کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انجمن مهندسین کامپیوتر
من vcp-dcv دارم. هم ایران و هم اینجا یک بخشی از کارم این بوده.
(2015-07-09 ساعت 21:59)Mehdi0065 نوشته:  سلام به همه دوستان
تو این انجمن کسی هست که تخصص Storage یا Virtualization داشته باشه و در آمریکا تو این زمینه کار کنه؟ یا اینکه تو گرایش هوش مصنوعی فعالیت کنه؟

پاسخ
تشکر کنندگان: Mehdi0065
(2015-07-10 ساعت 00:17)stealth نوشته:  من vcp-dcv دارم. هم ایران و هم اینجا یک بخشی از کارم این بوده.
(2015-07-09 ساعت 21:59)Mehdi0065 نوشته:  سلام به همه دوستان
تو این انجمن کسی هست که تخصص Storage یا Virtualization داشته باشه و در آمریکا تو این زمینه کار کنه؟ یا اینکه تو گرایش هوش مصنوعی فعالیت کنه؟

میتونم بپرسم تو آمریکا کار تخصصی Vmware چه جایگاهی داره؟ و کلا ذخیره سازی روی دستگاه های SAN یا NAS بازار کاری داره یا نه؟
و اینگه میتونم بپرسم شما الان دقیقا چیکار میکنید؟
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
پاسخ
تشکر کنندگان:
هردو فوق العاده بازار کار خوبی دارند اما موضوع این هست که کارهایی از این دست در سطح کارشناس ارشد هست. باید خیلی خوش شانس باشید که کسی سابقه کار و دوره هایی که در ایران دیدید را قبول کنه یا حداقل درباره خود من به هیچ عنوان اتفاق نیافتاد و من مجبور شدم برای گرفتن کار به عنوان یک تکنیسین کارم را شروع کنم. از نظر اکثر کارفرماهای اینجا سابقه کاری خارج از امریکا ارزش چندانی نداره . اگر صبر و حوصله داشته باشید و حاضر باشی تو مدتی که اینجا هستی با سطح پایینتر کارت را شروع کنی و تو همون مدت تو سه تا cert بگیری اونوقت میتونی امیدوار باشی که در دو سه سال آینده کار خوبی داشته باشی.
من همینجا یکی از ارزونترین روشهای گرفتن مدرک vmware را نوشتم که اگر جستجو کنید پیداش میکنید.

(2015-07-10 ساعت 00:27)Mehdi0065 نوشته:  میتونم بپرسم تو آمریکا کار تخصصی Vmware چه جایگاهی داره؟ و کلا ذخیره سازی روی دستگاه های SAN یا NAS بازار کاری داره یا نه؟

پاسخ
تشکر کنندگان: Mehdi0065 ، SomeOneX ، copol
(2015-07-10 ساعت 17:00)stealth نوشته:  هردو فوق العاده بازار کار خوبی دارند اما موضوع این هست که کارهایی از این دست در سطح کارشناس ارشد هست. باید خیلی خوش شانس باشید که کسی سابقه کار و دوره هایی که در ایران دیدید را قبول کنه یا حداقل درباره خود من به هیچ عنوان اتفاق نیافتاد و من مجبور شدم برای گرفتن کار به عنوان یک تکنیسین کارم را شروع کنم. از نظر اکثر کارفرماهای اینجا سابقه کاری خارج از آمریکا ارزش چندانی نداره . اگر صبر و حوصله داشته باشید و حاضر باشی تو مدتی که اینجا هستی با سطح پایینتر کارت را شروع کنی و تو همون مدت تو سه تا cert بگیری اونوقت میتونی امیدوار باشی که در دو سه سال آینده کار خوبی داشته باشی.
من همینجا یکی از ارزونترین روشهای گرفتن مدرک vmware را نوشتم که اگر جستجو کنید پیداش میکنید.

(2015-07-10 ساعت 00:27)Mehdi0065 نوشته:  میتونم بپرسم تو آمریکا کار تخصصی Vmware چه جایگاهی داره؟ و کلا ذخیره سازی روی دستگاه های SAN یا NAS بازار کاری داره یا نه؟

پس فکر کنم بهتره از هر زمینه ای یه مقدار تخصص داشته باشی تا اونجا بتونی تو هر شرکتی دنبال کار بگردی و بعدا اونجا به تخصصی که اونا میخوان برسی، درست میگم؟
میتونم بپرسم شما کدوم ایالت و منطقه رو انتخاب کردید؟
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
پاسخ
تشکر کنندگان:
تنها شرکتهای بزرگ هستند که آدمهای خیلی تخصصی را استخدام میکنند. مثلا اینکه شما تنها vmware و storage بلد باشی خیلی خیلی خوبه اما کسی که شما را استخدام میکنه شرکت بزرگی هست که it بزرگی داره که میتونه یک نفر را کامل برای اینکار استخدام کنه. موضوع این هست که تا شما سابقه کاری کافی در امریکا نداشته باشی کسی این ریسک را نمیکنه که شما را استخدام کنه. فرآیند استخدام در اینجا هزینه بر هست .
اگر بخواید تو یک شرکت کوچک کار را شروع کنید نیاز دارید که درباره چیزهای دیگه بدنید. من تو شرکت اولی که کار میکردم از نصب پرینتر و ویندوز انجام میدادم تا کافیگ فایروال سوییچ و vmware. چون کلا فقط من بودم و رییسم و کلی کار.
با این تجربه شما هم مطمئنا تو ایران تو شرکت بزرگی کار میکنید و منظور من هم این بود که خودتونو آماده کنید که با استانداره پایینتر شروع کنید.
درباره درآمد هم حدود ساعتی 50 تا 65 دلار برای vmware Eng میدن با شرایطی که برات گفتم ( در حالت contract( اما برای کار فول تایم روی چیزی بین 60 تا 75 میتونی حساب کنی.
گر آمادگی داری که دو سه سال اول از صفر شروع کنی یکم دوباره خاک کار را بخوری، آینده خوبی داره .

من بخاطر خانواده امدم فلوریدا جکسونویل و فعلا اینجا هستم.
(2015-07-11 ساعت 00:34)Mehdi0065 نوشته:  پس فکر کنم بهتره از هر زمینه ای یه مقدار تخصص داشته باشی تا اونجا بتونی تو هر شرکتی دنبال کار بگردی و بعدا اونجا به تخصصی که اونا میخوان برسی، درست میگم؟

پاسخ
تشکر کنندگان: Mehdi0065 ، yami ، SomeOneX ، copol
(2015-07-12 ساعت 05:02)stealth نوشته:  تنها شرکتهای بزرگ هستند که آدمهای خیلی تخصصی را استخدام میکنند. مثلا اینکه شما تنها vmware و storage بلد باشی خیلی خیلی خوبه اما کسی که شما را استخدام میکنه شرکت بزرگی هست که it بزرگی داره که میتونه یک نفر را کامل برای اینکار استخدام کنه. موضوع این هست که تا شما سابقه کاری کافی در آمریکا نداشته باشی کسی این ریسک را نمیکنه که شما را استخدام کنه. فرآیند استخدام در اینجا هزینه بر هست .
اگر بخواید تو یک شرکت کوچک کار را شروع کنید نیاز دارید که درباره چیزهای دیگه بدنید. من تو شرکت اولی که کار میکردم از نصب پرینتر و ویندوز انجام میدادم تا کافیگ فایروال سوییچ و vmware. چون کلا فقط من بودم و رییسم و کلی کار.
با این تجربه شما هم مطمئنا تو ایران تو شرکت بزرگی کار میکنید و منظور من هم این بود که خودتونو آماده کنید که با استانداره پایینتر شروع کنید.
درباره درآمد هم حدود ساعتی 50 تا 65 دلار برای vmware Eng میدن با شرایطی که برات گفتم ( در حالت contract( اما برای کار فول تایم روی چیزی بین 60 تا 75 میتونی حساب کنی.
گر آمادگی داری که دو سه سال اول از صفر شروع کنی یکم دوباره خاک کار را بخوری، آینده خوبی داره .

من بخاطر خانواده امدم فلوریدا جکسونویل و فعلا اینجا هستم.
(2015-07-11 ساعت 00:34)Mehdi0065 نوشته:  پس فکر کنم بهتره از هر زمینه ای یه مقدار تخصص داشته باشی تا اونجا بتونی تو هر شرکتی دنبال کار بگردی و بعدا اونجا به تخصصی که اونا میخوان برسی، درست میگم؟
ممنون بابت راهنمایی کاملتون ، منم خودمو آماده کردم که که از پایه شروع کنم، امیدوارم تو انتخاب ایالت بهتربن انتخاب رو داشته باشم
پاسخ
تشکر کنندگان: copol
شرکت ما نیاز به یک system admin داره که به سیستمهای ویندوز ( اکتیو دایرکتوری اکسچنج ، ریموت سرور و .... ) تجربه داشته باشه و زبانش خوب باشه.
محل شرکت Jacksonville هست در فلوریدا. اگر از دوستان کسی دنبال کار میگرده به من پی ام بده تا مشخصات کار را براش بفرستم . ما دنبال کسی هستیم که نهایتا تو سه چهار هفته آینده بتونه کارش را شروع کنه.

پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، SomeOneX ، mpas89 ، yami ، copol
سلام دوستان
من چندین سال هست در لوس آنجلس زندگی میکنم. در ایران مدیر IT چندین شرکت بزرگ دولتی و خصوصی بودم. اما اینجا باید از صفر شروع کرد. من هم چندین جای مختلف کار کردم و کار قبلیم حدود 4 سال مسوول بخش IT یه شرکت تولیدی بزرگ بود.
تجربه خوبی در کار با تجهیزات شبکه Cisco Dell Sonicwall دارم Storage های مختلف راه اندازی سرور Exchange Active directory ...
CCNA SCP VMWare سرتیفیکشن گرفتم و به صورت حرفه ای کار میکنم.
دنبال کار خوب هستم و شاید هم کار و بیزینس خودم رو دوباره راه بندازم چون تجربه خوبی در ایران دارم.
دوستان اگه در LA هستند خوشحال میشم با هم آشنا بشیم شاید بتونم کمک کنم و یا کمک بگیرم برای شروع یه کار جدید.
هر سوال یا پیشنهادی داشتید لطفا ایمیل بزنید. irdomain3@yahoo.com
روز خوش
پاسخ
تشکر کنندگان:
من قبلا این سوال رو پرسیدم اما همچنان تو انتخاب ایالت سردرگمم ، میشه دوستان کامپیوتری منو راهنمایی کنن برای منی که تخصص کامپیوتر تو چند گرایش مختلف دارم و البته هیچ آشنایی تو آمریکا ندارم روی کدوم ایالت ها و شهرها بهتره فکر کنم و برنامه ریزی کنم تا بتونم کار بهتری پیدا کنم و جای پیشرفت داشته باشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-23 ساعت 00:33)Mehdi0065 نوشته:  من قبلا این سوال رو پرسیدم اما همچنان تو انتخاب ایالت سردرگمم ، میشه دوستان کامپیوتری منو راهنمایی کنن برای منی که تخصص کامپیوتر تو چند گرایش مختلف دارم و البته هیچ آشنایی تو آمریکا ندارم روی کدوم ایالت ها و شهرها بهتره فکر کنم و برنامه ریزی کنم تا بتونم کار بهتری پیدا کنم و جای پیشرفت داشته باشه

San Francisco, Silicon Valley
پاسخ
تشکر کنندگان: Srod ، Mehdi0065 ، copol
سلام
من ارشد مكانيك طراحي كاربردي دارم،دارم افيس 2013 ( اكسل،اكسس،ورد،پروجكت و..و برنامه هاي اين مجموعه را ياد ميگيرم) ايا از نظر دوستان ميتونه در صورت پيدا نشدن شغل مرتبت با رشته خودم و به جاي كارهاي سطح پايين توسط اين مهارت تو دفتري،شركتي جايي كار پيداشه؟ ايا پيشنهادي داريد كه چه مهرت ديگه اي ميتونه مناسب باشه مثلا فتوشاپ يا..؟
شماره كيس: 6057
تاریخ رویت قبولی:۲۰۱۵'may 05
کنسولگري ankara
تعداد افراد منظور در کیس: 2
ارسال فرمهای سری اول : 2015-jun-30
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:4May
دریافت کلیرنس:4May
دریافت ویزا:يك ضرب6May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا اين لحظه ١١ ميليون
مقصد: تا اين لحظه هدف North Carolina
خدايا به اميد خودت،نه بنده هاي بي خودت☺️
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام و احترام
ببنید اقای hpsarvari به خدا شما بیش از حد دارید افرادی که به کامپیوتر واردن میترسونید خود من خیلی جا خوردم وقتی پیام شما رو دیدم مگه چه خبره شاید یکم تغییرات در تم های ویندوز وجود داشته باشه وگر نه هیچ اصلا تغییری در کد نویسی های اچ تی ام ال و اینجور کدا ها نداره پس بهتره عوض اینکه نزارین دست زیاد بشه بهتره یکمی درست راهنمایی کنید تا دوستانی که می خوان برن امریکا با خیال خوش و با امید بیشتری مهاجرت کنن
با تشکر
به دلیل مشغله زیاد وقت نمی کنم بیام این سایت لطفا به ایمیلم پاسخ بدین اگر خواستین .
farzadnod40@yahoo.com
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام و احترام خدمت مهندسان گرامی
سوالاتی در مورد رفتن به کانادا با توجه به شغل و حرفه خودم داشتم
رشته تحصلی من برق صنعتی هست
شغل فعلی من تعمیرات پرینتر ( دستگاه کپی ) و سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر و در ضمن نماینده فروش و پشتیبانی شرکت اینترنت پر سرعت اسیاتک هم هستم و کمی هم از کد نویسی HTML میدونم در حد این که بتونم یه سایت خوب درست کنم
سوال من اینه : من میتونم اونجا کاری پیدا کنم و مشغول بشم البته بدون سرمایه در نظر بگیرید و در ضمن من 17 ساله هستم
(در کانادا هم چن تا فامیل دارم )
در صورت امکان لطفا به ایمیلم پاسخ دهید خیلی خیلی ضروری است هر چه زود تر جواب بدین خیلی ممنون میشم راهنمایی های لازم رو لطفا دریغ نکنید.
با تشکر
farzadnod40@yahoo.com
farzadnod32@gmail.com
asiatech.farzad@yahoo.com
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
رشته تحصیلی من کامپیوتر و گرایش نرم افزار بوده
شغل اصلی من یک فروشگاه کامپیوتر است که بصورت تخصصی فروش سخت افزار و نصب و راه اندازی شبکه انجام میدم
در زمینه برنامه نویسی تحت وب و طراحی وب سایت با اسکریپت های زیادی کار کردم و درشون تخصص دارم .
میخوام بدونم آیا برای کار در آمریکا این تخصص ها بکارم میاد ؟
و یا برای کسی که رشته کامپیوتر هست چه پیشنهادی ( تخصصی ) رو دارید که بهتر کار پیدا کنه ؟
ممنون
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-29 ساعت 02:31)stealth نوشته:  یکی از مباحثی که خیلی خیلی در پیدا کردن کار در اینجا تاثیر خواهد داشت آشنایی با تکنولوژیهای مجازی سازی هست.
الان بازار اصلی در اختیار vmware و مایکروسافت hyper-v هست که دومی بخاطر هزینه تمام شده پایینتر و کیفیت قابل قبول در ورژن ۲۰۱۲ داره کم کم جا باز میکنه.
اما گرفتن سرتیفیکت در این زمینه برای پیدا کردن هر کسی در زمینه IT میتونه مفید باشه. بخصوص سرتیفیکت vmware vcp. برای این سرتیفیکت بر خلاف سایر سرتیفیکتها کاندیدا باید ابتدا دوره مورد نظر را در یکی از موسسه های دارای مجوز از vmware بگذرونه و بعد در امتحان قبول بشه.
هزینه این دوره را زمانی که من دنبالش بودم کمتر از ۳ هزار دلار پیدا نکردم . اما در این کالج http://www.stanly.edu/continuing-educati...phere.html میتونید با حدود 250 دلار کل دوره را بگذرویند. من حدود ۹ ماه تو نوبت بودم و ماه گذشته امتحان را دادم . اگر با این تکنولوژی هم آشنایی ندارید خیلی راحت میتونید LAB را روی یک لپتاپ قوی پیاده کنید و تمرین کنید.
برای امتحان علاوه بر کتاب خود دوره یک کتاب هم خود vmware داره که اونو من توصیه میکنم. در هر صورت امیدوارم این اطلاعات به دردتون بخوره سوالی بود در خدمتم

با سلام..دوست عزیز مهاجر سرایی.
من کارشناس ارشد نرم افزار در ایران هستم 26 سالمه..تازه کیسم کامپلیت شده احتمالا تا 2 ماه دیگه آنکارا اینترویو داشته باشم.
می خوام بیام آمریکا از 0(صفر) شروع کنم..با این که دانش اولیه ای دارم.هم تو برنامه نویسی هم شبکه ولی تجربه کاری که بشه روش تو آمریکا حساب کرد ندارم.چون از استانداردهای کاری اطلاع دارم....
تو زمینه برنامه نویسی وب با CMS های php بیس کار کردم.
ccna-mcsa رو گذروندوم.ولی تجربه کاری توش ندارم..

فکر کنم تا کارم اوکی بشه و بلیط بگیرم و بیام حدودا 9 ماهه دیگه بشه.
لطفا دوستان بهم مشاوره بدید چی کار کنم.تا تو این 09 ماه خودم رو بر اساس مشاوره که می دید کمی آماده کار کنم.تو ایالات متحده.

واقعا نمی دونم..بیام درس بخونم. دوباره چون می دونم مدرک های ایران ارزشی نداره باسشون..یا می تونم با همین دانش پایه تو زمینه شبکه و وب کاری رو از صفر شروع کنم.با حقوق در حد 30-40 هزار سالیانه..

لیسانسم دانشگاه سراسری بوده و ارشد آزاد.معدل لیسانس 13 ارشد 17
ANKARA CAT = F4
Priority date = 3/10/2002    
approval date = 1/19/2010  
weelcome letter=03/23/2015
case complete=12/23/2015
interview date=21/03/2016
OR date =15/07/2016
ISSUED =19/07/2016
Cool Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: