت کنم یا نه:
متاهل
یک فرزند 3 ماهه
مدرک فعلا دیپلم نرم افزار تا چند وقت دیگه فوق دیپلم
تخصص: برنامه نویسی وب بر پایه html,css,php و طراحی حرفه ای با فتوشاپ
سابقه کار: 6 سال اما بدون بیمه.
سرمایه : 40 - 50 میلیون تومان
آیلس : دوماهه ثبت نام کردن و درحال پیشرفت هستم
فرانسه: صفر
دوستان عزیز خواهش می کنم اگر برای کانادا واجد شرایط نیستم در این صورت اگر کشور دیگری هست که میتونم برای اونجا اقدام کنم بهم بگید،لطفا راهنمایی کنید منو چون با توجه به تحقیقاتم ، هنوز خیلی سر در گمم...
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-03 ساعت 09:53)hs6467 نوشته: سلام به همه دوستان عزیز ازشما عزیزان تقاضا دارم با توجه به شرایطم من رو راهنمایی کنید ببینم میتونم به کانادا مهاجرت کنم یا نه:
متاهل
یک فرزند 3 ماهه
دوستان عزیز خواهش می کنم اگر برای کانادا واجد شرایط نیستم در این صورت اگر کشور دیگری هست که میتونم برای اونجا اقدام کنم بهم بگید،لطفا راهنمایی کنید منو چون با توجه به تحقیقاتم ، هنوز خیلی سر در گمم...
سلام
شما شرایط مهاجرت به استرالیا را ندارید . اما شرایط مهاجرت به کانادا را دارید به شرطی که همسر شما ایلتس 5.5 بگیرد و خود شما هم ایلتس 6.5 به بالا بگیرید .
البته بهتر است که از این به بعد در جایی کارکنید که بیمه داشته باشید در این حالت افیسر بهانه ایی نمی تواند بگیرد .
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-14 ساعت 14:01)hs6467 نوشته: (2014-06-03 ساعت 15:20)ParsTrader نوشته: (2014-06-03 ساعت 09:53)hs6467 نوشته: سلام به همه دوستان عزیز ازشما عزیزان تقاضا دارم با توجه به شرایطم من رو راهنمایی کنید ببینم میتونم به کانادا مهاجرت کنم یا نه:
متاهل
یک فرزند 3 ماهه
سلام
شما شرایط مهاجرت به استرالیا را ندارید . اما شرایط مهاجرت به کانادا را دارید به شرطی که همسر شما ایلتس 5.5 بگیرد و خود شما هم ایلتس 6.5 به بالا بگیرید .
البته بهتر است که از این به بعد در جایی کارکنید که بیمه داشته باشید در این حالت افیسر بهانه ایی نمی تواند بگیرد .
خیلی ممنونم از لطفتون و پاسخ به سوالم،راستش وکیلی به من می گفت که اگر بتونی مدرک آشپزی درجه 1و2 رو از فنی و حرفه ای بگیری میتونی راحت تر ویزای کانادا رو بگیری،من خودم تو آشپزی سررشته دارم و علاقه ذاتی دارم به این کار ،به نظر شما دنبال مدرک آشپزی فنی و حرفه ای برم و ازاین طریق اقدام کنم چطور هست؟
سلام
خیر همان مدرک فوق دیپلم کامپیوتر کافی است . فقط سابقه کار معتبر با بیمه داشته باشید و مدرک ایلتس که در بالا گفتم . در حال حاظر شرایط کار برای رشته کامپیوتر بسیار خوب است . البته برای کسی که واقعا در کار خبره باشد .
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2014-06-15 ساعت 12:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-15 ساعت 12:34 توسط ParsTrader.)
(2014-06-15 ساعت 09:34)hs6467 نوشته: (2014-06-15 ساعت 09:07)ParsTrader نوشته: (2014-06-14 ساعت 14:01)hs6467 نوشته: (2014-06-03 ساعت 15:20)ParsTrader نوشته: (2014-06-03 ساعت 09:53)hs6467 نوشته: سلام به همه دوستان عزیز ازشما عزیزان تقاضا دارم با توجه به شرایطم من رو راهنمایی کنید ببینم میتونم به کانادا مهاجرت کنم یا نه:
متاهل
یک فرزند 3 ماهه
سلام
خیلی ممنونم از لطفتون و پاسخ به سوالم،راستش وکیلی به من می گفت که اگر بتونی مدرک آشپزی درجه 1و2 رو از فنی و حرفه ای بگیری میتونی راحت تر ویزای کانادا رو بگیری،من خودم تو آشپزی سررشته دارم و علاقه ذاتی دارم به این کار ،به نظر شما دنبال مدرک آشپزی فنی و حرفه ای برم و ازاین طریق اقدام کنم چطور هست؟
سلام
خیر همان مدرک فوق دیپلم کامپیوتر کافی است . فقط سابقه کار معتبر با بیمه داشته باشید و مدرک ایلتس که در بالا گفتم . در حال حاظر شرایط کار برای رشته کامپیوتر بسیار خوب است . البته برای کسی که واقعا در کار خبره باشد .
با ارزوی موفقیت برای همه
--------------------------------------
ممنونم از لطف شما برای راهنماییتان،وکیلی بهم میگفت استرالیا و کانادا رشته کامپیوتر رو بدون مدارک دانشگاهی قبول نمیکنن این صحت داده؟ من به خاطر موضوعی خانوادگی ،امکان داره از گرفتن مدرک فوق دیپلمم منصرف بشم، عذرخواهم بابت پر حرفی هام ،اینهم سوال آخر من هست کلا اگر فقط دیپلم نرم افزار داشته باشیم ،و سابقه بیمه نداشته باشی(با وضعی که الان هست و هیچ شرکت خصوصی قبول نمیکنه بیمه کنه) آیا امکان قبول شدن در ویزا هست؟ اگر نیست،این موضوع رو با خرید حق بیمه و یا روش دیگه ای حل کنیم؟،آیا راهی هست تا بتونیم به جای فوق دیپلم مدرکی از فنی و حرفه ای ارائه بدیم؟
سلام
بله بدون داشتن مدرک دانشگاهی امکان ان خیلی کم است . برای کانادا داشتن بیمه همیشه الزامی نیست ولی همانطور که گفتم اگر افیسر بخواهد دیگر ان وقت دیر شده است.
پیشنهاد من این است تحت هر شرایطی فوق دیپلم خود را بگیرید.
در ضمن گرفتن نمره زبان لازم هم ا حداقل یکسال زمان می برد که ان را هم نباید دست کم گرفت .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان
من حدود یک هفته ای میشه که به طور جدی دارم برای مهاجرت اقدام میکنم شرایطم رو میگم و یه سری سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید
۲۶ ساله هستم . دارای کاردانی نرم افزار و کارشناسی سخت افزار از دانشگاه ازاد رودهن واحد سما و موسسه غیرانتفاعی ساوه . معدل کاردانی 14 و ... و معدل کارشناسی ۱۲ و ... . شغلم برنامه نویسی تحت وب به مدت ۵ سال که ۳ سالشو بیمه دارم .
عمو من حدود ۱ ماهی میشه که تورنتو ساکن هست و از طریق سرمایه گذاری اقدام کرده .
سابقه کوهنوردی هم دارم و صعود به قله های توچال و الوند و پرسون و دماوند و ... داشتم (شنیدم تاثیر داره)
اقدامم هم از طریق فدرال و نیروی متخصص هست.
حالا سوال هام :
۱ - مدارکم که از دانشگاه های معتبری نیست ( آزاد واحد سما و غیرانتفاعی ) چقدر میتونه تاثیر داشته باشه ؟
۲ - معدل چقدر تاثیر داره ؟
۳ - دارم از طریق شرکت هایی که قبول وکالت میکنن اقدام میکنم . نظرتون راجع به این مورد چیه ؟
۴ - بعد از اقامت واسه پیدا کردن کار و .... چقدر دردسر دارم (ضمن اینکه شغل من در کانادا شغل خوبی محسوب میشه)
۵ - خیلی از شرکت های نرم افزاری در کانادا درخواست نیرو کردن در اینترنت و اجازه ارسال cv و apply کردن دارن . ایا لازمه از طریق اونها هم اقدام کنم ؟ ( یکی از وکلا این کارو صلاح ندونست و گفت چون نمیشناسنت و دولت کانادا به کسی که نمیشناسه کار نمیده داری شانس خودتو میسوزونی
پیشاپیش ممنون از همگی
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2014-06-18 ساعت 18:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-19 ساعت 17:31 توسط ParsTrader.)
(2014-06-18 ساعت 12:08)hrzrahimi نوشته: سلام خدمت همه دوستان
من حدود یک هفته ای میشه که به طور جدی دارم برای مهاجرت اقدام میکنم شرایطم رو میگم و یه سری سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید
۲۶ ساله هستم . دارای کاردانی نرم افزار و کارشناسی سخت افزار از دانشگاه ازاد رودهن واحد سما و موسسه غیرانتفاعی ساوه . معدل کاردانی 14 و ... و معدل کارشناسی ۱۲ و ... . شغلم برنامه نویسی تحت وب به مدت ۵ سال که ۳ سالشو بیمه دارم .
عمو من حدود ۱ ماهی میشه که تورنتو ساکن هست و از طریق سرمایه گذاری اقدام کرده .
سابقه کوهنوردی هم دارم و صعود به قله های توچال و الوند و پرسون و دماوند و ... داشتم (شنیدم تاثیر داره)
اقدامم هم از طریق فدرال و نیروی متخصص هست.
حالا سوال هام :
۱ - مدارکم که از دانشگاه های معتبری نیست ( آزاد واحد سما و غیرانتفاعی ) چقدر میتونه تاثیر داشته باشه ؟
۲ - معدل چقدر تاثیر داره ؟
۳ - دارم از طریق شرکت هایی که قبول وکالت میکنن اقدام میکنم . نظرتون راجع به این مورد چیه ؟
۴ - بعد از اقامت واسه پیدا کردن کار و .... چقدر دردسر دارم (ضمن اینکه شغل من در کانادا شغل خوبی محسوب میشه)
۵ - خیلی از شرکت های نرم افزاری در کانادا درخواست نیرو کردن در اینترنت و اجازه ارسال cv و apply کردن دارن . ایا لازمه از طریق اونها هم اقدام کنم ؟ ( یکی از وکلا این کارو صلاح ندونست و گفت چون نمیشناسنت و دولت کانادا به کسی که نمیشناسه کار نمیده داری شانس خودتو میسوزونی
پیشاپیش ممنون از همگی
1-تاثیری نداره
2- تاثیری نداره شابد به جای لیسانس مدرکتو فوق دیپلم ارزیابی کنند که باز خیلی فرق نمیکنه
3- بستگی به خودت داره ولی باید در درجه اول مدرک ایلتس را بگیری که نمره تک تک اسکیل ها بالاتر از 6 باشه . قبل از اون بهتره پولی به وکیل ندی . اما انتخاب نهایی با خودته
4- بستگی به توانایی فنی و تخصص شما داره الان بازار کار کامپیوتر بسیار خوبه
5- بهتره بعد از اینکه وارد کانادا شدی اپلای کنی . الان اپلای کردن فقط وقت تلف کردنه.
به نظر من بیشتر رو زبان کار کن و بیشتر مطالعه کن.کوهنوردی ربطی به پرونده مهاجرت نداره .
در ضمن بودن عموی شما 5 امتیاز برای شما داره که باعث میشه راحتتر به امتیاز 67 برسی .امتیاز خودتون را از طریق تاپیک کـــانـــادا: تاپیک جامع مهاجرت از طریق تخصص حساب کنید
ایلتس 6 در هر 4 باند الزامی هست .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و وقت بخیر
سوالی داشتم
اگر برای فدرال اقدام کنیم : با چه نمره ای بعنوان زبان اول ( انگلیسی ) امتیاز 21 میشه آورد؟ یعنی هر کدوم از اسکیلها باید چند باشه ؟ اگر توی هر اسکیل 7.0 بیاریم ( 4 تا 7.0 ) به امتیاز 21 برای زبان اول میرسیم؟
ممنون
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2014-06-21 ساعت 14:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-21 ساعت 14:13 توسط ParsTrader.)
(2014-06-19 ساعت 20:35)hs6467 نوشته: سلام دوستان گلم، یه سوالی دارم :
من اگه مدرک آشپزی درجه 1و2 فنی و حرفه ای رو بگیرم و واقعا بتونم آشپزی کنم،درصورت کسب آیلس مورد نیاز و سابقه کاری 2 ساله اما بدون بیمه، میتونم برای کانادا اقدام کنم؟
من اگه مدرک آشپزی درجه 1و2 فنی و حرفه ای رو بگیرم و واقعا بتونم آشپزی کنم،درصورت کسب آیلس مورد نیاز و سابقه کاری 2 ساله اما بدون بیمه، میتونم برای کانادا اقدام کنم؟
عزیزان لطفا عزیزی به این سوالم پاسخ بده؟
سلام
خیر متاسفانه بدون داشتن مدرک دانشگاهی و سابقه کار با بیمه , مهاجرت به کانادا در حال حاظر امکان پذیر نیست و کانادا دیگر رشته اشپزی را نمی گیرد . پیشنهاد من تحصیل در دانشگاه به ویژه رشته ایتی و کامپیوتر است . برای کانادا فوق دیپلم هم کافی است.
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2014-06-22 ساعت 14:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-25 ساعت 18:10 توسط ParsTrader.)
(2014-06-21 ساعت 19:53)hs6467 نوشته: (2014-06-21 ساعت 14:09)ParsTrader نوشته: (2014-06-19 ساعت 20:35)hs6467 نوشته: سلام دوستان گلم، یه سوالی دارم :
عزیزان لطفا عزیزی به این سوالم پاسخ بده؟
سلام
خیر متاسفانه بدون داشتن مدرک دانشگاهی و سابقه کار با بیمه , مهاجرت به کانادا در حال حاظر امکان پذیر نیست و کانادا دیگر رشته اشپزی را نمی گیرد . پیشنهاد من تحصیل در دانشگاه به ویژه رشته ایتی و کامپیوتر است . برای کانادا فوق دیپلم هم کافی است.
با ارزوی موفقیت برای همه
ممنونم دوست عزیز،واقعا تاپیک رو که بررسی کردم دیدم فقط شما هستید که همیشه پاسخ های کامل و پرمحتوی ارسال میکنید،تشکر ویژه ای ازتون دارم و امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید،راستش من لینکی رو الان مشاهده کردم که توش 12 امتیاز برای پشتیبان کامپیوتر که مدرک هنرستان داره درنظر گرفته شده بود این هم لینکش:
http://www.salamquebec.com/cms/%D9%84%DB...-2013.html
لطفا بررسی کنید و اگر امکان داره خبرش رو به من بدید.
سلام
این مطلب کاملا درست است و من پست بالا را برای فدرال گفتم . اما برای کبک کانادا شما باید سطح زبان فرانسه در سطح B2 باید داشته باشید که گرفتن ان چیزی حداقل 2 سال طول می کشد . البته انتخاب نهایی با خود شماست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
درود دوستان
من 26 سالم هست. متاهل هستم . دانشجوی کاردانی کامپیوتر هستم . . کارم هم در زمینه کامپیوتر هست الان طراحی وبسایت و این چیزا رو هم انجام می دهم . چندتا مدرک فنی حرفه ای هم دارم در زمینه کامپیوتر. بیشتر از دو سال سابقه بیمه دارم و کارم پشتیبانی کامپیوتر و کلا انفورماتیک شرکتهایی بود که توشون کار می کردم اما عنوان بیمه ای که برام رد میشه کارگر هست . آیا میشه از این سابقه استفاده کرد برای مهاجرت فدرال به کانادا ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید . آیا اصلا با این شرایط امکان مهاجرت به کانادا را دارم یا خیر؟