کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
(2013-02-21 ساعت 20:00)dinadino228 نوشته:  بچه ها ، مرکز درمانی شمیرانات گفت که آبله مرغون (غان) Tongue رو میزنه قیمتش هم ۱۵۰،۰۰۰ تومن هستش. گفت که ۲ نوبت هم هست .
من شنبه میرم احتمالا اگر سؤالی داشتید بگید ، واستون بپرسم.

سلام دوست عزیز
می خواستم بدونم چه واکسن هایی باید زده شود؟ و چه زمانی باید این کار را انجام داد؟ آیا شما نامه ای از اداهر مهاجرت دریافت کردید که باید واکسن بزنید یا اینکه می شود زودتر این کار را انجام داد؟
با تشکر
ریتا
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228
ریتا جان اگه هپاتیتو تا حالا نزدی، از اونجایی که سه نوبتیه و نوبت آخرشم 6 ماه بعد از نوبت اولشه، از حالا شروع کن برای هپاتیت.
واکسن MMR دو مرحله ایه و به فاصله یک ماه زده میشه که از همین حالا شروع کن (مرکز درمان شمیرانات که 50 متر پایینتر از پاستور تجریشه با 8000 تومن میزنه واست)
بقیه واکسنها رو یک ماه قبل از مصاحبه برو بزن که شامل آنفولانزا و دیفتیری و کزازه
فقط حواست باشه هپاتیتو MMR رو که زدی حتما حتما کارتشو نگه دار و وقتی رفتی پاستور واست توی کارت بین المللی وارد کنن
در ضمن یک سر بری پاستور تجریش خانوم دکتر طاهر نژاد کاملا بهت میگن چکار کنی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، RTM ، سانازی ، azadandish ، a6l3i
عزیزان توجه داشته باشید در صفحه دوم اطلاعات اشتباهی هست که بنده تصحیح میکنم :

اونجا نوشته شده که :

"واکسن MMR رو حتما باید "در صورت امکان و تا جایی که امکان داره" نزدیک به زمان مدیکال تست بزنین. شایع هست که اگه از رو تزریق MMR بیش از 15 روز گذشته باشه, دکتر اونگان ملزم هست که تجدیدش میکنه و شامل هزینه اضافی هست."

این درست نیست و شما باید MMR رو جوری بزنید که موقعی که میرید مصاجبه ، حداقل سی روز ازش گذشته باشه.

دلیل: واکسن MMR زنده هست و شما باید تا سی روز قبل از مصاجبه، MMR رو تموم کرده باشید. مثلا نمیشه یکهفته قبل از مصاحبه برید MMR بزنید . این توی سایت دکتر اونگان هم قید شده چون ممکنه تست آنتی بادی شما رو تو ترکیه مختل کنه کارتون عقب بیفته. البته گفتم "ممکنه"

اینکه ایشون گفته اند توی این پست که تا جایی که امکان داره نزدیک مدیگال بزنین و اگه از تزریق mmr 15 روز بگذره دکتر ترکیه تجدید میکنه درست نیست.

جوری بزنین که "حداقل" سی روز ازش بگذره بعد برین ترکیه تست خون بدین. نباید هیچ واکسن زنده ای قبلش تزریق کنین چون ممکنه براتون مشکل ایجاد بشه.

واکسن های زنده ای که اینجا ذکر نامشون مفیده تب زرد هست که نیاز به تزریقش ندارین . mmr هست ، varicella هست برای افرادی که تست آنتی بادی شون منفیه و فلج اطفال که اونم همگی بچگی زدین.

پس mmr و احیانا varicella رو جوری بزنین که 30 روز حداقل بگذره بعد برین مدیکال که توی تیتر خونی تون مشکلی پیش نیاد و معطل نشین.

دکتر مملی.
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، simi ، الهه سابق ، paris a ، a6l3i ، sib 24 ، عدلی
دوستان يه سوال دارم
از طرف محل كارم گفتن بايد واكسن هپاتيت بزنم. حالا مي خوام بدونم هر جايي بزنم فرقي نداره بعداً براي مديكالي كه به سفارت ميديم فرقي نمي كنه يا اينكه حتما بايد برم انستيتو پاستور. البته مديكال من احتمالاً تو مهر يا آبانه. مي خوام كه دوباره كاري نشه. ممنئن ميشم راهنماييم كنيد.
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
سلام

هیچ فرقی نمیکنه. هرجا بزنی یه کارت یا نامه بگیر که نشون بده زدی اونو ببر پاستور برات وارد میکنند.

موفق باشی.
مملی Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: azri
(2013-04-28 ساعت 02:24)mhy_1985 نوشته:  سلام

هیچ فرقی نمیکنه. هرجا بزنی یه کارت یا نامه بگیر که نشون بده زدی اونو ببر پاستور برات وارد میکنند.

موفق باشی.
مملی Smile

ممنون از راهنماييتون
پس من مي تونم هم هپاتيت هم ام ام آر و هم كزار و ديفتري رو تو يك روز بزنم؟ با توجه به اينكه هنوز تاريخ مصاحبه من مشخص نيست. و بايد هپاتيت رو شروع كنم كه تا 6 ماه ديگه تموم بشه.
اينكه كي اين واكسن ها رو زده باشيم مهمه يا نه؟ نگن دوباره بايد بزني.
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-03-11 ساعت 11:33)الهه سابق نوشته:  ریتا جان اگه هپاتیتو تا حالا نزدی، از اونجایی که سه نوبتیه و نوبت آخرشم 6 ماه بعد از نوبت اولشه، از حالا شروع کن برای هپاتیت.
واکسن MMR دو مرحله ایه و به فاصله یک ماه زده میشه که از همین حالا شروع کن (مرکز درمان شمیرانات که 50 متر پایینتر از پاستور تجریشه با 8000 تومن میزنه واست)
بقیه واکسنها رو یک ماه قبل از مصاحبه برو بزن که شامل آنفولانزا و دیفتیری و کزازه
فقط حواست باشه هپاتیتو MMR رو که زدی حتما حتما کارتشو نگه دار و وقتی رفتی پاستور واست توی کارت بین المللی وارد کنن
در ضمن یک سر بری پاستور تجریش خانوم دکتر طاهر نژاد کاملا بهت میگن چکار کنی

الهه جان سلام ،
من کیس نامزدی دارم و نامزدم در امریکا وکیل گرفته و ظرف یک هفته آینده کلیه مدارک ما به اداره home security ارسال خواهد شد .سوال من این است که در تاپیک ها متوجه شدم برای این نوع ویزا نیاز به کارت واکسیناسیون هست و من ندارم حالا از چه زمانی باید اقدام به تقاضای کارت بین المللی واکسیناسیون کرده وشروع به تزریق کنم . در صورت امکان راهنمایی کنید .
قربانت آزاد اندیش
پاسخ
تشکر کنندگان:
azadandish جان شما لازم نیست از الان عجله کنید..وقتی نامه تکمیل مدارک شما از ان وی سی یا نامه مصاحبه شما از سفارت اومد همون موقع اقدام کنید..الان خیلی زود هست برای این کار....خود سفارت در نامه ای که بهتون میده میگه که باید واکسن بزنید....درضمن از وکیلتون هم بپرسید.هرچند وکیل ها نکات ضروری رو هم به زور میگن و یادشون میره.چه برسه به واکسن و ...
پاسخ
تشکر کنندگان: azadandish ، a6l3i
(2013-05-11 ساعت 13:39)kamela نوشته:  azadandish جان شما لازم نیست از الان عجله کنید..وقتی نامه تکمیل مدارک شما از ان وی سی یا نامه مصاحبه شما از سفارت اومد همون موقع اقدام کنید..الان خیلی زود هست برای این کار....خود سفارت در نامه ای که بهتون میده میگه که باید واکسن بزنید....درضمن از وکیلتون هم بپرسید.هرچند وکیل ها نکات ضروری رو هم به زور میگن و یادشون میره.چه برسه به واکسن و ...
مرسی از راهنمایت کاملا جون اما در مورد وتزریق 3 نوبت اکسن هپاتیت B نیاز به زمان 8 ماهه است فکر میکنی هپاتیت B رو اقدام کنم یا اونم صبر کنم . مرسی عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها من می خواشتم فردا برم برای واکسیناسیون در پاستور تجریش ولی تو سایت NVC مراحل مدیکال و آدرس دکترها را می خواندم اینو دیدم.کسی از این موضوع خبر داره؟
INSTRUCTIONS FOR MEDICAL EXAMINATION
All intending immigrants are required to undergo a medical examination by one of the medical
doctors on the following list. The physicians will provide the necessary medical examination forms.
You must have your passport and two passport size photographs along with your case number with
you in order to complete the medical exam. Make sure that your medical examination is completed
BEFORE YOUR APPOINTMENT DATE and bring the results of the examination on your appointment
date. We suggest that you make arrangements for your medical examination at least THREE or
FOUR days prior to your appointment date. You do not need to bring your X-Ray to your visa
interview. If you suffer from a chronic illness, have been treated for any disease or are under
psychiatric care, doctors recommend you to present your medical file during examination.
IMPORTANT NOTE: Applicants ages two (2) years to fourteen (14) years of age (from 2nd
birthday until reach 15th birthday) must undergo the medical examination at least four (4) work
days prior to their scheduled appointment at the Consulate. Failure to do so may result in
processing delays or rescheduling of initial appointment.
MEDICAL EXAMINATION AND VACCINATION FEES
Charges for the physical examination and other required tests are to be paid by the visa applicant.
Fees are approximately as follows: blood test $25.00; chest x-ray $45.00; physician examination
$100.00. Vaccination fee varies from $5.00 to $200.00 depending on age and vaccines required.
Medical Doctors Addresses & Phone Numbers Working Hours
Dr. Mehmet Ungan Atatürk Blv, 237/45, Kavaklidere, Ankara Weekdays: 09:00-19:00
Dr. Handan Ungan Office: +90-312- 427-6626 Weekends: 10:00-17:00
Cell: +90-532-245-1388
Email: mungan@duzen.com.tr
For an appointment, please visit: http://www.doctorun.com/
The validity of your visa will be limited with the validity of your medical report. Medical reports
classified as "Class B (TB)" are valid for 3 months from the date the doctor signed the report. All
other medical reports classified as "No apparent decease or defect" are valid for 6 months after the
doctor’s signature date. If your case is subject to further administrative processing, or if the
processing of your file is delayed due to missing documents, the medical report may expire before
your visa is issued. In that case, you would be required to renew the examination and submit an
updated medical report to our office before you receive your visa.
VACCINATION REQUIREMENTS
United States Immigration Law requires immigrant visa applicants to obtain certain vaccinations
(listed below) prior to the issuance of an immigrant visa. Instructions and procedural guides direct
panel physicians who conduct immigrant visa medical examinations to verify that applicants have met
the vaccination requirement, or that it is medically inappropriate for the visa applicant to receive one
or more of the listed vaccinations: Mumps, Measles, Rubella, Polio, Tetanus and Diphtheria
Toxoids, Pertussis, Influenza Type B (HIB), Hepatitis A, Hepatitis B, Varicella,
Pneumococcal, Influenza, Rotavirus, Meningococcal.
In order to assist the panel physician, and to avoid delays in the processing of your visa, all
immigrant visa applicants should have their vaccination records available for the panel physician’s
review at the time of the medical examination. Visa applicants should consult with their regular
health care provider to obtain a copy of their immunization record, if available. If you do not have a
vaccination record, the panel physician will work with you to determine which vaccinations you may
need to meet the requirement. Certain waivers of the vaccination requirement are available upon the
recommendation of the panel physician. Only a physician can determine which of the listed
vaccinations are medically appropriate for you, given your age, medical history and current medical
condition.
Please note that immunization records as well as any other test results
from Iran will not be accepted.
خط آخر نوشته که "لطفا توجه داشته باشید که سوابق ایمن سازی و همچنین هر گونه نتایج تست های دیگر
از ایران پذیرفته نخواهد شد"
یعنی اگه من برم اینجا واکسن بزنم اونجا قبول نمی کنند.یعنی یک هزینه اضافی.به نظرتون چکار کنم؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان:
عزیزم هپاتیت رو میتونی بهشون بگی زدی و اونا هم برات وارد میکنن که زدی..شوهر من چون وقتش محدود بود گفت که زده و خیلی راحت وارد کردن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 03:51)kamela نوشته:  عزیزم هپاتیت رو میتونی بهشون بگی زدی و اونا هم برات وارد میکنن که زدی..شوهر من چون وقتش محدود بود گفت که زده و خیلی راحت وارد کردن

منظورم اینه که آیا بیمارستان ترکیه واکسیناسیون انستیتو پاستور را قبول می کنه یا نه؟
من هپاتیت را 10 سال پیش زدم و کارتش را هم دارم. بقیه واکسنها را هم اگه آنکارا قبول کنند همین جا می زنم چون اونجا خیلی گرون در می آد.
فقط دوستایی که مصاحبه شون جدیداً آنکارا بوده می شه راهنمایی کنید که من آیا برم انستیتو پاستور و واکسنهامو بزنم یا برم آنکارا و اونجا واکسنامو بزنم؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m
(2013-05-13 ساعت 07:55)kamalir36 نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 03:51)kamela نوشته:  عزیزم هپاتیت رو میتونی بهشون بگی زدی و اونا هم برات وارد میکنن که زدی..شوهر من چون وقتش محدود بود گفت که زده و خیلی راحت وارد کردن

منظورم اینه که آیا بیمارستان ترکیه واکسیناسیون انستیتو پاستور را قبول می کنه یا نه؟
من هپاتیت را 10 سال پیش زدم و کارتش را هم دارم. بقیه واکسنها را هم اگه آنکارا قبول کنند همین جا می زنم چون اونجا خیلی گرون در می آد.
فقط دوستایی که مصاحبه شون جدیداً آنکارا بوده می شه راهنمایی کنید که من آیا برم انستیتو پاستور و واکسنهامو بزنم یا برم آنکارا و اونجا واکسنامو بزنم؟
با تشکر

سلام kamalir36 ، اره منم این رو تو سایت سفارت خوندم و برام سوال بود که دوستان قبلی که همه اینجا واکسن هاشون رو زدن رفتند ترکیه و کارشون انجام شده پس منظور سفارت چیه ؟ شایدم جدیدا" عوض شده . لطفا اگر کسی جدیدا" رفته برای مصاحبه به ما هم خبرش رو بده جریان چیه . ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، a6l3i
(2013-05-13 ساعت 11:02)azadandish نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 07:55)kamalir36 نوشته:  

با تشکر

سلام kamalir36 ، اره منم این رو تو سایت سفارت خوندم و برام سوال بود که دوستان قبلی که همه اینجا واکسن هاشون رو زدن رفتند ترکیه و کارشون انجام شده پس منظور سفارت چیه ؟ شایدم جدیدا" عوض شده . لطفا اگر کسی جدیدا" رفته برای مصاحبه به ما هم خبرش رو بده جریان چیه . ممنون

قرار شد که همسرم براشون ایمیل بزنه ببینه که قضیه چیه.اگه جواب دادند که براتون خبرش می دم.
با احترام
ریتا
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، azadandish
همسرم به دکتر مونگان ایمیل داد ولی ایمیل ارسال نمی شد و ایمیل ما را به عنوان اسپم می شناسه.به هر حال من امروز رفتم انستیتو پاستور تجریش و خانم دکتر طاهر نژاد ما را راهنمایی کردند و در مورد مدیکال ترکیه هم گفتند که ما براشون ایمیل زدیم و برای زدن واکسنهاتون مشکلی نیست. گفتند که به هر حال اونها قبول می کنند. با توصیه خانم دکتر من مرحله اول واکسن MMR را در درمانگاه شمیرانات که یک کم پائین تر بود زدم و واکسن دیفتری و کزاز را هم چون که 5 سال از ازدواجمون گذشته بود برامون زدند. در مورد آبله مرغان هم ازمون تست آنتی بادی گرفتند که هفته دیگه حاضر می شه .و برای مرحله دوم MMR هم یک ماه دیگه باید برم. هزینه آنتی بادی و کارت زرد و ویزیت دکتر 21000 تومان شد و مبلغ 15000 تومان هم برای واکسن MMR در درمانگاه شمیرانات دادم. چون هپاتیت را سال 82 زده بود هم فقط در کارت زرد برام وارد کردند.
پاسخ
تشکر کنندگان: azadandish ، a6l3i

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان