موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم.
لطفا از این پس هر مطلبی را در تاپیک مربوط به خودش بگذارید.
پاکسازی و ساماندهی تاپیک ها وقت زیادی می بره.
پنج موضوع مهم انجمن را جزو تاپیک های مهم انجمن قرار دادم که شامل موارد زیرند:
1- ویزای ازدواج
2- ویزای نامزدی
3- واکسیناسیون
4- نحوه اثبات حضور همسر در آمریکا (Domicil)
5- مسایل مربوط به ضامن
خواهشمندم هر سوال را فقط و فقط در تاپیک مربوط به خودش مطرح کنید.
بسیار سپاسگزارم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از اونجایی که بالاخره نامه ی دعوت به مصاحبه من اومد میخوام هر چه سریع تر کارای واکسن رو انحام بدم...
خوب من بعیید میدونم کارت واکسن هایی که تو بچگی زدم رو داشته باشم... اما کلی واکسن زدن بمون تو مدرسه دیگه... زمانی هم که کلا 17 18 ماهم بود هم واکسن زدم... حالا تو پاستور خودشون میدونن که زدم یا نه و این که این mmr خیلی نایابه.. منم فقط به خاطر همین یه واکسن مجبورم مصاحبه ام رو 20 روز عقب بندازم که 1 ماه رو پر کنه... چون سفارت واسه 10 روز دیگه هم میتونه برام وقت تعیین کنه... کسی میدونه کجا دارن که من فردا برم بزنم؟
ضمن این که باید برم پاستور تجریش یا اون یکی ؟
دوستان راهنمایی کنن که هم اکنون نیازمند یاری سبزشون هستیم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها این کارت زرد چند وقت اعتبار داره. بعد mmr نزنی از دکتر نامه بگیری می فهمن ؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-22 ساعت 04:47)arian307 نوشته: دوستان از اونجایی که بالاخره نامه ی دعوت به مصاحبه من اومد میخوام هر چه سریع تر کارای واکسن رو انحام بدم...
خوب من بعیید میدونم کارت واکسن هایی که تو بچگی زدم رو داشته باشم... اما کلی واکسن زدن بمون تو مدرسه دیگه... زمانی هم که کلا 17 18 ماهم بود هم واکسن زدم... حالا تو پاستور خودشون میدونن که زدم یا نه و این که این mmr خیلی نایابه.. منم فقط به خاطر همین یه واکسن مجبورم مصاحبه ام رو 20 روز عقب بندازم که 1 ماه رو پر کنه... چون سفارت واسه 10 روز دیگه هم میتونه برام وقت تعیین کنه... کسی میدونه کجا دارن که من فردا برم بزنم؟
من واکسن MMR رو تو بیمارستان مهراد زدم. اول با پاسپورت برو مرکز واکسن انستیتو پاستور. یه واکسن خودشون بهت میزنن. بعد اونجا میتونی آدرس جاهایی رو که MMR میتونی بزنی ازشون بپرسی (البته مهم نیست کجا میزنی فقط باید نامهای با مهر و امضا ببری که نشون بده شما این واکسن رو زدید). فقط واکسن ۳ نوبتی هپاتیت رو از شما قبول میکنن (اگه زده باشید). بقیه چیزها رو بهتون میزنن و مثلا برای آبلهمرغون، اگه ادعا کنید که قبلا گرفتید، فقط آزمایش آنتیبادی براتون مینویسن، در غیر اینصورت اون رو هم باید بزنید.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-22 ساعت 14:45)arian307 نوشته: (2012-12-22 ساعت 08:54)negi نوشته: (2012-12-22 ساعت 04:47)arian307 نوشته: دوستان از اونجایی که بالاخره نامه ی دعوت به مصاحبه من اومد میخوام هر چه سریع تر کارای واکسن رو انحام بدم...
آرین تخته گاز داری مراحل رو پاس می کنی که بری غول رو بکشی ها! خیلی خیلی تبریک میگم بهت. در مورد واکسن ام ام آر نمی دونم کجا می تونی پیداش کنی، ولی هر واکسنی رو زدی به خانم دکتر بگی برات وارد می کنی. اگر آبله مرغون گرفتی هم بهش بگو. فرقی نداره پاستور تجریش بری یا مرکزی، هر کدوم برات خوش مسیر تره!
گود لاک
نگی جون امیدوارم که کارام مثل خودت سریع پیش بره.. شما که ماشالا زدی غول و داغون کردی من برمم باید خرمای شبه جمعش رو پخش کنم ... خدا کنه چک نخورم فقط
واکسن mmr رو امروز میزنم ... هم بیمارستان مهراد داره تو تخت طاووس به شماره تلفن : 88543592 و هم کلینیک بهگر تو خیابون آزادی به شماره تلفن : 66030740....
فردا هم میرم پاستور تجریش به شماره تلفن 22701144 .. یه خانم دکتر فوق العاده محترم و با شخصیت اونجان به اسم خانم دکتر شیدا طاهر نژاد .... واکسن انفولانزا رو هم فردا صبح میخرم میبرم با خودم پاستور که بزنن بم .... از کارت های واکسن هم کارت هپاتیت رو دارم که 3 نوبت زدم.... باقی واکسن هایی رو هم که زدم از نوزادیم تا اخر دبستان به قول مادرم اصلا مدرسه ثبت نامم نمیکرد اگر کارت واکسن نداشتم.... فقط دوستان محض اطمینان میپرسم .. فقط mmr هست که باید یک ماه قبل زده باشم دیگه درسته؟ ینی اگر مثلا کارت زرد واکسنم 10 روز قبل مصاحبه بیاد دستم مشکلی نداره که؟ چون اگر ازمایش انتی بادی و اینا انجام بدن یه یکی 2 هفته ای ممکنه طول بکشه
یکماه قبل از مصاحبه نباید هیچ واکسنی بزنید (هیچ ویروس زندهای نباید به بدن تزریق بشه). کارت واکسن رو هم که همون لحظه میگیری که تاریخ واکسنها رو روش نوشته. لااقل مرکز پاستور اینجوریه. انجام آنتیبادی آبله مرغون یه صبح تا بعدازظهر کار میبره. یه چیزی بگم خیالت رو راحت کنم: دلیل و منطق رو قبول نمیکنن فقط گواهی واکسن رو قبول میکنن. اینکه بگی اگر نزده بودم ثبت نامم نمیکردن نداریم. فقط واکسن هپاتیت رو قبول میکنن ازتون اگه زده باشین. این واکسنها رو باید بزنید:
۱- TD: کزاز و دیفتری (که یه واکسن مشترک هستند و همون اول تو موسسه به شما تزریق میکنن، استثنا هم نداره، برای همه میزنن)
۲- MMR: سرخک، سرخیجه و اوریون: ۲ مرحله هست که بین هر دو مرحله حداقل باید یکماه فاصله باشه. هرجایی میتونید واکسن رو بزنید فقط تاییده مهر و امضا دار از دکتر بگیرید و ببرید موسسه تا کارت رو مهر کنن.
۳- هپاتیت: در صورت داشتن کارت واکسن فقط زمانش رو تو کارت واکسن بینالمللی وارد میکنن.
۴- vericella: آبله مرغون، اگر ادعا کنید که قبلا این بیماری رو گرفتید شما رو برای انجام آنتیبادی راهنمایی میکنن اگه نه که باید واکسن رو بزنید.
۵- آنفولانزا: باید این واکسن رو بزنید.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
2012-12-24 ساعت 19:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-24 ساعت 19:33 توسط melisa.)
واکسن هاى بچگي رو برين پاستور ,پاسپورت يادتون نره ، ( من تجريش رفتم ) خودشون با توجه به سنتون مىنويسن ، مدرك نمى خوان ، هپاتيت و آبله مرغون، كه آزمايش خون همون جا گرفتن ، چند روز بعد جوابشو تو ي كارت نوشتن ، mmr ميدان كاج ، پشت مسجد الرسول ( ۲۲۱۳۹۰۰۳) ، دكتر جليل بهرامى ( دكتر بسيار با شخصيت )، ۲ نوبت به فاصله يك ماه ، هر دفعه ۱۶ تومان ، بعد دوباره پاستور وارد كارت ميكنه ، کزازخود پاستور رايگان ميزنن، انفولانزا از بيرون تهيه كنين پاستورميزنن ، ميتونين بگين خود همون خانم دكتر مهربون تو پاستور براتون بنويسه كه از بيرون بتونين تهيه كنين ،
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-24 ساعت 19:31)melisa نوشته: واکسن هاى بچگي رو برين پاستور ,پاسپورت يادتون نره ، ( من تجريش رفتم ) خودشون با توجه به سنتون مىنويسن ، مدرك نمى خوان ، هپاتيت و آبله مرغون، كه آزمايش خون همون جا گرفتن ، چند روز بعد جوابشو تو ي كارت نوشتن ، mmr ميدان كاج ، پشت مسجد الرسول ( ۲۲۱۳۹۰۰۳) ، دكتر جليل بهرامى ( دكتر بسيار با شخصيت )، ۲ نوبت به فاصله يك ماه ، هر دفعه ۱۶ تومان ، بعد دوباره پاستور وارد كارت ميكنه ، کزازخود پاستور رايگان ميزنن، انفولانزا از بيرون تهيه كنين پاستورميزنن ، ميتونين بگين خود همون خانم دكتر مهربون تو پاستور براتون بنويسه كه از بيرون بتونين تهيه كنين ،
بچه ها من گیج شدم ، من همین 2 دی و 28 آذر واکسن هام رو زدم و 14 دی هم که وقت کارای پزشکیمه ، در صورتیکه اینجا خوندم دوستان نوشته بودم یک ماه قبل نباید هیچ تزریقی داشته باشیم ، یعنی الان چی میشه ؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
واکسن كه ويروس زنده داره نبايد يه ماه قبل زده شه ، بازم كسانى كه ميدونن جواب بِدن لطفا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-27 ساعت 01:31)arian307 نوشته: (2012-12-26 ساعت 09:11)payamkj نوشته: (2012-12-24 ساعت 19:31)melisa نوشته: واکسن هاى بچگي رو برين پاستور ,پاسپورت يادتون نره ، ( من تجريش رفتم ) خودشون با توجه به سنتون مىنويسن ، مدرك نمى خوان ، هپاتيت و آبله مرغون، كه آزمايش خون همون جا گرفتن ، چند روز بعد جوابشو تو ي كارت نوشتن ، mmr ميدان كاج ، پشت مسجد الرسول ( ۲۲۱۳۹۰۰۳) ، دكتر جليل بهرامى ( دكتر بسيار با شخصيت )، ۲ نوبت به فاصله يك ماه ، هر دفعه ۱۶ تومان ، بعد دوباره پاستور وارد كارت ميكنه ، کزازخود پاستور رايگان ميزنن، انفولانزا از بيرون تهيه كنين پاستورميزنن ، ميتونين بگين خود همون خانم دكتر مهربون تو پاستور براتون بنويسه كه از بيرون بتونين تهيه كنين ،
بچه ها من گیج شدم ، من همین 2 دی و 28 آذر واکسن هام رو زدم و 14 دی هم که وقت کارای پزشکیمه ، در صورتیکه اینجا خوندم دوستان نوشته بودم یک ماه قبل نباید هیچ تزریقی داشته باشیم ، یعنی الان چی میشه ؟
سفارتت کجاست دوست من؟ اگر ترکیه هستی این قرش قمیش بازی های ترکیه است اما اگر ارمنستان هستین هیچ ایرادی نداره
بله ترکیه هستم از طریق این سایت جدیدشون نتونستم هنوز پول بریزم ، نتونستم وقت بگیرم نمیدونم چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...