کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
(2013-10-22 ساعت 00:11)sepideh IR نوشته:  دوستم من ايران نيستم محل مصاحبم سوئد هست و محل واكسيناسيون هم يك شهر ديگه هست و اينجابايد وقت رزرو كنم و نميدونم آيا يك روزه انجام ميدن يا دوروز البته جوابش رو برام پست ميكنن
اصولا کار خاصی نیست که بخواد بیشتر از یکروز طول بکشه. روی همون یکروز حساب کنید دوست خوبم.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، rrrraaaazzzz ، a6l3i
(2013-10-21 ساعت 18:01)hamed.us نوشته:  
(2013-10-21 ساعت 15:56)azri نوشته:  دوستان من واسه واكسن رفتم تجريش انستيتو. مرحله اول ديفتري و كزاز رو زدم مرحله دوم يك ماه ديگه. ولي گفت ام ام آر و آنفولانزا هم بايد بزنم.شما مي دونيد ام ام آر رو كجا بايد زد؟

سلام AZRI اتفاقا منم امروز رفتم انستیتو پاستور تجریش و همین واکسنارو زدم در ظمن برای آبله هم از من آزمایش خون گرفت....
برای واکسن MMR باید روزهای زوج ساعت 1 بری به کلنیک نسیم قیطریه...
این هم شماره تلفنش: 22212327

سلام .ممنون .رفتم انجام دادم كليه واكسنها زده شد فقط يه سوال دارم. معاينات مديكال دقيقا چيه؟ من قبلا جراحي داشتم يعني بايد بگم اگه بگم دردسر نشه؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، a6l3i
(2013-12-01 ساعت 12:50)azri نوشته:  سلام .ممنون .رفتم انجام دادم كليه واكسنها زده شد فقط يه سوال دارم. معاينات مديكال دقيقا چيه؟ من قبلا جراحي داشتم يعني بايد بگم اگه بگم دردسر نشه؟

جای جراحی رو وقت معاینه میبینه ولی هیچ مشکلی پیش نمیاد. اصلا نگران نباش
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، سانازی ، shadoow ، romance33 ، a6l3i
سلام بچه ها
من دیروز کزاز(توام بالغین)و mmrرو زدم.
امروزم میخوام برم هپاتیت رو بزنم.
انفلانزا و دیفتری موند اونارم یک ماه مونده به مصاحبه میزنم.درسته؟
میگم برا من تازه اپروو شده Post Decision Activity الان اینجاست.
به نظرتون زوده واسه واکسن؟من 11 ماه و 17 روز طول کشد اپروو بشم.فکر میکنید بازم تو nvc چقدر طول بکشه؟
برم یا نرم زود بگید میخوام الان برم.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، sepideh IR ، a6l3i
سلام به همگی
من تازه عضو این سایت شدم و اصفهان زندگی میکنم . کارهامو کردم و منتظر زمان برای مصاحبه هستم .
میخواستم بدونم اینجا بخوام واکسن ها را بزنم کجا باید برم ؟ اگر اینجا واکسن بزنم نیازی هست که دوباره اونجا هم بزنم ؟
میشه تمام معاینات پزشکی را ایران انجام داد ؟
راستی چند درصد احتمال داره مصاحبه ابوظبی نباشه ؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، shadoow
(2013-09-18 ساعت 17:07)kamalir36 نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 16:47)mah65 نوشته:  سلام من چندین صفحه رو خوندم اما خیلی گیج شدم . ببخشید که سوال تکراری می پرسم .
آخرین مرحله مدارک رو از ما خواستن و ما هم تا دو روزه دیگه میفرستیم و مدارک هم کامله و محل مصاحبه من هم آنکاراست ویزای من در بخش F2A هست و با شخصی که گرین کارت داره ازدواج کردم.این واکسن ها خیلی گیجم کرده و میترسم اشتباه بکنم و دیر بشه . هپاتیت رو 12 سال پیش زدم طی چند مرحله ولی کارتشو پیدا نمیکنم . آبله مرغان هم گرفتم در بچگی. دو سال پیش هم ازدواج کردم . الان دقیقا من باید چکار کنم ؟ آیا باید شروع کنم واکسن بزنم یا نه ؟ و این جمله ای که نوشتن که از ایران اصلا قبول نمیکنن واقعا حقیقت داره یا نه ؟ اگه داشته باشه پس این واکسن هایی که باید طی چند مرحله زده بشه رو چجوری باید توی یکی دو روز قبل از مصاحبه آدم اونجا انجام بده ؟؟

نگران نباش عزیزم
شما برو انستیتو پاستور تجریش،خانم دکتر طاهرنژاد خودش راهنماییت مب کنه.واکسن هپاتیت را اگر قبلا زدی فقط اونجا بگو زدی برات تو کارت واکسن وارد می کنند.آبله مرغان را هم بگو گرفتب و برات یک تست آنتی بادی انجام می دهند.بقیه واکسنهات را هم خودشون می زنند.شما کارتت را اینجا تکمیل کن اگر آنکارا واکسن زدند که بستگی به حال دکتر داره اگر هم نزدند که کارتت تکمیله.حدافل اینه که هزینه ات کمتر کی شه.
سلام دوستان
من قبلا واکسن هپاتیت رو زده بودم و کارتش رو هم داشتم ولی خانم دکتر طاهر نژاد تست آنتی بادی رو برام نوشت. آبله مرغان رو هم چون بچه بودم گرفته بودم به ایشون گفتم و اون رو هم برام تست آنتی بادی نوشت. نتیجه رو بردم برای ایشون و بعدا داخل کارت کردند.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
دوستان اگه کسی مشکل ریوی داشته باشه ممکنه برای آزمایشات پزشکی مشکل پیش بیاد بهش ویزا ندن؟Sad
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، shadoow ، سی سی
کسی از اصفهان اطلاعی نداره ؟
پاسخ
دوستان منم اردیبهشت واکسن mmr دومم زدم تازه اپرو شدم مد زمان و اعتباراین واکسن چقدره؟؟؟؟راستی انفولانزا هم اجباریه؟؟؟اگه ترکیه نیوفتم که نمیخواند!!!مدت زمان اعتبارش چقدره؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، shadoow ، sepideh IR
(2013-12-18 ساعت 23:15)jahanshahloo نوشته:  دوستان منم اردیبهشت واکسن mmr دومم زدم تازه اپرو شدم مد زمان و اعتباراین واکسن چقدره؟؟؟؟راستی انفولانزا هم اجباریه؟؟؟اگه ترکیه نیوفتم که نمیخواند!!!مدت زمان اعتبارش چقدره؟

دو بار تزریق این واکسن برای همه عمر مصونیت ایجاد میکنه. فاصله بینش هم مهم نیست. شما احتیاج به تزریق مجدد ندارید. ولی گویا دکتر شوکلا در دبی ممکنه اذیت کنه که چرا دومی با اولی مثلا فاصله ش بیشتر از یکماهه! اگر فاصله دو نوبتتون بیشتر از یک ماه بوده و مدیکال دوبی هستید تو ایران ازشون بخواهید که برای اطمینان تاریخ ها رو براتون با یکماه فاصله از هم وارد کنند. البته شایدم اصلا مشکلی پیش نیاد ولی برای اطمینان خوبه اگر اینکار رو بکنید.

پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shadoow ، minoo meh ، sepideh IR ، a6l3i
(2013-12-17 ساعت 22:19)sib 24 نوشته:  دوستان اگه کسی مشکل ریوی داشته باشه ممکنه برای آزمایشات پزشکی مشکل پیش بیاد بهش ویزا ندن؟Sad

مشکلی نیست فقط اگر بیماری ریوی مسری داشته باشید نمیدونم تکلیف چی میشه. شاید مثلا صبر کنند تا درمان رو شروع کنید و بعد از کنترل بیماری و از بین رفتن حالت مسری اون که (که در سل حدود 2 ماه از شروع درمان زمان میبره) بهتون ویزا رو بدن. ولی نمیدونم واقعا در اون شرایط چه تصمیمی میگیرن. در کل فقط نگران سرایت بیماری هستند. خیلی نگران سوابقتون نباشید.

پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shadoow ، sepideh IR
(2013-12-19 ساعت 00:54)سی سی نوشته:  
(2013-12-17 ساعت 22:19)sib 24 نوشته:  دوستان اگه کسی مشکل ریوی داشته باشه ممکنه برای آزمایشات پزشکی مشکل پیش بیاد بهش ویزا ندن؟Sad

مشکلی نیست فقط اگر بیماری ریوی مسری داشته باشید نمیدونم تکلیف چی میشه. شاید مثلا صبر کنند تا درمان رو شروع کنید و بعد از کنترل بیماری و از بین رفتن حالت مسری اون که (که در سل حدود 2 ماه از شروع درمان زمان میبره) بهتون ویزا رو بدن. ولی نمیدونم واقعا در اون شرایط چه تصمیمی میگیرن. در کل فقط نگران سرایت بیماری هستند. خیلی نگران سوابقتون نباشید.
ممنون دوست عزیز.نه مسری نیست و فقط یه توده کوچیکه که با درمان حل میشه.من نگران مصاحبه هستم ایشالا که اذیت نکنند
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، سی سی ، sepideh IR
ﺳﻠﺎﻡ ﺍﻳﻦ ﺟﺮﻳﺎﻥ ﺳﺎﻳﺖ http://www.doctorun.com ﺟﻴﻪ? ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺍﺯﻣﺎﻳﺸﺎﺕ ﺗﻮﺍﺑﻮﻇﺒﻲ ﺑﺎﻳﺪﻗﺒﻞ ﺍﺯﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻭﻗﺖ ﻛﺮﻓﺖ?
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
[quote='susan' pid='42080' dateline='1270019192']
[quote='Kamran1977' pid='42044' dateline='1269981999']
دوستان سلام.برای گرفتن وقت دکتر به سایت دکتر دکتران رجوع کردم
سایت دکتر دکتران؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
سلام بچه ها اگه واکسن mmr و هپاتیت یه چندروز اینور اونور بشه از 1 ماه مشکل پیش میاد من 3روز پیش باید میزدم نتونستم برم بزنم فردا بزنم مشکل پیش میاد؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، shadoow ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان