کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
(2013-09-09 ساعت 20:04)sepideh IR نوشته:  من نفهمیدیم چی‌ به چی‌ شد از ۲ ماه قبل باید شروع کنم یا می‌شه ۱ روز قبل از مصاحبه شروع کنم دوستان آمدن و نظراتشون رو دادن نمیدونم چیکار کنم شانس من دکتر تایید شده در یه شهر دیگر است که اون هم۲ ساعت با قطار با شهر من فاصله داره کاش همینجا بود
Smile

عزیزم،
شما باید از حداقل از دو ماه قبل شروع به زدن واکسنهاتون بکنید. چون اگه واکشن هپاتیت را نزده باشید در سه مرحله است (مرحله اول حالا- مرحله دوم 1 ماه بعد- مرحله سوم 6 ماه بعد از مرحله اول) و واکسن MMR است که به فاصله یک ماه از مرحله اول تزریق می شه.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، a6l3i
(2013-09-09 ساعت 22:03)kamalir36 نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 20:04)sepideh IR نوشته:  من نفهمیدیم چی‌ به چی‌ شد از ۲ ماه قبل باید شروع کنم یا می‌شه ۱ روز قبل از مصاحبه شروع کنم دوستان آمدن و نظراتشون رو دادن نمیدونم چیکار کنم شانس من دکتر تایید شده در یه شهر دیگر است که اون هم۲ ساعت با قطار با شهر من فاصله داره کاش همینجا بود
Smile

عزیزم،
شما باید از حداقل از دو ماه قبل شروع به زدن واکسنهاتون بکنید. چون اگه واکشن هپاتیت را نزده باشید در سه مرحله است (مرحله اول حالا- مرحله دوم 1 ماه بعد- مرحله سوم 6 ماه بعد از مرحله اول) و واکسن MMR است که به فاصله یک ماه از مرحله اول تزریق می شه.
دوستم پس چرا بعضيها نوشتن در همون آنكارا يا ارمنستان يا ابوظبى اقدام كردن
خوب واكسن هپاتيت مرحله سومش رو كجابايدانجام بدم چون گفتى شش ماه بعداز مرحله اول و اينكه تاريخ كارت واكسيناسيون چقدر قبل از تاريخ مصاحبه بايد باشه؟
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راههWink
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستم پس چرا بعضيها نوشتن در همون آنكارا يا ارمنستان يا ابوظبى اقدام كردن
خوب واكسن هپاتيت مرحله سومش رو كجابايدانجام بدم چون گفتى شش ماه بعداز مرحله اول و اينكه تاريخ كارت واكسيناسيون چقدر قبل از تاريخ مصاحبه بايد باشه؟
[/quote]

فکر نکنم همه واکسنها را اونجا زده باشند. ولی اینو می دونم که آنکارا بعضی از واکسنها را اگر در ایران زده باشی دوباره بهت می زنند. شما که ایران نیستید و سفارتتون هم آنکارا یا ابوظبی نیست. پس نگران نباشید.
من جای شما بودم با مرکز واکسناسیون همون جا تماس می گرفتم و ازشون مشاوره می گرفتم. به هر حال شما اولین نفر نیستید که این شرایط را دارید و حتماً در این مورد اطلاعات دارند.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
دوستان اگخ کسی جراحی کرده باشه ممکنه براش مشکل ساز بشه؟ گویا سابقه جراحی هم روز مدیکال سوال میشه...Sad
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
دوستان من امروز رفتم پیش خانم دکتر طاهرنزاد و کارت واکسن بین المللی رو گرفتم و فقط کزاز دیفتری رو زدم . MMR رو اونجا تزریق نکرد . کسی خبر داره برای MMR کجاها میشه مراجعه کرد ؟
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-12 ساعت 20:30)azadandish نوشته:  دوستان من امروز رفتم پیش خانم دکتر طاهرنزاد و کارت واکسن بین المللی رو گرفتم و فقط کزاز دیفتری رو زدم . MMR رو اونجا تزریق نکرد . کسی خبر داره برای MMR کجاها میشه مراجعه کرد ؟
دوست عزیز
واکسن MMR را 50 متر پائین تر از انستیتو تجریش در مرکز بهداشت شمیرانات می تونید تزریق کنید. خانم دکتر طاهر نژاد یک نامه براشون می نویسه که در دو مرحله باید تزریق بشه.اگر تونستی از خانم دکتر یک نامه بگیر و برای اونجا ببر.
پاسخ
تشکر کنندگان: azadandish ، a6l3i
این وکیل ... ما گفت کارت واکسن رو بعد از مصاحبه میخوان مگه می‌شه همچین چیزی؟

راستی‌ برای اقدام کارت وکسیناسیون باید نامه مصاحبه داشته باشیم آیا باید توضیحی بدیم که چرا کارت وکسیناسیون نیاز داریم؟
Smile
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی
(2013-09-13 ساعت 01:04)kamalir36 نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 20:30)azadandish نوشته:  دوستان من امروز رفتم پیش خانم دکتر طاهرنزاد و کارت واکسن بین المللی رو گرفتم و فقط کزاز دیفتری رو زدم . MMR رو اونجا تزریق نکرد . کسی خبر داره برای MMR کجاها میشه مراجعه کرد ؟
دوست عزیز
واکسن MMR را 50 متر پائین تر از انستیتو تجریش در مرکز بهداشت شمیرانات می تونید تزریق کنید. خانم دکتر طاهر نژاد یک نامه براشون می نویسه که در دو مرحله باید تزریق بشه.اگر تونستی از خانم دکتر یک نامه بگیر و برای اونجا ببر.
مرسی کامیلار جون . فقط میدونی که اون مرکز بهداشت عصرها هم هست ؟ اگه بشه میخوام بعداز ساعت کاریم برم .
K1
پاسخ
تشکر کنندگان:
مرسی کامیلار جون . فقط میدونی که اون مرکز بهداشت عصرها هم هست ؟ اگه بشه میخوام بعداز ساعت کاریم برم .
[/quote]

من ریتا هستم عزیزم
مرکز بهداشت تا ساعت 12 بیشتر واکسن نمی زنه. حتی من یک بار که ساعت 11 و نیم رسیدم واکسن تمام شده بود. باید صبح حداکثر تا 11 اونجا باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: azadandish ، rrrraaaazzzz ، a6l3i
دوستان من امروز رفتم مرکز بهداشت شمیرانات برای واکسن MMR متاسفانه اونجا دیگه این واکسن رو برای بزرگسالان نمیزنم فقط کودکان ... اما من زدم چون اون خانمه خیلی مهربون بود .... مبلغش هم شده 15 هزار تومان
K1
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، a6l3i
(2013-09-13 ساعت 03:38)sepideh IR نوشته:  این وکیل ... ما گفت کارت واکسن رو بعد از مصاحبه میخوان مگه می‌شه همچین چیزی؟

راستی‌ برای اقدام کارت وکسیناسیون باید نامه مصاحبه داشته باشیم آیا باید توضیحی بدیم که چرا کارت وکسیناسیون نیاز داریم؟
Smile

نه عزیز. قبل مصاحبه باید ببریش واسه مدیکالت. برو انیستیتو بگو کارت واکسن بین المللی میخوای. بهت میدن حتی اگه توضیحی ندی ولی اگه بگی که برای مهاجرت میخوای و اینکه مصاحبه ت کدوم کشوره خانم دکتر طاهرنژاد راهنمایی های خوبی بهت میکنن. رفتی انیستیتو هرچی کارت واکسن از بچگی داری ببر با خودت.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
نه عزیز. قبل مصاحبه باید ببریش واسه مدیکالت. برو انیستیتو بگو کارت واکسن بین المللی میخوای. بهت میدن حتی اگه توضیحی ندی ولی اگه بگی که برای مهاجرت میخوای و اینکه مصاحبه ت کدوم کشوره خانم دکتر طاهرنژاد راهنمایی های خوبی بهت میکنن. رفتی انیستیتو هرچی کارت واکسن از بچگی داری ببر با خودت.
[/quote]
دوستم من ايران نيستم مصاحبم سوئد هست دكترى كه سايت معرفى كرده دو ساعت با شهرى كه هستم فاصله داره ميدونى تمام مراحل رو آدم با استرس ميگذرونه خداكنه آخرش يك ضرب ويزارو بگيريم نه اينكه تازه دردسر شروع بشه برامون من خوش بين هستم ?
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی
سلام من چندین صفحه رو خوندم اما خیلی گیج شدم . ببخشید که سوال تکراری می پرسم .
آخرین مرحله مدارک رو از ما خواستن و ما هم تا دو روزه دیگه میفرستیم و مدارک هم کامله و محل مصاحبه من هم آنکاراست ویزای من در بخش F2A هست و با شخصی که گرین کارت داره ازدواج کردم.این واکسن ها خیلی گیجم کرده و میترسم اشتباه بکنم و دیر بشه . هپاتیت رو 12 سال پیش زدم طی چند مرحله ولی کارتشو پیدا نمیکنم . آبله مرغان هم گرفتم در بچگی. دو سال پیش هم ازدواج کردم . الان دقیقا من باید چکار کنم ؟ آیا باید شروع کنم واکسن بزنم یا نه ؟ و این جمله ای که نوشتن که از ایران اصلا قبول نمیکنن واقعا حقیقت داره یا نه ؟ اگه داشته باشه پس این واکسن هایی که باید طی چند مرحله زده بشه رو چجوری باید توی یکی دو روز قبل از مصاحبه آدم اونجا انجام بده ؟؟
کتگوری : F2A // ارسال مدارک : 19 ژانویه 2012 / اپروو : 15 جون 2013 !! / دریافت کیس نامبر و پرداخت ها : 12 جولای 2013 / ارسال مدارک به NVC : سپتامبر ۲۰۱۳ / تاریخ شروع بررسی پرونده در NVC : اکتبر ۲۰۱۳ / تکمیل پرونده در NVC : دسامبر ۲۰۱۳ /مصاحبه : 25 فوریه 2014 / دریافت ویزا یک ضرب Smile
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2013-09-18 ساعت 16:47)mah65 نوشته:  سلام من چندین صفحه رو خوندم اما خیلی گیج شدم . ببخشید که سوال تکراری می پرسم .
آخرین مرحله مدارک رو از ما خواستن و ما هم تا دو روزه دیگه میفرستیم و مدارک هم کامله و محل مصاحبه من هم آنکاراست ویزای من در بخش F2A هست و با شخصی که گرین کارت داره ازدواج کردم.این واکسن ها خیلی گیجم کرده و میترسم اشتباه بکنم و دیر بشه . هپاتیت رو 12 سال پیش زدم طی چند مرحله ولی کارتشو پیدا نمیکنم . آبله مرغان هم گرفتم در بچگی. دو سال پیش هم ازدواج کردم . الان دقیقا من باید چکار کنم ؟ آیا باید شروع کنم واکسن بزنم یا نه ؟ و این جمله ای که نوشتن که از ایران اصلا قبول نمیکنن واقعا حقیقت داره یا نه ؟ اگه داشته باشه پس این واکسن هایی که باید طی چند مرحله زده بشه رو چجوری باید توی یکی دو روز قبل از مصاحبه آدم اونجا انجام بده ؟؟

نگران نباش عزیزم
شما برو انستیتو پاستور تجریش،خانم دکتر طاهرنژاد خودش راهنماییت مب کنه.واکسن هپاتیت را اگر قبلا زدی فقط اونجا بگو زدی برات تو کارت واکسن وارد می کنند.آبله مرغان را هم بگو گرفتب و برات یک تست آنتی بادی انجام می دهند.بقیه واکسنهات را هم خودشون می زنند.شما کارتت را اینجا تکمیل کن اگر آنکارا واکسن زدند که بستگی به حال دکتر داره اگر هم نزدند که کارتت تکمیله.حدافل اینه که هزینه ات کمتر کی شه.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، mah65 ، سانازی ، a6l3i
سلام من انگارتصمیم گرفتم برم واکسنمو بزنم .میدونم الان همه دعوام میکین که تا الان باید هپاتیت رو میزدم چون 9 ماه هنوز اپروو نشدم واین نگرانم کرده بود.میگم من تبریزمیخوام برم اگه تهران نیام.میگم چی باید با خودم ببرم کلینیک؟کارت ملی چی؟و الان چی میزنه هپاتیت و انفلانزا ؟ابله مرغان گرفتم باید مدرک ببرم قبول کنن؟چند میشه هزینه ش؟mmrودیفتری و کزاز 1ماه قبل مصاحبه است؟مرسی از راهنماییتون.
قاطی نکردین Big Grin
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، shandiz ، rrrraaaazzzz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان