کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به کانادا- فدرال
(2014-07-28 ساعت 18:09)nelly afshar نوشته:  سلام ؛ اولا جواب سوالمو پياده كردم ميگم شايد به درد بقيه هم بخوره . ظاهرا اگه شما سابقه كار بالاي يكسال در يكي از رشته هاي مورد نياز فدرال داشته باشيد مهم نيست كه مدرك دانشگاهيتون چي باشه ، قبول ميكنند( چند تا مشاور تماس گرفتم) اما يه مشكل ديگه هم دارم كه اميد وارم كسي بتونه كمكم كنه .همسرم به عنوان *كارشناس* بهداشت و ايمني محيط كار مشغول به كار هست اما تو ليست مشاغل فدرال رشته *بازرس *ايمني و بهداشت محيط كار نوشته شده راستش با چند مشاور صحبت كردم اما هر كدوم يه چيز ميگن ميخواستم بدونم چه جوري ميتونم مطمئن بشم كه أيا تطبيقي بين اين دو رشته وجود داره يا نه ؟ أصلا نميدونم از كجا ميتونم استعلام كنم. ممنونم ميشم اگه دوستاني كه اطلاع دارن كمك كنند

سلام
بهترین راه اینه که از طبقه بندی مشاغل خود کانادا کمک بگیرید
عنوان کلی بازرس ایمنی میتونه شامل مشاغل فرعی دیگه ای هم بشه که با جستجوی کدش می تونید اونا رو ببیند
کافیه که سابقه کاری همسر شما در یکی از همون مشاغل فرعی باشه
در اینصورت تحت همون عنوان کلی بازرس ایمنی و بهداشت قرار می گیرن
http://www5.hrsdc.gc.ca/NOC/English/NOC/...val65=2263
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، nelly afshar
سلام به همه دوستان.. بیشتر صفحات رو خوندم ولی با توجه به شرایط خودم ترجیع دادم سوالم رو بپرسم شاید جواب بهتری بگیرم..
من کارشناسی حسابداری دارم و 4 سال کار توی اداره دولتی و یه بچه 1.5 ساله دارم
همسرم(مرد خونه) دیپلم هست و بخاطر علاقه شدید به نرم افزار.. با بیشتر نرم افزارها کار میکنن و طراح حرفه ای وب سایت هستن.. و اخیرا در حال انجام پروژه های برق خورشیدی فعالیت دارن
اخیرا شروع به خوندن زبان کردم و فعلا متوسطم(کلاس میرم).. همسرم هم طبق قانون بی مدرکی خودش زبانش خوبه و داره میخونه ولی اون کلاس نمیره..
با این اوصاف اگه هر جفتمون ایلس بگیریم میتونیم واسه کار اقدام کنیم یا وقتمون رو تلف کردیم؟
اخه ارشد هم هر سال اسم مینویسم ولی شرکت نمیکنم چون دلم میخواد مهاجرت کنم روی زبان متمرکز بشم..

سلام به همه دوستان.. بیشتر صفحات رو خوندم ولی با توجه به شرایط خودم ترجیع دادم سوالم رو بپرسم شاید جواب بهتری بگیرم..
همسرم(مرد خونه) دیپلم هست و بخاطر علاقه شدید به نرم افزار.. با بیشتر نرم افزارها کار میکنن و طراح حرفه ای وب سایت هستن.. و اخیرا در حال انجام پروژه های برق خورشیدی فعالیت دارن
اخیرا شروع به خوندن زبان کردم و فعلا متوسطم(کلاس میرم).. همسرم هم طبق قانون بی مدرکی خودش زبانش خوبه و داره میخونه ولی اون کلاس نمیره..
با این اوصاف اگه هر جفتمون ایلس بگیریم میتونیم واسه کار اقدام کنیم یا وقتمون رو تلف کردیم؟
اخه ارشد هم هر سال اسم مینویسم ولی شرکت نمیکنم چون دلم میخواد مهاجرت کنم روی زبان متمرکز بشم..
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-05 ساعت 12:03)rezijon نوشته:  سلام به همه دوستان.. بیشتر صفحات رو خوندم ولی با توجه به شرایط خودم ترجیع دادم سوالم رو بپرسم شاید جواب بهتری بگیرم..
سلام
شما خودتون از کد رشته ی 1111 می تونید اقدام کنید ( بازم اینجا چک کنید)
ولی خب باید حداقل زبان و پول رو بتونید نشون بدید که دارید
همسرتون هم با توجه به اینکه دیپلم هستند دقیقا نمیدونم بتونن اقدام کنن یا نه
چون خود سایت مهاجرت که گفته مدرک متقاضی باید با مدرک دبیرستان یا دانشگاه کانادایی برابر بشه
ولی در عمل اینکه کسی تونسته باشه با دیپلم مخصوصا دیپلم های نظری اپلای کرده باشه رو ، شک دارم
بازم میگم دقیق نمیدونم
بهتره خودتون همه چی رو در سایت مهاجرت کانادا بخونید
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2014-08-06 ساعت 12:19)SadMan نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 12:03)rezijon نوشته:  سلام به همه دوستان.. بیشتر صفحات رو خوندم ولی با توجه به شرایط خودم ترجیع دادم سوالم رو بپرسم شاید جواب بهتری بگیرم..
سلام
چون خود سایت مهاجرت که گفته مدرک متقاضی باید با مدرک دبیرستان یا دانشگاه کانادایی برابر بشه
ولی در عمل اینکه کسی تونسته باشه با دیپلم مخصوصا دیپلم های نظری اپلای کرده باشه رو ، شک دارم
بازم میگم دقیق نمیدونم

ممنون که جوابم رو دادین..اگه مشاور و وکیل خوب توی این زمینه سراغ دارین بهم معرفی کنین لطفا.. بازم تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-06 ساعت 12:32)rezijon نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 12:19)SadMan نوشته:  
سلام
بازم میگم دقیق نمیدونم

ممنون که جوابم رو دادین..اگه مشاور و وکیل خوب توی این زمینه سراغ دارین بهم معرفی کنین لطفا.. بازم تشکر

خواهش میکنم
خیر بنده کسی رو سراغ ندارم
وقتی خودتون می تونید تمام کارها رو انجام بدید چرا وکیل؟
حتی من از چند نفر آشنا ها که برای کانادا اقدام کرده بودند شنیدم که می گفتن افسر برای کسایی که با وکیل اقدام کردن سخت گیری بیشتری میکنه
البته دیگه صحت و سقمش با خودشون
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، rezijon
سلام به همه دوستهاي خوبم كه هميشه براي كمك به ديگران بدون هيچ چشمداشتي تو سايت حضور دارند بازم سؤالي دارم كه از مشاور هاي مختلف جوابهاي مختلف براش شنيدم و حسابي گيجم كردن اگه كسي مجموعا ٩ سال سابقه كار داشته باشه با بيمه ولي فقط ١.٥ سالش به رشته اي كه توي ليست فدرال هست مربوط بشه امتياز ١.٥ سال رو ميگيره يا ٩ سال رو خيلي ممنون از وقتي كه ميگذارين و جوابي كه ميديد
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام و تشکر پیشاپیش از دوستان ... آیا با مدرک لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی با توجه به مشاغل اعلام شده با کد زیر اقدام کرد؟
۵۰- مترجمین - کد NOC شغل ۵۱۵۲
Translators, terminologists and interpreters (5125)
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. می خواستم بدونم که چطور میشه فهمید که رشته من که حسابداری هست تا الان پر شده یا جا داره؟
پیشاپیش از لطف دوستان ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام و وقت به خیر به همه اهالی مهاجر سرا

برای مهاحرت از طریق خود اشتغالی فدرال آیا میتونم با این شرایطی که در زیر عنوان میکنم اقدام کنم؟

سابقه کار در دوخت و نصب انواع پرده و تزیینات داخلی به مدت 8 سال و با همین سابقه بیمه تامین احتماعی
مدرک مرتبط فنی حرفه ای
متاهل و دارای دو فرزند
با یه مشاور مهاجرت صحبت کردم ایشون نظر مساعد دادن که میتونم اقدام کنم و نکته حالبتر اینکه مدرک زبان هم نیاز نداره! Sadاز دوستان اگر نظری دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان ،
خواهشا یه جوانمرد پیدا شه فرایند مهاجرت به کانادا رو از اول توضیح بده ببینیم چطوریه ؟ ممنون میشم
اینجوری قاطی پاتی شده والا.
پاسخ
تشکر کنندگان:
با عرض سلام و خسته نباشید حضور همه دوستان . من میخواهم باتفاق خانواده ام به شهر تورنتو کانادا مهاجرت کنم . درحال حاضر مشغول فراگیری زبان انگلیسی هستم. می خواهم بدانم اقدامات بعدی را که در این خصوص می بایست انجام دهم چیست ؟ آیا از هم اکنون باید کاری را انجام دهم یا بعد از فراگیری زبان ، کارهایم را انجام دهم ؟ ممنون می شوم اگر اقداماتی را که باید انجام دهم به ترتیب برایم بنویسید.
باتشکر- عباس فرنام
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من میخوام برای فدرال اقدام کنم سنم 23 هست ....یک ماه دیگه اعزام برای خدمت دارم ...لیسانس برق دارم ........سوال من این هست که تا اونجای که من میدونم برای فدرال فاکتور های مهم سابقه کار و ielts ... هست.....هدف من این هست که در زمان انجام خدمت سابقه کار رو هم جور کنم ....من قبلا در رشته خودم یعنی برق سابقه کار داشتم ..در برق ساختمان ...اما کار فرمای شرکتی نداشتم و صرفا سابقه کار تجربی دارم ...حالا سوال من اینه که اگر من یه اشنا در شرکتی برقی پیدا کنم در حین خدمت میتونه واسم سابقه کار با بیمه رد کنه ؟ یا نه در واقع مثلا بگه این اقا از این تاریخ یعنی زمان حال در این شرکت کار کرده تایه سال بر فرض ....

وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله  Wink            ///////      سایه ها همیشه دروغ میگن!     //////
پاسخ
تشکر کنندگان:
با عرض سلام و خسته نباشید حضور همه دوستان . من میخواهم باتفاق خانواده ام به شهر تورنتو کانادا مهاجرت کنم . درحال حاضر مشغول فراگیری زبان انگلیسی هستم. می خواهم بدانم اقدامات بعدی را که در این خصوص می بایست انجام دهم چیست ؟ آیا از هم اکنون باید کاری را انجام دهم یا بعد از فراگیری زبان ، کارهایم را انجام دهم ؟ ممنون می شوم اگر اقداماتی را که باید انجام دهم به ترتیب برایم بنویسید.
باتشکر- عباس فرنام
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بزرگان چنتا سوال دارم میشه منو یه راهنمایی کنید.
مهاجرت برای چه کسایی مناسبه ؟ و ایا کسایی که مهاجرت میکنن زندگی موفق تری نصبت به قبل دارن؟ حداقل هزینه برای 1 سال اقامت در کانادا که باید ببرم چقدر باید باشه؟
الان من 24 سالم هست لیسانس عمران دارم سربازیم معاف شدم و از نظر کاریم توی رشته خودم هسم فعلا و فعالیت میکنم . اگه بخوام ایلس بگیرمو از طریق تخصص مهاجرت کنم ایا از نظر درامد و زندگی اونجا بهتره؟ ایا تمام کسانی که رفتن اونجا الان راضین و پشیمون نیسن؟ بعد کسایی مث من که هیچ کسیو اونجا نمیشناسم و زبانمم فول نیست ایا دچار مشکل نمیشم از نظر کاریو زندگی ، و چوب خوریم به نظرتون چقدره؟ چقد طول میکشه اونجا زبانو فول شه ؟
ببخشید اگه سوالا زیاد شد ممنون میشم نظراتتونو بگین مخصوصن کسایی که اونجا هسن یا تجربه زندگو داشتن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
فايل نامبر بياد يعني ديگه رفتي؟ تمومه Sad ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان