(2011-09-02 ساعت 17:19)pefa نوشته: سلام
تاپیک خوبی است و تا اینجاش استفاده بردم
من و همسرم برای 4 ماه دیگه آمریکاییم
میخوام اونجا کار کنم
یعنی به زبان انگلیسی در حد چانه زدن نیاز دارم.
میدونم که 4 ماه زمان خیلی کمیه و میخوام همین 4 ماه رو به درستی استفاده کنم.
وقتی با کسانی که زبان کار کردن مشورت میکنم، هر کسی چیزی میگه و خیلی وقتها نظرات متناقص میشن.
دوستی میگفتمی دونم که هر کسی منطقی پشت جرف و توصیه ای که میکنه داره ولی خب انتخاب برای من نوعی که در ابتدای این راهم کمی سخته.
- باید فرهنگ و مکالمه یاد بگیری، "نصرت" رو گوش بده
- "نصرت"؟ مغزت نباید ترجمه کنه، نصرت خوب نیست
یکی دیگه گفت
- کتابای زبان راهنمایی تا دبیرستان رو بخون
و
- فیلم ها و سریال های آمریکا رو ببین
- اول رو گرامر کار کن
- وقتت رو با سریال تلف نکن
- کلاس خصوصی و فشرده
- جلسات بحث راجع به یک موضوع
- و ...
ممنوم میشم، دوستانی که زبان رو از مقطعی شروع کردن و در کوتاه مدت به نتیجه رسیدن، تجربه ی خودشون رو باهامون به اشتراک بزارند.
کار من در باره کامپیوتر، نرم افزار و شبکه ست و به صورت روزانه چند سالی هست که متون فنی رو می خونم ولی پیشترفتی در زبان خودم نمی بینم و هرگز روی مکالمه کار نکردم و احساسم اینه که مکالمه در این شرایط برای من مهمترین موضوعه.
حالا سوال من اینه.
- آیا در محیط کار، به زبان انگلیسی فعالیت میکنید و کار شما به زبان وابسته است؟
- موقع شروع در چه سطحی بودین؟
- الان در چه سطحی هستین؟
- چطور زبان خوندید؟
شنیدن تجربه های موفق و ناموفق برای ما مفیده.
مدیران اگه فکر میکنید این بحث بهتره به تاپیک مستقلی برده بشه، پس لطفا برده بشه.
سلام
دوست عزیز من یک توصیه به شما میکنم.
از این شاخه به اونشاخه نپرید شما کافیه ربان رو با روحیاتتون همراه کنید برای مثال عرض میکنم:
زبان جزئی از زندگیتون باید باشه نباید به اون به عنوان یک ابزار برای امریکا نگاه کنید زبان رو همه نیاز دارن حتی اگه ایران باشید!!!
شما اول باید ببینید سطحتون چقدره....
مبتدی؟
متوسط؟
و....
توصیه ای که من بهتون میکنم اینه:
شما ابتدا یک نیازی به گرامر دارید ... نه در سطح قوی و بلد بودن همه چیز درحد دونستن زمان ها و افعال و صفت ها و ... فقط در حدی که آشنا باشید و بدونید الان چه زمانی استفاده میشه !!! این بخش برای مکالمه کافی نیست اما نیازه درحدی که مثلا بدونید ing برای چه زمانیه !!!!!! شاید خیلی ها معتقد باشند نیاز نیست اما آشنایی باهاش بد نیست.
حرکت دومی که انجام میدید اینه که به سرعت دامنه لغاتتون رو افزایش بدید !! این خیلی مهمه ...
در زبان انگلیسی 4 مهارت وجود داره:
رایتینگ / لیسینینگ / اسپیکینگ/ ریدینگ
اسپیکینگ که همون حرف زدنه با لیسینینگ که شنیدنه رابطه مستقیم داره همین طور رایتینگ که همون نوشتنه با ریدینگ یا خواندن شما باید همه مهارت هاتون رو هم زمان بالا ببرید ...
اگهبه فکر این هستید که با روزی یک ساعت زبان رو فرا میگیرید سخت در اشتباهید شما باید با زبان زندگی کنید !!!!!!
هدف و نیاز اصلی شما برای سفرتون که در اولویت هست لیسینینگ و اسپیکینگه !!! پس زیاد گوووووش کنید و زیاد حرف بزنید در باره این موضوع هم در این تاپیک منبع زیاد هست.
اما اگه فکر میکنید به یککمک احتیاج دارید دوره های فشرده بعضی موسسات که بر پایه مکالمه هست خوبه اما خودتون همباید زیاد تلاش کنید.
=======================
نقل قول:مهاجرسرایی ها سربلند و پیروز باشید!!!!!
من تابستون واسه کلاس زبان ثبت نام کرده بودم ولی بعد چند جلسه به طرز باور نکردنی از زبان خسته شدم باوجود اینکه پیشرفت خیلی خوبی داشتم.
لطف کنید و بنده رو راهنمایی بفرمایید.تا به راه راست هدایت شویم..................
درود
مشکل شما بخاطر این هست که زبان رو سخت گرفتید !!!!!
زبان رو با تفریحاتتون جلو ببرید!!!
فیلم
داستان
موزیک
اخبار
بازی و خیلی چیزهای دیگه
من برنامه خودم رو به شما عرض میکنم:
*صبح که بیدار میشم در حین صبحانه با تی وی اخبار گوش میکنم مهم نیست کامل بفهمید یا نه مهم اینه که گوش کنید و سعی کنید بفهمید ....
*وقتی دارم میرم سر کار تو ماشین موزیک گوش میدم یا حتی سر پروژه با پلیر پادکست های خبری یا مطالب یا داستان انگلیسی که توی پلیرم هست رو گوش میکنم.
*اگه با مترو برم کتاب یا مجله های پی دی افی که قبلا گرفتم و پرینت کردم رو میخونم.....
*یه دفترچه خاطرات دارم توش موارد مهم زندگیم رو به انگلیش می نویسم.
شب ها هم یک فیلم میبینم البته بدون زیر نویس..
لازم شد درباره زیر نویس یه مطلبی رو عرض کنم:
منمعتقدم زیرنویس مضر خواهدبود نه اینکه برای زبان مون بلکه برای سرعت فهممون حالا دلیلم:
وقتی زیرنویس رو میگذارید و فیلم میبینید هرجا که نفهمیدید به زیرنویس نگاه میکنید هی ناخداگاه زیرنویس رو نگاه میکنید و... ذهن شما تلاش نمیکنه بفهمه بازیگر چی میگه بلکهمیخواد بفهمه موضوع چیه و میره سمت زیرنویس !!! یعنی هدف از لیسینینگ میره به سمت ادراک !!!!!! بد نیست این موضوعاما لیسینینگ شما رو قوی نمیکنه
=========
موضوع دیگه اینه که توجه کنید شاید اصلا زیادبه چشم نیاد اما حتماً قبلش انتخاب کنید.
کدام لهجه؟؟؟ امریکن یا بریتیش؟؟؟ من از بریتیش خوشم نمیاد و امریکن کار میکنم ولی شاید شما بریتیش دوست داشته باشید