موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میخوام در مورد چگونگی ایجاد انگیزه در یادگیری زبان یا تقویت بیشتر آن صحبت کنم که امیدوارم برای دوستان مهاجر مفید واقع بشه
1- ابتدا خودتون رو در یک محیط کاملا انگلیسی زبان ببینید . خودتون رو ببینید که دارید بصورت صریح انگلیسی صحبت میکنید با یک لهجه ی قوی آمریکایی از فروشنده ی چیزی میخواید !
2- هر وقت به یک آهنگ انگلیسی گوش کردید با دقت گوش کنید چون اگر حتی یک خط از شعر رو بفهمید انگیزتون میره بالا برای کار کردن بیشتر
3- فیلم - سریال - تی وی شو مورد علاقتون رو نگاه کنید و فکر کنید روزی بیاد که شما همه ی این ها رو خواهید فهمید بدون توجه زیاد !
4 - هرجا که تونستید از انگلیسیتون استفاده کنید مثالا تو جمع فامیل سعی کنید از انگلیسیتون براشون بگید
5- به هدفتون فکر کنید و به این که چقدر انگلیسی لازمه برای رسیدن به هدفتون
6- برای خودتون انگلیسی حرف بزنید
7 - به بچه های خانوادتون چند کلمه ی انگلیسی یاد بدید
8 - کتاب های داستان هم میتونه انگیزتون رو تقویت کنه
اما این که دوستان تازه وارد سایت شده یا دوستانی که تازه به فکر مهاجرت افتادن بگم که هیچ هیج وقت زبان رو دست کم نگیرید شما برای این که بتونید دوام بیارید به زبان نیاز دارید . و دوستان قدیمی هم فکر نکنید با یه مقدار زبان خوندن شما زبانتون عالیه بلکه زبان یه دنیای برا خودش
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مرسي از همه ي عزيز ان لطفا كسي هست من را راهنماي كند؟ من مدت ٢ سال هست كه امريكا امدم همه چيز هاي كه ميگن يا مبينم رو متوجه ميشم ولي هنوز نميتونم صحبت كنم. و دومين سوالم اينه كه چطور ميتوانم ادامه تحصيل بدم خواهش ميكنم جوابه مرا بدين با تشكر .
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-20 ساعت 11:51)نارين نوشته: سلام مرسي از همه ي عزيز ان لطفا كسي هست من را راهنماي كند؟ من مدت ٢ سال هست كه امريكا امدم همه چيز هاي كه ميگن يا مبينم رو متوجه ميشم ولي هنوز نميتونم صحبت كنم. و دومين سوالم اينه كه چطور ميتوانم ادامه تحصيل بدم خواهش ميكنم جوابه مرا بدين با تشكر .
باید 1 جورایی مجبور باشید به حرف زدن مثلا در محل کار دانشکده یا غیره و الا شدنی نیست.1 راه خوب اینه که گوشی تلفن رو بردارید و به همه جا باخود و بیخود زنگ بزنید و تقاضای راهنمایی راجع سرویسها یا این چیزا داشته باشید.حالا بانک بیمه شهربازی استخر همه جا خلاصه !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نظرتون در مورد سی دی های روزتا استون چیه؟
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قول: (2012-12-12 ساعت 17:42)radman52 نوشته: نظرتون در مورد سی دی های روزتا استون چیه؟
دوست عزیز در یادگیری زبان حتی یادگرفتن یک کلمه ی که شما روی کارتون محصولی میبنید هم میتونه مفید واقعه بشه
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
موضوعها: 1
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من کتاب AMERICAN ENGLISH FILE 4 رو همراه با سی دی و کتاب تمرینش دارم کار میکنم و خیلی خیلی راضیم بهم خیلی کمک کرده
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی من تازه عضو شدم و خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم، من نزدیک ۲ ساله که اومدم امریکا مشکل زبان دارم و واقعا احتیاج به کمک دارم حرف زدنم بد نیست ولی تو فهمیدن مشکل دارم چون از اصطلاحات اینا زیاد استفاده میکنند و تند حرف میزنن ،ممنون میشم اگه کمکم کنید.
مرسی از همه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال دارم از دوستامون که خودشون زبان رو یاد گرفتن و الان راضی هستند از زندگی توی مثلا آمریکا از نظر زبان یه راهنمایی بکنن؟؟؟
من میخوام خودم زبان رو یاد بگیرم به نظر شما کدوم نرم افزار خوب و کامله ؟
Learn To Speak English 10
Tell Me More
Rosetta Stone American
یا این روش Learn Real English که توی لینک زیر میتونید برسیش کنید
http://www.kardoonline.com/%d8%a2%d9%85%...-conversa/
دوستان خوشحال میشم همه صاحب نظر ها با دلیل بگن بهترین مورد رو
ممنونم
براى تو هيچ شهرى بهتر از شهر ديگر نيست،بهترين شهرها شهرى است كه تو را بپذيرد و در آن آسوده باشى
. امام علی(ع)حکمت434
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان
کاش این جا یکم شلوغ تر بود و بچه های با سابقه و پر تجربه ما رو راهنمایی میکردن ..........
براى تو هيچ شهرى بهتر از شهر ديگر نيست،بهترين شهرها شهرى است كه تو را بپذيرد و در آن آسوده باشى
. امام علی(ع)حکمت434
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
wushu جان تو پست های اول خیلی روی دیدن فیلم و خواندن کتاب تاکید کردید.
آیا فیلم رو بدون زیر نویس ببینیم یا با اون؟فارسی باشه اثرش چطوره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه خواهشی دارم. کسی سایتی رو میدونه که وقتی بهش جمله انگلیسی بدم بتونه گرامرشو اصلاح کنه؟ برای ایمیل هایی که می زنم احتیاج دارم یکی تصحیحش کنه