کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
دوستان آیا مانند موبایل که پلان خانوادگی داره آیا حسابهای بانکی هم همچین پلانهایی دارند؟ ضمنا از آنجا که احتمالا همسر من یه چند سالی درگیر بچه داری باشه و احتمالا نمیتونه کار داشته باشه چه میشه کرد که اونهم کردیت اسکور کسب کنه؟به هر حال آدمیزاده دیگه اگه حساب اصلی که هزینه های خانواده از اون پرداخت میشه به اسم من باشه و بنده ارتحال کنم آنوقت همسر من باید از صفر شروع کنه؟
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: roeentan ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، Solitude ، afshinghwink
(2012-08-28 ساعت 18:06)MPU نوشته:  دوستان آیا مانند موبایل که پلان خانوادگی داره آیا حسابهای بانکی هم همچین پلانهایی دارند؟ ضمنا از آنجا که احتمالا همسر من یه چند سالی درگیر بچه داری باشه و احتمالا نمیتونه کار داشته باشه چه میشه کرد که اونهم کردیت اسکور کسب کنه؟به هر حال آدمیزاده دیگه اگه حساب اصلی که هزینه های خانواده از اون پرداخت میشه به اسم من باشه و بنده ارتحال کنم آنوقت همسر من باید از صفر شروع کنه؟
چرا نباشه ؟ حساب مشترک دیگه از خدمات خیلی ابتدایی هستش. حساب کردیتتون رو هم میتونین مشترک باز کنین البته شرایط پا برجاست مثل ادرس دائم و مدارک اقامت و غیره.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: mitr.p ، houmanes ، frozen mind ، MPU ، mojtaba_k ، Rainy ، SH1A2R3 ، Solitude ، afshinghwink ، amir0_0amir
(2012-08-29 ساعت 10:59)soheilbadami نوشته:  
(2012-08-28 ساعت 18:06)MPU نوشته:  دوستان آیا مانند موبایل که پلان خانوادگی داره آیا حسابهای بانکی هم همچین پلانهایی دارند؟ ضمنا از آنجا که احتمالا همسر من یه چند سالی درگیر بچه داری باشه و احتمالا نمیتونه کار داشته باشه چه میشه کرد که اونهم کردیت اسکور کسب کنه؟به هر حال آدمیزاده دیگه اگه حساب اصلی که هزینه های خانواده از اون پرداخت میشه به اسم من باشه و بنده ارتحال کنم آنوقت همسر من باید از صفر شروع کنه؟
چرا نباشه ؟ حساب مشترک دیگه از خدمات خیلی ابتدایی هستش. حساب کردیتتون رو هم میتونین مشترک باز کنین البته شرایط پا برجاست مثل ادرس دائم و مدارک اقامت و غیره.

آیا اطلاع دارین در صوزت باز کردن حساب مشترک برای حساب چکینگ دو دسته چک جدا میدهند یا مثل ایران یک دسته چک میدهند که هرچک آن باید دو امضا داشته باشه همچنین آیا انجام یک خرید اعتباری که بموقع پاس بشه از حساب دو نفره و یک نفره در محاسبه کردیت اسکور یکسان است یا مثلا در حساب دو نفره پاس کردن اون خرید امتیاز کمتری میاره.
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، houmanes ، panteha ، behzadb57 ، afshinghwink
(2012-08-31 ساعت 11:43)MPU نوشته:  

آیا اطلاع دارین در صوزت باز کردن حساب مشترک برای حساب چکینگ دو دسته چک جدا میدهند یا مثل ایران یک دسته چک میدهند که هرچک آن باید دو امضا داشته باشه همچنین آیا انجام یک خرید اعتباری که بموقع پاس بشه از حساب دو نفره و یک نفره در محاسبه کردیت اسکور یکسان است یا مثلا در حساب دو نفره پاس کردن اون خرید امتیاز کمتری میاره.
دسته چك رو يكي ميدن به اسم دوتاتون ولي خودتون ميتونين تعيين كنيد كه چك با إمضاء هردوتاتون بايد باشه يا اينكه يكي از شما امضا كنه كافيه
واسه كرديت اسكور بهتره از رو همون حساب مشترك دوتا سكيور كريديت كارد جدا بگيرين بيشتر بدرتون ميخوره و دوتا كريديت واستون جمع ميكنه
Bank of America واسه ما حساب مشترك saving+checking رو باز كرد كه اگه ٤٥دلار موجودي داشته باشين هيچ شارج ماهيانه نداره واگه موجوديتون كمتر شد ماهي ٢٥دلار شارجتون ميكنن
پاسخ
تشکر کنندگان: MPU ، SH1A2R3 ، houmanes ، Rainy ، panteha ، behzadb57 ، Solitude ، javad_hani ، afshinghwink ، amir0_0amir ، manila
45 دلار؟
مطمئنی؟
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frozen mind ، M_star1316 ، panteha ، afshinghwink

به شما دوتا دست چک نمیدن ولی‌ میتونید یه دست چک بگیرد که با امضای یکی‌ از شما معتبر باشه، ولی‌ میتونید ۲ تا دبیت کارت بگیرید . موقع حساب باز کردن خیلی‌ حواستون باشه که چیزی ماهانه شارژتون می‌کنن یا نه .برای ساختن کردیت هم همونطور که دوستان گفتن از سکئورر میتونید استفاده کنید همینطور از بعضی‌ فروشگاها میتونید کردیت بگیرید مثل میسیز و تارگت البته این نوع کردیتو فقط میتونید تو همون فروشگاها استفاده کنید ولی‌ اگه می‌خواهید که وام مسکن بگیرید بعد از چند سال حداقل احتیاج به ۳ لاین کردیت دارید که اون کردیتها خیلی‌ می‌تونه کمکتون کنه اون موقع
پاسخ
تشکر کنندگان: hoda2012 ، MPU ، SH1A2R3 ، houmanes ، frozen mind ، panteha ، behzadb57 ، Solitude ، afshinghwink

جزئیات حساب مشترک رو همون روز میتونید از بانک بگیرید یا از وبسایت بانک .من تجربه ای در این باب نداشتم.
راجع کردیت اسکور 1 نکته مهم هست این که اون میزانی که شما برای خرید های معمولی استفاده میکنین تاثیر کمی در اسکور دارن. اصولا وقتی شما حساب کردیتتون بدهی یا پرداخت معوق نداشته باشه همیشه روی good خواهد موند. در 2 صورت این اسکور بالا و پایین میشه.
1 اگر شما مورگج (وام مسکن) و لونهای دیگه مثل اتومبیل و غیره داشته باشید و مرتبا طی سالیان هیچ سابقه بدی نداشته باشید 1 پله بالا میرید و در محدوده اکسلنت یا عالی میفتید
2 اگر طی این سالیان اشاره شده شما سابقه بدهی پیدا کنین و یا ورشکستگی شخصی یا شغلی داشته باشید بسته به وخامت موضوع رتبه شما پایین میاد و روی منطقه فر یا متوسط و یا بد قرار میگیره
برای افراد مثل ما تازه وارد سیستم شده این اسکور معمولا سالها روی خوب باقی میمونه اینه که خودتون رو زیاد درگیر اون نکنین.
لینکی حاوی اطلاعات مفصل در اینباره داشتم که فعلا پیدا نکردم اما در اینده اشتراک میگذارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: siralex ، hoda2012 ، Rainy ، vroom ، panteha ، MPU ، SH1A2R3 ، hasti_banoo ، behzadb57 ، Solitude ، javad_hani ، afshinghwink ، amir0_0amir ، AFSHIN-PIC
(2012-08-31 ساعت 18:04)hoda2012 نوشته:  45 دلار؟
مطمئنی؟

100% مطمعن
ولي اين نقطه رو توجه داشته باشيد وقتي ميرين بانك ها از نقطه ضعف وارد نشين (ايرانيم-تازه اومدم-كرين كارىم اماده نيست)يك خورده واسشون كلاس بزاريد بدون هزينه (ميخوام نوع حساباتون رو بدونم-هزينه ها رو بدونم)
به تجربه من دقت كنيد:
روز اولي دوم كه من رسيده بودم از خياباني رد ميشدم رفتم تو بانك و سوال كردم و شرايت رو توضيح دادم يارو رفت با مديرشون صحبت كرد و بعدش كفت كه نميتونن

روز بعدش رفتم يك بانك ديكه و با مدل ديكه صحبت كردم بدون ssn و كرين كارد واسم حساب ها رو باز كرد با دوتا دبيت كارد و كلي دسته جك با حد اقل شارج
پاسخ
دوستان من ترجیح میدادم در Chase حساب باز کنم ولی در جایی دیدم که وقتی شما در Chase حساب باز میکنین همانروز دبیت کارت به شما نمیدهد و این فقط Bank of America است که همانجا که حساب باز میکنین همانجا دبیت کارت موقت تحویل میدهد.آیا دوستانی که در Chase حساب باز کردهاند این رو تایید میکنند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، siralex ، behzadb57 ، Solitude ، opayamani ، afshinghwink
(2012-09-05 ساعت 14:58)MPU نوشته:  دوستان من ترجیح میدادم در Chase حساب باز کنم ولی در جایی دیدم که وقتی شما در Chase حساب باز میکنین همانروز دبیت کارت به شما نمیدهد و این فقط Bank of America است که همانجا که حساب باز میکنین همانجا دبیت کارت موقت تحویل میدهد.آیا دوستانی که در Chase حساب باز کردهاند این رو تایید میکنند؟

به ما همون لحظه هم دبيت دادند هم دسته چك،البته تمام بانكهايي كه حساب باز كرديم به همين صورت بود
پاسخ
تشکر کنندگان: MPU ، vroom ، SH1A2R3 ، Rainy ، behzadb57 ، Solitude ، javad_hani ، opayamani ، afshinghwink ، amir0_0amir
فوق العاده فوق العاده .... خبر مهم در مورد نحوه بالابردن کردیت اسکور!

http://www.bankrate.com/finance/credit-c...-card.aspx

توضیح نمیدم که حرفه ها خودشون تا تهش برن Smile
در بیشتر سایتها دقیقا خلاف این مطلب اعلام میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، siralex ، vroom ، Solitude ، javad_hani ، afshinghwink ، AFSHIN-PIC ، behfaza
(2012-09-05 ساعت 14:58)MPU نوشته:  دوستان من ترجیح میدادم در Chase حساب باز کنم ولی در جایی دیدم که وقتی شما در Chase حساب باز میکنین همانروز دبیت کارت به شما نمیدهد و این فقط Bank of America است که همانجا که حساب باز میکنین همانجا دبیت کارت موقت تحویل میدهد.آیا دوستانی که در Chase حساب باز کردهاند این رو تایید میکنند؟

تاييد ميشود
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: Solitude ، afshinghwink
(2012-09-01 ساعت 12:00)soheilbadami نوشته:  

جزئیات حساب مشترک رو همون روز میتونید از بانک بگیرید یا از وبسایت بانک .من تجربه ای در این باب نداشتم.
راجع کردیت اسکور 1 نکته مهم هست این که اون میزانی که شما برای خرید های معمولی استفاده میکنین تاثیر کمی در اسکور دارن. اصولا وقتی شما حساب کردیتتون بدهی یا پرداخت معوق نداشته باشه همیشه روی good خواهد موند. در 2 صورت این اسکور بالا و پایین میشه.
1 اگر شما مورگج (وام مسکن) و لونهای دیگه مثل اتومبیل و غیره داشته باشید و مرتبا طی سالیان هیچ سابقه بدی نداشته باشید 1 پله بالا میرید و در محدوده اکسلنت یا عالی میفتید
2 اگر طی این سالیان اشاره شده شما سابقه بدهی پیدا کنین و یا ورشکستگی شخصی یا شغلی داشته باشید بسته به وخامت موضوع رتبه شما پایین میاد و روی منطقه فر یا متوسط و یا بد قرار میگیره
برای افراد مثل ما تازه وارد سیستم شده این اسکور معمولا سالها روی خوب باقی میمونه اینه که خودتون رو زیاد درگیر اون نکنین.
لینکی حاوی اطلاعات مفصل در اینباره داشتم که فعلا پیدا نکردم اما در اینده اشتراک میگذارم.

دوست عزیز من می خواستم یک نکته کوچیک به فرمایشاتتون اضافه کنم
طبق امضام مدت زمان حضور من در امریکا کمتر از 4 ماه بوده ولی من اون آخرها که اسکور کریدتم رو چک کردم روی عالی بود 735
البته من تمام خریدامو روی کردیت انجام دادم و کریدیتم هم اکثر اوقات منفی بود یعنی اور شارژ می کردم حتی سری اول که برگشتم ایران حسابم تا چند ماه منفی بود بعد دیدم صفر شده و فکر کردم اون مقدار پولم پرید ولی سری دوم که رفتم دیدم یک چک به مبلغ اضافی مانده در حسابم پست شده بود برام که سه ماه اعبیار داشت و اعتبارشم گذشته بود و بدون هیچ مشکلی برگشت به حسابم. این تجربه شخصی بود

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
درسته اسکور چیز ثابتی نیست و هر کدوم از 3 شرکت رویه خودشون رو دارن اما خیلی نزدیک. ولی چون اکو فکس معروفترینشون هست سیستم اسکور بندی اون از همه بیشتر مطرحه که کردیت عالی رو از 751 میدونه ولی در کل قضیه به نظر من اسکور چیز مهمی نیست بلکه سطح در امد و سابقه کردیت مهمترین فاکتور هست چون شما اسکور رو برای وام میخوای و اون بانک یا شرکتی که وام رو میده بیشترین توجهش به این فاکتور ها هست بعد اسکور فعلی شما.
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، vroom ، Solitude ، javad_hani ، afshinghwink ، mitr.p ، AFSHIN-PIC
(2012-09-11 ساعت 06:05)soheilbadami نوشته:  درسته اسکور چیز ثابتی نیست و هر کدوم از 3 شرکت رویه خودشون رو دارن اما خیلی نزدیک. ولی چون اکو فکس معروفترینشون هست سیستم اسکور بندی اون از همه بیشتر مطرحه که کردیت عالی رو از 751 میدونه ولی در کل قضیه به نظر من اسکور چیز مهمی نیست بلکه سطح در امد و سابقه کردیت مهمترین فاکتور هست چون شما اسکور رو برای وام میخوای و اون بانک یا شرکتی که وام رو میده بیشترین توجهش به این فاکتور ها هست بعد اسکور فعلی شما.

تایید میشه!
سابقه کار، مخصوصا کار دائم، مخصوصا اگه کارفرما کورپوریت باشه و به شرکتهای کانسیومر کردیت ریپورت کنه بهمراه سابقه کردیت از نظر زمانی از همه مهمترن.
اینجوری نیست که شما در عرض یکی دو سه ماه کردیت اسکورتون رو ببرین بالا دیگه همه موسسات مالی به شما اعتماد کنن! اونا قشنگ میبینن که این اسکور برای یک فرد با سابقه جدید هست.
داشتن کردیت کارت از شرکتهای مختلف نه به این صورت که یک دفعه ای حمله کنید و از همه کردیت کارت بگیریدهاا، بلکه کردیت کارتهایی که به صورت یکی بعد از دیگری با فاصله زمانی صادر شده و ترجیحا هر کارت جدیدتر از کارت قبلی هم معتبرتر باشه و هم کردیت بالاتری داشته باشه هم خیلی مهمه. نشون میده که شما دارین پله های ترقی مالی رو یکی یکی و با ثبات طی میکنین.
پاسخ
تشکر کنندگان: siralex ، houmanes ، soheilbadami ، behzadb57 ، vroom ، Solitude ، MPU ، javad_hani ، afshinghwink ، amir0_0amir ، AFSHIN-PIC

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان