ارسالها: 363
موضوعها: 7
تاریخ عضویت: Dec 2009
رتبه:
37
تشکر: 0
7 تشکر در 0 ارسال
2012-09-22 ساعت 09:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-22 ساعت 09:28 توسط nicole.gemini.)
این چند نکته برای بالا بردن کردیت اسکور خیلی مهم است:
هیچوقت بیشتر از یک سوم از مبلغ کردیتی که بهتان دادند را خرج نکنید ، در سال نگذارید بیشتر از 3 بار کردیتان را ران کنند، این کار را در مواقعی که بخواهید وام بگیرید، ماشین لیز کنید ، خانه اجاره کنید برای گرفتن کردیت کارد جدید اپلای کنید و ... انجام میدهند... برای همین تا مطمئن از تصمیمتان نشدید، نگذارید کردیتان را ران کنند.. از کارتهایی که میگیرید استفاده کنید نگذارید بلا استفاده بماند و سر ماه هم کلش را برگردونید.. اگر به کارتی احتیاجی ندارید حتما ببندیدش ... بعد از 1 سال به همان شرکت ها و یا فروشگاههای که ازشون کردیت کارد دارید زنگ بزنید و درخواست کنید که کردیت لاین تان را ببرند بالا.. چانه بزنید... بله...!!!
داشتن تعداد زیاد کردیت کارد نمره تان را پایین میاورد.. اگر جایی اقدام کردید برای گرفتن کردیت کارد و بهتون ندادند، بلافاصله نروید سراغ یک شرکت دیگه برای گرفتن کردیت کارد، بدانید که در سابقه تان هست که کجاها اپلای کردید و جواب منفی گرفتید.. عجله نکنید برای کردیت کارد گرفتن، بعد از مدتی که کردیت ساختید آنقدر براتون درخواست میاید که خسته میشوید.... میتونید با کردیت کاردهای این فوشگاههای کوچک یا بزرگ شروع کنید. مثل macy's - old navy- marshal, nordstrom
در مورد یک زوج، حتما مثلا نباید هر دو شاغل باشند که به هر کدوم کردیت کارد بدهند، حتی اگر مثلا فقط مرد شاغل باشه و همسرش خیر، به زن هم کردیت کارد میدهند اگر درامد مرد کفاف پرداخت مبالغ کردیت کاردهای هر دو را بکند... مثلا من شاغل نیستم ولی هم اینکه چند تا کردیت کارد دارم و ضمنا نمره کردیت من هم از همسرم بالاتر است...
در انتخاب کردیت کارد دقت کنید. به هر درخواستی که برایتان میاید جواب مثبت ندهید... اول بدانید کردیت کارد را برای چه میخواهید؟... بعضی ها براشون صرف میکنه که دنبال آن نوع کاردی باشند که بهره کمتری دارد چون مبدانند در موعد مقرر نمیتونند تمام مبلغی که از کارتشون خرج کرده اند را برگردونند پس دنبال کارتی با بهره پایین میگردند... که این مبلغ بعد از اتمام آن مهلت 6 ماه تا 1.5 سال اول برای کارتهای با ای پی ار صفر میتونه از 12 درصد تا 20 درصد باشه...
بعضی ها دنبال کارتهایی هستند که برگشت پول بیشتری داره یا همان " کش بک" و بستگی به میزان خریدتان دارد، هر چه در یک مدت زمان معینی بیشتر خرج کنید سهم بیشتری بهتان برمیگردد.. که این کارت از نوع مورد علاقه من است..
بهضی ها بیشتر روی بلیط هواپیما و هتل به شما بیشتر پول برمیگردونند .... باید ببینید کدومشون بدرد شما میخورد... من تقریبا از هر نوعش یکی دارم... این سایت را حتما مطالعه کنید خیلی مفید است:
http://www.creditcards.com/
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
ارسالها: 1,426
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jul 2009
رتبه:
75
تشکر: 0
2 تشکر در 0 ارسال
مهمترین عامل در درجه بندی اعتباری یا همون کردیت سابقه کردیت است. شاید باور نکنید که یک بد کردیت با سابقه بالا ( البته بعلاوه اشتغال ثابت) درجه خیلی بیشتری از کردیت خوب با سابقه کم داره. اسکور ها تا سالها ملاک چیزی نیستند اما میزان در امد در این روند بلافاصله موثر است.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
ارسالها: 363
موضوعها: 7
تاریخ عضویت: Dec 2009
رتبه:
37
تشکر: 0
7 تشکر در 0 ارسال
2012-09-22 ساعت 19:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-22 ساعت 20:01 توسط nicole.gemini.)
[
[/quote]
"هیچوقت بیشتر از یک سوم از مبلغ کردیتی که بهتان دادند را خرج نکنید"
در این مورد اگه همانطور که گفتم اگه مقدور باشه که بدهیتون رو قبل از بستن استیتمنت های ماهانه آنلاین بدین مشکلی نیست و همشم میتونین خرج کنین اما اگه امکانش نباشه، بله بهتره بیش از نصفشو آدم استفاده نکنه.
[/quote]
بله درسته... از قلم انداخته بودم.... آنها از خدا هم میخواهند که ما هر بیشتر خرج کنیم تا سهمشان را از این خرید و فروش بردارند...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
ارسالها: 1,045
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Feb 2010
رتبه:
97
تشکر: 0
5 تشکر در 0 ارسال
در حالت نرمال سه نوع حساب بانکی می تونید داشته باشید ، checking ، Saving و credit . معمولا هر بانکی برای خودش قوانینی داره که اگر حساب های چکینگ و سیوینگ شما از حدی پایین تر بره باید هزینه ای رو پرداخت کنید. به همین ترتیب اگر موجودی حساب های شما از حدی بالاتر بره مزایای خاضی بهتون تعلق می گیره. مثلا در bank of america اگر در حساب چکینگ بیش از 10 هزار داشته باشید و البته مدتی هم از افتتاح حسابتون گذشته باشه و مشتری خوبی محسوب بشید، به درجه advanced می رسید که می تونید دسته چک مجانی داشته باشید و چک کشیدن هم براتون هزینه ای نداره و حتی به موجودی حساب چکینگ هم سودی بخور نمیری واریز میشه !
مجموع حسابهای سیوینگ و چکینگ هم معمولا اگر از 50 هزار بالاتر بره، به حسابی به اسم privilege تبدیل میشه. اونوقت وام گرفتن با امکانات بهتر، کردیت کارت گرفتن، انتقال رایگان جساب به حساب، داشتن خدمات مشتریان اختصاصی و .. را می تونید دریافت کنید. معمولا این تغییر حسابها خود به خود انجام میشه .
حساب سیوینگ هم اگر از حدی بالاتر باشه می تونید اون رو تبدیل به مثلا money market کنید که سود بهتری پرداخت میشه و یک سری مزایای دیگه هم داره که یادم نیست ! البته سود که چه عرض کنم با ایران قابل مقایسه نیست ولی نسبت به سیوینگ معمولی یک اپسیلون بهتره.
وقتی حساب چکینگ باز کنید معمولا یک دبیت کارت هم بهتون میدن که به حساب چکینگ وصله. اونچه که خرید با این کارت انجام بدید بلافاصله از حسابتون کسر میشه. یک رمز 4 رقمی هم بهتون میدن که مثل کارتهای بانکی ایران ، هم اینترنتی هم ATM و هم در فروشگاهها با دستگاههای pos می تونید استفاده کنید. مسلما وقتی از این کارت یا کارت اعتباری خودتون در اینترنت می خواهید استفاده کنید باید رمز سه رقمی ( معمولا سه رقمی است گاهی 4 رقمی ) پشت کارت رو هم باید وارد کنید و همینطور تاریخ انقضا رو.
بعضی فروشگاهها و پمپ بنزینها debit card رو ترجیح میدن چون لازم نیست برای واریز پول به حسابشون صبر کنند. انتقال پول آنی است. مثلا اگر پمپ بنزین Arco تشریف ببرید که معمولا از همه جا بنزینش ارزونتر هست، حتما یا باید پول نقد بدید یا از دبیت کارت استفاده کنید. کردیت قبول نمی کنند. معمولا در این موارد علی رغم پرداخت با دبیت ، باید چند سنتی هم بابت هزینه های پروسس کارت بپردازید که ناچیزه البته.
برسیم به کردیت کارت. دوستانی که تازه وارد هستن معمولا می تونن تقاضای secure credit کنند . در این حالت مقداری پول از حساب شما بلوکه میشه برای ضمانت و مقداری هم کردیت بهتون داده میشه . مثلا حدود 1000 دلار. کارتی هم به عنوان کردیت کارت بهتون یدن. همونطور که می دونید این کارت از همه نظر همون کارت دبیت هست با این تفاوت که پولی که با اون پرداخت میشه بلافاصله از حساب کردیت کم نمیشه و معمولا از چند ساعت تا یکی دو روز تاخیر داره. حساب کردیت هم همون میزان کردیت مثلا 1000 دلار هست. هر چه با کردیت کارت پرداخت کنید از همین مقدار کردیت کسر میشه. سر ماه هم براتون statement میاد که جزئیات خریدهاتون رو نوشته و شما می تونید آنلاین، یا با چک مبلغ صورت حساب رو پرداخت کنید تا کردیت کلیر بشه. در این صورت دوباره می تونید برای ماه بعد همون 1000 دلار رو خرج کنید. سر 6 ماه هم میشه تقاضای افزایش credit line بدید . اگر همه چیز ok باشه و خوش پرداخت بوده باشید کردیت رو زیاد می کنن.
برای افرادی هم که مدتی در بانک حساب خوبی داشته باشند، بدون secure deposit ، کردیت کارت خواهند داد. کردیت کارتها هم انواع مختلف داره، مثلا از شرکتهای متفاوتی مثل visa، master که بانکها معمولا با اینها کار می کنند ( به خصوص ویزا ) یا شرکتهای خصوصی تری مثل capital one ، Amazon، paypal و n تا مورد دیگه !
کردیت اولتون رو معمولا از بانکی که توش حساب خوبی دارید می تونید بگیرید چون شرکتهای دیگه مرجعشون حساب بانکی شما و اعتماد بانکتون به شما هست. اگر ابتدا به ساکن برید سراغ یک شرکت کردیت کارت و تقاضا کنید ، معمولا جواب منفی است. حتی فروشگاههای مختلفی مثل macys، target و .. هم که کردیت کارت می دن باز هم وابسته به جاهایی مثل مستر کارت هستند . اون شرکتهای اصلی کردیت کارت هم به حسابهای بانکی شما ، شغلتون و درآمدتون تاکید دارند. بنابراین راحت تره که اول از بانک کردیت کارت بگیرید، بعد مثل آب خوردن بقیه هم بهتون کارت میدن و البته که رقابت برای جلب شما هم بسیار خواهد بود. در مورد کارتهای فروشگاهها یادم باشه بعدا یک نکته بگم.
از کردیت کارت در پرداختهای آنلاین عین دبیت کارت میشه استفاده کرد. هیچ فرقی از نظر نحوه استفاده نداره. توصیه میشه پیش از زمان مهلت پرداخت صورت حساب کردیت کارت، نسبت به تسویه اون اقدام فرمایید ! اینطوری خوش حساب تر محسوب میشد. حتی می تونید پیشاپیش بیشتر از حدی که خرج کردید به حساب کردیت واریز کنید تا اصطلاحا حسابتون منفی بشه.
یکی از اولین کارهایی که موقع افتتاح حساب انجام میدید، فعال کردن online banking هست که از نون شب واجب تره. تمام کارهای مربوط به حساب ها تون رو به راحتی میشه آنلاین انجام بدید. مثلا انتقال از حسابی به حساب دیگه، پرداخت صورت حساب کردیت کارت، کنترل موجودی، دیدن statement ها و .. بعضی بانکها هم خدمات دیگری مثل کوپن های خرید و .. هم تو بخش آنلاین ارائه میدن که می تونید از بانک مورد نظرتون در مورد این خدمات سوال کنید.
وقتی از بانکداری الکترونیک استفاده می کنید، می تونید انواع alarm ها و رمزها رو برای دسترسی به حسابهاتون تعریف کنید تا مثلا حتی اگه کسی مقدار کمی هم از حسابتون برداشت کرد براتون مسیج یا ایمیل بیاد. ریز به ریز خریدهاتون رو هم همراه با ساعت و زمان و .. در فهرست اکانتهاتون خواهید دید.
نکته ای که می خواستم در مورد کارتهای فروشگاههای مثل macys ، target و .. بگم اینه که معمولا دو مدل کارت اعتباری در این فروشگاهها صادر میشه. یکی store credit هست یکی کردیت کارت معمولی که بیشتر از یکی از شرکتهای visa یا master صادر میشه. مورد اول فقط به درد خرید از همون فروشگاه می خوره ولی دومی رو همه جا میشه استفاده کرد.
آهان ! یک نکته دیگه اینکه موقع خرید از یک فرشگاه ، مثلا بقالی ! یا هر جای دیگه وقتی کارتتون رو موقع حساب کردن به فروشنده میدید سوال می کنه کردیت یا دبیت؟ این برای اینه که اگر کردیت باشه باید رسید پرداختتون رو امضا کنید ( نسخه فروشنده) و تحویل بدید. اگر هم دبیت باشه که باید رمز 4 رقمی رو خودتون تو دستگاه pos وارد کنید. اینجا دیگه امضا نداره. اکثرا چون ظاهر و رنگ کارتهای دبیت و کردیت کمی متفاوته، فروشنده ها خودشون تشخیص میدن بذون اینکه سوال کنند.
در پستهای بعدی مطالب دیگری رو عرض خواهم کرد که الان تیترشون رو برای خودم یادداشت کردم که یادم نره !
امیدوارم این موارد برای تازه مهاجران عزیز مورد استفاده باشه. اگر اشتباه تایپی هم هست ببخشید که خوابم میاد (:-)
ارسالها: 1,426
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jul 2009
رتبه:
75
تشکر: 0
2 تشکر در 0 ارسال
تازه مهاجرین عزیز بانکهای کردیت یونین رو هم در نظر داشته باشید که برای شروع خیلی بهتر از بانکهای تجاری اند و اصولا ساختار بانک رو ندارند و به شکل تعاونی اداره میشن و شعبه های کمی دارند اما محاسن زیادی دارند. خودم متاسفانه دیر با این گزینه اشنا شدم وگرنه در بدو ورود سراغ بانک دیگه فعلا نمیرفتم.
مطلب زیر توضیح و مقایسه کاملی رو داره : (لطفا مطلب رو تا اخر بخونید)
http://www.moneycrashers.com/why-credit-...han-banks/
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
ارسالها: 11
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Dec 2012
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من برای 2 سال پاس سفید گرفتم و به ایران بر می گردم برای افتتاح حساب چکار کنم الان حساب باز کنم یا وقتی برگشتم با توجه به این که حسابم راکد میمونه چه حسابی باید باز کنم؟