کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
(2013-01-06 ساعت 21:25)الهه سابق نوشته:  ریفرش صفحه اکسپلوررت دیگه. اون علامت فلش گرد که بالای صفحات اینترنت اکسپلورر و موزیلا و گوگل کروم هست

آها.... اینو میدونم... Shy فکر کردم یه چیزی هست مربوط به خود مهاجرسرا... بهرحال ممنون که اینقدر با حوصله جواب میدی....
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
(2013-01-06 ساعت 16:39)الهه سابق نوشته:  مرسی عزیزم. از همین الان حس میکنم یه کم گلوم درد میکنه
ام ام آر منو خانوم دکتر 2 مرحله ای نوشت واسم. یه مرحله دیگشو باید 1 ماه دیگه بزنم.
دیفتیری و کزازمم الان نزد. گفت بذار 1 ماه تا 1.5 ماه قبل مصاحبت بیا بزن
چون سفارتم آنکاراست و دکتر آنکارا تست آنتی بادی ایرانو واسه آبله مرغون قبول نداره!!!! ازم آنتی بادی نگرفتو گفت اونجا حتما بهت میزنن. حالا اگه سفارتم عوض شد میرم پاستور میگم ازم تست بگیرن و جوابشو واسه دکتر ایروان میبرم که دیگه بهم واکسن نزنن

تو آنکارا تست آبله مرغون رو قبول دارن ، از من دوباره تست نگرفت
البته خود مونگان جان تشریف نداشتن ، یا اگه هم بود یه خانم دکتر کارت واکسنم رو گرفت و بقیه معاینات رو انجام داد هیچ واکسن دیگه ای هم نزد
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، arian307 ، melisa
خود درد گرفته اش نبوده که ازت قبول کردن
اونگان خیلی بدجنسه
سری بعد که برم پاستور میگم از منم بگیره. شاید منم شانس بیارم اونگان اونروز مرخصی باشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، kamela ، payamkj ، melisa ، negi
ماشالا این دکتره ترکیه هم اسمش شبیه اوران گوتانه هم کاراش.... مرد حسابی چه کاریه آخه خودت و معروف کردی تو ایران همه میخوان سر به تنت نباشه... والاااا..
الاهه ینی کلا 3 تا واکسن زدی و تو کارتت هم همون 3 تا رو وارد کرد؟!
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، melisa ، shabnam.84 ، payamkj ، negi ، NedaE ، saeid_m86
الاهه جون باور کن هرچی نگام میکنم مال من اون علامت گرد رفرش رو نداره...من با موزیلا وارد میشم.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
چرا کاملا.. بالا سمت چپ یه فلش ابی زنگه که گرد شده
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
اهالی محترم یه سوال دیگه :
من امروز میرم پاستور تجریش و واکسنامو میزنم، ولی اگه مثلا تا ۱ ماه دیگه نوبت مصاحبه م شد، مشکل واسم پیش نمییاد که چرا از هپاتیت فقط ۱ یا ۲ تارو زدم؟؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!
پاسخ
راستی، همه این واکسن ها رو همه باید بزنن؟؟؟ چه نامزدی ، چه ازدواج؟؟!!! فرقی نمیکنه؟؟
پاسخ
کاملا جان کنار اون مستطیلی که آدرس سایتو توش مینویسه هستش
آرین عزیز این 3 تا رو واسم وارد کرد، موند دیفتیری و کزاز که گفت 1.5 ماه قبل مصاحبه بیا و نوبت دوم ام ام آر هم که 1ماه دیگه بزنم
دینا جان. اگه الان هپاتیتو بزنی و به مرحله سومش نرسی، مرحله سوم رو توی آمریکا باید بزنی و مشکلی نیست.
واکسن رو هم همه غیر از توریستی ها باید بزنن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، shabnam.84 ، NedaE
بچه ها سخت نگیرین با هر browser که میاین کافیه واسه رفرش f5 رو بزنین..... فقط الان دلم میخواد یکی بیاد بگه f5 کجاست؟ Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، payamkj ، negi ، NedaE
(2013-01-07 ساعت 15:30)arian307 نوشته:  بچه ها سخت نگیرین با هر browser که میاین کافیه واسه رفرش f5 رو بزنین..... فقط الان دلم میخواد یکی بیاد بگه f5 کجاست؟ Big Grin

......Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin با حال بود....Smile F5Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، NedaE ، arian307
(2013-01-07 ساعت 15:30)arian307 نوشته:  بچه ها سخت نگیرین با هر browser که میاین کافیه واسه رفرش f5 رو بزنین..... فقط الان دلم میخواد یکی بیاد بگه f5 کجاست؟ Big Grin

Sorry for English BUT ... loooooooool
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، arian307

=))))))))
بعد از کلی خنده به حرف ارین حالا اینم بگم:

من تست آنتی بادی داده بودم واسه آبله مرغان.هفته گذشته رفتم واسم وارد کارت کنه،الان دیدم نه تنها آبله را وارد کرده بلکه جلوی واکسن آنفولانزا رو هم مهر کرده Smile))) نمیدونم چی به چیه اشتباه کرده یا تو جواب آزمایش بوده یا ...!Rolleyes آخه من که فقط واسه آنتی بادی آبله تست دادم.
به هر حال دست گلشون درد نکنه.یک در دنیا صد در آخرت خدا نصیبش کنه ایشالا در USCIS هم از این کارمند ها پیدا بشهBig GrinBig GrinBig Grin
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307
بچه های عزیز؟ من خیلی از آمپول میترسممممممم.... خیلی زیادددددد...
اصلا هم دست خودم نیست، شماهایی که واکسن زدین ؟ درد داره؟؟؟!!!؟!؟؟!!؟؟!
من آخر این هفته باید برم ، چون هفته پیش بهم گفتن که تا وقتی آنتی بیوتیک میخوری نمیشه.
من حتمأ آبله مرغون رو باید بزنم چون بچگیم نگرفتم، میزنن که؟؟
و اینکه همه رو تو یه روز میزنن؟ به بازو دیگه ؟ نه ؟؟! مررررسی....
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، mhy_1985 ، rrrraaaazzzz
واکسن آبله مرغان تا اونجا که من میدونم تو ایران نیست عزیزم
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013