کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
(2013-09-22 ساعت 23:17)سانازی نوشته:  سلام من انگارتصمیم گرفتم برم واکسنمو بزنم .میدونم الان همه دعوام میکین که تا الان باید هپاتیت رو میزدم چون 9 ماه هنوز اپروو نشدم واین نگرانم کرده بود.میگم من تبریزمیخوام برم اگه تهران نیام.میگم چی باید با خودم ببرم کلینیک؟کارت ملی چی؟و الان چی میزنه هپاتیت و انفلانزا ؟ابله مرغان گرفتم باید مدرک ببرم قبول کنن؟چند میشه هزینه ش؟mmrودیفتری و کزاز 1ماه قبل مصاحبه است؟مرسی از راهنماییتون.
قاطی نکردین Big Grin

سانازی عزیز
من دعوات نمی کنم عزیزم. ولی اگه می زدی بهتر بود. به هر حال شما باید پاسپورتت را با خودت ببری. انستیتو پاستور فقط پاسپورت از ما خواست. مرحله اول هپاتیت را بزن. مرحله دوم را یک ماه بعد و مرحله سوم را 5 ماه بعد از مرحله دوم.
واکسن آنفولانزا فکر کنم هنوز نیومده. اگر اومده بود بزن.
آبله مرغان را اگر گرفتی اونجا بگو. ولی برای اطمینان بیشتر یه آنتی بادی ازت می گیرن که یک هفته ای جوابش می یاد.
MMR در دو مرحله است. که مرحله اول را الان بزن و مرحله دوم را یک ماه بعد. انشالله تا دو ماه دیگه هم تمام کارهات ردیف شده برای مصاحبه و این برنامه ها.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، sepideh IR ، rrrraaaazzzz ، a6l3i
(2013-09-22 ساعت 23:47)kamalir36 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 23:17)سانازی نوشته:  سلام من انگارتصمیم گرفتم برم واکسنمو بزنم .میدونم الان همه دعوام میکین که تا الان باید هپاتیت رو میزدم چون 9 ماه هنوز اپروو نشدم واین نگرانم کرده بود.میگم من تبریزمیخوام برم اگه تهران نیام.میگم چی باید با خودم ببرم کلینیک؟کارت ملی چی؟و الان چی میزنه هپاتیت و انفلانزا ؟ابله مرغان گرفتم باید مدرک ببرم قبول کنن؟چند میشه هزینه ش؟mmrودیفتری و کزاز 1ماه قبل مصاحبه است؟مرسی از راهنماییتون.
قاطی نکردین Big Grin

سانازی عزیز
من دعوات نمی کنم عزیزم. ولی اگه می زدی بهتر بود. به هر حال شما باید پاسپورتت را با خودت ببری. انستیتو پاستور فقط پاسپورت از ما خواست. مرحله اول هپاتیت را بزن. مرحله دوم را یک ماه بعد و مرحله سوم را 5 ماه بعد از مرحله دوم.
آبله مرغان را اگر گرفتی اونجا بگو. ولی برای اطمینان بیشتر یه آنتی بادی ازت می گیرن که یک هفته ای جوابش می یاد.
MMR در دو مرحله است. که مرحله اول را الان بزن و مرحله دوم را یک ماه بعد. انشالله تا دو ماه دیگه هم تمام کارهات ردیف شده برای مصاحبه و این برنامه ها.
مرسی عزیزم اییییییییییییشششششششششششااااااااااااللللللللللا
دیگه واکسنی نیست؟مرسی گلم.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz
مرحله اول هپاتیت را بزن. مرحله دوم را یک ماه بعد و مرحله سوم را 5 ماه بعد از مرحله دوم.
MMR در دو مرحله است. که مرحله اول را الان بزن و مرحله دوم را یک ماه بعد.

دوستم واكسن mmr ديگه چيه؟
يعنى هپاتيت و ام ام آر هست كه بايد فاصله داشته باشه؟من امشب ايميل ميدم به دكترى كه سفارت معرفى كرده و ميپرسم آيا امكانش هست كه هپاتيت و ام ام آر يا حتى بقيه واكسنهارو دكتر خودم انجام بده و نهايتا برم پيش دكتر اصلى تاييديه بگيرم ؟؟اميدوارم جوابش مثبت باشه
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راههWink
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz
دوستم واكسن mmr ديگه چيه؟
يعنى هپاتيت و ام ام آر هست كه بايد فاصله داشته باشه؟من امشب ايميل ميدم به دكترى كه سفارت معرفى كرده و ميپرسم آيا امكانش هست كه هپاتيت و ام ام آر يا حتى بقيه واكسنهارو دكتر خودم انجام بده و نهايتا برم پيش دكتر اصلى تاييديه بگيرم ؟؟اميدوارم جوابش مثبت باشه
[/quote]

عزیزم
لیست واکسنها در اینجا اومده، لطفاً مطالعه بفرمایید:
http://mohajersara.com/thread-3396.html
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، سانازی ، a6l3i
دوستان سر واکسن خودتونو اذیت نکنین، اگه برید پاستور تجریش خانوم دکتری که اونجا هست همه چیزو براتون توضیح میده و همه‌رو همون‌جا انجام میدین. اگر حتّی سختتونه تا اونجا برید، بهشون تلفن کنین و با خود دکتر صحبت کنید راهنمایی می‌کنن. من ۳ روزه همهٔ واکسن هارو زدم
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، rrrraaaazzzz ، shandiz ، a6l3i
از دوستانی که تو آنکارا مدیکال شونو انجام دادن. میشه توضیح بدن آزمایش هاشون (فیزیکی) شامل چه مواردی هست؟ اگه کسی جراحی داشته باشه اون ناحیه بصورت جداگانه مورد بررسی قرار میگیره؟ کمسیون پزشکی براش تشکیل میدن؟ کسی تا حالا موردی داشته یا اونجا بوده کیسی رو دیده؟
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
من باید الان واکسن های تو پاستور و بزنم ؟ چون فکر کنم بعضی هاشون دورش 6 ماه است نه؟
الان منتظر تکمیل مدارک nvc و وقت سفارتم
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi
دوستان من واسه واكسن رفتم تجريش انستيتو. مرحله اول ديفتري و كزاز رو زدم مرحله دوم يك ماه ديگه. ولي گفت ام ام آر و آنفولانزا هم بايد بزنم.شما مي دونيد ام ام آر رو كجا بايد زد؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-21 ساعت 15:56)azri نوشته:  دوستان من واسه واكسن رفتم تجريش انستيتو. مرحله اول ديفتري و كزاز رو زدم مرحله دوم يك ماه ديگه. ولي گفت ام ام آر و آنفولانزا هم بايد بزنم.شما مي دونيد ام ام آر رو كجا بايد زد؟

سلام AZRI اتفاقا منم امروز رفتم انستیتو پاستور تجریش و همین واکسنارو زدم در ظمن برای آبله هم از من آزمایش خون گرفت....
برای واکسن MMR باید روزهای زوج ساعت 1 بری به کلنیک نسیم قیطریه...
این هم شماره تلفنش: 22212327
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، a6l3i
کسی اطلاع داره برای ویزای نامزدی واکسن مننژیت هم باید زد؟!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2013-10-07 ساعت 22:21)farbod_frz نوشته:  با سلام
من باید الان واکسن های تو پاستور و بزنم ؟ چون فکر کنم بعضی هاشون دورش 6 ماه است نه؟
الان منتظر تکمیل مدارک nvc و وقت سفارتم
مرسی

سلام آره برو واکسناتو بزن مخصوصا اگه هپاتیتو نزدی چون حد اقل 3 ماهی کار داره....
من که تازه 2 ماهه که مدارکمو به uscis دادم از امروز رفتم برای واکسیناسیون. به هر حال کارتش که باطل نمیشه فقط واکسن آنفلانزا چون 6 ماه اعتبار داره اونو نگه میدارم نزدیک به رفتنم میزنم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، a6l3i
(2013-10-21 ساعت 18:04)hamed.us نوشته:  کسی اطلاع داره برای ویزای نامزدی واکسن مننژیت هم باید زد؟!!!!!!

نه دوست عزیز برای نامزدی احتیاجی نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، hamed.us
سلام بچه ها من تماس گرفتم با دكتر معتمد سفارت گفت شما از قبل وقت ميگيرى و ظاهراًيك جلسه طول ميكشه نميدونم آيااشتباهه كه كار در يك روز تمام بشه؟
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i
(2013-10-21 ساعت 22:08)sepideh IR نوشته:  سلام بچه ها من تماس گرفتم با دكتر معتمد سفارت گفت شما از قبل وقت ميگيرى و ظاهراًيك جلسه طول ميكشه نميدونم آيااشتباهه كه كار در يك روز تمام بشه؟

سپیده جان تا اونجا که من اطاع دارم برای انجام مدیکال احتیاج به وقت نیست و هر موقع صبح بری کلینیک کارتو انجام میدن...
یکی از دوستام تو ابوظبی مصاحبه داشت بدونه وقت رفت بیمارستانه ایرانیا اونجا کاره مدیکالشو انجام دادن...
و اینکه 1 روز برای این کار وقت بزاری به نظرم به ریسکش نمی ارزه.. معمولا 2 روز کافیه .چون 1 روز مدیکالت کار داره و روز بعد جوابشو میدن..
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2013-10-21 ساعت 23:15)hamed.us نوشته:  
(2013-10-21 ساعت 22:08)sepideh IR نوشته:  سلام بچه ها من تماس گرفتم با دكتر معتمد سفارت گفت شما از قبل وقت ميگيرى و ظاهراًيك جلسه طول ميكشه نميدونم آيااشتباهه كه كار در يك روز تمام بشه؟

سپیده جان تا اونجا که من اطاع دارم برای انجام مدیکال احتیاج به وقت نیست و هر موقع صبح بری کلینیک کارتو انجام میدن...
یکی از دوستام تو ابوظبی مصاحبه داشت بدونه وقت رفت بیمارستانه ایرانیا اونجا کاره مدیکالشو انجام دادن...
و اینکه 1 روز برای این کار وقت بزاری به نظرم به ریسکش نمی ارزه.. معمولا 2 روز کافیه .چون 1 روز مدیکالت کار داره و روز بعد جوابشو میدن..
دوستم من ايران نيستم محل مصاحبم سوئد هست و محل واكسيناسيون هم يك شهر ديگه هست و اينجابايد وقت رزرو كنم و نميدونم آيا يك روزه انجام ميدن يا دوروز البته جوابش رو برام پست ميكنن
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان