موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام داروخانه 13 آبان واکسن آنفولانزا آورده، قیمت 14500، منتها با نسخه پزشک میده، من دادم یکی از دوستام که پزشکه برام تو دفترچه بیمه نوشت و رفتم خود انستیتو پاستور زدم و تو کارتم هم وارد کرد. قیمت تزریق در انستیتو پاستور : 1000 تومان
یک سوال دارم:
تو ایمیلی که از سفارت برام اومده و روز مصاحبه رو مشخص کرده یک سری مدارک نوشته که باید همراه خودم داشته باشم که شامل اصل شناسنامه و پاسپورت و برگه مدیکال و مدارکی که رابطه نامزدیمون رو ثابت کنه و 240 $ که باید به بانک TEB واریز کنم، اما صحبتی از اسپانسر نکرده،
من قبلا همراه با فرمهایی که برای سفارت فرستاده بودم برگه مالیاتی نامزدم هم فرستادم که البته به نظر مبلغش خیلی زیاد نبود و ما فکر می کردیم که از ما کواسپانسر بخوان، اما همچین چیزی در ایمیلی که زدن نخواستن، به نظر شما اینکه از ما کو اسپانسر نخواستن یعنی نامزدم رو قبول کردن یا ممکنه روز مصاحبه بگن لازمه؟
اصلا ملاک پذیرش اسپانسر چیه؟
آبی که برآسود زمینش بخورد زود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از راهنماییت
یک سوال دیگه (البته اگه کسی تجربه داشته ) حتما میگی این پسره چقدر سوال میکنه، ببخشید دیگه جبران میکنم
من دو بار عمل فتخ انجام دادم، یکی 7 سال پیش و یکی دیگه همین 6 ماه پیش
سوالم اینکه اگر دکتر پرسید سابقه عمل داری بهش حقیقتو بگم یا نه؟
به نظر شما عمل فتخ میتونه امتیاز منفی برای من باشه؟
به نظر شما لازمه از دکتر معالجم یک گواهی بگیرم که توش قید بشه عمل فتخ انجام شده؟ و اینکه اگر لازمه باید ترجمه رسمی بشه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش میکنم
شما هر عملی انجام دادی حتما بگو و صرفا شفاهی از شما میپذیرن و نیازی به گواهی و ترجمه هم نیست.
اصلا و ابدا نکته منفی حساب نمیشه. معاینه پزشکی فقط واسه چک کردن اینه که شخص بیماری واگیردار نداشته باشه. همین.
سابقه عمل جراحی رو هم همینطوری میپرسن و چیز مهمی نیست ولی از من به شما نصیحت هیچ وقت به آمریکاییا دروغ نگید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مرسده جان
آیا شما سابقه عمل جراحی داشتی؟ یا مثلا روزی که واسه آزمایش رفته بودی کسایی اونجا بودن که عمل داشته باشن، تجربه خاصی در مطرح کردن موضوع عمل جراحی با دکتر اونگان اگه داری بگو
مرسی
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-07 ساعت 19:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-07 ساعت 19:52 توسط mercedeh2011.)
نه ؛ من عمل جراحی نداشتم .
و اون افرادی هم که با هم بودیم همچین سابقه ای نداشتن
خود دکتر اونگان هم که نبود ؛ به جاش یه خانم دکتر بود که اولش کمی جدی بود بعد خوب شد.
به نظر نمیومد که اگر هم کسی می گفت عمل جراحی داشته باشه اتفاق خاصی بیفته ؛ فقط برای داشتن یه سابقه پزشکی میپرسید.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
انقدر نگران نباش مهران گفتم که هیچ مساله ای نیست. توی فروم بچه های لاتاری دیده بودم که بچه هایی بودن سابقه عمل داشتن و هییییچ مشکلی هم نبود. گفتم که فقط واسه بیماریهای واگیردار چک میکنن آدمو
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام فردا جان
مرسی از راهنماییت، من که دوبار عمل فتخ انجام دادم و علتش هم ورزش سنگین بوده
البته چون جاش خیلی نمونده و میشد پنهانش کرد پرسیدم
اما حالا که شما و بقیه دوستان نظرتون به گفتنه حقیقته منم همین کارو میکنم
مرسی از راهنماییتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میشه لطفا در مورد هزینه مدیکال در ترکیه توضیح بدین؟ ممنون....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-18 ساعت 01:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-18 ساعت 01:03 توسط mehrannn.)
سلام ظاهرا 47 لیر ابتدا ازت می گیرن که هم میشه لیر داد هم دلار،
بعدش هم معاینه و سوال جواب و کارت واکسنتو چک میکنه که بسته به هر شخص هر چندتا که واکسن بزنه پول میگیره
یک سوال:
من امروز رفتم دندونپزشکی
عصب کشی داشتم، دکتر گفت قرص آموکسی سیلین 500 بخورم 10 روز
میخوام ببینم خوردن این قرص با توجه به اینکه من دو هفته دیگه تا مصاحبم بیشتر نمونده مشکلی در کارهای مدیکال ایجاد نمیکنه؟
مرسی