موضوعها: 0
رتبه:
29
7 تشکر در 1 ارسال
سلام به همه دوستان.. بیشتر صفحات رو خوندم ولی با توجه به شرایط خودم ترجیع دادم سوالم رو بپرسم شاید جواب بهتری بگیرم..
من کارشناسی حسابداری دارم و 4 سال کار توی اداره دولتی و یه بچه 1.5 ساله دارم
همسرم(مرد خونه) دیپلم هست و بخاطر علاقه شدید به نرم افزار.. با بیشتر نرم افزارها کار میکنن و طراح حرفه ای وب سایت هستن.. و اخیرا در حال انجام پروژه های برق خورشیدی فعالیت دارن
اخیرا شروع به خوندن زبان کردم و فعلا متوسطم(کلاس میرم).. همسرم هم طبق قانون بی مدرکی خودش زبانش خوبه و داره میخونه ولی اون کلاس نمیره..
با این اوصاف اگه هر جفتمون ایلس بگیریم میتونیم واسه کار اقدام کنیم یا وقتمون رو تلف کردیم؟
اخه ارشد هم هر سال اسم مینویسم ولی شرکت نمیکنم چون دلم میخواد مهاجرت کنم روی زبان متمرکز بشم..
سلام به همه دوستان.. بیشتر صفحات رو خوندم ولی با توجه به شرایط خودم ترجیع دادم سوالم رو بپرسم شاید جواب بهتری بگیرم..
من کارشناسی حسابداری دارم و 4 سال کار توی اداره دولتی و یه بچه 1.5 ساله دارم
همسرم(مرد خونه) دیپلم هست و بخاطر علاقه شدید به نرم افزار.. با بیشتر نرم افزارها کار میکنن و طراح حرفه ای وب سایت هستن.. و اخیرا در حال انجام پروژه های برق خورشیدی فعالیت دارن
اخیرا شروع به خوندن زبان کردم و فعلا متوسطم(کلاس میرم).. همسرم هم طبق قانون بی مدرکی خودش زبانش خوبه و داره میخونه ولی اون کلاس نمیره..
با این اوصاف اگه هر جفتمون ایلس بگیریم میتونیم واسه کار اقدام کنیم یا وقتمون رو تلف کردیم؟
اخه ارشد هم هر سال اسم مینویسم ولی شرکت نمیکنم چون دلم میخواد مهاجرت کنم روی زبان متمرکز بشم..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستهاي خوبم كه هميشه براي كمك به ديگران بدون هيچ چشمداشتي تو سايت حضور دارند بازم سؤالي دارم كه از مشاور هاي مختلف جوابهاي مختلف براش شنيدم و حسابي گيجم كردن اگه كسي مجموعا ٩ سال سابقه كار داشته باشه با بيمه ولي فقط ١.٥ سالش به رشته اي كه توي ليست فدرال هست مربوط بشه امتياز ١.٥ سال رو ميگيره يا ٩ سال رو خيلي ممنون از وقتي كه ميگذارين و جوابي كه ميديد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تشکر پیشاپیش از دوستان ... آیا با مدرک لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی با توجه به مشاغل اعلام شده با کد زیر اقدام کرد؟
۵۰- مترجمین - کد NOC شغل ۵۱۵۲
Translators, terminologists and interpreters (5125)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. می خواستم بدونم که چطور میشه فهمید که رشته من که حسابداری هست تا الان پر شده یا جا داره؟
پیشاپیش از لطف دوستان ممنونم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ،
خواهشا یه جوانمرد پیدا شه فرایند مهاجرت به کانادا رو از اول توضیح بده ببینیم چطوریه ؟ ممنون میشم
اینجوری قاطی پاتی شده والا.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و خسته نباشید حضور همه دوستان . من میخواهم باتفاق خانواده ام به شهر تورنتو کانادا مهاجرت کنم . درحال حاضر مشغول فراگیری زبان انگلیسی هستم. می خواهم بدانم اقدامات بعدی را که در این خصوص می بایست انجام دهم چیست ؟ آیا از هم اکنون باید کاری را انجام دهم یا بعد از فراگیری زبان ، کارهایم را انجام دهم ؟ ممنون می شوم اگر اقداماتی را که باید انجام دهم به ترتیب برایم بنویسید.
باتشکر- عباس فرنام
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من میخوام برای فدرال اقدام کنم سنم 23 هست ....یک ماه دیگه اعزام برای خدمت دارم ...لیسانس برق دارم ........سوال من این هست که تا اونجای که من میدونم برای فدرال فاکتور های مهم سابقه کار و ielts ... هست.....هدف من این هست که در زمان انجام خدمت سابقه کار رو هم جور کنم ....من قبلا در رشته خودم یعنی برق سابقه کار داشتم ..در برق ساختمان ...اما کار فرمای شرکتی نداشتم و صرفا سابقه کار تجربی دارم ...حالا سوال من اینه که اگر من یه اشنا در شرکتی برقی پیدا کنم در حین خدمت میتونه واسم سابقه کار با بیمه رد کنه ؟ یا نه در واقع مثلا بگه این اقا از این تاریخ یعنی زمان حال در این شرکت کار کرده تایه سال بر فرض ....
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و خسته نباشید حضور همه دوستان . من میخواهم باتفاق خانواده ام به شهر تورنتو کانادا مهاجرت کنم . درحال حاضر مشغول فراگیری زبان انگلیسی هستم. می خواهم بدانم اقدامات بعدی را که در این خصوص می بایست انجام دهم چیست ؟ آیا از هم اکنون باید کاری را انجام دهم یا بعد از فراگیری زبان ، کارهایم را انجام دهم ؟ ممنون می شوم اگر اقداماتی را که باید انجام دهم به ترتیب برایم بنویسید.
باتشکر- عباس فرنام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بزرگان چنتا سوال دارم میشه منو یه راهنمایی کنید.
مهاجرت برای چه کسایی مناسبه ؟ و ایا کسایی که مهاجرت میکنن زندگی موفق تری نصبت به قبل دارن؟ حداقل هزینه برای 1 سال اقامت در کانادا که باید ببرم چقدر باید باشه؟
الان من 24 سالم هست لیسانس عمران دارم سربازیم معاف شدم و از نظر کاریم توی رشته خودم هسم فعلا و فعالیت میکنم . اگه بخوام ایلس بگیرمو از طریق تخصص مهاجرت کنم ایا از نظر درامد و زندگی اونجا بهتره؟ ایا تمام کسانی که رفتن اونجا الان راضین و پشیمون نیسن؟ بعد کسایی مث من که هیچ کسیو اونجا نمیشناسم و زبانمم فول نیست ایا دچار مشکل نمیشم از نظر کاریو زندگی ، و چوب خوریم به نظرتون چقدره؟ چقد طول میکشه اونجا زبانو فول شه ؟
ببخشید اگه سوالا زیاد شد ممنون میشم نظراتتونو بگین مخصوصن کسایی که اونجا هسن یا تجربه زندگو داشتن.