(2011-10-28 ساعت 14:21)pefa نوشته: من برای لسنینگ و سپیکینگ کلاس میرم ولی اصلا و ابدا راضی نیستم
مربیمون کسیه که حدود 10 ساله استرالیا و کانادا بوده
مسائلی که کلاس داره، باعث شده من به این فکر کنم که دیگه کلاس نرم چون هزینه ی سنگینی داره و نتیجه ی کم
برای هر جلسه 80 دقیقه ای 13 تمن میگیرند
اگر مربیتون استاد آموزش زبان نباشه، کلاس رفتنتون وقت تلف کردنه
تو لینکایی که دوستمون بالا داده بود، سایت http://talkenglish.com خیلی روان و قوی روی لسنینگ کار کرده
سلام
درخصوص آموزش زبان , من هم به مانند بسیاری از دوستان , مخصوصا" پا به سن گذاشته هایی همچون ما (سن بالای 30 ) مشکلات بسیاری در امکان اختصاص وقت مناسب جهت تمرین و گوش کردن به زبان انگلیسی داریم.شروع کنم از بچه ها وبچه داری: بیدار شدنشان, آماده رفتن به مهد یا مدرسه, اختصاص لوازم صوتی وتصویری به آنها ,تصرف کامل کامپیوترها وگیم بازی, روزهای تعطیل که بماند, گوش کردن به آهنگهای روز PMCوسریالهای عشق ممنوعه , ازل و.....
پس عملا" تا خوابیدن بچه ها که آن زمان هم دیگر رمقی برایمان نمانده وخیلی روزها خودمان زودتر از آنها خوابیم.
در محیط کار هم که مشکلات فراوان وعدم امکان برنامه ریزی روزانه وجود دارد .
من آموزش زبانم رو از 3 سال پیش شروع کردم و علت پافشاری جهت یادگیری زبان حضورم در چند نمایشگاه صنایع دستی بود که عملا" باید با توریست برخورد مستقیم و هنری وتجاری میشد و به نوعی نحوه برخورد با توریستها و اهمیت پاسخ گویی برای همگان آشکار
من سالها پیش چند بار کلاسهای آموزشی زبان از جمله ک... و آ. را شرکت کرده بودم ولی در هر صورت امکان ادامه وتکرار برایم نبود از تنبلی خودم گرفته تا بهانه بچه ها .
از 2 سال پیش جهت روز شنبه به مدت 2 ساعت از معلم خصوصی استفاده میکنم : به شرح زیر:
ابتدا متن انگلیسی و صوتی دروس VOA که فکر میکنم دوستان آشنایی کمی داشته باشند به مدت 45 دقیقه و باقی زمان رو به مکالمه از صنایع دستی گرفته تا خرید سیب زمینی به خونه بدون خجالت انجام میدیم.و چند سطری هم در خصوص مسائل کاری, اجتماعی؛ تهیه یک نامه تجاری, اداری.... انجام میدیم.
در خصوص تمرین متن ها هر کلمه ای رو روی یک تخته سیاه بعلاوه روی دفترم مینویسم وبرای یک هفته آینده این لغات مرتب تکرار میشه ودر طول 1 سال گذشته به واسطه این نوع تمرین با توجه به محدودیت های منزل در محل کارگاه آموزش ادامه دارد. نکته ای که هست امکان عدم تمرین در طول یک هفته گذشته به دلایل مختلف وجود داره ولی آن یک جلسه 2 ساعته را به هیچ عنوان کنسل نمیکنم.
پس از نظر من که توانستم تاحدودی در مکالمه و درک مطلب پیشرفت بکنم:
1- تمرین
2-عدم خجالت در صحبت کردن
3- یادگیری لغات کیلیدی
4-استفاده از نرم افزارbabylonدر کامپیوترم
5-عدم کنسلی کلاس یک روز در هفته
6- آخرین ومهمترین خواستن خودم بوده
البته فکر نکنید من در حد مترجم کتاب و زیرنویس فارسی فیلمها زبان بلدم ولی پیشرفتم از هر نظر خوب شده وفکر میکنم استمرار وتکرار این نوع تمرین در سالهای آینده قدرتم را بیشتر و بیشتر خواهد کرد.مطلب تمام والسلام