کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
(2014-01-10 ساعت 14:25)سانازی نوشته:  سلام بچه ها اگه واکسن mmr و هپاتیت یه چندروز اینور اونور بشه از 1 ماه مشکل پیش میاد من 3روز پیش باید میزدم نتونستم برم بزنم فردا بزنم مشکل پیش میاد؟
عزیزم از نظر تاثیر واکسینه شدن میدونم که مشکلی نیست ولی برای اینکه بهت گیر الکی ندن اونجا به نظرم فردا که زدی واکسن رو ازشون بخواه که تاریخش رو سر یکماه برات بنویسن. معمولا همکاری میکنن. نگران نباش...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، a6l3i
(2014-01-10 ساعت 14:25)سانازی نوشته:  سلام بچه ها اگه واکسن mmr و هپاتیت یه چندروز اینور اونور بشه از 1 ماه مشکل پیش میاد من 3روز پیش باید میزدم نتونستم برم بزنم فردا بزنم مشکل پیش میاد؟

ﺳﻠﺎﻡ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻭﺍﻛﺴﻦ ﻫﺒﺎﺗﻴﺖ ﻭﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺍﻣﺎﻭﻗﺘﻲ ﺳﺮﻱ ﺍﻭل ﻭﺍﻛﺴﻦ mmr و ﺯﺩﻡ ﺩﻛﺘﺮﻛﻔﺖ ﺳﺮﻱ ﺑﻌﺪ ﻳﻚ ﻣﺎﻩ ﺑﺎﻳﺪﺑﻜﺬﺭﻩ ﺍﻛﻪ ﺟﻨﺪﺭﻭﺯ ﺩﻳﺮﺗﺮ ﺷﺪ ﺍﺷﻜﺎﻟﻲ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺍﻣﺎﺯﻭﺩﺗﺮ نيا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sepideh IR ، a6l3i
(2013-12-16 ساعت 18:56)فری خانم نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 17:07)kamalir36 نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 16:47)mah65 نوشته:  سلام من چندین صفحه رو خوندم اما خیلی گیج شدم . ببخشید که سوال تکراری می پرسم .
آخرین مرحله مدارک رو از ما خواستن و ما هم تا دو روزه دیگه میفرستیم و مدارک هم کامله و محل مصاحبه من هم آنکاراست ویزای من در بخش F2A هست و با شخصی که گرین کارت داره ازدواج کردم.این واکسن ها خیلی گیجم کرده و میترسم اشتباه بکنم و دیر بشه . هپاتیت رو 12 سال پیش زدم طی چند مرحله ولی کارتشو پیدا نمیکنم . آبله مرغان هم گرفتم در بچگی. دو سال پیش هم ازدواج کردم . الان دقیقا من باید چکار کنم ؟ آیا باید شروع کنم واکسن بزنم یا نه ؟ و این جمله ای که نوشتن که از ایران اصلا قبول نمیکنن واقعا حقیقت داره یا نه ؟ اگه داشته باشه پس این واکسن هایی که باید طی چند مرحله زده بشه رو چجوری باید توی یکی دو روز قبل از مصاحبه آدم اونجا انجام بده ؟؟

نگران نباش عزیزم
شما برو انستیتو پاستور تجریش،خانم دکتر طاهرنژاد خودش راهنماییت مب کنه.واکسن هپاتیت را اگر قبلا زدی فقط اونجا بگو زدی برات تو کارت واکسن وارد می کنند.آبله مرغان را هم بگو گرفتب و برات یک تست آنتی بادی انجام می دهند.بقیه واکسنهات را هم خودشون می زنند.شما کارتت را اینجا تکمیل کن اگر آنکارا واکسن زدند که بستگی به حال دکتر داره اگر هم نزدند که کارتت تکمیله.حدافل اینه که هزینه ات کمتر کی شه.
سلام دوستان
من قبلا واکسن هپاتیت رو زده بودم و کارتش رو هم داشتم ولی خانم دکتر طاهر نژاد تست آنتی بادی رو برام نوشت. آبله مرغان رو هم چون بچه بودم گرفته بودم به ایشون گفتم و اون رو هم برام تست آنتی بادی نوشت. نتیجه رو بردم برای ایشون و بعدا داخل کارت کردند.

سلام دوستان
من از آنکارا برگشتم. خانم دکتر اونگان مراجعین رو ویزیت می کرد . کل واکسن هامو پذیرفت و واکسن اضافه ای بهم نزد. ولی دیدم که چند نفر واکسن آبله مرغون( 80 دلار ) و MMR ( 100 دلار ) بهشون تزریق شد. در ضمن توصیه می کنم که حتما قبل از رفتن به دکتر محل رو دقیق پیدا کنید تا روز مدیکال دچار استرس نشید.
به نظر من ساختمانی که مطب دکتر اونگان توشه بسیار بد پیدا می شه. هر چقدر هم می گفتم پارک گوگولو من رو بین این پارک و یک فضای سبز (پارک ) دیگه که اونطرف خیابون بود پاس میدادن.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sepideh IR ، Nightsky007 ، amjad ، twins ، romance33 ، a6l3i
ﺍﻛﻪ ﺩﻭﺭﻩ ﺩﻭﻡ ﻭﺍﻛﺴﻦ mmr ﻭﻧﺰﻧﻴﻢ ﺟﻲ ﻣﻴﺸﻪ?
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR

سانازی عزیزم، هپاتیت رو نمیدونم ولی mmr رو همسر من 3 هفته قبل از مدیکال زد. تا جایی که یادمه مامانم هم TD رو کمتر از یک ماه فاصله با مدیکال زد. باز هم از دکتر انستیتو پاستور راجع به هپاتیت بپرس
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، amjad ، shadoow ، baba manam sanaz
(2014-01-15 ساعت 04:20)zahraj نوشته:  ﺍﻛﻪ ﺩﻭﺭﻩ ﺩﻭﻡ ﻭﺍﻛﺴﻦ mmr ﻭﻧﺰﻧﻴﻢ ﺟﻲ ﻣﻴﺸﻪ?

اونجا برات میزنن، فقط هزینه ش بیشتره دیگه. فکر کنم حدود 100 دلار باشه؛ البته آنکارا رو میدونم اینجوریه
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، amjad ، shadoow
سلام دوستان من 20 روز دیگه وقت سفارت دارم و هیچ کدوم از واکسن هارم نزدم حالا چه اتفاقی می افته؟
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، دخترمهربون ، a6l3i
(2014-01-22 ساعت 19:51)tina alin نوشته:  سلام دوستان من 20 روز دیگه وقت سفارت دارم و هیچ کدوم از واکسن هارم نزدم حالا چه اتفاقی می افته؟
اگر تهران هستید کارت واکسن بین المللی از انستیتو پاستور بگیرید (اگر نیستید فکر کنم باید از هلال احمر منطقه تون بپرسید که کجا میشه گرفت.) خانم پزشک انستیتو پاستور تهران خوب میدونه دکتر کدوم سفارت چه واکسنهایی براش مهمه. ازش راهنمایی بگیرید که تا جای ممکن ایران واکسنهاتونو بزنید. هر چی نزده باشید رو پزشک سفارت براتون میزنه که هزینه ش بالاست. اما در مورد واکسنهایی که چند نوبتن نمیدونم چه طوریه. از دکتر پاستور همه رو بپرسید.
من معمولا کسی هول نمیکنم، اما استثنائاً شما عجله کنید. همین فردا اقدام کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، a6l3i
(2014-01-22 ساعت 20:11)denag نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 19:51)tina alin نوشته:  سلام دوستان من 20 روز دیگه وقت سفارت دارم و هیچ کدوم از واکسن هارم نزدم حالا چه اتفاقی می افته؟
اگر تهران هستید کارت واکسن بین المللی از انستیتو پاستور بگیرید (اگر نیستید فکر کنم باید از هلال احمر منطقه تون بپرسید که کجا میشه گرفت.) خانم پزشک انستیتو پاستور تهران خوب میدونه دکتر کدوم سفارت چه واکسنهایی براش مهمه. ازش راهنمایی بگیرید که تا جای ممکن ایران واکسنهاتونو بزنید. هر چی نزده باشید رو پزشک سفارت براتون میزنه که هزینه ش بالاست. اما در مورد واکسنهایی که چند نوبتن نمیدونم چه طوریه. از دکتر پاستور همه رو بپرسید.

ممنونم ازتون من تهران هستم ولی فردا پنج شنبه هستش انستیتو پاستور بازه؟
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-01-22 ساعت 20:26)tina alin نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 20:11)denag نوشته:  

ممنونم ازتون من تهران هستم ولی فردا پنج شنبه هستش انستیتو پاستور بازه؟

دوست عزیز شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 14 باز هستش.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: tina alin ، baba manam sanaz ، denag ، sib 24 ، shadoow ، a6l3i
کلا از کی باید شروع کنیم برای واکسن؟من تازه هپاتیت مرحله 2 رو زدم ....
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، shadoow
من MMR دونوبتش اول سال زدم و کزاز هم همینطور با توجه به این موضوع که تازه اپرو شدم تاریخ اعتبارشون از بین میره؟؟دوباره باید بزنم؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، دخترمهربون ، shadoow
با سلام
اگر نوبت دوم را زده باشید مشکلی برای شما بیش نخواهد امد از شما می خواهند که نوبت بعدی را در محلی که هستید تزریق کنید البته من بعد از نوبت اول به امریکا امدم اینجا هم اینقدر مشغله داشتم که فراموش کردم مشکلی هم بیش نیامد
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، shadoow ، a6l3i
(2014-01-30 ساعت 23:00)Masti نوشته:  با سلام
اگر نوبت دوم را زده باشید مشکلی برای شما بیش نخواهد امد از شما می خواهند که نوبت بعدی را در محلی که هستید تزریق کنید البته من بعد از نوبت اول به آمریکا امدم اینجا هم اینقدر مشغله داشتم که فراموش کردم مشکلی هم بیش نیامد

مگه چند نوبته؟؟؟دو نوبت مگه نیست؟؟با همون کارت زرد که اول سال صادرشده میشه اقدام کرد؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، دخترمهربون
(2014-01-30 ساعت 23:31)jahanshahloo نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 23:00)Masti نوشته:  با سلام
اگر نوبت دوم را زده باشید مشکلی برای شما بیش نخواهد امد از شما می خواهند که نوبت بعدی را در محلی که هستید تزریق کنید البته من بعد از نوبت اول به آمریکا امدم اینجا هم اینقدر مشغله داشتم که فراموش کردم مشکلی هم بیش نیامد

مگه چند نوبته؟؟؟دو نوبت مگه نیست؟؟با همون کارت زرد که اول سال صادرشده میشه اقدام کرد؟
چه قدر بین هر کدوم از مراحل فاصله داره؟
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان