کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
(2013-08-19 ساعت 11:47)neda_coop نوشته:  سلام دوستان ممنون از راهنمایی هاتون من وقت مصاحبه ام معلوم شد 3 فته دیگه است و من را فرستادن ارمنستان حالا ایا من باید کارت واکسنم را ببرم پاستور تغییری بده اخه وقتی واکسن زدم گفتم میرم انکارا نمی دونستم جام را عوض می کنند و می خوام ببینم کسی می دونه برای وقت ازمایش پزشکی در ارمنستان من چطور باید اقدام کنم . ممنون

تبریک میگم
سفرنامه بچه ها رو بخونید شمارهها رو نوشتن
اولین اقدامتون کی بوده؟
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: neda_coop ، sepideh IR ، a6l3i
اولین اقدام منظورتان ارسال کاغذ ها است؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-19 ساعت 19:33)neda_coop نوشته:  اولین اقدام منظورتان ارسال کاغذ ها است؟
بله
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-19 ساعت 11:47)neda_coop نوشته:  سلام دوستان ممنون از راهنمایی هاتون من وقت مصاحبه ام معلوم شد 3 فته دیگه است و من را فرستادن ارمنستان حالا ایا من باید کارت واکسنم را ببرم پاستور تغییری بده اخه وقتی واکسن زدم گفتم میرم انکارا نمی دونستم جام را عوض می کنند و می خوام ببینم کسی می دونه برای وقت ازمایش پزشکی در ارمنستان من چطور باید اقدام کنم . ممنون

تا اونجایی که من میدونم اگه بری بهتره. ولی‌ اگر سختته زنگ بزن پاستور تجریش با خود خانوم دکتر صحبت کن. خیلی‌ خانوم خوبیه

چون من یادمه بهم گفت هر کدوم از این سفارتا یه چیزی میگن و یه چیزایی میخوان!

برای اطمینان بپرسی‌ بد نیست
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: neda_coop ، rrrraaaazzzz ، a6l3i
دوست عزیز من فکر نمی کنم مشکلی باشه چون آنکارا از همه جا سخت گیر تره و تقریبا همه واکسن های مورد نیاز رو تکمیل می کنن
برای اطمینان با پاستور تماس بگیرین بپرسین
از سایتشون و سفر نامه دوستان می تونین برای وقت مدیکال کمک بگیرین
http://mohajersara.com/thread-5066.html
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: neda_coop ، a6l3i
سلام بچه ها
من تاريخ مصاحبه رو نميدونم ولى ميدونم مصاحبم سوئدهستش شما كه تجربه داريد كجارو پيشنهاد ميدن براى واكسن. كلا مكان تائيد تزريق واكسن در كجا اعلام ميشه ؟؟
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راههWink
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها میشه شماره پاستور رو به من بدید.ریتا جان داده بودی الان پیدا نمیکنم
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-04 ساعت 23:13)سانازی نوشته:  سلام بچه ها میشه شماره پاستور رو به من بدید.ریتا جان داده بودی الان پیدا نمیکنم

پاستور تجریش قسمت واکسیناسیون :22730014

تلفنهای پایگاه :22719774 - 22719794 - 22700044 - 22701144 - 22700201

آدرس : تجریش میدان قدس ابتدای خیابان شریعتی جنب بانک صادرات پلاک 1996
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، نيما ٩٢
سلام بچه ها
من تاريخ مصاحبه رو نميدونم ولى ميدونم مصاحبم سوئدهستش شما كه تجربه داريد كجارو پيشنهاد ميدن براى واكسن. كلا مكان تائيد تزريق واكسن در كجا اعلام ميشه ؟؟
[/quote]

سلام دوست عزیز.
این اطلاعات مربوط به شما است که مصاحبه تون در استکهلم است، همینطور اطلاعات مربوط به واکسناسیون :
http://travel.state.gov/pdf/medical/STK-...8-1306.pdf
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، a6l3i
ممنون دوستم لطف كردى يه سوال با توجه به اينكه سشنبه آينده مدارك رو ما به ان وى سى ميفرستيم وسفارت سوئداصلاًسفارت شلوغى نيست من احتمال ميدم تا دوماديگه نوبت مصاحبه ميدن اصولا چقدر قبل از مصاحبه بايد اقدام كنم برم دنبال كارت واكسيناسيون؟؟
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-06 ساعت 21:16)sepideh IR نوشته:  ممنون دوستم لطف كردى يه سوال با توجه به اينكه سشنبه آينده مدارك رو ما به ان وى سى ميفرستيم وسفارت سوئداصلاًسفارت شلوغى نيست من احتمال ميدم تا دوماديگه نوبت مصاحبه ميدن اصولا چقدر قبل از مصاحبه بايد اقدام كنم برم دنبال كارت واكسيناسيون؟؟

دوست عزیز
از همین الان باید شروع کنی. اگر واکسن هپاتیت را نزدی می تونی دو مرحله اول را تا دو ماه دیگه بزنی و مرحله سوم را انشالله بعد از مصاحبه.
یک واکسن MMR هم هست که به فاصله یک ماه باید بزنی. بنابراین شما باید به مرکز واکسیناسیون برید و از حالا شروع کنید.
موفق باشید
پاسخ
مرسى ميتونى واسم بگى چندتا واكسن هستن اساميشون و اينكه در چه فواصلى بايد تزريق بشه؟من يه جا خوندم مننژيت رو بايد دو هفته قبل مصاحبه زد و......ممنون?
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-07 ساعت 05:13)sepideh IR نوشته:  مرسى ميتونى واسم بگى چندتا واكسن هستن اساميشون و اينكه در چه فواصلى بايد تزريق بشه؟من يه جا خوندم مننژيت رو بايد دو هفته قبل مصاحبه زد و......ممنون?
عزیزم ، اینجا همه واکسنها را نوشته می تونی بخونی :
http://mohajersara.com/thread-3396.html
پاسخ
بچه ها من واسه 2 روز قبل از مصاحبه وقت مدیکال گرفنم به نظرتون خوبه؟ ارمنستان هستم
k1

پاسخ
تشکر کنندگان:
من نفهمیدیم چی‌ به چی‌ شد از ۲ ماه قبل باید شروع کنم یا می‌شه ۱ روز قبل از مصاحبه شروع کنم دوستان آمدن و نظراتشون رو دادن نمیدونم چیکار کنم شانس من دکتر تایید شده در یه شهر دیگر است که اون هم۲ ساعت با قطار با شهر من فاصله داره کاش همینجا بود
Smile
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان