موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 23:17)سانازی نوشته: سلام من انگارتصمیم گرفتم برم واکسنمو بزنم .میدونم الان همه دعوام میکین که تا الان باید هپاتیت رو میزدم چون 9 ماه هنوز اپروو نشدم واین نگرانم کرده بود.میگم من تبریزمیخوام برم اگه تهران نیام.میگم چی باید با خودم ببرم کلینیک؟کارت ملی چی؟و الان چی میزنه هپاتیت و انفلانزا ؟ابله مرغان گرفتم باید مدرک ببرم قبول کنن؟چند میشه هزینه ش؟mmrودیفتری و کزاز 1ماه قبل مصاحبه است؟مرسی از راهنماییتون.
قاطی نکردین
سانازی عزیز
من دعوات نمی کنم عزیزم. ولی اگه می زدی بهتر بود. به هر حال شما باید پاسپورتت را با خودت ببری. انستیتو پاستور فقط پاسپورت از ما خواست. مرحله اول هپاتیت را بزن. مرحله دوم را یک ماه بعد و مرحله سوم را 5 ماه بعد از مرحله دوم.
واکسن آنفولانزا فکر کنم هنوز نیومده. اگر اومده بود بزن.
آبله مرغان را اگر گرفتی اونجا بگو. ولی برای اطمینان بیشتر یه آنتی بادی ازت می گیرن که یک هفته ای جوابش می یاد.
MMR در دو مرحله است. که مرحله اول را الان بزن و مرحله دوم را یک ماه بعد. انشالله تا دو ماه دیگه هم تمام کارهات ردیف شده برای مصاحبه و این برنامه ها.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 23:47)kamalir36 نوشته: (2013-09-22 ساعت 23:17)سانازی نوشته: سلام من انگارتصمیم گرفتم برم واکسنمو بزنم .میدونم الان همه دعوام میکین که تا الان باید هپاتیت رو میزدم چون 9 ماه هنوز اپروو نشدم واین نگرانم کرده بود.میگم من تبریزمیخوام برم اگه تهران نیام.میگم چی باید با خودم ببرم کلینیک؟کارت ملی چی؟و الان چی میزنه هپاتیت و انفلانزا ؟ابله مرغان گرفتم باید مدرک ببرم قبول کنن؟چند میشه هزینه ش؟mmrودیفتری و کزاز 1ماه قبل مصاحبه است؟مرسی از راهنماییتون.
قاطی نکردین
سانازی عزیز
من دعوات نمی کنم عزیزم. ولی اگه می زدی بهتر بود. به هر حال شما باید پاسپورتت را با خودت ببری. انستیتو پاستور فقط پاسپورت از ما خواست. مرحله اول هپاتیت را بزن. مرحله دوم را یک ماه بعد و مرحله سوم را 5 ماه بعد از مرحله دوم.
آبله مرغان را اگر گرفتی اونجا بگو. ولی برای اطمینان بیشتر یه آنتی بادی ازت می گیرن که یک هفته ای جوابش می یاد.
MMR در دو مرحله است. که مرحله اول را الان بزن و مرحله دوم را یک ماه بعد. انشالله تا دو ماه دیگه هم تمام کارهات ردیف شده برای مصاحبه و این برنامه ها.
مرسی عزیزم اییییییییییییشششششششششششااااااااااااللللللللللا
دیگه واکسنی نیست؟مرسی گلم.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
مرحله اول هپاتیت را بزن. مرحله دوم را یک ماه بعد و مرحله سوم را 5 ماه بعد از مرحله دوم.
MMR در دو مرحله است. که مرحله اول را الان بزن و مرحله دوم را یک ماه بعد.
دوستم واكسن mmr ديگه چيه؟
يعنى هپاتيت و ام ام آر هست كه بايد فاصله داشته باشه؟من امشب ايميل ميدم به دكترى كه سفارت معرفى كرده و ميپرسم آيا امكانش هست كه هپاتيت و ام ام آر يا حتى بقيه واكسنهارو دكتر خودم انجام بده و نهايتا برم پيش دكتر اصلى تاييديه بگيرم ؟؟اميدوارم جوابش مثبت باشه
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راهه
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستم واكسن mmr ديگه چيه؟
يعنى هپاتيت و ام ام آر هست كه بايد فاصله داشته باشه؟من امشب ايميل ميدم به دكترى كه سفارت معرفى كرده و ميپرسم آيا امكانش هست كه هپاتيت و ام ام آر يا حتى بقيه واكسنهارو دكتر خودم انجام بده و نهايتا برم پيش دكتر اصلى تاييديه بگيرم ؟؟اميدوارم جوابش مثبت باشه
[/quote]
عزیزم
لیست واکسنها در اینجا اومده، لطفاً مطالعه بفرمایید:
http://mohajersara.com/thread-3396.html
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سر واکسن خودتونو اذیت نکنین، اگه برید پاستور تجریش خانوم دکتری که اونجا هست همه چیزو براتون توضیح میده و همهرو همونجا انجام میدین. اگر حتّی سختتونه تا اونجا برید، بهشون تلفن کنین و با خود دکتر صحبت کنید راهنمایی میکنن. من ۳ روزه همهٔ واکسن هارو زدم
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستانی که تو آنکارا مدیکال شونو انجام دادن. میشه توضیح بدن آزمایش هاشون (فیزیکی) شامل چه مواردی هست؟ اگه کسی جراحی داشته باشه اون ناحیه بصورت جداگانه مورد بررسی قرار میگیره؟ کمسیون پزشکی براش تشکیل میدن؟ کسی تا حالا موردی داشته یا اونجا بوده کیسی رو دیده؟
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من باید الان واکسن های تو پاستور و بزنم ؟ چون فکر کنم بعضی هاشون دورش 6 ماه است نه؟
الان منتظر تکمیل مدارک nvc و وقت سفارتم
مرسی
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من واسه واكسن رفتم تجريش انستيتو. مرحله اول ديفتري و كزاز رو زدم مرحله دوم يك ماه ديگه. ولي گفت ام ام آر و آنفولانزا هم بايد بزنم.شما مي دونيد ام ام آر رو كجا بايد زد؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
رتبه:
69
0 تشکر در 0 ارسال
کسی اطلاع داره برای ویزای نامزدی واکسن مننژیت هم باید زد؟!!!!!!
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من تماس گرفتم با دكتر معتمد سفارت گفت شما از قبل وقت ميگيرى و ظاهراًيك جلسه طول ميكشه نميدونم آيااشتباهه كه كار در يك روز تمام بشه؟
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راهه