کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انجمن مهندسین کامپیوتر
(2014-10-02 ساعت 01:34)azimi1368 نوشته:  دوستان یه سوال ، سر فصل هایی که ما تو ایران میخونیم چقدر با دروس رشته نرم افزار در آمریکا مطابقت داره؟

من چند سال پیش یک مقاله در این مورد نوشتم. بصورت خلاصه شما در ایران Copmuter Science میخونی و نه Software Engineering. اگر میخوای آمریکا در شاخه Computer Science ادامه تحصیل بدی مشکلی نیست ولی اگر میخوای کار کنی و جز درس خوندن کاری نکردی تا الان، یک سالی باید روی کسب مهارتهای لازمه برای کار در یک شرکت نرم افزاری در آمریکا وقت بزاری. موفق باشی.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، yami ، sib 24 ، houmanmir ، we are one ، Nima90 ، Lecturer ، alibabax ، copol
دوستان با تجربه که الان دیگه اونور آب دستتون تو کاره ،
من mcitp , ccna , ccnp دارم و الان مدیر IT یه شرکتم .
من 6 ماه وقت دارم.
تو همین فیلد خودم برم جلو بهتره یا برم سمت WEB ؟؟
بازار کدوم بهتره ؟؟
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام*
من کاردانی و لیسانس نرم افزار دارم ولی متاسفانه تو رشته خودم کار بلد نیستم و کارحسابداری انجام میدم.آیا داشتن فقط مدرک اونجا به من کمک میکنه...
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-02 ساعت 22:25)rezasadeghi نوشته:  دوستان با تجربه که الان دیگه اونور آب دستتون تو کاره ،
من mcitp , ccna , ccnp دارم و الان مدیر IT یه شرکتم .
من 6 ماه وقت دارم.
تو همین فیلد خودم برم جلو بهتره یا برم سمت WEB ؟؟
بازار کدوم بهتره ؟؟

تو همین رشته خودت برو جلو خیلی‌ خیلی‌ بهتره.

(2014-10-03 ساعت 01:26)taba60 نوشته:  دوستان سلام*
من کاردانی و لیسانس نرم افزار دارم ولی متاسفانه تو رشته خودم کار بلد نیستم و کارحسابداری انجام میدم.آیا داشتن فقط مدرک اونجا به من کمک میکنه...

هیچ کمکی‌ به کار تو رشته کامپیوتر نمی کنه ولی چون مدرک لیسانس (BS) هست به کار تو رشته حسابداری و میزان حقوق پیشنهادی اولیه کمک می‌‌کنه
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، yami ، we are one ، copol
میتونید از این لینک برای میزان متوسط حقوق هر رشته در امریکا استفاده کنید. البته این میزان حقوق خیلی خوشبینانه هست و به نظر من 20 درصد باید ازش کم بشه چون این حقوقی هست که ریکورتر ها به کارفرما پرزنت میکنند. علاوه بر این بر اساس ایالت و شهر هم میزان واریانس را نشان داده که تقریبا دستتون میاد که بر اساس منطقه میزان در آمد چقدر هست.
ضمنا این شرکت یکی از بزرگترین ریکورتر های امریکا هست درباره شخص خودم اولین شرکتی بود که منو تو دو سه تا پروژه کوچک فرستاد. اگر بتونید باهاشون برای کار هماهنگ بشید برای پرکردن رزومه و پیدا کردن کانکشن خیلی خیلی خوب هستن.
http://www.roberthalf.com/salary-guides

پاسخ
تشکر کنندگان: rezasadeghi ، خسته از وطن ، copol
کسی از بچه های 2015 یا 2014 نیس این تاپیکو یه خورده گرمش کنیم ؟؟
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
پاسخ
تشکر کنندگان: bahreini.ehsan
«درآمد 80 تا 127 هزار دلاری برای مهندسان نرم‌افزار» این رقم متوسط درآمد مهندسان برنامه نویس در دره سلیکون‌ولی است. جایی که بسیاری از عاشقان دنیای تکنولوژی آرزوی ورود و کار در آن را دارند. این روزها برنامه نویسی برای شرکت‌های بزرگ یا کوچک، آن طور که گزارش‌های مختلف نشان می‌دهد یکی از پردرآمدترین شغل‌ها در هر بخشی به حساب می‌آید.

بسیاری از افراد با استعداد تنها با طراحی یک نرم‌افزار ساده توانسته‌اند به سود‌های میلیاردی دست پیدا کنند. اما حالا و جدیدترین گزارش businessinsider خلاف این ادعا و باور را ثابت کرده است. این سایت در گزارشی به بررسی میزان درآمد مهندسان نرم‌افزار درشرکت‌های مطرح دنیا براساس بررسی سایت Glassdoor پرداخته است.
[عکس: 453.jpg]
همیشه گزارش‌هایی از پرداخت‌های بالا به مهندسان نرم‌افزار شرکت‌های مختلف منتشر شده است. افرادی که در مقابل استعداد خود رقم بالایی نیز به عنوان حقوق دریافت می‌کنند. اما واقعیت این است که تمام شرکت‌ها به مهندسان نرم‌افزار خود حقوق بالا پرداخت نمی‌کنند. سایت Glassdoor (سایت پیدا کردن یک شغل در شرکتی مورد علاقه کاربران) که اطلاعات عظیمی در خصوص میزان پرداخت حقوق از سوی شرکت‌های مختلف دارد، به تازگی به بررسی وضعیت و میزان حقوق دریافتی مهندسان نرم‌افزار در کشورهای مختلف طی دو سال گذشته پرداخته است.

نتایج استخراج شده از این بررسی بسیار جالب بوده است. داشتن یک شغل به عنوان مهندس نرم‌افزار(چه برنامه نویس، چه توسعه دهنده نرم‌افزار) شغلی با درآمد خوب است، فارغ از اینکه در چه شرکتی یا کجا کار کنید. اما حتی در صنعت تکنولوژی هم مهندسان نرم‌افزار حقوق متوسط و گاه ناعادلانه‌ای را دریافت می‌کنند.

برای آشنایی بیشتر با وضعیت پرداختی حقوق مهندسان نرم‌افزار در ادامه می‌توانید نتیجه بررسی سایت Glassdoor را مطالعه کنید. در این فهرست از کمترین حقوق دریافتی مهندسان نرم‌افزار تا بیشترین میزان دریافتی آنها در شرکت‌های بزرگ دنیا دیده می‌شود. در این بررسی علاوه بر اعلام میزان دریافتی حقوق مهندسان نرم‌افزار در هر شرکت، سطح رضایت کارمندان، پیش‌بینی کارمندان از آینده شرکتشان و همچنین نظر آنها در خصوص امکانات و مزیت‌های محل کارشان نیز آورده شده است.

15- جنرال الکتریک
میانگین حقوق برای مهندسان نرم‌افزار: 80 هزار دلار
امتیاز سطح رضایت کارمندان: 3.6 از 5
26 درصد کارمندان فکر می‌کنند کسب و کارشان به مسیر درستی می‌رود و ظرف 6 ماه آینده همه چیز بهتر خواهد شد.

نظر مهندسان نرم‌افزار: جنرال الکتریک پیوسته چالش‌های عظیم و گوناگونی را پیش روی شما می‌گذارد و همین مسأله باعث می‌شود شما پا را فراتر بگذارید. مدیریت سعی می‌کند رفتار دوستانه‌ای داشته باشد و اغلب مردم در آنجا به شما به عنوان یک شخص یا کارمند اهمیت می‌دهند.

14- Verizon
میانگین حقوق برای مهندسان نرم‌افزار: 86 هزار دلار
امتیاز سطح رضایت کارمندان: 3.2 از 5
48 درصد کارمندان فکر می‌کنند کسب و کارشان به مسیر درستی می‌رود و ظرف 6 ماه آینده همه چیز بهتر خواهد شد.

نظر مهندسان نرم‌افزار: سود خوب، محیط کاری منعطف، استفاده از آخرین تکنولوژی‌های روز، کار با آدم‌های مختلف در سطح‌های دانشی گوناگون، مزایای تحصیلی و امکانات تفریحی

13-Comcast
میانگین حقوق برای مهندسان نرم‌افزار: 91 هزار دلار
امتیاز سطح رضایت کارمندان: 3.1 از 5
48 درصد کارمندان فکر می‌کنند کسب و کارشان به مسیر درستی می‌رود و ظرف 6 ماه آینده همه چیز بهتر خواهد شد.

نظر مهندسان نرم‌افزار: حقوق خوب همراه با بسته مزایای عالی، فضایی با آرامش عمومی. Comcast تلاش می‌کند مانند شرکت‌های بزرگ تکنولوژی عمل و افراد بااستعداد را به سمت خود جذب کند اما تاکنون تنها در حاشیه خوب فعالیت کرده است

12- IBM
میانگین حقوق برای مهندسان نرم‌افزار: 92 هزار دلار
35 درصد کارمندان فکر می‌کنند کسب و کارشان به مسیر درستی می‌رود و ظرف 6 ماه آینده همه چیز بهتر خواهد شد.

نظر مهندسان نرم‌افزار: بهترین بخش شرکت آی‌بی‌ام مردم هستند. همه باهوش و بااستعداد هستند. فرهنگ سازمانی شرکت عالی است و همه روی توسعه نرم‌افزار تمرکز کرده‌اند. میانگین سنی در آی‌بی‌ام عالی است(همه 20 ساله نیستند اما در اوایل سن 30 سالگی قرار دارند) و به عنوان یک شخص جوان، این شرایط بهترین فرصت یادگیری را در اختیارهر فردی می‌گذارد. در کنار سود خوب، تعادل عالی بین زندگی و کار برقرار می‌شود. همچنین شما با گزینه‌ای برای کار در خانه نیز روبه رو هستید.

11- SAMSUNG
میانگین حقوق برای مهندسان نرم‌افزار: 92 هزار دلار
امتیاز سطح رضایت کارمندان: 3.3 از 5
43 درصد کارمندان فکر می‌کنند کسب و کارشان به مسیر درستی می‌رود و ظرف 6 ماه آینده همه چیز بهتر خواهد شد.

نظر مهندسان نرم‌افزار: مزایای خوب فراهم می‌کند. پرداخت‌ها خوب و معقول است. تجربه کار در یک گروه حرفه‌ای خوب و ارزشمند است. این باعث غرور است که در یکی از شرکت‌های پیشرو بازار کار می‌کنید.

10- JPMorgan

میانگین حقوق برای مهندسان نرم‌افزار: 95 هزار دلار
امتیاز سطح رضایت کارمندان: 3.4 از 5
67 درصد کارمندان فکر می‌کنند کسب و کارشان به مسیر درستی می‌رود و ظرف 6 ماه آینده همه چیز بهتر خواهد شد.

نظر مهندسان نرم‌افزار: فرهنگ کار در اداره بسیار بالاست و فشار کاری زیادی به کارمندان وارد نمی‌شود. استفاده از بهترین تکنولوژی‌های روز بهترین مکان برای یادگیری را فراهم می‌کند.

9- Bank of America

میانگین حقوق برای مهندسان نرم‌افزار: 95 هزار دلار
امتیاز سطح رضایت کارمندان: 3.3 از 5
38 درصد کارمندان فکر می‌کنند کسب و کارشان به مسیر درستی می‌رود و ظرف 6 ماه آینده همه چیز بهتر خواهد شد.

نظر مهندسان نرم‌افزار: منابع آموزشی و فرصت‌های زیادی در این بانک وجود دارد. شرایط معقول و برابر و همچنین امکان استفاده از بعضی مزایای بانک از دیگر امتیاز‌های کار در این بانک است.

8- Amazon

میانگین حقوق برای مهندسان نرم‌افزار: 105 هزار دلار
امتیاز سطح رضایت کارمندان: 3.4 از 5
58 درصد کارمندان فکر می‌کنند کسب و کارشان به مسیر درستی می‌رود و ظرف 6 ماه آینده همه چیز بهتر خواهد شد.

نظر مهندسان نرم‌افزار: رشد سریع و ارتقای یک فرایند طبیعی است که همیشه در این شرکت وجود دارد. اینجا بهترین مکان برای کسب تجارب عالی است. سریع یاد بگیرید و پاداش دریافت کنید. ما بسیار خوش‌شانس هستیم که مدیران عالی داریم، افرادی که کاغذ بازی را حذف و به علایق کارمندانشان توجه کرده‌اند. حجم کاری در آمازون بسیار قابل مدیریت است به طوری که یک تیم نرم‌افزاری در طول هفته 40 تا 44 ساعت کار می‌کند.

7- Intel

میانگین حقوق برای مهندسان نرم‌افزار: 106 هزار دلار
امتیاز سطح رضایت کارمندان: 3.8 از 5
32 درصد کارمندان فکر می‌کنند کسب و کارشان به مسیر درستی می‌رود و ظرف 6 ماه آینده همه چیز بهتر خواهد شد.

نظر مهندسان نرم‌افزار: اینتل شرایط پرداختی خوبی به همراه مزایای قابل قبول برای سلامتی فراهم می‌کند. در کنار طرح‌های بیمه‌ای قابل قبول، امکان استفاده از باشگاه در کنار کلاس‌های مختلف در طول هفته نیز وجود دارد. گروه‌های توسعه دهنده نرم‌افزار با ساعت‌های انعطاف پذیر زیادی روبه رو هستند.

6-Microsoft

میانگین حقوق برای مهندسان نرم‌افزار: 108 هزار دلار
امتیاز سطح رضایت کارمندان: 3.7 از 5
50 درصد کارمندان فکر می‌کنند کسب و کارشان به مسیر درستی می‌رود و ظرف 6 ماه آینده همه چیز بهتر خواهد شد.

نظر مهندسان نرم‌افزار: تعداد طرح‌های بزرگ و متعددی در این شرکت وجود دارد که شما در هر کشوری می‌توانید این طرح‌ها را انجام دهید. حقوق پرداختی این شرکت بیشتر از شرکت‌های دیگر است و ساعات کاری شما نیز انعطاف پذیر است. برای مهندسان، این شرکت مکان خوبی برای پیشرفت است که در مقایسه با شرکت آمازون بسیار متفاوت است.

5- Oracle

میانگین حقوق برای مهندسان نرم‌افزار: 112 هزار دلار
امتیاز سطح رضایت کارمندان: 3.2 از 5
89 درصد کارمندان فکر می‌کنند کسب و کارشان به مسیر درستی می‌رود و ظرف 6 ماه آینده همه چیز بهتر خواهد شد.

نظر مهندسان نرم‌افزار: تکنولوژ‌ی‌های فوق‌العاده‌ای برای کار وجود دارد که البته همه اینها بستگی به گروه هم دارد. کار کردن مردم به صورت عمومی در این شرکت بسیار آسان است. مزایای عالی برای سلامت، برقراری هماهنگی بین کار و خانه و مدیران ارشد باهوش از دیگر مزایای این شرکت برای کارمندان بخش نرم‌افزاری است.

4-Facebook

میانگین حقوق برای مهندسان نرم‌افزار: 112 هزار دلار
امتیاز سطح رضایت کارمندان: 4.6 از 5

نظر مهندسان نرم‌افزار: بسیار الهام بخش است که با تعداد زیادی از افراد باهوش و حرفه‌ای در چنین محیط آزادی کار کنید بنابراین هر طرحی که روی آن کار کنید چالش برانگیز وجالب است.

3- Walmart

میانگین حقوق برای مهندسان نرم‌افزار: 124 هزار دلار
77 درصد کارمندان فکر می‌کنند کسب و کارشان به مسیر درستی می‌رود و ظرف 6 ماه آینده همه چیز بهتر خواهد شد.

نظر مهندسان نرم‌افزار: پرداخت پاداش بالاتر از حد میانگین در منطقه سلیکون ولی است. چندین توسعه دهنده و مدیر حرفه‌ای نیز در این اطراف وجود دارد. بعد از سه ماه کارمند بودن در این شرکت، تخفیف اندکی در محصولات ولمارت از طریق سایت www.walmart.com به کارمندان ارائه می‌شود.

2- Apple

میانگین حقوق برای مهندسان نرم‌افزار: 125 هزار دلار
امتیاز سطح رضایت کارمندان: 3.9 از 5
40 درصد کارمندان فکر می‌کنند کسب و کارشان به مسیر درستی می‌رود و ظرف 6 ماه آینده همه چیز بهتر خواهد شد.

نظر مهندسان نرم‌افزار: کار کردن روی بهترین محصولات تکنولوژیکی دنیا خودش یک مزیت است. فرهنگ غنی و فوق‌العاده با مدیریت حرفه‌ای و عالی. افراد باتجربه و متخصص زیادی که در اطرافت وجود دارد و روحیه در این شرکت بسیار بسیار بالا است.

1- Google

میانگین حقوق برای مهندسان نرم‌افزار: 127 هزار دلار
امتیاز سطح رضایت کارمندان: 4.3 از 5
73 درصد کارمندان فکر می‌کنند کسب و کارشان به مسیر درستی می‌رود و ظرف 6 ماه آینده همه چیز بهتر خواهد شد.

نظر مهندسان نرم‌افزار: اگر شما یک مهندس نرم‌افزار هستید تقریباً در این شرکت پادشاهی می‌کنید. گوگل یک شرکت مهندسی محور است(هر چند بازار این شرکت را وادار به تغییر مسیر کرده اما همچنان مانند گذشته به کارش ادامه می‌دهد). همه چیز اینجا عالی است. صبحانه، ناهار وشام هر روز هفته به صورت مجانی در اختیار شما قرار می‌گیرد.... RolleyesRolleyes
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، eybaba ، we are one ، Nima90 ، kiana11 ، Lecturer ، abz7739 ، sheghi
(2014-10-03 ساعت 22:56)rezasadeghi نوشته:  کسی از بچه های 2015 یا 2014 نیس این تاپیکو یه خورده گرمش کنیم ؟؟

سلام رضا جان من هستم در خدمتیمCool
کیس نامبر:2015as3xx
California
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.من رشته ارتباط تصویری میخونم که شامل گرافیک و طراحی وب سایت هست.منتها بجز رشتم چه certificateتو شاخه کامپیوتر بگیرم کمکم میکنه و مفید هست تو پیدا کردن کار برام.من آمریکا هستم.ممنون میشم اگه دوستانی اطلاعات دارند راهنماییم کنند.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
سلام به همه دوستان
من MBA مدیریت شبکه دارم.همچنین مدارک ,MCSE,CCNA رو در دبی گرفتم.مسلط به شبکه و تقریبا هک هستم.4 سال سابقه کار هم دارم.
به نظرتون کار مناسب تو آمریکا پیدا میشه یا بمونیم تو ایران با شندرغاز حقوق؟ تازه با کلی منت!!!!!
از دوستانی که در آمریکا هستند خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.ممنون میشم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-29 ساعت 02:31)stealth نوشته:  یکی از مباحثی که خیلی خیلی در پیدا کردن کار در اینجا تاثیر خواهد داشت آشنایی با تکنولوژیهای مجازی سازی هست.
الان بازار اصلی در اختیار vmware و مایکروسافت hyper-v هست که دومی بخاطر هزینه تمام شده پایینتر و کیفیت قابل قبول در ورژن 2012 داره کم کم جا باز میکنه.
اما گرفتن سرتیفیکت در این زمینه برای پیدا کردن هر کسی در زمینه IT میتونه مفید باشه. بخصوص سرتیفیکت vmware vcp. برای این سرتیفیکت بر خلاف سایر سرتیفیکتها کاندیدا باید ابتدا دوره مورد نظر را در یکی از موسسه های دارای مجوز از vmware بگذرونه و بعد در امتحان قبول بشه.
هزینه این دوره را زمانی که من دنبالش بودم کمتر از 3 هزار دلار پیدا نکردم . اما در این کالج http://www.stanly.edu/continuing-educati...phere.html میتونید با حدود 250 دلار کل دوره را بگذرویند. من حدود 9 ماه تو نوبت بودم و ماه گذشته امتحان را دادم . اگر با این تکنولوژی هم آشنایی ندارید خیلی راحت میتونید LAB را روی یک لپتاپ قوی پیاده کنید و تمرین کنید.
برای امتحان علاوه بر کتاب خود دوره یک کتاب هم خود vmware داره که اونو من توصیه میکنم. در هر صورت امیدوارم این اطلاعات به دردتون بخوره سوالی بود در خدمتم
سلام دوست عزيز ممنون از اين همه توضيح تان من 4 مارچ تا 5 اپريل 2015 ميام سن هوزه تا سوشال و گرين كارت بگيرم ايا ميتونم از الان ثبت نام كنم ؟ مي تونم تاريخ خاصي را در تايم بالا مشخص كنم كه بتونم امتحان بدم؟ و پرداختش به چه صورت است؟ ايا امتحان انلاين هست يا حضوري؟ امتحانات سيسكو هم برگزار ميكنه؟
با تشكر
کیس : **2014AS ، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
برای دوره باید تو لیست انتظار باشید باهاشون تماس بگیرید بهتون میگن چقدر حدودا باید منتظر باشید.
برای امتحان شما میتونید از لحظه ثبت نام برای هفته آینده برنامه ریزی کنید که امتحان بدید.

(2014-10-18 ساعت 20:26)zar_arian نوشته:  سلام دوست عزيز ممنون از اين همه توضيح تان من 4 مارچ تا 5 اپريل 2015 ميام سن هوزه تا سوشال و گرين كارت بگيرم ايا ميتونم از الان ثبت نام كنم ؟ مي تونم تاريخ خاصي را در تايم بالا مشخص كنم كه بتونم امتحان بدم؟ و پرداختش به چه صورت است؟ ايا امتحان انلاين هست يا حضوري؟ امتحانات سيسكو هم برگزار ميكنه؟
با تشكر

پاسخ
تشکر کنندگان: taherifar
من پاسخ پیعام خصوصی شما را تو انجمن دادم که بقیه دوستان در آینده هم بتونند استفاده کنند.
همانطور که خودتون اشاره کردید برای بعضی از دوره های خاص شما نیاز هست که در یکی از موسسه های آموزشی مورد تایید شرکت صادر کننده سرتیفیکت آموزش ببینید. مثلا شما برای سیسکوCCNA یا دوره های سطح پایین تر Vmware نیازی نیست کلاس برید میتونید مستقیم ثبت نام کنید و برید سر جلسه امتحان. امتحان را هم معمولا شرکتهای کامپیوتری با pearsunvue قرارداد دارن که باید اونجا برید ثبت نام امتحان کنید.
اما در باره سرتیفیکیت VCP5 شما باید حتما دوره را ببینید . اون کالجی که من معرفی کردم این دوره را میزاره. تا جایی که یادم هست هزینه دوره شد 180 دلار +68 دلار کتابها. اولین چیزی که استاد از شما میخواد این هست که یک آیدی Vmware بگیرید که شما این آیدی را در اختیار کالج میزارید.
کل کلاسها و لب به صورت آنلاین برگزار میشه. بعد از اینکه شما کلاس را تموم کردید کالج به شما یک گواهی پایان دوره را میده. حدود یک هفته هم طول میکشه و خود vmware به شما سرتیفیکیت اتمام دوره را میده. بعد از اون شما باید درخواست امتحان بدید . اونها هم بعد از 24 ساعت به شما اجازه امتحان را میدن و میتونید پول را به pearsunvue بدید و در امتحان شرکت کنید. بعد از اتمام دوره کالچ به من یک وچر 60 درصد تخفیف امتحان را داد که امتحان من حدود 70 دلار تموم شد .
من خودم اول فکر میکردم امکان نداره چون هیچ جایی این دوره را با هزینه کمتر از 3500 دلار پیدا نکردم .
اما جواب سوال:
1- 180 دلار کلاس +70 دلار کتاب + حدود 70 دلار امتحان برای بار اول. یعنی حدود 320 دلار
2- کلاس آنلاین.
3- امتحان باید یکی از مراکز pearsunvue برید . حضوری نیاز به 2 فروند کارت شناسایی صادر شده دولتی !
4- همانطور که اشاره کردم حداکثر یک هفته بعد از اتمام دوره میتونید درخواست امتحان را بدید! انتظار تنها برای کلاس هست اونم بخاطر قیمت فوق العاده کمش!

(2014-10-18 ساعت 20:26)zar_arian نوشته:  سلام شايد اشتباه منظورم را رسوندم من vcp و vcap را كار كردم و تدريس هم كردم به هر كجا مراجعه كردم گفتند گذروندن دوره و پرداخت 3500 دلار اجباري هست بعد إتمام دوره مجوز ميدان كه امتحان بديم اگر پاس كرديم certification صادر ميشه
1- ولي پيرو نوشته هاي شما هزينه دوره و امتحان با ثبت نام در اين سايت 250 دلار ميشه ايا اين درسته؟
2- با ثبت نام در اين سايت ايا كلاس بصورت انلاين برگزار ميشه؟
3- ايا امتحان هم انلاين هست يا حضوري؟
4-ايااين ليست انتظار فقط براي برگزاري دوره اموزشي هست و امتحان نياز به انتظار نداره ؟
ببخشيد خيلي سوْال كردم

پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، houmanmir ، Nima90 ، taherifar ، خسته از وطن ، alibabax
سلام دوستان

یه سوال کلی اینکه به نظرتون چقدر امکان گرفتن جاب آفر در آمریکا برای کسی که الان ساکن ایران هست وجود داره؟ منظورم جاب آفری هست که روی اون بتوان ویزای کار H1-B گرفت.

برای اینکار پیشنهاد میدین از کجا شروع کنم و چه کارهای بکنم؟ (رزومه و سابقه و تخصص قوی ای دارم. برنامه نویس هستم)
پاسخ
تشکر کنندگان: taherifar
(2014-10-25 ساعت 13:46)Cboy نوشته:  سلام دوستان

یه سوال کلی اینکه به نظرتون چقدر امکان گرفتن جاب آفر در آمریکا برای کسی که الان ساکن ایران هست وجود داره؟ منظورم جاب آفری هست که روی اون بتوان ویزای کار H1-B گرفت.

برای اینکار پیشنهاد میدین از کجا شروع کنم و چه کارهای بکنم؟ (رزومه و سابقه و تخصص قوی ای دارم. برنامه نویس هستم)

دوست من من تا اونجایی که میدونم خیلی خیلی سخت هست این نمونه جاب آفر

دوستانی بودن که آشنایی در آمریکا داشتن و میخاستن برن شرکت اون آقا اوشون هم کلی تلاش کرده اول باید یه آگهی بزنه همچین فردی میخام بعد بتونه دولت قانع کنه همچین فردی که من میخام نیست توی شهرم بعد شنیدم پروسش چند سال طول میکشه

باز شاید دوستان دیگری اطلاعاتشون از بنده حقیر بیشتر باشه

شاد باشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

پاسخ
تشکر کنندگان: babak12 ، sib 24 ، houmanmir ، taherifar ، Memolk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان