کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
دوستای خوبم من تاپیکای واکسیناسیو و ازمایشات پزشکی اینجا و مهاجرتهای خانوادگی رو تقریبا کامل خوندم ولی متاسفانه درباره گرفتن وقت از دکتر اونگان حرفا متفاوتن! بعضیا گفتن وقت بگیرید و بعضیا گفتن لازم نیت بگیریم هر وقت بریم معاینه میکنن! چکار کنم؟ لازمه وقت بگیرم؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، omnia ، dinadino228 ، rrrraaaazzzz
بچه ها من امروز صبح رفتم تجریش و واکسن هامو زدم ، البته ، مننژیت رو نزد گفت واسه ۱۱ تا ۱۸ ساله هاست، و ما نمیخوایم.
آبله مرغون رو که نداشت گفت اینو حتما ترکیه بزن چون من بچگیم نگرفتم و حتما باید بزنم.
mmr رو چند قدم پایین تر مرکز شمیرانات زدم که شد ۸۰۰۰ تومن.
و مرحله اول هپاتیت و آنفولانزا رو پاستور زدم اینم شد ۳۶،۶۰۰ تومن.
خانم دکتر طاهرپور بود فکر کنم که خیلی خوب جواب میده.
قرار شد ۱ ماه دیگه هم برم واسه نوبت دوم هپاتیت و همون موقع هم دیفتیری و کزاز رو میزنم.
یه کارت زرد هم بهم دادن که مهر و تاریخ داره.... همین دیگه.
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، leila.e ، الهه سابق ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، san.b ، a6l3i
جودی جون من میگم بگیر وقت. نهایت میگن احتیاجی نبوده. اما اینجوری خیالت راحته عزیزم :*

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، dinadino228 ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، a6l3i
اره عزیزم. همین کارو میکنم Smile کار از محکم کاری عیب نمیکنه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، payamkj ، rrrraaaazzzz ، a6l3i
(2013-01-17 ساعت 16:19)girl نوشته:  اره عزیزم. همین کارو میکنم Smile کار از محکم کاری عیب نمیکنه

آره جودی جون ، وقتت رو بگیر ، اگه نگیری هم میتونی بری و کارت رو انجام بدی ولی اونجوری خیالت راحت تره
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، dinadino228 ، a6l3i
سلام بچه ها،

من امروز رفتم واکسن هارو زدم: دیفتری‌کزاز، آنفلوانزا، و MMR

حالا ۲ تا سوال داشتم. یکیش اینکه اون واکسنی که میگن اگر کمتر از ۱ ماه مونده باشه به مصاحبه اینجا تزریق نمی‌کنن کدومه؟

سوال دومم اینه که: خانوم دکتر اونجا گفتن که واکسن مننژیت لازم نیست. دوستانی ابوظبی مصاحبه داشتن می‌شه بگن اونجا براشون زدن یا نه؟ چون ۱کی‌ از بچه‌ها کارت واکسنش رو اینجا گذشته بود مننژیت رو هم زده بود.

ممنون
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، rrrraaaazzzz ، dinadino228
سارا جان این 1 ماه فاصله جنگولک بازی های ترکیه است و ارمنستان و ابوظبی از این کارا نمیکنن.. مننژیت لازم نیست اما پسرا وقتی اعزام میشن سربازی واسشون زده میشه در نتیجه اگر مدارکش رو داشته باشن وارد کارت میکنن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas ، الهه سابق ، NedaE ، rrrraaaazzzz ، dinadino228 ، a6l3i
(2013-02-17 ساعت 01:51)arian307 نوشته:  سارا جان این 1 ماه فاصله جنگولک بازی های ترکیه است و ارمنستان و ابوظبی از این کارا نمیکنن.. مننژیت لازم نیست اما پسرا وقتی اعزام میشن سربازی واسشون زده میشه در نتیجه اگر مدارکش رو داشته باشن وارد کارت میکنن

خیلی‌ ممنون آرین جان لطف کردی
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، dinadino228 ، payamkj
بچه ها ، مرکز درمانی شمیرانات گفت که آبله مرغون (غان) Tongue رو میزنه قیمتش هم ۱۵۰،۰۰۰ تومن هستش. گفت که ۲ نوبت هم هست .
من شنبه میرم احتمالا اگر سؤالی داشتید بگید ، واستون بپرسم.
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، الهه سابق ، yalda91 ، kamela ، a6l3i
(2013-02-21 ساعت 20:00)dinadino228 نوشته:  بچه ها ، مرکز درمانی شمیرانات گفت که آبله مرغون (غان) Tongue رو میزنه قیمتش هم ۱۵۰،۰۰۰ تومن هستش. گفت که ۲ نوبت هم هست .
من شنبه میرم احتمالا اگر سؤالی داشتید بگید ، واستون بپرسم.

Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228
بچه ها چرا مثلا دینا جون هپاتیت رو زده ولی سارا جون نزده؟اینا مگه همه رو مثل هم نمیزنن؟
پاسخ
(2013-02-22 ساعت 04:07)kamela نوشته:  بچه ها چرا مثلا دینا جون هپاتیت رو زده ولی سارا جون نزده؟اینا مگه همه رو مثل هم نمیزنن؟
منم هپاتیت رو نزدم، چون قبلا زده بودم.
پاسخ
سلام دوستان.
من 5 آپریل وقت مصاحبه دارم.
میخواستم ببینم چه واکسن هایی نیاز هست چون هیچی نزدم...
در ضمن 2تا بچه هم دارم یکی 16 و یکی13 سالشه اونا چی باید بزنن؟
خیلی ممنون میشم جواب بدید...
نوع ویزا:k1(نامزدی)
تشکیل پرونده:2012, 13 Dec
تاریخ دریافت رسیپت نامبر: Dec 26, 2012
تاریخ مصاحبه:Apr 4, 2013
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرنس: Jan 15,2013
کل پروسه: تقریبا 400 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
شما برید پاستور تجریش، خانوم دکتر کاملا همه کارهارو خودشون واستون انجام میدن. ایشون دقیقا میدونن واسه مصاحبه چه چیزایی باید برای بچه ها تزریق کنید

شما کیس ازدواجی هستید؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، girl ، a6l3i
(2013-02-28 ساعت 23:21)safsate نوشته:  سلام دوستان.
من 5 آپریل وقت مصاحبه دارم.
میخواستم ببینم چه واکسن هایی نیاز هست چون هیچی نزدم...
در ضمن 2تا بچه هم دارم یکی 16 و یکی13 سالشه اونا چی باید بزنن؟
خیلی ممنون میشم جواب بدید...

عزیز شما تشریف ببر واکسن هاتو پزشک میدونه چی برات تزریق کنه. پاستور/

بگو کارتت رو کامل کنن. دوتا از واکسن هاتم ایران تزریق نمیشه که ترکیه برات تزریق میکنن. اگه هم ارمنستانی یا دوبی که خیالت میتونه راحت تر باشه چون اون دوتا رو تزریق نمیکنن بیشتر مواقع.

پس تشریف ببر تهران پاستور واکسن هاتو تزریق کنن خودشون میدونن.

موفق باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، a6l3i

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان